Vasi Uslovi

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
blue_sky

#276 Re: Vasi Uslovi

Post by blue_sky »

todd_smith wrote:nisam najveci vjernik, ali ne pijem, nikada nisam pio niti cu jer jednostavno ne vidim nikakav uzitak ili provod u tome...najgluplje mi kad osobe misle da im treba alkohol da bi se dobro proveli ili imali ugodno vece :/
Ho'sh se zenit :D
Bellica

#277 Re: Vasi Uslovi

Post by Bellica »

McMoy wrote:
Bellica wrote: Pa lako je tebi, danas je lako naci curu koja ne pije, ali momka-jako tesko. Inace, dijelim misljenje s tobom, poroci su strasni i mislim da ne bih mogla izdrzati s nekim ko ih ima, MOZDA bih mogla progledati kroz prste, ali jako, jako, jako tesko :)

Evo ja ne pijem, nemam ni nekih naročitih poroka... ma gotovo idealan!?
Jedini mali, mali, mali poročić što sam oženjen... :D :D :lol:

Pravi muskarac ne pije, ne pusi, nije ozenjen, ne gleda druge djevojke i ne postoji.
todd_smith

#278 Re: Vasi Uslovi

Post by todd_smith »

Bellica wrote:
McMoy wrote:
Bellica wrote: Pa lako je tebi, danas je lako naci curu koja ne pije, ali momka-jako tesko. Inace, dijelim misljenje s tobom, poroci su strasni i mislim da ne bih mogla izdrzati s nekim ko ih ima, MOZDA bih mogla progledati kroz prste, ali jako, jako, jako tesko :)

Pravi muskarac ne pije, ne pusi, nije ozenjen, ne gleda druge djevojke i ne postoji.
to nije musko onda :lol:
elSaik

#279 Re: Vasi Uslovi

Post by elSaik »

Samo da nije plavo.
McMoy

#280 Re: Vasi Uslovi

Post by McMoy »

Bellica wrote:
McMoy wrote:

Kao prvo,
Zasto je zenama tesko pronaci muskarca koji je osjecajan, njezan i pazljiv?
Takvi vec imaju decka. :D :lol:
Kao drugo, šta bi sa lijepim šerijatskim pravom, mislim ono sa 4 hanume?? :roll:
A kao treće, ako je muškarac, pa čak i ako je i fin i zaljubljen, ne znači da mora biti slijepac pa da ne pogleda katkad lijepu djevojku "ta trane"?? :mrgreen: :dance:
zelenashica

#281 Re: Vasi Uslovi

Post by zelenashica »

McMoy wrote:
Bellica wrote:
McMoy wrote:

Kao prvo,
Zasto je zenama tesko pronaci muskarca koji je osjecajan, njezan i pazljiv?
Takvi vec imaju decka. :D :lol:
Kao drugo, šta bi sa lijepim šerijatskim pravom, mislim ono sa 4 hanume?? :roll:
A kao treće, ako je muškarac, pa čak i ako je i fin i zaljubljen, ne znači da mora biti slijepac pa da ne pogleda katkad lijepu djevojku "ta trane"?? :mrgreen: :dance:
A kao četvrto ja sam već podnijela zahtjeva za izmjenu šerijatskog zakona...... :D Prema tome očekuj izmjenu hanume će biti te kojima će biti dozovoljena četvorica :dance: :dance: :dance:

huraaaaa za zelanashicu,huuuuuraaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol:
todd_smith

#282 Re: Vasi Uslovi

Post by todd_smith »

sta ti hurakas, ti vec imas ljubaFnika :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#283 Re: Vasi Uslovi

Post by ladyblue18 »

Jedan001 wrote: isto se moze reci za pusacice... vise je cura koje znam i gotovo je svaka sa cigarom... a masu frajera koji su nepusaci... pa se sve okrece.. a ovde neki zive u zabludi...
lafo one fine ne piju ne puse. itd.. i onda sam se probudio :zjev:
Ne znam za te lafo, ali ja sam potpuno iskrena. :) Cigare i alkohol dalje od mene.
Zato sam i rekla na pocetku teme da je pozeljno da ni potencijalni ne pusi, ali nije presudno.
Alkohol mogu tolerisati kod muskarca u granicama normale, sve ostalo ne, narocito nakon sto sam imala iskustvo gdje ja ne morem zaspati brinuci se ocel on prezivit iduce jutro od opijanja i drogiranja na dnevnoj bazi.
Hvala, ali ne hvala.
McMoy

#284 Re: Vasi Uslovi

Post by McMoy »

@zelenashice, sve i da ti se usvoji prijedlog, (da prodje sve zive parlamentarne procedure, entitetsko glasanje i izbjegne povredu vitalnog interesa konstitutivnih naroda....bla,bla,bla..), jesi li sigurna da bi mogla izdržavati tolike muškarce??
Moraš ih hraniti i zadivoljiti u svakom pogledu; tako je to i nama propisano u šerijatskom pravu!! :mrgreen: :dance:
Troll_Happens

#285 Re: Vasi Uslovi

Post by Troll_Happens »

ladyblue18 wrote:
Jedan001 wrote: isto se moze reci za pusacice... vise je cura koje znam i gotovo je svaka sa cigarom... a masu frajera koji su nepusaci... pa se sve okrece.. a ovde neki zive u zabludi...
lafo one fine ne piju ne puse. itd.. i onda sam se probudio :zjev:
Ne znam za te lafo, ali ja sam potpuno iskrena. :) Cigare i alkohol dalje od mene.
Zato sam i rekla na pocetku teme da je pozeljno da ni potencijalni ne pusi, ali nije presudno.
Alkohol mogu tolerisati kod muskarca u granicama normale, sve ostalo ne, narocito nakon sto sam imala iskustvo gdje ja ne morem zaspati brinuci se ocel on prezivit iduce jutro od opijanja i drogiranja na dnevnoj bazi.
Hvala, ali ne hvala.

ma nije ono tebi bilo upuceno vec onoj koja je rekla da je lakse naci curu koja ne pusi i ne pije... sto uopste nije tacno... i kosi se sa istinom na terenu.. ne znam gdje ona zalazi ali ocito ne po gradu.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#286 Re: Vasi Uslovi

Post by ladyblue18 »

Jedan001 wrote: ma nije ono tebi bilo upuceno vec onoj koja je rekla da je lakse naci curu koja ne pusi i ne pije... sto uopste nije tacno... i kosi se sa istinom na terenu.. ne znam gdje ona zalazi ali ocito ne po gradu.
Ma znam, ali eto ja se nadovezah.
Drustvo propada i to je evidentno, zene preuzimaju ulogu muskaraca, sada se one takmice koja ce vise popiti i povratiti, itd...
bez_ideje

#287 Re: Vasi Uslovi

Post by bez_ideje »

Znaci pocelo je o propadanju drustva,ulogama......... :-) :-)
:run:
Troll_Happens

#288 Re: Vasi Uslovi

Post by Troll_Happens »

ladyblue18 wrote:
Jedan001 wrote: ma nije ono tebi bilo upuceno vec onoj koja je rekla da je lakse naci curu koja ne pusi i ne pije... sto uopste nije tacno... i kosi se sa istinom na terenu.. ne znam gdje ona zalazi ali ocito ne po gradu.
Ma znam, ali eto ja se nadovezah.
Drustvo propada i to je evidentno, zene preuzimaju ulogu muskaraca, sada se one takmice koja ce vise popiti i povratiti, itd...
upravo sto vise gluposti naprave toim je veca cijena.. samo ne znam ko to ocjenjuje i gdje im donosi pozitivne punkte :D

valjda medju prijateljicama... :-?
Last edited by Troll_Happens on 01/11/2009 00:40, edited 1 time in total.
zelenashica

#289 Re: Vasi Uslovi

Post by zelenashica »

McMoy wrote:@zelenashice, sve i da ti se usvoji prijedlog, (da prodje sve zive parlamentarne procedure, entitetsko glasanje i izbjegne povredu vitalnog interesa konstitutivnih naroda....bla,bla,bla..), jesi li sigurna da bi mogla izdržavati tolike muškarce??
Moraš ih hraniti i zadivoljiti u svakom pogledu; tako je to i nama propisano u šerijatskom pravu!! :mrgreen: :dance:
ne sekiraj se ti za mene ;-) bilo bi njima dobro :D čak i bolje nego je njima četverema sa jednim muškarcem :razz:
zelenashica

#290 Re: Vasi Uslovi

Post by zelenashica »

todd_smith wrote:sta ti hurakas, ti vec imas ljubaFnika :D
nije ljubaFnik isto ko šerijatski muž :D kjubaFnik jadan polomi noge bježeći i skrijavući se od onog "glaFnog" :lol:
kecher II

#291 Re: Vasi Uslovi

Post by kecher II »

[quote="]koja ne pusi i ne pije[/quote]

evo uzmimo ovako, nadjes curu ili momka koji ne pusi, tu i tamo nekad popije u granicama normale, znaci ne govorimo o alkoholicarima ili narkomanima, i super vam, idila, i jednog dana et onako jednostavno ona ili on pocnu da puse, cigare naravno, jer ljudi mogu pocet pusit uvijek, sta bi vi? ostavili ga/ju zbog cigara jer vi ne podnosite cigare,
mislim da su ti uslovi poput cigare, pive, ili neki drugi banalan primjer totalno besmisleni u poimanju jedne veze,
meni ee neko ne svidja zato sto pusi ili ne pusi ili pije pivo ili ne, vec zbog ljudskih osobina i karakteristika,
iskrenost, komunikativnost, fizicki izgled, ali to je stvar ukusa, nisu svima isti ljudi lijepi i zgodni, slicni pogledi na zivot i buducnost, zajednicki ciljevi ..............
kmirsad

#292 Re: Vasi Uslovi

Post by kmirsad »

McMoy wrote:@zelenashice, sve i da ti se usvoji prijedlog, (da prodje sve zive parlamentarne procedure, entitetsko glasanje i izbjegne povredu vitalnog interesa konstitutivnih naroda....bla,bla,bla..), jesi li sigurna da bi mogla izdržavati tolike muškarce??
...jebo takve...fukaru, što ih hudo žensko mora izdržavati...birat će među nama... koji moremo i hočemo... nanjet i sebi i njoj... hrane, pića, para, bušilica, cipela, svilenih šalova...hoblarica...Rigipsa...a na mahat praznim rukama...nego, šefe, kese u ruke... :lol: :lol: :lol:
McMoy

#293 Re: Vasi Uslovi

Post by McMoy »

kmirsad wrote:
...jebo takve...fukaru, što ih hudo žensko mora izdržavati...birat će među nama... koji moremo i hočemo... nanjet i sebi i njoj... hrane, pića, para, bušilica, cipela, svilenih šalova...hoblarica...Rigipsa...a na mahat praznim rukama...nego, šefe, kese u ruke... :lol: :lol: :lol:
Bilo je riječi o šerijatskom pravu (sadašnjem, ne onom što ga zelenašica zagovara), a koliko ja isto shvatam muškarci su po odredbama istog "donji"!! Moraš za sve hanume izdržavanje da obezbjediš, a moraš i "ono" svima jednako da pružiš...
Neka hvala, ne bih ja 4!!
... meni dosta i dvije... :mrgreen: 8)
zelenashica

#294 Re: Vasi Uslovi

Post by zelenashica »

McMoy wrote:
kmirsad wrote:
Bilo je riječi o šerijatskom pravu (sadašnjem, ne onom što ga zelenašica zagovara), a koliko ja isto shvatam muškarci su po odredbama istog "donji"!! Moraš za sve hanume izdržavanje da obezbjediš, a moraš i "ono" svima jednako da pružiš...
Neka hvala, ne bih ja 4!!
... meni dosta i dvije... :mrgreen: 8)
Vala neka je meni njih 4-orica nekako bi ja njih izdržavala(hljeb i voda nisu skupi :D )a i ono nije neka frka....snašla bi se nekako.... :lol:
McMoy

#295 Re: Vasi Uslovi

Post by McMoy »

Šta ti očekuješ, da ti ljudi na hljebu i vodi odrađuju teške fizičke poslove??!! :roll: :mrgreen:
todd_smith

#296 Re: Vasi Uslovi

Post by todd_smith »

pa moraju se halteri nekako zaraditi :lol: :lol:
jedna tamo

#297 Re: Vasi Uslovi

Post by jedna tamo »

dobro udala se nisam još ali imam želju jakuuuuuuuuu samo da je muško ja netražim u jaju dlaku :dance:
zelenashica

#298 Re: Vasi Uslovi

Post by zelenashica »

McMoy wrote:Šta ti očekuješ, da ti ljudi na hljebu i vodi odrađuju teške fizičke poslove??!! :roll: :mrgreen:
Ama jeste li kad čuli za duševnu hranu :D dovoljno je ponekadi unutrašnje zadovoljstvo za život :lol:
zelenashica

#299 Re: Vasi Uslovi

Post by zelenashica »

todd_smith wrote:pa moraju se halteri nekako zaraditi :lol: :lol:
istavi ti moje haltere na miru :x :D :D osim ako se ne prijavljuješ za nekog pod rednim brojem od 1 do 4 :razz: :lol:
todd_smith

#300 Re: Vasi Uslovi

Post by todd_smith »

prijavim se cim poboljsas radne uslove :lol:
Post Reply