Muskarci upomoc!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ghost_Rider_XXX

#276 Re: Muskarci upomoc!

Post by Ghost_Rider_XXX »

sa_love wrote:hvala na podrsci! u teoriji si u pravu, ali (uvijek ima ono glupo ALI) ja ne mogu zamisliti ni da kafu s nekim drugim popijem, a da ne spominjem nesto vise...
valjda je to faza koja mora proci :(
To je faza koju moraš, vrlo vrlo vrlo hitno okončati. Priče tipa, kako mene da dirnu druge ruke, usne... je bezveze. Zbog takvog razmišljanja možeš propustiti lifetime šansu, da se nekome jako jako svidiš, i on tebi, ali da zbog tog stava odbiješ lika. Kasnije se kasno kajati.
Regularno je da boli, da ne boli ne bi valjalo, ali to je iza tebe i što hitnije to zaboraviti.
amhrienizi wrote:pricaj mi o tome! :roll:
I za tebe isto važi. :mrgreen:
sa_love

#277 Re: Muskarci upomoc!

Post by sa_love »

Ghost_Rider_XXX wrote:
sa_love wrote:hvala na podrsci! u teoriji si u pravu, ali (uvijek ima ono glupo ALI) ja ne mogu zamisliti ni da kafu s nekim drugim popijem, a da ne spominjem nesto vise...
To je faza koju moraš, vrlo vrlo vrlo hitno okončati. Priče tipa, kako mene da dirnu druge ruke, usne... je bezveze. Zbog takvog razmišljanja možeš propustiti lifetime šansu, da se nekome jako jako svidiš, i on tebi, ali da zbog tog stava odbiješ lika. Kasnije se kasno kajati.
Regularno je da boli, da ne boli ne bi valjalo, ali to je iza tebe i što hitnije to zaboraviti.
Kad se trgnem iz ove nebuloze, vodimo i tebe... koliko sam primjetila, i ti si u slicnim vodama
amhrienizi

#278 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

sa_love wrote:
Ghost_Rider_XXX wrote:
Kad se trgnem iz ove nebuloze, vodimo i tebe... koliko sam primjetila, i ti si u slicnim vodama

OBAVEZNO!!!
odmah u ponedjeljak! :mrgreen: :-) :-)
Ghost_Rider_XXX

#279 Re: Muskarci upomoc!

sa_love wrote:Kad se trgnem iz ove nebuloze, vodimo i tebe... koliko sam primjetila, i ti si u slicnim vodama
Yup, mene je hanuma zanogetala, hladno. Naravno malo me to izbacilo iz takta. Da sam si pet dana da porazgovaram sam sa sobom i složim stvari na svoje mjesto.
Ima stara, niko nije vrijedan tvojih suza, onaj ko jeste neće te nikad rasplakati. S toga ja počinjem novo poglavlje, što je bilo je, neće nikad opet biti.
Ima nešto i upoznavanju novih ljudi, i puštanja istih u život.
sa_love

#280 Re: Muskarci upomoc!

Post by sa_love »

hahhahaha, mozda bolje da ne bude prisutnih u ponedjeljak!!
nesto mi govori da bi svaki muskarac sa te kafe pobjegao glavom bez obzira! :D :D
sa_love

#281 Re: Muskarci upomoc!

Post by sa_love »

Ghost_Rider_XXX wrote:
sa_love wrote:Kad se trgnem iz ove nebuloze, vodimo i tebe... koliko sam primjetila, i ti si u slicnim vodama
Yup, mene je hanuma zanogetala, hladno. Naravno malo me to izbacilo iz takta. Da sam si pet dana da porazgovaram sam sa sobom i složim stvari na svoje mjesto.
Ima stara, niko nije vrijedan tvojih suza, onaj ko jeste neće te nikad rasplakati. S toga ja počinjem novo poglavlje, što je bilo je, neće nikad opet biti.
Ima nešto i upoznavanju novih ljudi, i puštanja istih u život.
malo si u boljoj situaciji... tvoja hanuma nije tu. ja se svake ulice plasim, trazim ga na svakom cosku... uhhhh
Ghost_Rider_XXX

#282 Re: Muskarci upomoc!

sa_love wrote:malo si u boljoj situaciji... tvoja hanuma nije tu. ja se svake ulice plasim, trazim ga na svakom cosku... uhhhh
Ne traži ga, jer ga nećeš naći. Prihvati to. Prije ove veze imao sam isto vezu koja je propala, naravno. Živjeli dvije godine skupa, i šta. Znam da je jako strašno kad se čovjek ujutro probudi sam, kad gleda u telefon ko blentav hoće li zazvoniti, kad te dočekaju prazna 4 zida i imaš osjećaj da te pritišću... Ne treba nikoga tražiti u sjenama, ćoškovima, stvarima. Neka ostane lijepa uspomena na jedan dio tvog života i to je sve. Od sjećanja se ne živi. Sve je to za ljude, bitno je samo da sebi čovjek ne smije dozvoliti da ga to obuzme i da mu upravlja životom.
Sarajevski_Marlboro

#283 Re: Muskarci upomoc!

Post by Sarajevski_Marlboro »

Riješi se svih stvari koje te podsjećaju...slike,knjige,pjesme,filmovi,pokloni...briši smsove,mailove...lakše je kad se okupiraš nečim drugim...i jednostavno ne misliš,rad ti ne dozvoljava da misliš...
Ako ti ih je žao baciti,složi u kutiju,i na tavan :-D

Good luck :)
sa_love

#284 Re: Muskarci upomoc!

Post by sa_love »

Sarajevski_Marlboro wrote:Riješi se svih stvari koje te podsjećaju...slike,knjige,pjesme,filmovi,pokloni...briši smsove,mailove...lakše je kad se okupiraš nečim drugim...i jednostavno ne misliš,rad ti ne dozvoljava da misliš...

pa moram onda sve, bukvalno sve pobacati... cak i boje na zidovima mjenjati :-D
mislim da je ok da me bole "nase" stvari koje smo skupa birali, ali isto mislim da je i super osjecaj sutra vidjeti to nesto sto je "bilo nase" i ne zaplakati, nego se osmjehnuti...
nemojte me pogresno shvatiti, ja sam izuzetno jaka licnost, ali nalete ti trenuci kad izgubim tlo pod nogama i vristala bi... kako dodju, tako i odu :)
"jako strašno kad se čovjek ujutro probudi sam, kad gleda u telefon ko blentav hoće li zazvoniti, kad te dočekaju prazna 4 zida i imaš osjećaj da te pritišću..."
eh samo to da prodje, ja cu biti ok... ufff
Ghost_Rider_XXX

#285 Re: Muskarci upomoc!

Ma sve će to proći, samo glavu gore, kloni se Balaša i sličnih kardio-rasturača i bićeš ok.

Zidove okreči stavi boju koja mu se nikad nije svidjala, napravi raspored u stanu koji uvijek željela, a njemu baš to i nije bila najpametnija ideja...
sa_love

#286 Re: Muskarci upomoc!

Post by sa_love »

Ghost_Rider_XXX wrote:Ma sve će to proći, samo glavu gore, kloni se Balaša i sličnih kardio-rasturača i bićeš ok.

Zidove okreči stavi boju koja mu se nikad nije svidjala, napravi raspored u stanu koji uvijek željela, a njemu baš to i nije bila najpametnija ideja...
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Ma kakav Balas... Aleksandra Radovic je moja droga ovih dana :D :D :D
Luce

#287 Re: Muskarci upomoc!

Post by Luce »

Ma bices i ti i ostali ok :-D
Evo ja sam vam cisti primjer, raskinula vezu, plakala, bila tuzna, vjerovala da niko nece biti kao "on"...dok nisam srela svog sadasnjeg dragog, koji ne da je bolji od svog prethodnika, nego je u svemu, pravi za mene :D a naravno kad su mi govorili tad, ma upoznaces nekog boljeg, kontala sam, to su se gluposti, niko kao on...a u stvari nidje veze
Ma normalno tugovati neko vrijeme dok se ne oporavis, sad je sve individualno nekom treba par mjeseci, nekom godina...ali prodje, i dodje neko drugi... :) bitno je vjerovati, dici glavi i krenuti dalje...ono nafurati se i biti sretan sto ce neka nova svjezina uci u zivot...
Sarajevski_Marlboro

#288 Re: Muskarci upomoc!

sa_love wrote:
Sarajevski_Marlboro wrote:Riješi se svih stvari koje te podsjećaju...slike,knjige,pjesme,filmovi,pokloni...briši smsove,mailove...lakše je kad se okupiraš nečim drugim...i jednostavno ne misliš,rad ti ne dozvoljava da misliš...

mislim da je ok da me bole "nase" stvari koje smo skupa birali, ali isto mislim da je i super osjecaj sutra vidjeti to nesto sto je "bilo nase" i ne zaplakati, nego se osmjehnuti...
nemojte me pogresno shvatiti, ja sam izuzetno jaka licnost, ali nalete ti trenuci kad izgubim tlo pod nogama i vristala bi... kako dodju, tako i odu :)
"jako strašno kad se čovjek ujutro probudi sam, kad gleda u telefon ko blentav hoće li zazvoniti, kad te dočekaju prazna 4 zida i imaš osjećaj da te pritišću..."

E ja ti ovo govorim da uradiš DOK ne dođeš na taj nivo.
Koliko god čovjek bio jak...melanholija neka i tuga se došuljaju...nekad i bez razloga...
a kamoli s takvim razlogom.
:)
Zato...nemoj bacati,nego "privremeno na tavan".
Koliko god ofucana fraza bila,vrijeme odnese svoj dio,samo ne dozvoli sebi da te razmišljanje ščepa u svoje kandže.
Ako nema povratka,okreni se novim stvarima.
Pozdravi bjelinu novih dana.Stiže proljeće :) .
Od mrcvarenja nema ništa,samo je gore.I ne gledaj u taj telefon :-D
U slobodno vrijeme...uzmi čitaj nešto,idi na neki kurs (nevjerovatno koliko pomaže,izađeš vedar s časova (koji god bili) )...
i druži se ...odnosno nastavi se družiti s prijateljima...učvrsti te veze...
Ili dođi na forum i opusti se :)

I kad sve to uradiš...shvatićeš da je prošlo vrijeme,i da si još jača.
Bacićeš pogled na "kutiju" i znati da je sve ok. :)
sa_love

#289 Re: Muskarci upomoc!

Post by sa_love »

cupam se, vjeruj mi, stvarno se trudim. skontala sam da se ne mogu boriti protiv te glupe tuge koja naleti... sto se tice preokupiranja, ja iskreno ne znam gdje udaram od obaveza i mislim da je to veliki razlog sto i jesam ok (u vecini slucajeva)...
a o knjigama da ne pricam... ne ispustam iz ruku. ako zelis preporuku, procitaj "three cups of tea" :-D :-D
Hvala vam puno na savjetima!!!!
amhrienizi

#290 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

Ghost_Rider_XXX wrote:
sa_love wrote:malo si u boljoj situaciji... tvoja hanuma nije tu. ja se svake ulice plasim, trazim ga na svakom cosku... uhhhh
Ne traži ga, jer ga nećeš naći. Prihvati to. Prije ove veze imao sam isto vezu koja je propala, naravno. Živjeli dvije godine skupa, i šta. Znam da je jako strašno kad se čovjek ujutro probudi sam, kad gleda u telefon ko blentav hoće li zazvoniti, kad te dočekaju prazna 4 zida i imaš osjećaj da te pritišću... Ne treba nikoga tražiti u sjenama, ćoškovima, stvarima. Neka ostane lijepa uspomena na jedan dio tvog života i to je sve. Od sjećanja se ne živi. Sve je to za ljude, bitno je samo da sebi čovjek ne smije dozvoliti da ga to obuzme i da mu upravlja životom.
:thumbup:
amhrienizi

#291 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

Ghost_Rider_XXX wrote:
:D
amhrienizi

#292 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

Sarajevski_Marlboro wrote:
sa_love wrote:

:-D :thumbup: :thumbup: :sax:

E ja ti ovo govorim da uradiš DOK ne dođeš na taj nivo.
Koliko god čovjek bio jak...melanholija neka i tuga se došuljaju...nekad i bez razloga...
a kamoli s takvim razlogom.
:)
Zato...nemoj bacati,nego "privremeno na tavan".
Koliko god ofucana fraza bila,vrijeme odnese svoj dio,samo ne dozvoli sebi da te razmišljanje ščepa u svoje kandže.
Ako nema povratka,okreni se novim stvarima.
Pozdravi bjelinu novih dana.Stiže proljeće :) .
Od mrcvarenja nema ništa,samo je gore.I ne gledaj u taj telefon :-D
U slobodno vrijeme...uzmi čitaj nešto,idi na neki kurs (nevjerovatno koliko pomaže,izađeš vedar s časova (koji god bili) )...
i druži se ...odnosno nastavi se družiti s prijateljima...učvrsti te veze...
Ili dođi na forum i opusti se :)

I kad sve to uradiš...shvatićeš da je prošlo vrijeme,i da si još jača.
Bacićeš pogled na "kutiju" i znati da je sve ok. :)
burek_in_space

#293 Re: Muskarci upomoc!

Post by burek_in_space »

Poslovni prijedlog za sve koji se plashe sresti bivshe momke/cure na ulici: jeftino, pouzdano i precizno pogadjam u chelo iz snajpera. 8-)
Sarajevski_Marlboro

#294 Re: Muskarci upomoc!

.
Last edited by Sarajevski_Marlboro on 22/03/2011 23:49, edited 1 time in total.
burek_in_space

#295 Re: Muskarci upomoc!

Post by burek_in_space »

Sarajevski_Marlboro wrote:Može i u međunožje 8-)
Nishta od toga, nakon dva mjeseca lijecenja opet su na ulicama nasheg malog grada :D
sa_love

#296 Re: Muskarci upomoc!

Post by sa_love »

burek_in_space wrote:Poslovni prijedlog za sve koji se plashe sresti bivshe momke/cure na ulici: jeftino, pouzdano i precizno pogadjam u chelo iz snajpera. 8-)
ne plasim se ja njega nego sebe... ipak, hvala na poslovnoj ponudi, sad za sad odbijam :D
Sarajevski_Marlboro

#297 Re: Muskarci upomoc!

.
Last edited by Sarajevski_Marlboro on 22/03/2011 23:49, edited 1 time in total.
burek_in_space

#298 Re: Muskarci upomoc!

Post by burek_in_space »

sanabe wrote:

Ja se ne plasim, al' me naka muka uhvati :lol: moze li to kao razlog za metak, ali u koljeno molim te? :mrgreen: :kravata:
Lijevo ili desno?!
Cijena za koljeno zavisi od toga da li je sportski aktivan, ili nije. :D
Sarajevski_Marlboro wrote:
Ma nije nije,oko abdomena je najveća bol...a tek ispod :-)

Naučih od dr.Goga na onoj temi o snajperistima 8-)
Trebace mi nishandzija, zainteresovana?! :D
Ghost_Rider_XXX

#299 Re: Muskarci upomoc!

Šta vam je ljudi, kad bi svi ovjeravali bivše, pa ne bi bilo dva čoeka na svijetu. Mojne sile.
sa_love

#300 Re: Muskarci upomoc!

Post by sa_love »

ja sto skrenuse s teme...
al hajd', mozda nam svima i ove usluge zatrebaju :shock:
Post Reply