Ho'sh se zenittodd_smith wrote:nisam najveci vjernik, ali ne pijem, nikada nisam pio niti cu jer jednostavno ne vidim nikakav uzitak ili provod u tome...najgluplje mi kad osobe misle da im treba alkohol da bi se dobro proveli ili imali ugodno vece :/
Vasi Uslovi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- blue_sky
#276 Re: Vasi Uslovi
-
Bellica
#277 Re: Vasi Uslovi
McMoy wrote:Bellica wrote: Pa lako je tebi, danas je lako naci curu koja ne pije, ali momka-jako tesko. Inace, dijelim misljenje s tobom, poroci su strasni i mislim da ne bih mogla izdrzati s nekim ko ih ima, MOZDA bih mogla progledati kroz prste, ali jako, jako, jako tesko
Evo ja ne pijem, nemam ni nekih naročitih poroka... ma gotovo idealan!?
Jedini mali, mali, mali poročić što sam oženjen...![]()
![]()
Pravi muskarac ne pije, ne pusi, nije ozenjen, ne gleda druge djevojke i ne postoji.
-
todd_smith
#278 Re: Vasi Uslovi
to nije musko ondaBellica wrote:McMoy wrote:Bellica wrote: Pa lako je tebi, danas je lako naci curu koja ne pije, ali momka-jako tesko. Inace, dijelim misljenje s tobom, poroci su strasni i mislim da ne bih mogla izdrzati s nekim ko ih ima, MOZDA bih mogla progledati kroz prste, ali jako, jako, jako tesko
![]()
Pravi muskarac ne pije, ne pusi, nije ozenjen, ne gleda druge djevojke i ne postoji.
-
elSaik
#279 Re: Vasi Uslovi
Samo da nije plavo.
- McMoy
#280 Re: Vasi Uslovi
Kao prvo,Bellica wrote:McMoy wrote:Bellica wrote: Pa lako je tebi, danas je lako naci curu koja ne pije, ali momka-jako tesko. Inace, dijelim misljenje s tobom, poroci su strasni i mislim da ne bih mogla izdrzati s nekim ko ih ima, MOZDA bih mogla progledati kroz prste, ali jako, jako, jako tesko
![]()
Zasto je zenama tesko pronaci muskarca koji je osjecajan, njezan i pazljiv?
Takvi vec imaju decka.
Kao drugo, šta bi sa lijepim šerijatskim pravom, mislim ono sa 4 hanume??
A kao treće, ako je muškarac, pa čak i ako je i fin i zaljubljen, ne znači da mora biti slijepac pa da ne pogleda katkad lijepu djevojku "ta trane"??
-
zelenashica
#281 Re: Vasi Uslovi
A kao četvrto ja sam već podnijela zahtjeva za izmjenu šerijatskog zakona......McMoy wrote:Kao prvo,Bellica wrote:McMoy wrote:
![]()
Zasto je zenama tesko pronaci muskarca koji je osjecajan, njezan i pazljiv?
Takvi vec imaju decka.![]()
![]()
Kao drugo, šta bi sa lijepim šerijatskim pravom, mislim ono sa 4 hanume??![]()
A kao treće, ako je muškarac, pa čak i ako je i fin i zaljubljen, ne znači da mora biti slijepac pa da ne pogleda katkad lijepu djevojku "ta trane"??![]()
huraaaaa za zelanashicu,huuuuuraaaaaaaaaa
-
todd_smith
#282 Re: Vasi Uslovi
sta ti hurakas, ti vec imas ljubaFnika 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#283 Re: Vasi Uslovi
Ne znam za te lafo, ali ja sam potpuno iskrena.Jedan001 wrote: isto se moze reci za pusacice... vise je cura koje znam i gotovo je svaka sa cigarom... a masu frajera koji su nepusaci... pa se sve okrece.. a ovde neki zive u zabludi...
lafo one fine ne piju ne puse. itd.. i onda sam se probudio
Zato sam i rekla na pocetku teme da je pozeljno da ni potencijalni ne pusi, ali nije presudno.
Alkohol mogu tolerisati kod muskarca u granicama normale, sve ostalo ne, narocito nakon sto sam imala iskustvo gdje ja ne morem zaspati brinuci se ocel on prezivit iduce jutro od opijanja i drogiranja na dnevnoj bazi.
Hvala, ali ne hvala.
- McMoy
#284 Re: Vasi Uslovi
@zelenashice, sve i da ti se usvoji prijedlog, (da prodje sve zive parlamentarne procedure, entitetsko glasanje i izbjegne povredu vitalnog interesa konstitutivnih naroda....bla,bla,bla..), jesi li sigurna da bi mogla izdržavati tolike muškarce??
Moraš ih hraniti i zadivoljiti u svakom pogledu; tako je to i nama propisano u šerijatskom pravu!!

Moraš ih hraniti i zadivoljiti u svakom pogledu; tako je to i nama propisano u šerijatskom pravu!!
- Troll_Happens
#285 Re: Vasi Uslovi
ladyblue18 wrote:Ne znam za te lafo, ali ja sam potpuno iskrena.Jedan001 wrote: isto se moze reci za pusacice... vise je cura koje znam i gotovo je svaka sa cigarom... a masu frajera koji su nepusaci... pa se sve okrece.. a ovde neki zive u zabludi...
lafo one fine ne piju ne puse. itd.. i onda sam se probudioCigare i alkohol dalje od mene.
Zato sam i rekla na pocetku teme da je pozeljno da ni potencijalni ne pusi, ali nije presudno.
Alkohol mogu tolerisati kod muskarca u granicama normale, sve ostalo ne, narocito nakon sto sam imala iskustvo gdje ja ne morem zaspati brinuci se ocel on prezivit iduce jutro od opijanja i drogiranja na dnevnoj bazi.
Hvala, ali ne hvala.
ma nije ono tebi bilo upuceno vec onoj koja je rekla da je lakse naci curu koja ne pusi i ne pije... sto uopste nije tacno... i kosi se sa istinom na terenu.. ne znam gdje ona zalazi ali ocito ne po gradu.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#286 Re: Vasi Uslovi
Ma znam, ali eto ja se nadovezah.Jedan001 wrote: ma nije ono tebi bilo upuceno vec onoj koja je rekla da je lakse naci curu koja ne pusi i ne pije... sto uopste nije tacno... i kosi se sa istinom na terenu.. ne znam gdje ona zalazi ali ocito ne po gradu.
Drustvo propada i to je evidentno, zene preuzimaju ulogu muskaraca, sada se one takmice koja ce vise popiti i povratiti, itd...
- bez_ideje
#287 Re: Vasi Uslovi
Znaci pocelo je o propadanju drustva,ulogama.........

- Troll_Happens
#288 Re: Vasi Uslovi
upravo sto vise gluposti naprave toim je veca cijena.. samo ne znam ko to ocjenjuje i gdje im donosi pozitivne punkteladyblue18 wrote:Ma znam, ali eto ja se nadovezah.Jedan001 wrote: ma nije ono tebi bilo upuceno vec onoj koja je rekla da je lakse naci curu koja ne pusi i ne pije... sto uopste nije tacno... i kosi se sa istinom na terenu.. ne znam gdje ona zalazi ali ocito ne po gradu.
Drustvo propada i to je evidentno, zene preuzimaju ulogu muskaraca, sada se one takmice koja ce vise popiti i povratiti, itd...
valjda medju prijateljicama...
Last edited by Troll_Happens on 01/11/2009 00:40, edited 1 time in total.
-
zelenashica
#289 Re: Vasi Uslovi
ne sekiraj se ti za meneMcMoy wrote:@zelenashice, sve i da ti se usvoji prijedlog, (da prodje sve zive parlamentarne procedure, entitetsko glasanje i izbjegne povredu vitalnog interesa konstitutivnih naroda....bla,bla,bla..), jesi li sigurna da bi mogla izdržavati tolike muškarce??
Moraš ih hraniti i zadivoljiti u svakom pogledu; tako je to i nama propisano u šerijatskom pravu!!![]()
-
zelenashica
#290 Re: Vasi Uslovi
nije ljubaFnik isto ko šerijatski mužtodd_smith wrote:sta ti hurakas, ti vec imas ljubaFnika
-
kecher II
#291 Re: Vasi Uslovi
[quote="]koja ne pusi i ne pije[/quote]
evo uzmimo ovako, nadjes curu ili momka koji ne pusi, tu i tamo nekad popije u granicama normale, znaci ne govorimo o alkoholicarima ili narkomanima, i super vam, idila, i jednog dana et onako jednostavno ona ili on pocnu da puse, cigare naravno, jer ljudi mogu pocet pusit uvijek, sta bi vi? ostavili ga/ju zbog cigara jer vi ne podnosite cigare,
mislim da su ti uslovi poput cigare, pive, ili neki drugi banalan primjer totalno besmisleni u poimanju jedne veze,
meni ee neko ne svidja zato sto pusi ili ne pusi ili pije pivo ili ne, vec zbog ljudskih osobina i karakteristika,
iskrenost, komunikativnost, fizicki izgled, ali to je stvar ukusa, nisu svima isti ljudi lijepi i zgodni, slicni pogledi na zivot i buducnost, zajednicki ciljevi ..............
evo uzmimo ovako, nadjes curu ili momka koji ne pusi, tu i tamo nekad popije u granicama normale, znaci ne govorimo o alkoholicarima ili narkomanima, i super vam, idila, i jednog dana et onako jednostavno ona ili on pocnu da puse, cigare naravno, jer ljudi mogu pocet pusit uvijek, sta bi vi? ostavili ga/ju zbog cigara jer vi ne podnosite cigare,
mislim da su ti uslovi poput cigare, pive, ili neki drugi banalan primjer totalno besmisleni u poimanju jedne veze,
meni ee neko ne svidja zato sto pusi ili ne pusi ili pije pivo ili ne, vec zbog ljudskih osobina i karakteristika,
iskrenost, komunikativnost, fizicki izgled, ali to je stvar ukusa, nisu svima isti ljudi lijepi i zgodni, slicni pogledi na zivot i buducnost, zajednicki ciljevi ..............
- kmirsad
#292 Re: Vasi Uslovi
...jebo takve...fukaru, što ih hudo žensko mora izdržavati...birat će među nama... koji moremo i hočemo... nanjet i sebi i njoj... hrane, pića, para, bušilica, cipela, svilenih šalova...hoblarica...Rigipsa...a na mahat praznim rukama...nego, šefe, kese u ruke...McMoy wrote:@zelenashice, sve i da ti se usvoji prijedlog, (da prodje sve zive parlamentarne procedure, entitetsko glasanje i izbjegne povredu vitalnog interesa konstitutivnih naroda....bla,bla,bla..), jesi li sigurna da bi mogla izdržavati tolike muškarce??
Moraš ih hraniti i zadivoljiti u svakom pogledu; tako je to i nama propisano u šerijatskom pravu!!![]()
- McMoy
#293 Re: Vasi Uslovi
Bilo je riječi o šerijatskom pravu (sadašnjem, ne onom što ga zelenašica zagovara), a koliko ja isto shvatam muškarci su po odredbama istog "donji"!! Moraš za sve hanume izdržavanje da obezbjediš, a moraš i "ono" svima jednako da pružiš...kmirsad wrote:...jebo takve...fukaru, što ih hudo žensko mora izdržavati...birat će među nama... koji moremo i hočemo... nanjet i sebi i njoj... hrane, pića, para, bušilica, cipela, svilenih šalova...hoblarica...Rigipsa...a na mahat praznim rukama...nego, šefe, kese u ruke...McMoy wrote:@zelenashice, sve i da ti se usvoji prijedlog, (da prodje sve zive parlamentarne procedure, entitetsko glasanje i izbjegne povredu vitalnog interesa konstitutivnih naroda....bla,bla,bla..), jesi li sigurna da bi mogla izdržavati tolike muškarce??
![]()
![]()
Neka hvala, ne bih ja 4!!
... meni dosta i dvije...
-
zelenashica
#294 Re: Vasi Uslovi
Vala neka je meni njih 4-orica nekako bi ja njih izdržavala(hljeb i voda nisu skupiMcMoy wrote:Bilo je riječi o šerijatskom pravu (sadašnjem, ne onom što ga zelenašica zagovara), a koliko ja isto shvatam muškarci su po odredbama istog "donji"!! Moraš za sve hanume izdržavanje da obezbjediš, a moraš i "ono" svima jednako da pružiš...kmirsad wrote:...jebo takve...fukaru, što ih hudo žensko mora izdržavati...birat će među nama... koji moremo i hočemo... nanjet i sebi i njoj... hrane, pića, para, bušilica, cipela, svilenih šalova...hoblarica...Rigipsa...a na mahat praznim rukama...nego, šefe, kese u ruke...McMoy wrote:@zelenashice, sve i da ti se usvoji prijedlog, (da prodje sve zive parlamentarne procedure, entitetsko glasanje i izbjegne povredu vitalnog interesa konstitutivnih naroda....bla,bla,bla..), jesi li sigurna da bi mogla izdržavati tolike muškarce??
![]()
![]()
Neka hvala, ne bih ja 4!!
... meni dosta i dvije...![]()
- McMoy
#295 Re: Vasi Uslovi
Šta ti očekuješ, da ti ljudi na hljebu i vodi odrađuju teške fizičke poslove??!!

-
todd_smith
#296 Re: Vasi Uslovi
pa moraju se halteri nekako zaraditi

- jedna tamo
#297 Re: Vasi Uslovi
dobro udala se nisam još ali imam želju jakuuuuuuuuu samo da je muško ja netražim u jaju dlaku 
-
zelenashica
#298 Re: Vasi Uslovi
Ama jeste li kad čuli za duševnu hranuMcMoy wrote:Šta ti očekuješ, da ti ljudi na hljebu i vodi odrađuju teške fizičke poslove??!!![]()
-
zelenashica
#299 Re: Vasi Uslovi
istavi ti moje haltere na mirutodd_smith wrote:pa moraju se halteri nekako zaraditi![]()
-
todd_smith
#300 Re: Vasi Uslovi
prijavim se cim poboljsas radne uslove