Hoće li doći do štrajka Vlade

Post Reply

Hoće li doći do štrajka vlade - jako sličnog ovom u nadrealistima - u skorije vrijeme ?

Poll ended at 31/01/2012 19:57

Da
8
28%
Ne
8
28%
Da ali samo po osnovu pritiska na pravedniju redistribuciju budgeta (ovo govorim o opravdanim istupima) - pa čak i o situaciji da dođe do štrajka solidarnosti sa grupom zaposlenika koji u ovom društvu koji možda nemaju sindikat
5
17%
MA - KAKVI - o čemu ti BUDALO JEDNA
8
28%

Total votes: 29

sanaman

#276 Re: Hoće li doći do štrajka Vlade

Post by sanaman »

i sta kaze nurko, koliki mora biti princip? 5,10,15% ...ah nurko kaze, sto od mene nek ide od onih gore..zaboravio sam da red uvodi uvijek krenuvsi od drugih. :D dobar princip.
nosara

#277 Re: Hoće li doći do štrajka Vlade

Post by nosara »

sanaman wrote:i sta kaze nurko, koliki mora biti princip? 5,10,15% ...ah nurko kaze, sto od mene nek ide od onih gore..zaboravio sam da red uvodi uvijek krenuvsi od drugih. :D dobar princip.
Ma gdje bi bilo dobro otkidat od 5 milja... Grehota cista... Tako fina, okrugla brojka... :D I zasluzena, sto je najvaznije, jer drzava sigurno plovi, bogu hvala... :D
Alfons Kauders

#278 Re: Hoće li doći do štrajka Vlade

Post by Alfons Kauders »

nosara wrote:
sanaman wrote:i sta kaze nurko, koliki mora biti princip? 5,10,15% ...ah nurko kaze, sto od mene nek ide od onih gore..zaboravio sam da red uvodi uvijek krenuvsi od drugih. :D dobar princip.
Ma gdje bi bilo dobro otkidat od 5 milja... Grehota cista... Tako fina, okrugla brojka... :D I zasluzena, sto je najvaznije, jer drzava sigurno plovi, bogu hvala... :D
boga nema

a ni nurko nema 50 maraka

eno izaso iz kucice da zapali, ceka te
sanaman

#279 Re: Hoće li doći do štrajka Vlade

Post by sanaman »

nosara wrote:
razumijemo se jako dobro...podatak o platama je neumoljiv. posjeti ponekad stranicu federalnog zavoda za statistiku :D
nosara

#280 Re: Hoće li doći do štrajka Vlade

Post by nosara »

Alfons Kauders wrote:
nosara wrote:
boga nema

To je stara, zaboravljena doktrina... Sad, po novom, boga ima, dapace... :D Kakav si ti vojnik partije, a ni osnovne postulate vjere ne znas... :-)
Alfons Kauders

#281 Re: Hoće li doći do štrajka Vlade

Post by Alfons Kauders »

nosara wrote:
Alfons Kauders wrote: boga nema

To je stara, zaboravljena doktrina... Sad, po novom, boga ima, dapace... :D Kakav si ti vojnik partije, a ni osnovne postulate vjere ne znas... :-)
ja nikad nisam bio clan neke partije, a jos manje vojnik... :D

mislim da se mislio na sebe... :D dok si jos bio s bivsom... :D

eno nurko tapka u mjestu, nidje love
nosara

#282 Re: Hoće li doći do štrajka Vlade

Post by nosara »

Alfons Kauders wrote:
nosara wrote:
Alfons Kauders wrote: boga nema

ja nikad nisam bio clan neke partije, a jos manje vojnik... :D
Vjerovao ili ne, na liniji si komplitli... Slijepo... :D Ovdje nemaju istrajnijeg advokata svojih pizdarija i proljeva... Odnosno, ima vas par, ali ne mijenja stvar... :D
Alfons Kauders

#283 Re: Hoće li doći do štrajka Vlade

Post by Alfons Kauders »

nosara wrote: Vjerovao ili ne, na liniji si komplitli... Slijepo... :D Ovdje nemaju istrajnijeg advokata svojih pizdarija i proljeva... Odnosno, ima vas par, ali ne mijenja stvar... :D
da, vise nemaju...

imali su tebe, :D prije nego sto si se "razocarao"... :D

btw pita nurko dje mu je musa... :D

Image
O'zone
Globalni moderator

#284 Re: Hoće li doći do štrajka Vlade

Post by O'zone »

Ohrabreni uspjehom vladinih službenika radnici GRAS-a kreću njihovim stopama:

http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/ ... /120120048

zato bi molio forumaše da se prebacimo na drugu aktualnu temu:

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... start=1850

i nastavimo palamuditi. Hvala :mrgreen:

Ovim se pokrenuo talas protesta obespravljenih, do 21.12.2012 krenut će nam na bolje!
fidoremilienko

#285 Re: Hoće li doći do štrajka Vlade

Post by fidoremilienko »

Trebali bi svi u štrajk, uposleni u vladi i u JP-ovima. Očito da je nova vlada, malo je reći, nesposobna :)
Post Reply