udrch wrote:
objektivno svi smo sinoć kolektivno zajebali..i igrači i navijači i Safet..
kad pogledaš sad ovu tabelu i upišeš nama i Grcima po 3 boda iz susreta sa kneginjama, onda i teoretski izbaciš Slovake iz svih kombinacija..mi smo sinoć trebali igrati da pobjedimo ako je to moguće..čak i remi nije bio uopće loš, jer se isti može desiti i Grcima u bar dvije utkamice..uvjeren sam da će Grci remizirati u sljedeće dvije utakmice..
čak i u ovako nezgodnoj situaciji u koju smo se doveli, mi ćemo u utorak pobjediti Slovake i to na svoj način..
Pobjede se racunaju.
Da smo sinoc igrali protiv opet recimo protiv neke od ovih L repki bilo bi opet ono 4,5 komada i onda bi sebi umislili da mozemo protiv Spanije, Njemacke da igramo

a dodje jedna Grcka damo joj 3 komada iz prekida, jbg kad hoce hoce nista posebno ali tvrdo i oprezno u sredini i odbrani. Pred Slovacku Pape srljao sa izjavama daje izjave dacemo im dva tri gola jer je on kao imao glavi da ova postava kakvu je izveo ubija

i ostao pri tome i nakon 45min iako je uvidio da ne moze to tako protiv Slovacke da prodje, Ibisevic, Misimovic to su fakticki bila dva igraca manje, ajd Ibisevic trci ok ali koliko se samo lopti fini odbilo od njega... TUGA.
Protiv i malo ozbiljnije repke ne mozes igrat sa dva klasicna spica i jednim veznim, nema toga u danasnjem nogometu ajd moze to proci jednoc, dva put u nekoliko pokusaja ali.. sinoc se nije moralo grlom u jagode na startu

nista taktika 0 nikakav pokusaj da se protivnik kad kad navuce na polovicu kad se uvidjelo da ne moze proci dzaba nam 80 % lopta od 40 m kad ide opet nazad pa dok ne uzmu i ne puknu nam kontru.