Šta jedna udavača treba da zna?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
hocunecu

#276 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by hocunecu »

cat lover wrote:
hocunecu wrote:
cat lover wrote:ja što ga vi dođete do nekih zaključaka, reži me di sam najtanji :D
:roll: jel ja? :D
ti, ti, ti si ovo sve zapetljala, osta vanila i ine :D
polako ne sekiraj se kad kazu ja cu da te recnem di si najtanji :D
hocunecu

#277 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by hocunecu »

ma haj ne zamjerite im,oni samo misle da treba tako da pisu da se to od njih ocekuje :-D
Mannequin

#278 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by Mannequin »

vesna555 wrote:Hvala Bogu pa kraj sebe imam čovjeka koji od Balkana u sebi ima samo mjesto rođenja kad vidim kako ovi naši momci ovdje pričaju. Tj., kad bolje razmislim, hvala njegovoj mami koja ga je uvijek učila da bude svjetski čovjek... Kada pročitam što ovi momci pišu o kuhanju i pranju suđa poslije, samo mi se pred očima stvori slika muškarca sa stomačinom, daljinski u ruci, bijela potkošulja na njemu, prati listić kladionice ili neku tekmu...
No, to me i ne čudi. Većina ljudi nije imala priliku da se mrdne dalje od Balkana i da vidi kako se živi u drugim zemljama, puno naprednijim i bogatijim od nas. Ali nije problem ni ako nisi imao priliku otići i putovati, ali brate, ima knjiga, pa uzmeš malo pročitaš, pa pogledaš dokumentarac kakav, pa se aktiviraš strani jezik da učiš... Ne moraš biti seljačina ako si s Balkana, pa da ti je ispod časti oprat suđe i skuhat štagod...
A muškarci koji se žene očekujući da će dobiti mater broj dva su meni žalosni, a još žalosnije su mi žene koje se udaju za takvog...
E jes' vam zena fino rekla :mrgreen: ne morate putovati, uzmite bolan knjiga malo procitate pa pogledate dokumentarac i onda ucite strani jezik :lol: ne-ne biti seljacina s Balkana, nego jedino od Balkala imati u sebi samo mjesto rodjenja :lol: :lol:
luciferino

#279 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by luciferino »

Oni koji se groze kucanskih poslova, groze se bez obzira na spol. Nije vazno hocu li ja skuhati, ili ce on skuhati, stvar je u tome da ja zelim da kuham i ne zelim da se hranim napolju. Stvar je u tome da on ne zeli hodati poguzvan jer ga je stid i da ce sam sebi ispeglati. Ne cistim sto me tjeraju, cistim da bi meni bilo ljepse.
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#280 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by anoush »

ja ću na to samo dodati, pas koji laje - ne ujeda
ovi što su najglasniji su sasvim sigurno manji od makova zrna u društvu svojih žena/djevojaka, uvijek je bilo tako i bit će tako....
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#281 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by plain vanilla »

cat lover wrote:
hocunecu wrote:
cat lover wrote:ja što ga vi dođete do nekih zaključaka, reži me di sam najtanji :D
:roll: jel ja? :D
ti, ti, ti si ovo sve zapetljala, osta vanila i ine :D
ma ja sam bila propao slucaj i prije ove teme :lol:
vesna555

#282 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by vesna555 »

Mannequin wrote:
vesna555 wrote:Hvala Bogu pa kraj sebe imam čovjeka koji od Balkana u sebi ima samo mjesto rođenja kad vidim kako ovi naši momci ovdje pričaju. Tj., kad bolje razmislim, hvala njegovoj mami koja ga je uvijek učila da bude svjetski čovjek... Kada pročitam što ovi momci pišu o kuhanju i pranju suđa poslije, samo mi se pred očima stvori slika muškarca sa stomačinom, daljinski u ruci, bijela potkošulja na njemu, prati listić kladionice ili neku tekmu...
No, to me i ne čudi. Većina ljudi nije imala priliku da se mrdne dalje od Balkana i da vidi kako se živi u drugim zemljama, puno naprednijim i bogatijim od nas. Ali nije problem ni ako nisi imao priliku otići i putovati, ali brate, ima knjiga, pa uzmeš malo pročitaš, pa pogledaš dokumentarac kakav, pa se aktiviraš strani jezik da učiš... Ne moraš biti seljačina ako si s Balkana, pa da ti je ispod časti oprat suđe i skuhat štagod...
A muškarci koji se žene očekujući da će dobiti mater broj dva su meni žalosni, a još žalosnije su mi žene koje se udaju za takvog...
E jes' vam zena fino rekla :mrgreen: ne morate putovati, uzmite bolan knjiga malo procitate pa pogledate dokumentarac i onda ucite strani jezik :lol: ne-ne biti seljacina s Balkana, nego jedino od Balkala imati u sebi samo mjesto rodjenja :lol: :lol:
Pa da. Ne moraš biti zaostao ako si s balkana i smatrati ženu kućnom pomoćnicom. Ako nisi vidio u svojoj kući, od svojih roditelja kako to ide, onda se potrudi pa da se razviješ intelektualno na drugi način, a ako nemaš sredstava otići, upoznati druge kulture i vidjeti kako drugi žive, onda bujrum pa čitaj i uči iz knjiga i sa TV-a.
Ali OK je, razumijem ja da ima muškaraca i žena koji još uvijek misle da je samo na ženi da se brinu o domaćinstvu i djeci, a uz to i da rade i budu lijepe i njegovane. Samo ja nisam jedna od njih i to je to.
fatamorgana

#283 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by fatamorgana »

luciferino wrote:Oni koji se groze kucanskih poslova, groze se bez obzira na spol
:thumbup: , ne zna se jel gore lijeno i neuredno muško il žensko ...
madner

#284 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by madner »

Ovo se opet stare babe prave da su u emancipovanim vezama? :x

Sta vam je, pa pomislit ce ova mlade da je fakat tako.
wewa

#285 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by wewa »

madner wrote:Ovo se opet stare babe prave da su u emancipovanim vezama? :x

baba ti u gacama! :skoljka: :lol:
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#286 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by anoush »

wewa wrote:
madner wrote:Ovo se opet stare babe prave da su u emancipovanim vezama? :x

baba ti u gacama! :skoljka: :lol:

a to je još jedna od "Must Know" činjenica za udavače :D
bucik

#287 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by bucik »

link wrote:
plain vanilla wrote:
Zasto plavusa peca na bari koja se stvorila na putu od kise ?
- Rekao joj neko : - tu ces qurac da upecas ...
:lol: :lol: :lol:
slozimo se, da bi muz tolerisao da mu zena ne kuha i ne radi nista po kuci, ona bi morala bas biti neka vrhunska riba, a i takva bi mu opet dosadila :) jbg, nije vam lako. Pecanje qrca kako rece ovaj vic je zaista produktivno, slabo ce koji rec' necu, priroda to nalaze, ali udaju se fakat uglavnom one koje pored toga pokazu i neke druge kvalitete. Hrana je tu naravno na prvom mjestu, zatim higijena. Gladni muskarci ili oni koji moraju pasti salatu se zacas odljube, a bez ljubavi, nema ni braka jel tako. A ako moram prati sudje poslje, kao da nisam ni jeo.
Bas tako, vala svaka ti je na mjestu. Kod nas u BiH 2/3 muske populacije spada u ovu kategoriju kako si ih opisao, i svi oni će prije promjenit ženu koja ne želi da prihvati te norme nego li će promjeniti svoje navike.
madner

#288 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by madner »

Ja bih rekao 97.4%, ali tu ima i 7.4% koji su ocajni pa se prave da nisu takvi. :D
bucik

#289 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by bucik »

madner wrote:Ja bih rekao 97.4%, ali tu ima i 7.4% koji su ocajni pa se prave da nisu takvi. :D
:D :D :D :D
mire - ložač

#290 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by mire - ložač »

Ako mene pitaš treba udavača da zna da:

1. Muško voli da prdi posebno kad je mahmurno...
2. koristi halu (wc) a ne zatvara vrata kad god je to moguće ( tako da mu se istaknu kenjare vene k'o da bilda)...
3.kopa nos u svakoj prilici....
4.ima predodređenu sklonost da mu za par godina stomak bude veći nego trudnica....
5. mama mu je veoma važna i njeno mišljenje će uvijek prihvatiti prije nego ženino, čak i kad je glupo do neba...
6. Dok se ti budeš porađala i on će ali od mahmurluka ....
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

P.S. Ne znam je li to općenito ili je to samo kod mene.....( hahahahahaha)
Gospoda Ministarka

#291 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by Gospoda Ministarka »

link wrote:slozimo se, da bi muz tolerisao da mu zena ne kuha i ne radi nista po kuci, ona bi morala bas biti neka vrhunska riba, a i takva bi mu opet dosadila :)
Nema tog muskarca koji ce vlastiti komfor zrtvovati radi estetskog ugodaja. :D Lijepa + zna kuhati= veca sansa za udaju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mis mekinjas

#292 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by Mis mekinjas »

Gospoda Ministarka wrote:
link wrote:slozimo se, da bi muz tolerisao da mu zena ne kuha i ne radi nista po kuci, ona bi morala bas biti neka vrhunska riba, a i takva bi mu opet dosadila :)
Nema tog muskarca koji ce vlastiti komfor zrtvovati radi estetskog ugodaja. :D Lijepa + zna kuhati= veca sansa za udaju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa ministarko, nije valjda da ti to stvarno misliš? :shock: :?:
madner

#293 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by madner »

To je istina, mi smo jako logicki nastrojeni.
Gospoda Ministarka

#294 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Mis mekinjas wrote:
Pa ministarko, nije valjda da ti to stvarno misliš? :shock: :?:
Da, zar ti stvarno mislis da ce muskarac ozeniti zenu koja nema pojma o domacinstvu samo zato sto je lijepa, a ta ljepota traje par godina?

BTW, u svemu naci zlatnu sredinu, dobro izgledas, dobro kuhas, dobra si u krevetu... ako si u necemu od ovo troje iznadprosjecna udaja ti je zagarantovana. :lol: :lol: :D
Mis mekinjas

#295 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by Mis mekinjas »

Da, zar ti stvarno mislis da ce muskarac ozeniti zenu koja nema pojma o domacinstvu samo zato sto je lijepa, a ta ljepota traje par godina?
Ne mislim da će je oženiti, ali da će je baš oženiti zbog toga, ne vjerujem... :-)
Gospoda Ministarka

#296 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Mis mekinjas wrote:
Ne mislim da će je oženiti, ali da će je baš oženiti zbog toga, ne vjerujem... :-)
Misice, ne moj da mislis ni da im to nije bitno. Kod njih to ide ovako:
dobro kuha + dobra u krevetu = brak
dobro kuha + dobro izgleda = gdje je sex???
dobro izgleda + dobra u krevetu= sta je s kuhinjom???
Sto ce reci da traze sebe u tom svemu. :lol:
wewa

#297 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by wewa »

a ono, inteligentna, moze se s njom razgovarati, nacitana, vidjela svijeta, dobar insan... to dodje bonus?! ajme majko.
Gospoda Ministarka

#298 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

wewa wrote:a ono, inteligentna, moze se s njom razgovarati, nacitana, vidjela svijeta, dobar insan... to dodje bonus?! ajme majko.
Naravno da je bonus, druga opcija je da suti i klima glavom sa pogledom sve te razumijem. :lol: :lol: :lol: :D
hocunecu

#299 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by hocunecu »

to znaci,djecu ti radja i odgaja kuharica-kurva :cry: :lol:
Gospoda Ministarka

#300 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

hocunecu wrote:to znaci,djecu ti radja i odgaja kuharica-kurva :cry: :lol:
Koja je na ulici, naravno, dama. :lol: :lol: :lol:
Post Reply