Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tarik19 wrote:I treba da bude broj 1. Nikad necu razumiti sto to smeta mnogima.
Smeta zato sto je on nekada branio u FK Zeljeznicar i pojedinci ovdje mu to ne mogu nikada oprostiti ....
Cak ti pojedinci su u stanju da popljuju i Edina Dzeku - najvecu zvijezdu sadasnje Reprezentacije Drzave Bosne i Hercegovine - koji je takodjer dijete FK Zeljeznicar ( takvi ce reci da su ga na Grbavici proglasavali klocem - iako je to bila manja grupa retardiranih i bolesnih navijaca - kao sto su i ovi koji ovdje pljuju po Hasagicu i Dijamantu ) ... A sinoc Dijamant spasi i Papeta i nasu Reprezentaciju golom za 2:1 i dobi gromoglasne ovacije od onih koji puno vise znaju i prate Reprezentacije Drzave Bosne i Hercegovine - nego ovdje dezurni kriticari i pljuvaci ...
@lucky
neko ko tvrdi da zna sve, obicno ne zna nista. Pri tom takodjer ne vidis da ja u dobroj namjeri zelim da Keno dostojanstveno napusti gol prije nego napravi sranje po kojem cemo ga se sjecati.
Hajd sad ti zdrrrrravo...
@veljaca
jeste ba vi manijaci otereceni sa tim. Ko pominje te relacije, taj je bolestan. I Pape je pitar pa ga kritikujem zbog Asmira, jer mislim da ima djelomicno i on krivice u tome. Nije se moralo zavrsiti tako. Keno je prvi golman, ali realno, ako stvarno zelite biti realni, zeljeti dobro reprezentaciji i Keni, treba mu se zahvaliti, pa stavite eto opet Zeljinog golmana, ali samo nek je zdrav da moze reagovati. Primice Keno jednom gol koji se moze braniti (i onaj sinoc je mogao), a koji ce nas kostati i sta ce onda biti? Bice Keno ko da nikad nije valjao, najgori, a i Pape sa njim. Dobro je kad se pobjedjue, ali znas nas, kakvi smo kad se razocaramo. Nece covjek smjeti na ulicu izaci od "navijaca".
quasar wrote:@lucky
neko ko tvrdi da zna sve, obicno ne zna nista. Pri tom takodjer ne vidis da ja u dobroj namjeri zelim da Keno dostojanstveno napusti gol prije nego napravi sranje po kojem cemo ga se sjecati.
Hajd sad ti zdrrrrravo...
@veljaca jeste ba vi manijaci otereceni sa tim. Ko pominje te relacije, taj je bolestan. I Pape je pitar pa ga kritikujem zbog Asmira, jer mislim da ima djelomicno i on krivice u tome. Nije se moralo zavrsiti tako. Keno je prvi golman, ali realno, ako stvarno zelite biti realni, zeljeti dobro reprezentaciji i Keni, treba mu se zahvaliti, pa stavite eto opet Zeljinog golmana, ali samo nek je zdrav da moze reagovati. Primice Keno jednom gol koji se moze braniti (i onaj sinoc je mogao), a koji ce nas kostati i sta ce onda biti? Bice Keno ko da nikad nije valjao, najgori, a i Pape sa njim. Dobro je kad se pobjedjue, ali znas nas, kakvi smo kad se razocaramo. Nece covjek smjeti na ulicu izaci od "navijaca".
Mislim da grijesis - upravo suprotno - optereceni su time oni koji mrze FK Zeljeznicar i sve sto dolazi iz njega - na zalost ...
Mislim da grijesis - upravo suprotno - optereceni su time oni koji mrze FK Zeljeznicar i sve sto dolazi iz njega - na zalost ...
Ako je tako, izvinjavam se.
Da se nadovezem na ovo sto februar kaze. Mislim da nisi u pravu jarane, evo ja sam navijac Zelje, pisao sam vec da mi je Keno uz Djelu donio najvise fudbalske radosti poslije rata, ali cinjenica je da je covjek povrijedjen i kao takav ne moze braniti za reprezentaciju na niovu na kojem je branio ranije. Ja se ne sjecam da je reprezentacija ikad izgubila zbog Kenana Hasagica, ali je u zadnje 2 kvalifikacione utakmice golove primila velikim dijelom zbog njegovog (ne)zdravlja. Da se taj trend ne bi nastavio, vrijeme je da medju stative stane neko drugi, po mogucnosti Begovic.
@dead man walking
OK, nekako mi se zakljucak provukao na prvu. Izvinuo sam se, jer fakat stojim iza toga da bolesnici tako mogu gledati na repku. Sta bi tek bilo sa Realom i Barcom u reprezentaciji Spanije da je to normalno.
Radovao sam se i ja zbog Kene i nema veze sto je Zeljin igrac. Bilo je prilika kad smo se mogli radovati zajedno. Drago mi je da i ti shvatas ovo sto ja tvrdim i upozoravam. U najboljoj namjeri i zbog Keninog rejtinga i zbog repke da se covjek povuce i da brani spreman golman. Evo Asmir je ratni zlocinac pa mu se nece oprostiti, ali nadjite jednako dobrog i zdravog i super, svi zadovoljni.
Ako je tako, izvinjavam se.
Da se nadovezem na ovo sto februar kaze. Mislim da nisi u pravu jarane, evo ja sam navijac Zelje, pisao sam vec da mi je Keno uz Djelu donio najvise fudbalske radosti poslije rata, ali cinjenica je da je covjek povrijedjen i kao takav ne moze braniti za reprezentaciju na niovu na kojem je branio ranije. Ja se ne sjecam da je reprezentacija ikad izgubila zbog Kenana Hasagica, ali je u zadnje 2 kvalifikacione utakmice golove primila velikim dijelom zbog njegovog (ne)zdravlja. Da se taj trend ne bi nastavio, vrijeme je da medju stative stane neko drugi, po mogucnosti Begovic.
Upravo tako,ali s tim da ne mora ni Begović ako neće,već samo ZDRAV GOLMAN.
Smeta zato sto je on nekada branio u FK Zeljeznicar i pojedinci ovdje mu to ne mogu nikada oprostiti ....
Cak ti pojedinci su u stanju da popljuju i Edina Dzeku - najvecu zvijezdu sadasnje Reprezentacije Drzave Bosne i Hercegovine - koji je takodjer dijete FK Zeljeznicar ( takvi ce reci da su ga na Grbavici proglasavali klocem - iako je to bila manja grupa retardiranih i bolesnih navijaca - kao sto su i ovi koji ovdje pljuju po Hasagicu i Dijamantu ) ... A sinoc Dijamant spasi i Papeta i nasu Reprezentaciju golom za 2:1 i dobi gromoglasne ovacije od onih koji puno vise znaju i prate Reprezentacije Drzave Bosne i Hercegovine - nego ovdje dezurni kriticari i pljuvaci ...
Eto, Tarik19 - nadam se da si sada razumio ..
Pa eto ja sam Manijak a Pape je Pitar pa opet nemam nista protiv njega niti pomisljam da ga blati bez ikakvog razloga.
Šibicar to je tako ocito...to mi nije nikako jasno kod Sušića...pozove Šehu i Avdukića, ali opet više vjeruje Kenanu cak i sa diskushernijom kojeg ce staviti na gol na ovako važnoj utakmici
Što opet pokazuje da ima vrlo malo povjerenja u igrace koje pozove...ali onda se postavlja logicno pitanje: što ih ikako zove ako im tako malo vjeruje
Ovo me podsjetilo na Ćiru, koji uredno pozove Štilića, ovaj se odazove, dođe iz Poljske a selektor ga pošalje na tribine- redovno...eto koliko mu vjeruje kao igracu/reprezentativcu...mislim, maltretiranje klasicno.
ne pricaj gluposti
ovi koji osporavaju kenana osporavaju i safeta
ako mislis na rivalitet zeljo sarajevo
a zna se sta je pape za sarajevo a sta je kenan za zelju neuporedivo
tako da to sto pricas nema nikakve veze sa temom i suzdrzi se takvih komentara
u repki me licno ne zanima odakle koji igrac dolazi i u kojem je klubu ranije igrao
da je svih 25 fudbalera sa selektorskog spiska iz zelje cak i da trenutno igraju u zelji ako su najbolji u drzavi nek igraju
i opet ponavljam pusti se ti rivalitet sa-ze price
ps. da napomenem samo da nisam veliki navijac nijednog kluba iz bih
preferiram sarajevske pa bilo ko od njih bio ne samo sa-ze
Ne kntam te fakat... Zato sto lik ima HRONICNE BOLOVE U LEDJIMA i zato sto nikad nece moci braniti kako treba, njegovo je proslo ne zato sto mi hocemo vec zato sto lik ne moze realno vise! Jel sad kontas??? Niko ne mrzi ovdje Kenu, stavise najdrazi mi je golman poslijeratni, ali ledja ga jebu, kako ne kontas! I da, Begovic JESTE klasa za Kenu, bilo to tebi drago ili ne, Begovic je prvi golman u engleskoj ekipi koja solidno kotira na tabeli, koja je u finalu kupa i igra u najjacoj ligi svijeta, dok Keno i ne brani u turskoj ligi, da se razumijemo! Plus sto je Asmir mladji cijelih 7-8 godina i vjeruj mi za nekoliko godina eto njega u Arsenal, Chelsea...
Ne kntam te fakat... Zato sto lik ima HRONICNE BOLOVE U LEDJIMA i zato sto nikad nece moci braniti kako treba, njegovo je proslo ne zato sto mi hocemo vec zato sto lik ne moze realno vise! Jel sad kontas??? Niko ne mrzi ovdje Kenu, stavise najdrazi mi je golman poslijeratni, ali ledja ga jebu, kako ne kontas! I da, Begovic JESTE klasa za Kenu, bilo to tebi drago ili ne, Begovic je prvi golman u engleskoj ekipi koja solidno kotira na tabeli, koja je u finalu kupa i igra u najjacoj ligi svijeta, dok Keno i ne brani u turskoj ligi, da se razumijemo! Plus sto je Asmir mladji cijelih 7-8 godina i vjeruj mi za nekoliko godina eto njega u Arsenal, Chelsea...
A čovjeku se nedolazi na prijateljske, šta ćemo sa tim!? haman svi ludi, a on pametan
A čovjeku se nedolazi na prijateljske, šta ćemo sa tim!? haman svi ludi, a on pametan
sta ce uopste dolaziti kad povrijedjen igrac ima prednost u odnosu na njega
naravno da je pametan a lud je onaj koji povrijedjenom golmanu daje prednost koji je nekad dobro branio a sada vise cak i ne trenira u klubu i igra pod inekcijama
Nije Hasagic svo to vrijeme bio povrijeden. Ipak nista nije sprijecavalo Begovica da dode u Bratislavu kada smo igrali protiv Slovacke i kada Hasagic nije branio pa ipak ni tada nije dosao.
Dobro ba, to smo prezvakali milion puta, necemo opet u krug. Vi mu ne oprastate, ratni je zlocinac, necete da se postavite u njegovu kozu i pokusate malo razumjeti, pa bi mozda bio manje kriv - IAKO I DALJE KRIV, ali ima malo i sa druge strane. Eto nek selektor i Asmir to razrijese. Za to vrijeme nek skontaju drugog jednako kvalitetnog i zdravog golmana da nas provuce kroz ove kvalifikacije. Vidjeli smo u svakim kvalifikacijama nas je 1 hebeni gol izbacio iz trke. Gol od Škota, gol od Danaca, gol od Srbije, gol od Portugala... i nisu svi ti golovi bili neodbranjivi. Daj da je zdrav i kvalitetan, ne mora biti vrhunski. Nije ni Nemanja vrhunski bio pa je zdrav i naspanovan vadio golove. Ako Asmir i Pape spuste loptu i rijese to, sta vi imate da se bunite.
ne pricaj gluposti
ovi koji osporavaju kenana osporavaju i safeta
ako mislis na rivalitet zeljo sarajevo
a zna se sta je pape za sarajevo a sta je kenan za zelju neuporedivo
tako da to sto pricas nema nikakve veze sa temom i suzdrzi se takvih komentara
u repki me licno ne zanima odakle koji igrac dolazi i u kojem je klubu ranije igrao
da je svih 25 fudbalera sa selektorskog spiska iz zelje cak i da trenutno igraju u zelji ako su najbolji u drzavi nek igraju
i opet ponavljam pusti se ti rivalitet sa-ze price
ps. da napomenem samo da nisam veliki navijac nijednog kluba iz bih
preferiram sarajevske pa bilo ko od njih bio ne samo sa-ze
Po tebi je to mozda glupost - ali iscitaj ovu temu, temu o Dijamantu i temu o Papetu - pa ces valjda moci zakljuciti ispravnost moje teze: POJEDINCI ( shvati ovo - pojedinci - a ne svi, a ja sam se osvrnuo na te pojedince ) jako puno u glavi imaju rivalitet Plavo - Bordo - kada ovdje nesto komentarisu .... Postoje i oni koji tako ne razmisljaju, ali postoje i pojedinci koji tako razmisljaju, ma koliko se ti trudio da dokazes suprotno ....
I kada za nekoga kazes: Ne pricaj gluposti - prvo o tome razmisli, pa napisi ... Ponavljam - ja govorim da POJEDINCI ovdje na temi o sportu uvijek gledaju pripadnost i lojalnost svoga kluba ...
quasar wrote:Dobro ba, to smo prezvakali milion puta, necemo opet u krug. Vi mu ne oprastate, ratni je zlocinac, necete da se postavite u njegovu kozu i pokusate malo razumjeti, pa bi mozda bio manje kriv - IAKO I DALJE KRIV, ali ima malo i sa druge strane. Eto nek selektor i Asmir to razrijese. Za to vrijeme nek skontaju drugog jednako kvalitetnog i zdravog golmana da nas provuce kroz ove kvalifikacije. Vidjeli smo u svakim kvalifikacijama nas je 1 hebeni gol izbacio iz trke. Gol od Škota, gol od Danaca, gol od Srbije, gol od Portugala... i nisu svi ti golovi bili neodbranjivi. Daj da je zdrav i kvalitetan, ne mora biti vrhunski. Nije ni Nemanja vrhunski bio pa je zdrav i naspanovan vadio golove. Ako Asmir i Pape spuste loptu i rijese to, sta vi imate da se bunite.
Dobro si to primjetio, Nemanja je klasican primjer da niko nije nezamjenljiv, i sreca je da Rumuni nisu tri put presli centar i da je tu Spahic.
ok izvini al ja sto sam vidio na ovoj temi (uz par tema na ovom podforumu ovu samo pratim ne pratim temu o selektoru i dijamantu pa ne znam) sam vidio da je vecina podjeljena izmedju asmira s jedne i kenana i papeta zajedno sa druge strane
znaci ovi pljuju i "na zelju i sarajevo" a ovi brane "zelju i sarajevo" (uslovno receno)
a ja nakon toga iznio svoj stav o tome
Creasy wrote:Ja ne vidim cemu ovolika polemika oko golmana. Ako Begovic nece da igra, ne mora. Po meni je Hasagic bolji i iskusniji golman. Kraj price.
Recimo zato sto smo zbog boljeg i iskusnijeg golmana dva boda u minusu iz Albanije
Svakom se moze desiti los dan. Zaboravljas sta je sve Hasagic branio. Po meni je on ipak pouzdaniji od Begovica, jedino da moze kako izlijeciti ono nepotrebno komplikovanje (driblanje) pred golom...
Vjeruj mi drug niko ga ne moze izlijecit od driblanja i zajebancije!Dok je jos u Rudaru igrao iz Kaknja pratio sam ga to mu je dusa bilo radit Begovic je bolji
Dialer wrote:Kad vec poredimo, ja mislim da ce 90% navijaca zeljeznicara izvrsiti samoubistvo ako nas Pape odvede na EP. Ne bi to sebi oprostili nikad.
Mislim da si malo pretjerao ..... Da si rekao 10-15% mozda bi pogodio ....
Ja sam navijac FK Zeljeznicar - ali LJUBAV prema Reprezentaciji Drzave Bosne i Hercegovine jaca je od svake druge mrznje ...
Point. wrote: jer ipak mora imati neki red i disciplina u reprezentaciji
E ovo mi je najsmjesnije od svega. Imamo selektora kome pojedini igraci setkaju po terenu, drugi mashu rukama i govore "ne mere vako", kapiten najtalentovanijeg igraca salje u PM dva puta pred tv kamerama, igraci se (ne) odazivaju za prijateljske kako im se navije, povrijedjeni golman koji ce braniti pod injekcijama par dana prije utakmice razbije mecku nakon pijanke sa (povlastenim) suigracima, itd. i mi govorimo kako se red i discilpina moraju znati. Svasta.
SVABSKA DISCIPLINA SJETITE SE HRVATA STA JE BILIC URADIO KADA SU FUDBALERI LUMPOVALI!!!NAZALOST U NAS JE TO IZGLEDA NE PALI! TO JE STVARNO KATASTROFA STA SU POJEDINCI SEBI UMISLILI U GLAVU.CCC
metar_drva wrote:imamo na golu čovjeka koji je polu-invalid. toga je svjestan i begović, koji je u top formi i koji igra u najjačoj ligi na svijetu. pored svega toga, polu-invalid i dalje ima prednost. ni ja se ne bi odazvao, da mi je tata selektor, a ne pape.
p.s. kenina reakcija kod gola je bila onakva na kakve smo navikli u posljednje vrijeme; blijedim pogledom prati loptu. već sam ranije napisao da ćemo sigurno primiti gol, i nadao sam se da će napad bit u stanju zabit gol više. objektivno, rumunija je zaslužila da izgubi, nisu 2 puta centra prešli. iole ozbiljnija ekipa bi nas ubila. eto, toliko, hajmo sad kenini advokati, ubijedite me da je keno bio večeras odličan
Svaka cast drug! sjecam se i ja tvog komentara da moramo vise gol dati jer cemo ga garant primiti!! keno kao kameni spavac!mada sam Kakanjac ali Pape zovi Begovica!