Nevjerovatno i strašno...
novi.dan.nova.nafaka wrote:Ljudi moji, gledam odgovor na dopis koji smo poslali nas 3 predstavnika etažnih vlasnika KSF-u, kako bi konačno dali pismenu saglasnost na priključenje LOL instalacija u našu zgradu. Podsjećanja radi, Logosoft je skupio preko 70 potpisa zainteresovanih stanara, a onda kao šlag na vozanje na relaciji KSF-Džekos-KSF dobijamo ovaj odgovor.![]()
![]()
![]()
Vlasnik NAŠIH instalacija, koje smo mi platili svojim krvavo zarađenim novcem, je Telemach, te stoga niko drugi ne može imati priključak !?!?!?!!?!?
Ko im je dao pravo da moj i tvoj priključak Telemach prisvaja, u našoj vlastitoj zgradi ? Ko je finansirao krov, pločice u hodnicima ? Hoću li sutra saznati na primjer da samo Famosgradnja (ovo je radi PipiDugeDevetke) može biti upravitelj u mom ulazu, jer su oni nešto finansirali !? Ili da ne mogu preći na Eronet samo iz razloga što je vlasnik (mojih i tvojih instalacija) BH Telekom ?
Ma mršššššššš lopovi jedni bezobrazni, dosta ste nas maltretirali - kasnite 3 mjeseca sa izgradnjom, ljudima ne završavate nedostatke konstatovane zapisnicima (pa ljudi od sebe plaćaju), 2 mjeseca kasnite sa davanjem naziva ulice (dobijem li samo kamate na neku kaznu koja je otišla na krivu adresu), naplaćujete parking ispred naše zgrade i ne dozvoljavate slobodan prilaz ulazima - dogodil se da neka trudnica imadne problema jer Hitna nije imala prolaz ka ulazu dobro se držite, bezobraznici jedni bezobrazni...![]()
![]()
![]()
Što se mene tiče, ovo će završiti sudskom parnicom...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najočitiji primjer mita i korupcije koji sam do sada vidio - ne mogu vjerovati kako je neko toliko glup da kaže da je neko drugi vlasnik bilo čega u mojoj zgradi osim mene...