Lao Ce wrote: ↑05/12/2020 14:44
Industrialyzer wrote: ↑05/12/2020 11:50
Lao Ce wrote: ↑05/12/2020 10:43
Može li tvoj mozak shvatiti da je virus vještački? Ne znam čemu ti smajliji. To samo pokazuje agoniju tvog malog i jadnog primitivnog ega.
Svejedno, porijeklo virusa je nebitno za cinjenicu da informacija o nepoudanosti pcr testa i to u procentu od 97% je tolika glupost da samo neko ko ima elementarno neznanje i nepoznavanje materije moze vjerovati u to, a ti zaista jako malo znas, i ono sto znas je pogresno. Zato te i pitam kako funkcionise pcr, ali ti jednostavno ne znas, spominjes agonije, primitivizam, ego, ali ne mozes odgovoriti na jedno pitanje koje ti tri puta postavljam jer odgovor na to pitanje ce ti srusiti 90% informacija koje dosad imas vezane za covid-19. Donosis zakljucke, a nemas elementarno znanje iz oblasti mikrobiologije, biologije, virologije itd.
Hajde, bar se potrudi i procitaj nesto o pcr, edukuj se i ucini svima uslugu, jer tako neupucen i neobrazovan si opasan po drustvo.
Porijeklo virusa je najbitnije što ti stalnu guraš u stranu i pravioš se pametan. Valjda je logično da se kaže da nepouzdanost PCr testova, pa čak i kad bi rekli da je pouzdanost i to 100%, ne mijenja činjenicu da je virus vještački i da iza svega stoji projekat. Uključi malo mozak, pa shvati šta je važnije i oko čega se sve vrti, a ne ko ti uzeo se praviti pametan, a ne znaš poredati osnovne činjenice i važnost i vrijednost istih. Oholost, kao što sam ranije rekao, koja ti ne dozvoljava da prepoznaš činjenice.
Nebitno u smislu preciznosti pcr testova, jer ti testovi rade na drugacijem principu. Kako mozes pisati ovdje da je pcr testiranje nepouzdano i da pokazuju pozitivno na covid u slucajevima kada imate bilo koji drugi patogen ili mikroorganizam. Tvoje sljepilo i jako siromasno poznavanje materije ti ne dozvoljava da shvatis sustinu. Ti ces ovdje siriti informacije o nepouzdanosti pcr testa iako nemas pojma kako to funkcionise.
Nije meni sto ti ne znas, nego sto ne zelis da naucis. Zoves mene oholim, a nemas nijednu objektivnu cinjenicu kojom me mozes ubijediti u neke tvrdnje. Ljudi kao ti su isplivali niotkud tokom ove pandemije i pokazali sa kakvim neukim stanovnistvom dijelimo zrak.
I zapamti, da postoji tajni projekat, takvi kao ti bi posljednji saznali za to, nisi ti legendo taj kalibar
PCR je mozda najvece otkrice u nauci posljednjih 20-30 godina i takav balkon, kao sto si ti, ne moze ni shvatiti kako to funkcionise jer ti je prekomplikovano, pa ti je lakse shvatiti na taj nacin. Drago mi je sto ce se kontrola protoka takvih informacija pojacati preko drustvenih mreza i da cete, vi neuki, dopirati do sto manjeg broja ljudi.