Hoće li doći do štrajka Vlade
-
sanaman
#276 Re: Hoće li doći do štrajka Vlade
i sta kaze nurko, koliki mora biti princip? 5,10,15% ...ah nurko kaze, sto od mene nek ide od onih gore..zaboravio sam da red uvodi uvijek krenuvsi od drugih.
dobar princip.
- nosara
#277 Re: Hoće li doći do štrajka Vlade
Ma gdje bi bilo dobro otkidat od 5 milja... Grehota cista... Tako fina, okrugla brojka...sanaman wrote:i sta kaze nurko, koliki mora biti princip? 5,10,15% ...ah nurko kaze, sto od mene nek ide od onih gore..zaboravio sam da red uvodi uvijek krenuvsi od drugih.dobar princip.
- Alfons Kauders
#278 Re: Hoće li doći do štrajka Vlade
boga nemanosara wrote:Ma gdje bi bilo dobro otkidat od 5 milja... Grehota cista... Tako fina, okrugla brojka...sanaman wrote:i sta kaze nurko, koliki mora biti princip? 5,10,15% ...ah nurko kaze, sto od mene nek ide od onih gore..zaboravio sam da red uvodi uvijek krenuvsi od drugih.dobar princip.
I zasluzena, sto je najvaznije, jer drzava sigurno plovi, bogu hvala...
a ni nurko nema 50 maraka
eno izaso iz kucice da zapali, ceka te
-
sanaman
#279 Re: Hoće li doći do štrajka Vlade
razumijemo se jako dobro...podatak o platama je neumoljiv. posjeti ponekad stranicu federalnog zavoda za statistikunosara wrote:Ma gdje bi bilo dobro otkidat od 5 milja... Grehota cista... Tako fina, okrugla brojka...sanaman wrote:i sta kaze nurko, koliki mora biti princip? 5,10,15% ...ah nurko kaze, sto od mene nek ide od onih gore..zaboravio sam da red uvodi uvijek krenuvsi od drugih.dobar princip.
- nosara
#280 Re: Hoće li doći do štrajka Vlade
To je stara, zaboravljena doktrina... Sad, po novom, boga ima, dapace...Alfons Kauders wrote:boga nemanosara wrote:Ma gdje bi bilo dobro otkidat od 5 milja... Grehota cista... Tako fina, okrugla brojka...sanaman wrote:i sta kaze nurko, koliki mora biti princip? 5,10,15% ...ah nurko kaze, sto od mene nek ide od onih gore..zaboravio sam da red uvodi uvijek krenuvsi od drugih.dobar princip.
eno izaso iz kucice da zapali, ceka te
- Alfons Kauders
#281 Re: Hoće li doći do štrajka Vlade
ja nikad nisam bio clan neke partije, a jos manje vojnik...nosara wrote:To je stara, zaboravljena doktrina... Sad, po novom, boga ima, dapace...Alfons Kauders wrote: boga nema
eno izaso iz kucice da zapali, ceka teKakav si ti vojnik partije, a ni osnovne postulate vjere ne znas...
mislim da se mislio na sebe...
eno nurko tapka u mjestu, nidje love
- nosara
#282 Re: Hoće li doći do štrajka Vlade
Vjerovao ili ne, na liniji si komplitli... Slijepo...Alfons Kauders wrote:ja nikad nisam bio clan neke partije, a jos manje vojnik...nosara wrote:To je stara, zaboravljena doktrina... Sad, po novom, boga ima, dapace...Alfons Kauders wrote: boga nema
eno izaso iz kucice da zapali, ceka teKakav si ti vojnik partije, a ni osnovne postulate vjere ne znas...
![]()
- Alfons Kauders
#283 Re: Hoće li doći do štrajka Vlade
da, vise nemaju...nosara wrote: Vjerovao ili ne, na liniji si komplitli... Slijepo...Ovdje nemaju istrajnijeg advokata svojih pizdarija i proljeva... Odnosno, ima vas par, ali ne mijenja stvar...
imali su tebe,
btw pita nurko dje mu je musa...

- O'zone
- Globalni moderator
#284 Re: Hoće li doći do štrajka Vlade
Ohrabreni uspjehom vladinih službenika radnici GRAS-a kreću njihovim stopama:
http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/ ... /120120048
zato bi molio forumaše da se prebacimo na drugu aktualnu temu:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... start=1850
i nastavimo palamuditi. Hvala
Ovim se pokrenuo talas protesta obespravljenih, do 21.12.2012 krenut će nam na bolje!
http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/ ... /120120048
zato bi molio forumaše da se prebacimo na drugu aktualnu temu:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... start=1850
i nastavimo palamuditi. Hvala
Ovim se pokrenuo talas protesta obespravljenih, do 21.12.2012 krenut će nam na bolje!
- fidoremilienko
#285 Re: Hoće li doći do štrajka Vlade
Trebali bi svi u štrajk, uposleni u vladi i u JP-ovima. Očito da je nova vlada, malo je reći, nesposobna