Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Enrico

#276 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Enrico »

Prowler wrote: A evo malo da vidis kako je izgledalo prosle godine, kad se ima digitalac :D Ovo je sa proslave šampionske titule. Made in Majstorinho 8-)
In Majstorinho? :shock:

PS Zar nije zabranjeno baniranim da naprave novi acc? :oops:
nikad_izvini

#277 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by nikad_izvini »

Enrico wrote:
Prowler wrote: A evo malo da vidis kako je izgledalo prosle godine, kad se ima digitalac :D Ovo je sa proslave šampionske titule. Made in Majstorinho 8-)

Jeste po pravilima,al on ne zna da čita :-D
Enrico

#278 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Enrico »

nikad_izvini wrote:
Enrico wrote:

:mrgreen:
inferno75

#279 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by inferno75 »

Jebo te život, kad malo bolje skontam, sve ovo nema nikakve veze sa odnosima HZ-TM prije. Znalo se i prije i zajebavat i dobro pošibat. Ja, tada, aktivni Hordaš, Boga mi se znao skloniti pred Zemom u onoj sniježnoj tuči pred Sarajkom (joj, kako je tada ludo stao u gard i šibao sve pred sobom), ali i zadat dobre udarce nekima od viđenjih TM tada. Međutim, taj isti Zema čuda uradio sa nama u BG pred grobarskim Jugom, još se sječam šištanja zrak iz pluća onog levata grobarskog što mu je Zema zabio nož u pluća, nakon što je dobio ciglu u glavu, a Dado metalac cijepao nože butinu drugoga.

Sječam se i krvave fontane pred Holidayom od cigana, kada ih je napala prva ekipa Manijaka mahom raje iz St.grada i Džildom, ojačana sa nas mladih delikvenata iz HZ također iz SG-a. A potom osvijetlavanja obraza pred prvom ekipom Grobara koje su vodili Čegi i Limun pred Zetrom, uoči tekme Sarajevo-Partizan, kao oni došli da se svete, uspjeli razbježati našu djecu na parkingu, ali tada preko pomocnog travnatog smo mi naletili kao indijanci, kombinovana starogradska ekipa HZ i TM, Musa Hota lomi lopatu za snijeg od Čegijeva leđa, ja i Kalata razbijamo glavu sa par stijena iz neposredne blizine Limunu i još jednom, Dado Miš sa nožem u ustima ko gusar skače preko žice do njih.... Ma ludilo pravo!

Tada se znalo, Derbi je Derbi, ali ponos Grada je ponos Grada i tako je trebalo i do dan danas ostati!
Suicidal Siberian

#280 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Suicidal Siberian »

nikad_izvini wrote:
Enrico wrote:

ma ne zna on ništa :oops:
inferno75

#281 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by inferno75 »

Peca wrote:
inferno75 wrote:[quote="Prowler
Sjećam se toga. To je ono finale kupa 2002 godine. A i to sto kazes, djaba sto im to govorim, kad ne zele da priznaju da su Horde zla bolje od njih :oops:
P.S. Strumfici, znate li gdje je ovo slikano? .........zove se tamo neka Evropa ili tako nesto... 8-)
Image

Čast mi je bilo ovo organizovati za super momke sa Zapada! Ko je bio sa nama u busu, valjda zna! 8)
Enrico

#282 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Enrico »

inferno75 wrote: Tada se znalo, Derbi je Derbi, ali ponos Grada je ponos Grada i tako je trebalo i do dan danas ostati!
Mislim da je i do danas ostalo. Međutim, dok god jedna strana bude svojatala sebi grad kao da samo njoj pripada nije uredu... Moj grad, moj klub, ne? :)
inferno75

#283 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by inferno75 »

Enrico wrote:
inferno75 wrote: Tada se znalo, Derbi je Derbi, ali ponos Grada je ponos Grada i tako je trebalo i do dan danas ostati!
Mislim da je i do danas ostalo. Međutim, dok god jedna strana bude svojatala sebi grad kao da samo njoj pripada nije uredu... Moj grad, moj klub, ne? :)
Nisam više toliko u tim vodama, ali mislim da je problem sitnih duša i na jednoj i na drugoj strani. Iskreno, ne znam da li postoji u TM alternativa tim sitnim dušama u njihovim redovima, kod HZ-a je to definitivno Zapad (nadam se uskoro će to postati jezgro Sjevera) i neki novi klinci na Sjeveru. Dobro, možda sam i ja pomalo nostalgičan, jer tada u bivšoj Yu i TM i HZ su se grizli sa velikim ribama u navijačkom svijetu i kohezija je morala ponekad postojati. Danas, to više i nije tako, jer ko u BiH im može parirati bar na nekom planu! Niko!
nikad_izvini

#284 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by nikad_izvini »

Ti i taj tvoj drug ,ko da isti mozak imate :-D Isti plićak :-D
Peca

#285 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Peca »

Enrico wrote: Mislim da je i do danas ostalo. Međutim, dok god jedna strana bude svojatala sebi grad kao da samo njoj pripada nije uredu... Moj grad, moj klub, ne? :)
No medjutim, dok god samo jedna strana nebude dozvoljavala Ultrasima, Robijasima, Armadi, i ostalima da se setkaraju SARAJEVOM i rade sta im je qrcu ceif, do tada ce upravo ta strana o kojoj ti govoris da cuva cast glavnog grada.... ;-)

Image

P.S. Strumfici, obratite malo paznju na vase zadnje postove, bijedni pokusaji da se omalovazava jedan clan foruma. Bojim se da ce ljudi zakljuciti kako nemate sta reci, pa su vam ostali samo takvi pokusaji....
Šibicar

#286 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Šibicar »

ko je od ovih napacenih iskompleksiranih kitara stavio onaj jad od navijanja i nazvao ga lekcijom neka pogleda sta je lekcija :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=odzQ7J2zmkg
campa_xxx

#287 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by campa_xxx »

Prowler wrote:Drugo pretkolo lige prvaka. Sarajevo-GENK...

Image

Šta se kurčite sa Newcasltom, navijači omanjeg željice???
Daj sliku juga!!!
nikad_izvini

#288 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by nikad_izvini »

Prowler wrote:
Peca wrote:
Enrico wrote: Mislim da je i do danas ostalo. Međutim, dok god jedna strana bude svojatala sebi grad kao da samo njoj pripada nije uredu... Moj grad, moj klub, ne? :)
No medjutim, dok god samo jedna strana nebude dozvoljavala Ultrasima, Robijasima, Armadi, i ostalima da se setkaraju SARAJEVOM i rade sta im je qrcu ceif, do tada ce upravo ta strana o kojoj ti govoris da cuva cast glavnog grada.... ;-)

Image

P.S. Strumfici, obratite malo paznju na vase zadnje postove, bijedni pokusaji da se omalovazava jedan clan foruma. Bojim se da ce ljudi zakljuciti kako nemate sta reci, pa su vam ostali samo takvi pokusaji....
Primjetio sam ja to, kad nemaju argumenata na moje postove, koje im slikovito objasim, odmah idu na vrijedjanje. To je njihov odraz... Ne smeta to meni, stavise drago mi kad ih vidim takve, jer je to dokaz da sam ih dovoljno takario :D
Vidim ja,ti se pravo nafurao da si čuvar grada i advokat ;-) Našli se ego i alterego 8-)
ploska

#289 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by ploska »

Šibicar wrote:ko je od ovih napacenih iskompleksiranih kitara stavio onaj jad od navijanja i nazvao ga lekcijom neka pogleda sta je lekcija :wink:

Hahaha i ovo ti lekcija,daj ba ne budi smjesan :lol:
inferno75

#290 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by inferno75 »

ploska wrote:
Šibicar wrote:ko je od ovih napacenih iskompleksiranih kitara stavio onaj jad od navijanja i nazvao ga lekcijom neka pogleda sta je lekcija :wink:

Totalno neuspjeli pokusaj imitacije "Horto Magiko" Pao navijaca! Ja konto zvucnici mi se pokvarili na laptopu! :-)
LSD

#291 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by LSD »

Tacno me tjerate da postavljam slike manijaka,bakljade,koreografije,klipove i sl...onda ce biti smijesno porediti neke stvari.
Enrico

#292 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Enrico »

inferno75 wrote:
ploska wrote:

Totalno neuspjeli pokusaj imitacije "Horto Magiko" Pao navijaca! Ja konto zvucnici mi se pokvarili na laptopu! :-)
Horto Magiko? HORTO MAGIKO?
:shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
inferno75

#293 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by inferno75 »

Enrico wrote: Horto Magiko? HORTO MAGIKO?
:shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SVAKA SLICNOST JE NAPROSTO NAMJERNA:

http://www.youtube.com/watch?v=u0rMe2Vyb9E

I sine, moras ti dosta,dosta marmelade od sipaka pojest da bi sa mnom o navijanju mogao diskutovati!
Šibicar

#294 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Šibicar »

inferno75 wrote:
ploska wrote:

pa normala da su ti se zvucnici pokvarili od siline navijanja,mozda si se prepó pa se bacio sa stolice heheheh...i ne budite ljubomorni nekad u zivotu covjek treba,pa makar pokusati,da bude realan,sto vi nikad u stanju niste mogli biti ;-)

p.s.kakav ba horto magiko ne laprdaj
Edin H.

#295 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Edin H. »

Totalno neuspjeli pokusaj imitacije "Horto Magiko" Pao navijaca! Ja konto zvucnici mi se pokvarili na laptopu! :-)[/quote]

pa normala da su ti se zvucnici pokvarili od siline navijanja,mozda si se prepó pa se bacio sa stolice heheheh...i ne budite ljubomorni nekad u zivotu covjek treba,pa makar pokusati,da bude realan,sto vi nikad u stanju niste mogli biti ;-)

p.s.kakav ba horto magiko ne laprdaj[/quote]

Neka si im zadao zadacu :thumbup:

Normalno da pucaju zvucnici, ovo ima vise decibela nego Motorhead :music:

Problem navijaca Sarajeva je da se nikada nisu mogli suociti sa realnoscu :dance:

Ja kont'o majstorinho fasov'o, pa presao na podrsku sahistima SK Sarajeva, kad ne lezi vraze ... :-)
Šibicar

#296 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Šibicar »

Prowler wrote:Reko Cocalić kako treba zaustaviti ovog čovjeka

Image

Hoce, al u Limburgu!

a jeko ovaj??? jel ti ovo dedo obukó dres sarajeva?? hehehehhe sviju mi strah me da ga srce ne opali na tekmi,lik ima 5 banki i jos vam najbolji igrac hahahahha roknite se :lol:
Last edited by Šibicar on 18/04/2008 03:33, edited 1 time in total.
GandalfSivi

#297 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by GandalfSivi »

Prowler wrote:Reko Cocalić kako treba zaustaviti ovog čovjeka

Image

Hoce, al u Limburgu!
Ovoga ni u Limburgu nisu uspjeli zaustaviti, a kamoli da ga ove male slatke plave krave zaustave :)
Edin H.

#298 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Edin H. »

Prowler wrote:
Edin H. wrote:
Ja kont'o majstorinho fasov'o, pa presao na podrsku sahistima SK Sarajeva, kad ne lezi vraze ... :-)
Kako je veliki fanatikosu :D Ima li bojkota :-D
Nije mi ko' tebi :D

Nego imas li ti kakve veze sa Robijasima :-)
Last edited by Edin H. on 18/04/2008 13:12, edited 1 time in total.
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

#299 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by since1921 »

Od ove jace nema

Mjesto radnje:sjever Koseva
Tekma:Kup prosle godine rez 3-2 za domacina

JEBES NAMJESTEN DERBI

I tako je ta parola stajala i stajala vodio je ZELJO ona je i dalje bila tu izjednacilo sarajevo i dalje je bila tu povelo i dalje je bila tu al kad uleti treci gol za sarajevo gle cuda vise je nije bilo

VRH!!!!!!!!!!!!! ma nista nije oslikalo pitarski mentalitet kao ta parola i taj akt
strong69

#300 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by strong69 »

Šibicar wrote:
a jeko ovaj??? jel ti ovo dedo obukó dres sarajeva?? hehehehhe sviju mi strah me da ga srce ne opali na tekmi,lik ima 5 banki i jos vam najbolji igrac hahahahha roknite se :lol:
"Ovaj" se jedini mozete nazvati fudbalerom. U obje ekipe, da se razumijemo... To sto ima toliko godina a trci vise od ovih "mladica" treba njima da sluzi na sramotu. A komentari tipa; roknite se... :-)
Post Reply