Koja je procedura upgradea? Jel ono kad mi izadje da "blabla essential needs to be upgraded" kliknem install essentials ili da kliknem da upgradea sve ili da nista tu ne kliknem hehe...iSwagga wrote:Izasla nova verzija cydia-e
iPhone - All about
Moderator: Benq
- shalla
#2776 Re: iPhone - All about
-
iSwagga
#2777 Re: iPhone - All about
Klikni na upgrade sve. Dosta brza!!shalla wrote:Koja je procedura upgradea? Jel ono kad mi izadje da "blabla essential needs to be upgraded" kliknem install essentials ili da kliknem da upgradea sve ili da nista tu ne kliknem hehe...iSwagga wrote:Izasla nova verzija cydia-e
- shalla
#2778 Re: iPhone - All about
Neću zajebati nešto što već imam (vidim da će mi upgradeovati dosta stvari)?iSwagga wrote:Klikni na upgrade sve. Dosta brza!!shalla wrote:Koja je procedura upgradea? Jel ono kad mi izadje da "blabla essential needs to be upgraded" kliknem install essentials ili da kliknem da upgradea sve ili da nista tu ne kliknem hehe...iSwagga wrote:Izasla nova verzija cydia-e
-
Miro Spiro
- Grijem se na: toplotna pumpa
- Vozim: Jensen Interceptor
#2779 Re: iPhone - All about
Pozdrav svima
Imam jedno pitanje pa se nadam pomoci.
Kako na iPhone 3 G namjestiti internet preko BH telecoma ultra.Pokusao sam Gprs ali ne znam gdje da se unese proxy settings i IP adresa.
Unaprijed hvala
Imam jedno pitanje pa se nadam pomoci.
Kako na iPhone 3 G namjestiti internet preko BH telecoma ultra.Pokusao sam Gprs ali ne znam gdje da se unese proxy settings i IP adresa.
Unaprijed hvala
-
DYD666
#2780 Re: iPhone - All about
Settings/general/network/cellular data network/APN = active.bhmobile.baMiro Spiro wrote: Kako na iPhone 3 G namjestiti internet preko BH telecoma ultra.
ime/pass = prazno
S tim da trebas i poslati SMS na broj 061 11 00 sa ključnom riječi PRIJAVA u tekstu poruke. Ukoliko vec nisi.
-
Miro Spiro
- Grijem se na: toplotna pumpa
- Vozim: Jensen Interceptor
#2781 Re: iPhone - All about
Zahvaljujem
Ja sam kriv Prvo sam unio APN ali nisam posalo SMS a onda sam poslao SMS ali nisam unio APN
Ja sam kriv Prvo sam unio APN ali nisam posalo SMS a onda sam poslao SMS ali nisam unio APN
- metal_rules_cura
#2782 Re: iPhone - All about
Može li mi neko ko je koristio reći pozitivne i negativne strane iPhonea 2. Namjeravam kupiti uskoro, to jedino mogu obzirom na mogućnosti pa me zanima vrijedi li? Hvala unaprijed!
-
iSwagga
#2783 Re: iPhone - All about
sta da li se moze uraditi??sigmabh wrote:Pozz raja da li znate da li se moze uraditi Iphone 4 Firmware 4.2.1, baseband 2.10.04, zakljucan na hrvatski tmobile
-
leo johnson
#2785 Re: iPhone - All about
tacnije receno, moze, ali u appleovoj fabrici iphonea.
-
shin
#2786 Re: iPhone - All about
Mislis 2g?metal_rules_cura wrote:Može li mi neko ko je koristio reći pozitivne i negativne strane iPhonea 2. Namjeravam kupiti uskoro, to jedino mogu obzirom na mogućnosti pa me zanima vrijedi li? Hvala unaprijed!
Glavna boljka je anodizirani aluminijum, zadnja strana telefona se grebe strasno lagano tako da telefon izgleda ofucano. Oklope za 2g telefone je veoma tesko naci. Zadnji OS podrzan je 3.1.3, naci nemas foldera i jos nekih sitnica. Nema 3g mrezu, nemas video snimanje, losa kamera, ne prepoznaje kontakte u imeniku ako nije broj snimljen sa ''0038761...'', i najveca mana, slabo se cuje.
Da ne bude puno pametovanja oko mog posta, nosao sam 2g dvije godine, ovo iznosim stvari sa kojima sam se ja susretao.
-
iSwagga
#2787 Re: iPhone - All about
Raja, za koliko se moze prodati iphone4 zakljucan.. ? ne mogu vise cekati na unlock ..
-
iSwagga
#2789 Re: iPhone - All about
moze, ko zeli bujrum..leo johnson wrote:200, 250 km...
- opa22
#2791 Re: iPhone - All about
shin wrote:Mislis 2g?metal_rules_cura wrote:Može li mi neko ko je koristio reći pozitivne i negativne strane iPhonea 2. Namjeravam kupiti uskoro, to jedino mogu obzirom na mogućnosti pa me zanima vrijedi li? Hvala unaprijed!
Glavna boljka je anodizirani aluminijum, zadnja strana telefona se grebe strasno lagano tako da telefon izgleda ofucano. Oklope za 2g telefone je veoma tesko naci. Zadnji OS podrzan je 3.1.3, naci nemas foldera i jos nekih sitnica. Nema 3g mrezu, nemas video snimanje, losa kamera, ne prepoznaje kontakte u imeniku ako nije broj snimljen sa ''0038761...'', i najveca mana, slabo se cuje.
Da ne bude puno pametovanja oko mog posta, nosao sam 2g dvije godine, ovo iznosim stvari sa kojima sam se ja susretao.
iphone 2g koristim za drugi broj, i meni je sasvim ok, samo bih se slozio s tobom sta se tice ovog prepoznavanja kontakata i 3g mreze, a video klipovi se mogu snimati samo je potrebno da se skine aplikacija, ako ce ti to biti prvi iphone svakako ti ga preporucujem. Ako oces ja cu ti prodati heh XD
- Lady Saray
#2792 Re: iPhone - All about
@iSwagga mozel zamjena za 3g uz doplatu XD
- shalla
#2793 Re: iPhone - All about
Niko mi ništa još nije odgovorio pa se još nisam usudio da uradim upgrade cydije
Jel smijem odabrati complete upgrade (izlistalo je cca 13-14 što aplikacija što tweakova i sl koje će upgradeovati), da ne pojebem šta?
Ono, hoće li i dalje funkcionisati svi tweakovi, repoi i sl koje koristim trenutno?
Jel smijem odabrati complete upgrade (izlistalo je cca 13-14 što aplikacija što tweakova i sl koje će upgradeovati), da ne pojebem šta?
Ono, hoće li i dalje funkcionisati svi tweakovi, repoi i sl koje koristim trenutno?
-
DYD666
#2794 Re: iPhone - All about
I ona se da bar djelimicno srediti pod 1: pravljenjem glasnijeg ringtone-a.opa22 wrote: i najveca mana, slabo se cuje.
2: Skidanjem platnene membrane ispred zvucnika, iza plasticnog dijela zadnjeg oklopa. Ili busenjem istih kroz postojece rupice.
Provjereno radi, glasniji je takav od 3G-a
-
iSwagga
#2795 Re: iPhone - All about
Slobodno uradi complete upgrade.. sve ce ti raditi kako treba.. nista ti nece pojebati.shalla wrote:Niko mi ništa još nije odgovorio pa se još nisam usudio da uradim upgrade cydije![]()
-
nella82
#2796 Re: iPhone - All about
kao sto kaze iswagga slobodno. Neces nista pokvariti.
Evo ti ovo pa mozda pomogne: http://iphonemanija.com/index.php?/topi ... sta-je-to/
Evo ti ovo pa mozda pomogne: http://iphonemanija.com/index.php?/topi ... sta-je-to/
- fosil
#2797 Re: iPhone - All about
Ja sam uradio i samo su neke aplikacije zamijenile mjesta, valjda treba takoiSwagga wrote:Slobodno uradi complete upgrade.. sve ce ti raditi kako treba.. nista ti nece pojebati.shalla wrote:Niko mi ništa još nije odgovorio pa se još nisam usudio da uradim upgrade cydije![]()
-
savsvoj
#2798 Re: iPhone - All about
Imas applikacije na cydie za foldere, snimanje i contact fix tako da to i nije toliki problem. Sto se tice zvucnika to se slazem poprilicno je los.shin wrote:Mislis 2g?metal_rules_cura wrote:Može li mi neko ko je koristio reći pozitivne i negativne strane iPhonea 2. Namjeravam kupiti uskoro, to jedino mogu obzirom na mogućnosti pa me zanima vrijedi li? Hvala unaprijed!
usput jel ko zainteresovan za ipad 2 wifi 16 gb crni?
- dinao
#2800 Re: iPhone - All about
Prodajem iphone 4, zaključan = 800 KM
))