BIG MAMA HOUSE
Moderator: _BataZiv_0809
- Skyfox
#276 Re: BIG MAMA HOUSE
i to je kraj Tarotovih izvjestaja... nego kad ce se pocupati Hana i Grdichka 
- rado_vidjen
#277 Re: BIG MAMA HOUSE
haver te slagaoBaltazar_khan wrote:Priča mi haver, ne vjerujem da mi laže, kaže zove sad raja Milana na OBN-u, i lik ga pita:
Milane kako mi možeš pomoći, stalno sanjam jedan san... Milan kaže kakav san.. Kad ovaj: Sanjam tebe kako mi stalno pušiš k***c![]()
Milan reče, sledeći gledalac
inace moj fejvrit klip je deda iz leskovca
- KIA
#278 Re: BIG MAMA HOUSE
Sorry , koji im je ovo zadatak , igraju kolo ... Cija je ovo narodna nosnja i kakvo kolo uce da igraju ?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#279 Re: BIG MAMA HOUSE
e nisam puno u toku od kada mi nema Sladje
......imal kakog tarlahanja (je*anja)
il se gleda u karte,fildjan(šolju ne WC) i grah 
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#280 Re: BIG MAMA HOUSE
Gata se u tarot Milana 
-
vela-ze
#281 Re: BIG MAMA HOUSE
Pošto Hana najvishe voli ovu pjesmu od Dine i Harija - Sarajevo, predlazem joj da malo izmjeni text

-
in33sa
#282 Re: BIG MAMA HOUSE
Vidio sam ih neki dan (cijelu zensku ekipu na celu sa morskim lavom) idu u frizerski salon u novom Robotu...fakat je danas svakakav sljam isplivao na povrsinu.
Big mama je u prirodi dva puta veca nego na tv ekranu, Hana se ponasa ko zadnja debilkusa (urlice po objektu, bukvalno) prate ih kamere, one se nafurale da su sve haman u rangu Paris Hilton.
Big mama je u prirodi dva puta veca nego na tv ekranu, Hana se ponasa ko zadnja debilkusa (urlice po objektu, bukvalno) prate ih kamere, one se nafurale da su sve haman u rangu Paris Hilton.
- pici
#283 Re: BIG MAMA HOUSE
in33sa wrote:Vidio sam ih neki dan (cijelu zensku ekipu na celu sa morskim lavom) idu u frizerski salon u novom Robotu...fakat je danas svakakav sljam isplivao na povrsinu.
ma nekainha .BA koga bi mahalali ako ne njiha
- pici
#284 Re: BIG MAMA HOUSE

ma brate ja voljem ovo kad kipi na sve strane imaš zašta se pridržat kad upreš
-
arze
#285 Re: BIG MAMA HOUSE
Reko zeni idiot da pojede pastetu i da ga nazove...KAd zvoni telefon " Pojela sam pastetu, sta sad"
" Sad pojedite mesni narezak pa opet nazovite"...

" Sad pojedite mesni narezak pa opet nazovite"...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#286 Re: BIG MAMA HOUSE
Prije 2,3 noci oko pola 12 meni se cini ili je pola 1 bilo ne mogu se sada sjetiti bilo mi uzasno dosadno kad Milan na obnu i hajd reko da vidim sta pametuje taj.
Kad rece on jednom liku da ce igrat u Chelsea-u
Zove neka tuka valjda hoce da joj kaze kako da se obuce za intervju za posao.
I sad fino ti on njoj kao obucite tu i tu i majicu a nazovite da vam kazem za frizuru, pa je ona nazvala za frizuru pa joj on rece i da nazove za jaknu, pa onda za carape, za cipele, za pantole, za dux
I tako je ona zvala 6,7 puta.
Ja se ukomirala
Ne kontam sta je s ovim nasim narodom, ja bih sve maljem u glavu stukla, jel ne kontaju da je lik zreo za ludnice ili im fakat treba neko objasniti
Kad rece on jednom liku da ce igrat u Chelsea-u
Zove neka tuka valjda hoce da joj kaze kako da se obuce za intervju za posao.
I sad fino ti on njoj kao obucite tu i tu i majicu a nazovite da vam kazem za frizuru, pa je ona nazvala za frizuru pa joj on rece i da nazove za jaknu, pa onda za carape, za cipele, za pantole, za dux
Ja se ukomirala
Ne kontam sta je s ovim nasim narodom, ja bih sve maljem u glavu stukla, jel ne kontaju da je lik zreo za ludnice ili im fakat treba neko objasniti
- tranquil
#287 Re: BIG MAMA HOUSE
U cijeloj toj priči on je najmanje zreo za ludniceladyblue18 wrote:Ne kontam sta je s ovim nasim narodom, ja bih sve maljem u glavu stukla, jel ne kontaju da je lik zreo za ludnice ili im fakat treba neko objasniti
- 2407
#288 Re: BIG MAMA HOUSE
On svakako nije lud, naprotiv:
http://www.youtube.com/watch?v=TQB0zd1k6J8
http://www.youtube.com/watch?v=jCxSZgBPBcU
Lud je narod koji ga non-stop zove...
http://www.youtube.com/watch?v=TQB0zd1k6J8
http://www.youtube.com/watch?v=jCxSZgBPBcU
Lud je narod koji ga non-stop zove...
- ladyblue18
#289 Re: BIG MAMA HOUSE
jelda
Ali stvarno ne kontam pa jel narod zaista ne konta
Mislim...kolisni IQ moras imati, tj. imas li ga uopste kada nasjedas na ovakve gluposti, a on mrtav ozbiljan.
Zemljo otvori se idemo sprat nize
Ali stvarno ne kontam pa jel narod zaista ne konta
Mislim...kolisni IQ moras imati, tj. imas li ga uopste kada nasjedas na ovakve gluposti, a on mrtav ozbiljan.
Zemljo otvori se idemo sprat nize
- pici
#290 Re: BIG MAMA HOUSE
eeeeeee koje su ovo nove ženmske u BMH
jaoooo bataka,jaoooo prsa hjunačkijih
....sad neke koktele pili,ja za ženmsku ekipu navijam

- abondanzieri
#292 Re: BIG MAMA HOUSE
nismo u to ni sumLJalipici wrote:eeeeeee koje su ovo nove ženmske u BMH![]()
![]()
![]()
![]()
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#293 Re: BIG MAMA HOUSE
Sad su me suze oblile.Spremam se,cekam 22 da izadjem i gledam ih tamo.Amel glumi kako koji hrce u snu.....Suze su me oblile

- Baltazar_khan
#294 Re: BIG MAMA HOUSE
Jel ko gledao ono kad su udisali helijum?
Sve je to ludo i blentavo, smijesno... Ali vala ono tuširanje njihovo kad pjevaju o sole mioooooo, je nešto najodvratnije što sam gledao na TV-u! Fuj, gadi mi se OBN
Sve je to ludo i blentavo, smijesno... Ali vala ono tuširanje njihovo kad pjevaju o sole mioooooo, je nešto najodvratnije što sam gledao na TV-u! Fuj, gadi mi se OBN
- strong69
#295 Re: BIG MAMA HOUSE
Sto je on zreo za ludnicu? Frajer se kvalitetno zajebava, inteligentan je i nikad nije ostao bez odgovora koji tjera suze na oci (od smijeha naravno).ladyblue18 wrote: Ne kontam sta je s ovim nasim narodom, ja bih sve maljem u glavu stukla, jel ne kontaju da je lik zreo za ludnice ili im fakat treba neko objasniti
Pici, ima li slika kakvih zanimljivih? Ja nemam priliku pratiti OBN pa ne znam kakvi su to novi curetCipici wrote:eeeeeee koje su ovo nove ženmske u BMH![]()
![]()
![]()
![]()
- ladyblue18
#296 Re: BIG MAMA HOUSE
Izvini ali ako je on inteligentan...strong69 wrote:Sto je on zreo za ludnicu? Frajer se kvalitetno zajebava, inteligentan je i nikad nije ostao bez odgovora koji tjera suze na oci (od smijeha naravno).ladyblue18 wrote: Ne kontam sta je s ovim nasim narodom, ja bih sve maljem u glavu stukla, jel ne kontaju da je lik zreo za ludnice ili im fakat treba neko objasniti
Pici, ima li slika kakvih zanimljivih? Ja nemam priliku pratiti OBN pa ne znam kakvi su to novi curetCipici wrote:eeeeeee koje su ovo nove ženmske u BMH![]()
![]()
![]()
![]()
Ja bih prvo narod koji ga zove i misli da on zaista ima neke veze sa hahah tarotom smjestila u Jagomir, a onda i njega.
A onda sve iz BMH i OBN-a, osim 2,3 normalnih voditelja
- abondanzieri
#297 Re: BIG MAMA HOUSE
Covjek je natprosjecno inteligentan,samo ti izgleda ne razumijes njegovu zajebancijuladyblue18 wrote:Izvini ali ako je on inteligentan...strong69 wrote:Sto je on zreo za ludnicu? Frajer se kvalitetno zajebava, inteligentan je i nikad nije ostao bez odgovora koji tjera suze na oci (od smijeha naravno).ladyblue18 wrote: Ne kontam sta je s ovim nasim narodom, ja bih sve maljem u glavu stukla, jel ne kontaju da je lik zreo za ludnice ili im fakat treba neko objasniti
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja bih prvo narod koji ga zove i misli da on zaista ima neke veze sa hahah tarotom smjestila u Jagomir, a onda i njega.
A onda sve iz BMH i OBN-a, osim 2,3 normalnih voditelja
- ladyblue18
#298 Re: BIG MAMA HOUSE
Razumijem ja njegovu zajebanciju, onako se moze svako zajebavati, a nemati ni trunku inteligencije
Doduse u pravu si ti, moras biti inteligentan da prosipas gluposti a narod to kupuje, stvarno moras.
Doso u BiH da se bogati...a sta bi sa njegovom drzavom? E glupi Bosanci...
Doduse u pravu si ti, moras biti inteligentan da prosipas gluposti a narod to kupuje, stvarno moras.
Doso u BiH da se bogati...a sta bi sa njegovom drzavom? E glupi Bosanci...
- Jara
#299 Re: BIG MAMA HOUSE
Ovo je za podforum politikaDoduse u pravu si ti, moras biti inteligentan da prosipas gluposti a narod to kupuje, stvarno moras
- ladyblue18
#300 Re: BIG MAMA HOUSE
mudro zborisJara wrote:Ovo je za podforum politikaDoduse u pravu si ti, moras biti inteligentan da prosipas gluposti a narod to kupuje, stvarno morasšto gluplja priča na izborima, to kupovanija...bar do sada...
Milan Tarot je mala maca