1991 - 1992 - 1993 - ... lazi i istine
-
neutral-vojerasa
Za sve kojima i dan danas nedostaje bivsa Juga i ljudi u njoj predlazem da pogledate ovaj site. Mnogo dobra stvar.
http://www.moja-jugoslavija.com/
http://www.moja-jugoslavija.com/
-
neutral-vojerasa
Takodje idite na LIKOVI i cekirajte vukovu stranicu. Svidja mi se ovaj site.
Margi, cini mi se da bi ti ovo gotivila. Cmoka
Margi, cini mi se da bi ti ovo gotivila. Cmoka
- ahuseino
Margareta ne razocaravaj me.margareta wrote:
Svidjalo se to nasoj gospodi ili ne ovaj Srbin je OK !
Tako to biva kada se zivi od mrznje.
Nikako nije kriv niko drugi nego svjetske velesile sa ciljem razbijanja Jugoslavije i mnogo slozen je to problem....za pojedine .
naucili ste na mrznju jer je profitabilno mrziti 'druge'.
samo izvolite.
-
neutral-vojerasa
Ahuseino!!!!!!!!
Vidis radi stoke kao sto si ti mene je danas stid reci odakle sam. Ubjedjen sam da radi stoke kao sto si ti smo i prosli kroz sto smo prosli.
Jaro mojne sirit zarazu kojom zracis. Mozda da izaberes sebi neki cosak i tamo se sakrijes i smrdis sam sebi. Sacuvaj cist zrak za normalniju raju.
Vidis radi stoke kao sto si ti mene je danas stid reci odakle sam. Ubjedjen sam da radi stoke kao sto si ti smo i prosli kroz sto smo prosli.
Jaro mojne sirit zarazu kojom zracis. Mozda da izaberes sebi neki cosak i tamo se sakrijes i smrdis sam sebi. Sacuvaj cist zrak za normalniju raju.
-
margareta
sada sam gripozna i jedva sjedim.pokusat cu u najkracem reci samo da i ptica na grani zna zasto se Jugoslavija raspala.Bh.je dobila zvanicno priznanje krivice!?i sta sad!?sada bi se morali prosiriti vidici i UGLOVI posmatranja!ne moze se normalno i zdravo zivjeti sa iskrivljenim slikama.ahuseino wrote:Margareta ne razocaravaj me.margareta wrote:
Svidjalo se to nasoj gospodi ili ne ovaj Srbin je OK !
Tako to biva kada se zivi od mrznje.
Nikako nije kriv niko drugi nego svjetske velesile sa ciljem razbijanja Jugoslavije i mnogo slozen je to problem....za pojedine .
naucili ste na mrznju jer je profitabilno mrziti 'druge'.
samo izvolite.
nasa slika i prilika mora biti objektivno interpretirana bez doze subjektivizma, tj.posmatranje iz samo jednoga ugla zatvara covjekove objektivne vidike a samim tim i covjekove mogucnosti se zatvaraju od slobode misljenja i govora do svih drugih sloboda.vlastodrscima odgovara upravo ova podjela misljenja na 3 ili vise dijelova sto njima stvara mogucnost manipuliranja preko pojedinaca do cijeloga drustva...
-
nebi
Ne znam zasto se ovi likovi sa extremnim stavovima nikad ne handre medju sobom,neutral-vojerasa wrote:Ahuseino!!!!!!!!
vec nacu zajebavati forumase koji imaju umjereno misljenje okrenuto
konsenzusu.
Neutralisani,preporucujem ti viteza93.
-
margareta
Bas ga ti precera! ahuseino se bori i to lavovski da istjera islamski extremizam sa ovih prostora a ti bas njega grubo krivis i vrijedjas.samo da ti je jasno to sto on radi je herojski veliki podvig reci vitezu onako otvoreno i hrabro.ne njajke matereti i budi barem malo ako nista pristojan i kulturan prema nekome ko je to zasluzio.neutral-vojerasa wrote:Ahuseino!!!!!!!!
vozdra
-
neutral-vojerasa
Cist zajeb, greska u koracima.
Poruka je bila upucena NEBI-u.
A i sto se a huseina tice...... i on mi je nesto shuverli al ajde jebaji ga.
Poruka je bila upucena NEBI-u.
A i sto se a huseina tice...... i on mi je nesto shuverli al ajde jebaji ga.
-
ake
jos samo da promijeni nick, npr vanja, neven i slmargareta wrote:Bas ga ti precera! ahuseino se bori i to lavovski da istjera islamski extremizam sa ovih prostora a ti bas njega grubo krivis i vrijedjas....(
ahuseino zvuci bas nekako talibanski, nista personalno, samo jedna impresija
- manijak1
Molim Vas
pomozite

pomozite
Ako ni zbog čega drugog onda zbog istine.quote="manijak1"]Dame i Gospodo , drugovi bivši i drugarice buduće![]()
mislio da se ovo meni neće desiti ali desilo se
![]()
![]()
![]()
zato ja kažem nikad ne reci nikad i nemoj bezze provocirati raju kad traže kako se zove neka pjesma i koja družina udruženih muzičara je izvodi
naime slučajno i namjerno jednim dijelom slušam vrlo dobar Radio Q Visoko i pojavi se Šejtan
kojem bih htio ući u trag preko DC - ili da mi neko šukne mailom ako je već ima
![]()
.
Dakle čuo sam![]()
pjesmu koja otprilike ide ovako : Slovenija Ale Ale pa na njemačkom nema druge religije pa Vozdra Balkan opet na njemačkom pa malo ilahija i kasida
![]()
u toj istoj pjesmici
![]()
pa Sellam Alejkum
![]()
pa Slovenija se pjesma zove vjerovatno inspirana demokratskim otporom u Ljubljani
![]()
![]()
![]()
za već viđenu situaciju
.............ne stigoh vidjeti ko izvodi
pa ako ko može pomoći u narednih pola sata ili sat
![]()
sačekaću ako ne može onda ću otići u Visoko u toku slijedećih dana u radio Q i ponijeti zip driver
![]()
eto
![]()
uštedite mi vrijeme i trud i upad u Radio Visoko .
Eto , hvala
-
margareta
laka vam nocake wrote:jos samo da promijeni nick, npr vanja, neven i slmargareta wrote:Bas ga ti precera! ahuseino se bori i to lavovski da istjera islamski extremizam sa ovih prostora a ti bas njega grubo krivis i vrijedjas....(
ahuseino zvuci bas nekako talibanski, nista personalno, samo jedna impresija
- ahuseino
neutral-vojerasa wrote:Ahuseino!!!!!!!!
E ti si prvi sto mi se 'vako obratio.
Nisam ja vjeruj mi kriv sto se ti stidis odakle si.
A kako se o tebi osjecam, sam ti i prije napisao, provokatoru nacisticki.
I ne zovi me "Jaro", sa pro-chetnicijom, pa ni pro-talibanima se ne druzim.
P.S. To sto nekima moj nick "zvuci" pro-talibanski, samo govori o generalizaciji koja vam prva na um padne, i o stvarnoj mjeri vasega "bratstva i jedinstva".
Ne volim da zastupam Islamsku vjeru protiv bilo kojih drugih vjera, jer ce te iste "suprotne" stranke to iskoristiti da me svrstaju u isti kamp sa nekima sa ovoga foruma, a ne volim da se spustam na nivo raspravljanja po nacionalnim pitanjima.
-
margareta
ahuseniovasega "bratstva i jedinstva".
Jeli trebam da se stidim sto sam musliman?
Ne volim da zastupam Islamsku vjeru protiv bilo kojih drugih vjera, jer ce te iste "suprotne" stranke to iskoristiti da me svrstaju u isti kamp sa nekima sa ovoga foruma, a ne volim da se spustam na nivo raspravljanja po nacionalnim pitanjima.
cilj je bio razljutiti te.ne obracaj paznju na to jer ti si se stvarno izuzetno korektno i posteno ponio.ne treba to da te ljuti.onakvim ponasanjem samo sebi skodi.nista rs.nije bolje nego federaciji.sve je to isto.na kraju svjestan si da je to ipak virtualni nick koji je mozda susta suproznost onoga za sto se predstavlja.
daj molim te civiliziran si dovoljno
spusti loptu i zaboravi na gluposti.
ne ispravljaj krivu drinu.sto je to je.
mirna ti i laka noc
-
neutral-vojerasa
Nebi-u mozes samo cjelivati sjedalni dio...
ali,opet....kao musliman,izbjegavam svaki kontakt sa svinjetinom.
Pa jos na Bajram....
Jeo si svinjetinu tokom rata kad nisi imao sta drugo kurbanu primitivni a sad ti odjednom smeta. Mora da si ti jedan od onih akumulator muslimana kad pravis ovako umobolne komentare. JARO, tebi mora da sisarike i dan danas padaju u avliju.
CAPAJEBO
Pa jos na Bajram....
Jeo si svinjetinu tokom rata kad nisi imao sta drugo kurbanu primitivni a sad ti odjednom smeta. Mora da si ti jedan od onih akumulator muslimana kad pravis ovako umobolne komentare. JARO, tebi mora da sisarike i dan danas padaju u avliju.
CAPAJEBO
-
neutral-vojerasa
Sto se Ahuseina tice...................
Nariktas mi donju slavinu!!!!!
Ti i NEBI mora da ste komsije. Ucinilo mi se iz ranijih komentara da si iole normalan lik al sad vidim da ni ti daleko od "kazana" nisi doguro.
Steta za jednog Sarajliju.
Steta za jednu naciju.
Steta oksigena koji dises.
Gradeske vode koje pijes.
F U J
Nariktas mi donju slavinu!!!!!
Ti i NEBI mora da ste komsije. Ucinilo mi se iz ranijih komentara da si iole normalan lik al sad vidim da ni ti daleko od "kazana" nisi doguro.
Steta za jednog Sarajliju.
Steta za jednu naciju.
Steta oksigena koji dises.
Gradeske vode koje pijes.
F U J
-
nebi
Ja sam musliman,to je tebi vec dovoljan razlog za mrznju,ne treba ni akumulator ni svjecica.Sisarke mi ne padaju u avliju,visi planinski predjeli su uvijek bili prirodni biotop cetnika,a tamo preovladava crnogorica,dakle i sisarke.neutral-vojerasa wrote:Nebi-u mozes samo cjelivati sjedalni dio...
Pa jos na Bajram....
CAPAJEBO
Svinjetina se nije jela ni u ratu,najbolji dokaz za to je cinjenica da si ziv i zdrav(bar tjelesno,o umnom zdravlju se ne bih izjasnio)
I ja nisam JARO;ne ophodim sa prostacima.
-
neutral-vojerasa
Ekatarina Velika...........................................................
"Sarajevo
Kristalna secanja
Sarajevo
Od blata i snega
Otari mi inje sa ociju i cela
Izadji iz mene
Pusti oci da vide
Jos ovaj put
Pusti usi da cuju
Jos ovaj put
Sarajevo
Sarajevo
Kristalna secanja
Sarajevo
Od blata i snega
Izbrisi mi inje sa ociju i cela
Izadji iz mene
Pusti oci da vide
Jos ovaj put
Pusti usi da cuju
Jos ovaj put
Sarajevo..."
"Sarajevo
Kristalna secanja
Sarajevo
Od blata i snega
Otari mi inje sa ociju i cela
Izadji iz mene
Pusti oci da vide
Jos ovaj put
Pusti usi da cuju
Jos ovaj put
Sarajevo
Sarajevo
Kristalna secanja
Sarajevo
Od blata i snega
Izbrisi mi inje sa ociju i cela
Izadji iz mene
Pusti oci da vide
Jos ovaj put
Pusti usi da cuju
Jos ovaj put
Sarajevo..."
-
margareta
Kako to "nebi" da si se zamjenila sa tvojim "neprijateljem" neutralcem ?neutral-vojerasa wrote:Nebi-u mozes samo cjelivati sjedalni dio...
Pa jos na Bajram....
CAPAJEBO
-
neutral-vojerasa
NEBI........ne kontam jel to od Nebojsa??????
Nebi me zacudilo.
Garant negdje na tavanu i dan danas ti BABO cuva ikonu familije.
Janjic, Jakovljevic, Bozovic????? Koji si??? Razotkrij se.
Cini mi se da te nickl cadium popusta. Idi nachargaj se pa se tivra.
Usput nafataj i meni sisarika, valjat ce nam obadvojici za slave uskoro.
Vozdra krmak
Nebi me zacudilo.
Vozdra krmak
-
neutral-vojerasa
Margi, jel to NEBI female svega ti?????
Fora je u tome sto se NEBI-L lako zada. On-a mora da je bio glavni-a u raji kad se zuce igralo. Krmak, jesu te nasamarali posteno priznaj??????
Zamisljam ga ko tipicnog debilcica ili debilku a ko linafo naslani se ne jede.
Fora je u tome sto se NEBI-L lako zada. On-a mora da je bio glavni-a u raji kad se zuce igralo. Krmak, jesu te nasamarali posteno priznaj??????
Zamisljam ga ko tipicnog debilcica ili debilku a ko linafo naslani se ne jede.
-
neutral-vojerasa
Raja da vas pitam!!!!
Imal iko ovde ko bi me mogo banovat da vise nemam razloga da dolazim vamo? Udjem cisto da vidim sta je sad onaj krmak mogo izvalit. heheheh
Junuz je svega mi. Pruza mi pravi entetainment vec citav dan i on i husein.
Bravo momci, ajmo jos jedna izvala.
Imal iko ovde ko bi me mogo banovat da vise nemam razloga da dolazim vamo? Udjem cisto da vidim sta je sad onaj krmak mogo izvalit. heheheh
Junuz je svega mi. Pruza mi pravi entetainment vec citav dan i on i husein.
Bravo momci, ajmo jos jedna izvala.
-
nebi
Ne,vec od nebih bio u tvojoj smrdljivoj kozi za sva blaga ovog svijeta.neutral-vojerasa wrote:NEBI........ne kontam jel to od Nebojsa??????
Nebi me zacudilo.
Vozdra krmak
Nemam nista protiv cestitih Srba koje spominjes,a sisarke bih mogao ponijeti
mojim srpskim prijateljima na slavu.Ali kao sto rekoh,ti ne spadas u te prijatelje,ne druzim se sa prostim plebsom.
I ne pozdravljaj me kao tvog brata.
-
BECHO
Dzaba je, nemoze Srbin a da ne potegne onu pricu o ikoni i porijeklu pa da ga hebes! Zbog tih vasih mitoloskih kompleksa se i rasturila ta ista Jugoslavija koju toliko dicno dizete iz mrtvih! Veliki ti meni narast'o jednog dana!neutral-vojerasa wrote:NEBI........ne kontam jel to od Nebojsa??????
Nebi me zacudilo.
Vozdra krmak
-
neutral-vojerasa
http://www.sisarikeKodNebija.net
Ja mu biznisa, treba citav dan covjek da ceka na isporuku. Ajde krmak mrdni malo.
Za star ja cu dvije vrece morel??????????????????
Ja mu biznisa, treba citav dan covjek da ceka na isporuku. Ajde krmak mrdni malo.
Za star ja cu dvije vrece morel??????????????????