Insomnija idi trazi posao u Francuskoj. Od socijale zivijeti nije casno.insomnia78 wrote:Pa rekoh ti ja. Kasno je, odavno. Samo vam jos nisu reklimO k3 wrote:@insomania ... seres brate ,seres vazno je pisati uz vjetar a nista konkretno ne reci
- NOVA KRIZA U BOSNI!?
-
Pilaw_Pavlaka
#2751 Re: RE: Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
- insomnia78
#2752 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Kak'a socijala. Zena mi jevrejka, pare lopatom tovarim
- mO k3
#2753 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
hajde sam si je biroinsomnia78 wrote:Kak'a socijala. Zena mi jevrejka, pare lopatom tovarim
-
Pilaw_Pavlaka
#2754 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Ma tovaris ti moj k...insomnia78 wrote:Kak'a socijala. Zena mi jevrejka, pare lopatom tovarim
Fino posao nadji i vidijet ces kako ces biti sretniji. A i postovi ce ti posle toga imati smisla. Osim smajlica i frustracija ce se tada iz tvojih postova izcitavati i poneki smisljeni post sa sadrzajem.
-
FreakyStyley
#2755 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Reci da kaze svojima i Amerima da ne zavadjuju nas ovde na Balkanu, bre.insomnia78 wrote:Kak'a socijala. Zena mi jevrejka, pare lopatom tovarim
- Alfons Kauders
#2756 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Jedna drzava, jedan narod, jedna stranka, jedan lider - jednostavnije ne ideseln wrote:Najbolji odgovori - jednostavni odgovori.Alfons Kauders wrote:Pa mi smo mi... Mi koji nismo imigranti ili necija dijaspora...Hafis wrote: Evo već treći put pitam koji ste to vi?
Usput, i o kojim vrijednostima je riječ?
A vi... Vi ste oni koji nisu mi...
Jednostavno
NVZ
Uostalom, nakon ultra-liberalne demokracije, najdrazi politicki sistem mi je fasizam.
Kome ne se ne svidja ovo prvo, ima da uziva u ovom drugom - kome smeta Varta, ima da gleda ljiljane.
NVZ
-
PM72
#2757 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
..geslo je trećeg rajha...pa ti vidi ima li sličnosti."Jedan narod, jedno carstvo, jedan vođa".
- Connaisseur Karlin
#2758 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Dali privatate skeulariste
http://forum.klix.ba/sekularisti-ustanimo-t145519.html
izgleda da ni sekulairsti nece u taj vas rat
a ni vi necete sekulairste u svojoj drzavi 
http://forum.klix.ba/sekularisti-ustanimo-t145519.html
izgleda da ni sekulairsti nece u taj vas rat
- seln
#2759 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Dali privatas gmaratuki.Connaisseur Karlin wrote:Dali privatate skeulariste![]()
![]()
- seln
#2760 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Nasa politika u jednoj rijeci:PM72 wrote:..geslo je trećeg rajha...pa ti vidi ima li sličnosti."Jedan narod, jedno carstvo, jedan vođa".
NAPALM
-
Bodkin
#2761 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Jesu zajebani ovi radikali jebote 
- Connaisseur Karlin
#2762 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
pali u krizuBodkin wrote:Jesu zajebani ovi radikali jebote
- seln
#2763 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Kriza gratamike, osdad dovi jeka.Connaisseur Karlin wrote:pali u krizuBodkin wrote:Jesu zajebani ovi radikali jeboteNova kriza radikala u Bosni
- Putnik ali stvarno
#2764 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Brijem na ovu "novu" kriza u Bosni, a bogumi i Hercegovini.
Nikad jasnije rascisceni argentinsko - medjugorski veliki Bosnjaci, cvijet Bosne srebrene, brizni borci protiv,
srbocetnikajugokomunistadjikana
gospodu Seln a, Alfonsa, Pilaw pavlaku, mO k3 i k tomu slicne jedinke.
Muka brate ne moze se covek vise osloniti na Srbe i Bosnjake, nece jope da se pokolju i poklone entitet
Uzas da posizis i pored Mileta voline i vaskolikog B & H background krem de la krem srpskog vodjstva istraumiranog NDH bosanskom prosloscu :
Draskovic, Gacko
Seselj, Popovo polje
Vucic, Bugojno
Jeremic, Cazin
Ceda zmaj, Bosanska Dubica
Radulovic, Bihac
te Fakira Vazaloglua, Beograd - Smederevski sandzak & Co
n e i d e.
Nema vise rata Srba i Bosnjaka, zao mi je momci, srebrna.
Treci entitet zaboravite, a Bosna i Hercegovina ce ostati cela uz pomoc Srba i Bosnjaka.
Dok ih ima i dok pameti imaju uprkos genocidima starim i ovom najnovijem u Srebrenici.
Nikad jasnije rascisceni argentinsko - medjugorski veliki Bosnjaci, cvijet Bosne srebrene, brizni borci protiv,
srbocetnikajugokomunistadjikana
gospodu Seln a, Alfonsa, Pilaw pavlaku, mO k3 i k tomu slicne jedinke.
Muka brate ne moze se covek vise osloniti na Srbe i Bosnjake, nece jope da se pokolju i poklone entitet
Uzas da posizis i pored Mileta voline i vaskolikog B & H background krem de la krem srpskog vodjstva istraumiranog NDH bosanskom prosloscu :
Draskovic, Gacko
Seselj, Popovo polje
Vucic, Bugojno
Jeremic, Cazin
Ceda zmaj, Bosanska Dubica
Radulovic, Bihac
te Fakira Vazaloglua, Beograd - Smederevski sandzak & Co
n e i d e.
Nema vise rata Srba i Bosnjaka, zao mi je momci, srebrna.
Treci entitet zaboravite, a Bosna i Hercegovina ce ostati cela uz pomoc Srba i Bosnjaka.
Dok ih ima i dok pameti imaju uprkos genocidima starim i ovom najnovijem u Srebrenici.
Last edited by Putnik ali stvarno on 15/01/2017 19:22, edited 1 time in total.
- Acid25
#2765 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
-Da se razumjemo, Atif Dudaković se nije borio ni protiv muslimana, ni pravoslavaca, ni katolika. Atif Dudaković se borio protiv agresora na svoju zemlju. I budem li trebao sutra, neka znaju da ću se opet boriti. Postavlja se pitanje hoće li biti kritične mase patriota da odbrane Bosnu? Ima je i ta snaga se vidi. I ja sam došao ovdje među vas da vam otvoreno kažem da ću raditi na našem umrežavanju-kazao je Atif Dudaković, penzionisani general Armije RBiH.

https://www.faktor.ba/vijest/general-du ... iti-231497
- Putnik ali stvarno
#2766 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Sta bi vitezovi ?
Didovi vam se u grobu okrecu ? Pa bar oni nisu nikada stida imali, sta ste se uvukli u se ?
Gde ste misevi ?
"Jedna drzava, jedan narod, jedna stranka, jedan lider - jednostavnije ne ide
Uostalom, nakon ultra-liberalne demokracije, najdrazi politicki sistem mi je fasizam."
"Nasa politika u jednoj rijeci:
NAPALM"
Sloboda govora je majka, a vi gospodo tuknete na fasiste odavno
ali je ovaj snegic "nove" krize i slepom pokazao vas bolesni trag.
Neka se u Novoj i svakoj sledecoj godini, u vekove, sve vase zelje drugima - ostvare vasoj deci i njihovim potomcima.
Didovi vam se u grobu okrecu ? Pa bar oni nisu nikada stida imali, sta ste se uvukli u se ?
Gde ste misevi ?
"Jedna drzava, jedan narod, jedna stranka, jedan lider - jednostavnije ne ide
Uostalom, nakon ultra-liberalne demokracije, najdrazi politicki sistem mi je fasizam."
"Nasa politika u jednoj rijeci:
NAPALM"
Sloboda govora je majka, a vi gospodo tuknete na fasiste odavno
ali je ovaj snegic "nove" krize i slepom pokazao vas bolesni trag.
Neka se u Novoj i svakoj sledecoj godini, u vekove, sve vase zelje drugima - ostvare vasoj deci i njihovim potomcima.
- SkyLimit
#2767 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Sve je ovo zbog jačanja Rusije, nekad nismo ni znali ko je njihov ambasador u BiH, a sad se ona odurna faca ne skida sa TV ekrana. Mongolske kurvice preko Dodika pokušavaju ostvariti svoje interese u BiH, a to je nešto što me poprilično brine, kad je bio prošli rat Rusija je bila slaba a sad je ponovno faktor i ne treba ni spominjati da bi diplomatski žestoko podržavali pravoslavne teroristo - separatiste.
Sere mi se kad vidim onog forumaša sa Jet Li avatarima koji otvoreno glorifikuje maksimalno antibosanski nastrojenu Rusiju, iste emocije izaziva i emisija Mladena Marića.
Sere mi se kad vidim onog forumaša sa Jet Li avatarima koji otvoreno glorifikuje maksimalno antibosanski nastrojenu Rusiju, iste emocije izaziva i emisija Mladena Marića.
-
Pilaw_Pavlaka
#2768 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Rusiju imaju Srbi. Mi imamo Iran, Tursku, Saude, Pakistan, SAD, Njemacku, Veliku Britaniju, Maleziju i Indoenziju.SkyLimit wrote:Sve je ovo zbog jačanja Rusije, nekad nismo ni znali ko je njihov ambasador u BiH, a sad se ona odurna faca ne skida sa TV ekrana. Mongolske kurvice preko Dodika pokušavaju ostvariti svoje interese u BiH, a to je nešto što me poprilično brine, kad je bio prošli rat Rusija je bila slaba a sad je ponovno faktor i ne treba ni spominjati da bi diplomatski žestoko podržavali pravoslavne teroristo - separatiste.
Nisu oni samo zavadjeni sa nama. Najradikalniji protiv njih na oruziju su Hrvati i Albanci. Nisu bas nesto u dobrim odnosima ni sa Makedonijom a sa Crnom Gorom jos u gorim. Tek trebamo da vidimo da li ce Trump voditi jos radikalniju politiku protiv Srbije ili istu. Ali 99% se stav Amerike nece promijneiti> Zivi bili pa vidijeli>
-
PM72
#2769 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Poslaće nam oni iz IndoENzije kokosovih oraha.
pa ćemo ih mećat u topove i gađat'...
- muha_sa
#2770 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
e jeste nabešali stranica Tito dragi
jel prošla kriza

jel prošla kriza
-
Pilaw_Pavlaka
#2771 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Procitaj knjigu:PM72 wrote:Poslaće nam oni iz IndoENzije kokosovih oraha.pa ćemo ih mećat u topove i gađat'...

U proslom ratu su najcesce naoruzanje slali Indonezani i Iranci.
- Streptokok
#2772 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
On da je htio citati ne bi naplacivao kazne za parkiranje.Pilaw_Pavlaka wrote:[
U proslom ratu su najcesce naoruzanje slali Indonezani i Iranci.
Pusti ga nek se provaljuje, navikli smo.
-
Samprotivsviju
-
PM72
#2774 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Opet fulaš...malezijci su nam slali pomoć u oružju a ne indonežani.
-
Pilaw_Pavlaka
#2775 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Malezijsci i Indonezani. Pakistanci protu oklopna sredstva u vidu navodjenih raketa a Iranci svasta ponesto. Procitaj knjigu pise ti crno na bijelo.PM72 wrote:Opet fulaš...malezijci su nam slali pomoć u oružju a ne indonežani.