New Zealand - Slovakia .......0:0
Côte d'Ivoire - Portugal ........3:2
Brazil - Korea DPR ............6:0
Moderators: Charuga, Tomahawk11
12 .......15/06 ....13:30 .. Rustenburg ................... New Zealand - Slovakia ..0:1Globus wrote:Ovo je moj dan![]()
![]()
Sta sam ja valjo majko moja mila
![]()
I ja ovo čekam da ostane 1-0 za Slovaketodd_smith wrote: eh samo sad da slovacka ostane ovako, sto vjerovatno i hoce![]()
![]()
ovo je jedini dio moje cijele prognoze na koji racunam da mi skupi malo bodovaGlobus wrote:Ma ja svoje nade polozem u tacno prognozirane prolaznike u nastavak tamicenja![]()
i ostale rezultate
Pa to .. jos zamisli budem jedini koji je pogodio sve tacne prolazniketodd_smith wrote:ovo je jedini dio moje cijele prognoze na koji racunam da mi skupi malo bodovaGlobus wrote:Ma ja svoje nade polozem u tacno prognozirane prolaznike u nastavak tamicenja![]()
i ostale rezultate
![]()
![]()
Dobar pocetka..meni dosta i 3 ishoda pogodjena danasGlobus wrote:Ovo je moj dan![]()
![]()
Sta sam ja valjo majko moja mila
![]()
Novozelanđani bi mi mozda mogli narušiti put ka tronu ...Trasimaco wrote:Jbt, ne moze covjek ni tip pogoditi.Cccc... a i Slovacka me je razocarala. Hobiti im uzese 2 boda.
poznanik wrote:Novozelanđani bi mi mozda mogli narušiti put ka tronu ...Trasimaco wrote:Jbt, ne moze covjek ni tip pogoditi.Cccc... a i Slovacka me je razocarala. Hobiti im uzese 2 boda.
Brazil 0-12 North Korea
At least that is how it will be reported.
cekaj jos dok brazil uvali komada 3, pa da pokupim petnesku.. rekoh ja, pred zoru se mrzne..pape wrote:Nakon 13 odigranih utakmica, ... na vrhu tabele izgleda ovako:
Kuriozitet, .... takmicar @janje_ je danas "ubo" dvije petice, ... ko kaze da software ne valja, ...