BIG MAMA HOUSE

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Skyfox

#276 Re: BIG MAMA HOUSE

Post by Skyfox »

i to je kraj Tarotovih izvjestaja... nego kad ce se pocupati Hana i Grdichka :D
rado_vidjen

#277 Re: BIG MAMA HOUSE

Post by rado_vidjen »

Baltazar_khan wrote:Priča mi haver, ne vjerujem da mi laže, kaže zove sad raja Milana na OBN-u, i lik ga pita:

Milane kako mi možeš pomoći, stalno sanjam jedan san... Milan kaže kakav san.. Kad ovaj: Sanjam tebe kako mi stalno pušiš k***c :shock:

Milan reče, sledeći gledalac :lol:
haver te slagao :oops: ..ili je jako orginalan. ima na youtubeu jedan clip gdje mu neki mitar iz svicarske isto kaze, a milan na to, nakon sto ovog odmah ukidose "ovaj je iz linije za pametne"

inace moj fejvrit klip je deda iz leskovca :mrgreen: of kors ju ken
KIA

#278 Re: BIG MAMA HOUSE

Post by KIA »

Sorry , koji im je ovo zadatak , igraju kolo ... Cija je ovo narodna nosnja i kakvo kolo uce da igraju ?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#279 Re: BIG MAMA HOUSE

Post by pici »

e nisam puno u toku od kada mi nema Sladje :x :evil: ......imal kakog tarlahanja (je*anja) :mrgreen: il se gleda u karte,fildjan(šolju ne WC) i grah :mrgreen:
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#280 Re: BIG MAMA HOUSE

Post by Šeherzada »

Gata se u tarot Milana :D
vela-ze

#281 Re: BIG MAMA HOUSE

Post by vela-ze »

Pošto Hana najvishe voli ovu pjesmu od Dine i Harija - Sarajevo, predlazem joj da malo izmjeni text

Image
in33sa

#282 Re: BIG MAMA HOUSE

Post by in33sa »

Vidio sam ih neki dan (cijelu zensku ekipu na celu sa morskim lavom) idu u frizerski salon u novom Robotu...fakat je danas svakakav sljam isplivao na povrsinu.

Big mama je u prirodi dva puta veca nego na tv ekranu, Hana se ponasa ko zadnja debilkusa (urlice po objektu, bukvalno) prate ih kamere, one se nafurale da su sve haman u rangu Paris Hilton.
pici

#283 Re: BIG MAMA HOUSE

Post by pici »

in33sa wrote:Vidio sam ih neki dan (cijelu zensku ekipu na celu sa morskim lavom) idu u frizerski salon u novom Robotu...fakat je danas svakakav sljam isplivao na povrsinu.

Big mama je u prirodi dva puta veca nego na tv ekranu, Hana se ponasa ko zadnja debilkusa (urlice po objektu, bukvalno) prate ih kamere, one se nafurale da su sve haman u rangu Paris Hilton.

ma nekainha .BA koga bi mahalali ako ne njiha :dance: :mrgreen: .....Hana AJLOVJU ,udaj se zame i budi mi treća ženmska :mrgreen:
pici

#284 Re: BIG MAMA HOUSE

Post by pici »

Image

ma brate ja voljem ovo kad kipi na sve strane imaš zašta se pridržat kad upreš :dance: :mrgreen:
arze

#285 Re: BIG MAMA HOUSE

Post by arze »

Reko zeni idiot da pojede pastetu i da ga nazove...KAd zvoni telefon " Pojela sam pastetu, sta sad"
" Sad pojedite mesni narezak pa opet nazovite"... ;-) ;-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#286 Re: BIG MAMA HOUSE

Post by ladyblue18 »

Prije 2,3 noci oko pola 12 meni se cini ili je pola 1 bilo ne mogu se sada sjetiti bilo mi uzasno dosadno kad Milan na obnu i hajd reko da vidim sta pametuje taj.
Kad rece on jednom liku da ce igrat u Chelsea-u :lol:
Zove neka tuka valjda hoce da joj kaze kako da se obuce za intervju za posao.
I sad fino ti on njoj kao obucite tu i tu i majicu a nazovite da vam kazem za frizuru, pa je ona nazvala za frizuru pa joj on rece i da nazove za jaknu, pa onda za carape, za cipele, za pantole, za dux :? I tako je ona zvala 6,7 puta.
Ja se ukomirala :lol: :lol: :lol:
Ne kontam sta je s ovim nasim narodom, ja bih sve maljem u glavu stukla, jel ne kontaju da je lik zreo za ludnice ili im fakat treba neko objasniti :shock:
tranquil

#287 Re: BIG MAMA HOUSE

Post by tranquil »

ladyblue18 wrote:Ne kontam sta je s ovim nasim narodom, ja bih sve maljem u glavu stukla, jel ne kontaju da je lik zreo za ludnice ili im fakat treba neko objasniti :shock:
U cijeloj toj priči on je najmanje zreo za ludnice :-)
2407

#288 Re: BIG MAMA HOUSE

Post by 2407 »

On svakako nije lud, naprotiv:
http://www.youtube.com/watch?v=TQB0zd1k6J8
http://www.youtube.com/watch?v=jCxSZgBPBcU
Lud je narod koji ga non-stop zove...
ladyblue18

#289 Re: BIG MAMA HOUSE

Post by ladyblue18 »

jelda :-)
Ali stvarno ne kontam pa jel narod zaista ne konta :shock:
Mislim...kolisni IQ moras imati, tj. imas li ga uopste kada nasjedas na ovakve gluposti, a on mrtav ozbiljan.
Zemljo otvori se idemo sprat nize :roll:
pici

#290 Re: BIG MAMA HOUSE

Post by pici »

eeeeeee koje su ovo nove ženmske u BMH :dance: :dance: :thumbup: jaoooo bataka,jaoooo prsa hjunačkijih :dance: :thumbup: ....sad neke koktele pili,ja za ženmsku ekipu navijam :dance: :thumbup:
brucos7

#291 Re: BIG MAMA HOUSE

Post by brucos7 »

Amil je seljak!
abondanzieri

#292 Re: BIG MAMA HOUSE

Post by abondanzieri »

pici wrote:eeeeeee koje su ovo nove ženmske u BMH :dance: :dance: :thumbup: jaoooo bataka,jaoooo prsa hjunačkijih :dance: :thumbup: ....sad neke koktele pili,ja za ženmsku ekipu navijam :dance: :thumbup:
nismo u to ni sumLJali :D
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#293 Re: BIG MAMA HOUSE

Post by Šeherzada »

Sad su me suze oblile.Spremam se,cekam 22 da izadjem i gledam ih tamo.Amel glumi kako koji hrce u snu.....Suze su me oblile :lol: :lol: :lol: :lol:
Baltazar_khan

#294 Re: BIG MAMA HOUSE

Post by Baltazar_khan »

Jel ko gledao ono kad su udisali helijum?

Sve je to ludo i blentavo, smijesno... Ali vala ono tuširanje njihovo kad pjevaju o sole mioooooo, je nešto najodvratnije što sam gledao na TV-u! Fuj, gadi mi se OBN :x
strong69

#295 Re: BIG MAMA HOUSE

Post by strong69 »

ladyblue18 wrote: Ne kontam sta je s ovim nasim narodom, ja bih sve maljem u glavu stukla, jel ne kontaju da je lik zreo za ludnice ili im fakat treba neko objasniti :shock:
Sto je on zreo za ludnicu? Frajer se kvalitetno zajebava, inteligentan je i nikad nije ostao bez odgovora koji tjera suze na oci (od smijeha naravno).
pici wrote:eeeeeee koje su ovo nove ženmske u BMH :dance: :dance: :thumbup: jaoooo bataka,jaoooo prsa hjunačkijih :dance: :thumbup: ....sad neke koktele pili,ja za ženmsku ekipu navijam :dance: :thumbup:
Pici, ima li slika kakvih zanimljivih? Ja nemam priliku pratiti OBN pa ne znam kakvi su to novi curetCi :D
ladyblue18

#296 Re: BIG MAMA HOUSE

Post by ladyblue18 »

strong69 wrote:
ladyblue18 wrote: Ne kontam sta je s ovim nasim narodom, ja bih sve maljem u glavu stukla, jel ne kontaju da je lik zreo za ludnice ili im fakat treba neko objasniti :shock:
Sto je on zreo za ludnicu? Frajer se kvalitetno zajebava, inteligentan je i nikad nije ostao bez odgovora koji tjera suze na oci (od smijeha naravno).
Pici, ima li slika kakvih zanimljivih? Ja nemam priliku pratiti OBN pa ne znam kakvi su to novi curetCi :D
Izvini ali ako je on inteligentan... :roll:
Ja bih prvo narod koji ga zove i misli da on zaista ima neke veze sa hahah tarotom smjestila u Jagomir, a onda i njega.
A onda sve iz BMH i OBN-a, osim 2,3 normalnih voditelja
abondanzieri

#297 Re: BIG MAMA HOUSE

Post by abondanzieri »

ladyblue18 wrote:
strong69 wrote:
Izvini ali ako je on inteligentan... :roll:
Ja bih prvo narod koji ga zove i misli da on zaista ima neke veze sa hahah tarotom smjestila u Jagomir, a onda i njega.
A onda sve iz BMH i OBN-a, osim 2,3 normalnih voditelja
Covjek je natprosjecno inteligentan,samo ti izgleda ne razumijes njegovu zajebanciju
ladyblue18

#298 Re: BIG MAMA HOUSE

Post by ladyblue18 »

Razumijem ja njegovu zajebanciju, onako se moze svako zajebavati, a nemati ni trunku inteligencije :)
Doduse u pravu si ti, moras biti inteligentan da prosipas gluposti a narod to kupuje, stvarno moras.
Doso u BiH da se bogati...a sta bi sa njegovom drzavom? E glupi Bosanci...
Jara

#299 Re: BIG MAMA HOUSE

Post by Jara »

Doduse u pravu si ti, moras biti inteligentan da prosipas gluposti a narod to kupuje, stvarno moras
Ovo je za podforum politika :D što gluplja priča na izborima, to kupovanija...bar do sada... :D Milan Tarot je mala maca :D
ladyblue18

#300 Re: BIG MAMA HOUSE

Post by ladyblue18 »

Jara wrote:
Doduse u pravu si ti, moras biti inteligentan da prosipas gluposti a narod to kupuje, stvarno moras
Ovo je za podforum politika :D što gluplja priča na izborima, to kupovanija...bar do sada... :D Milan Tarot je mala maca :D
mudro zboris 8-) :mrgreen:
Post Reply