In Majstorinho?Prowler wrote: A evo malo da vidis kako je izgledalo prosle godine, kad se ima digitalacOvo je sa proslave šampionske titule. Made in Majstorinho
![]()
PS Zar nije zabranjeno baniranim da naprave novi acc?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
In Majstorinho?Prowler wrote: A evo malo da vidis kako je izgledalo prosle godine, kad se ima digitalacOvo je sa proslave šampionske titule. Made in Majstorinho
![]()
Jeste po pravilima,al on ne zna da čitaEnrico wrote:In Majstorinho?Prowler wrote: A evo malo da vidis kako je izgledalo prosle godine, kad se ima digitalacOvo je sa proslave šampionske titule. Made in Majstorinho
![]()
![]()
nikad_izvini wrote:Jeste po pravilima,al on ne zna da čitaEnrico wrote:In Majstorinho?Prowler wrote: A evo malo da vidis kako je izgledalo prosle godine, kad se ima digitalacOvo je sa proslave šampionske titule. Made in Majstorinho
![]()
![]()
ma ne zna on ništanikad_izvini wrote:Jeste po pravilima,al on ne zna da čitaEnrico wrote:In Majstorinho?Prowler wrote: A evo malo da vidis kako je izgledalo prosle godine, kad se ima digitalacOvo je sa proslave šampionske titule. Made in Majstorinho
![]()
![]()
Mislim da je i do danas ostalo. Međutim, dok god jedna strana bude svojatala sebi grad kao da samo njoj pripada nije uredu... Moj grad, moj klub, ne?inferno75 wrote: Tada se znalo, Derbi je Derbi, ali ponos Grada je ponos Grada i tako je trebalo i do dan danas ostati!
Nisam više toliko u tim vodama, ali mislim da je problem sitnih duša i na jednoj i na drugoj strani. Iskreno, ne znam da li postoji u TM alternativa tim sitnim dušama u njihovim redovima, kod HZ-a je to definitivno Zapad (nadam se uskoro će to postati jezgro Sjevera) i neki novi klinci na Sjeveru. Dobro, možda sam i ja pomalo nostalgičan, jer tada u bivšoj Yu i TM i HZ su se grizli sa velikim ribama u navijačkom svijetu i kohezija je morala ponekad postojati. Danas, to više i nije tako, jer ko u BiH im može parirati bar na nekom planu! Niko!Enrico wrote:Mislim da je i do danas ostalo. Međutim, dok god jedna strana bude svojatala sebi grad kao da samo njoj pripada nije uredu... Moj grad, moj klub, ne?inferno75 wrote: Tada se znalo, Derbi je Derbi, ali ponos Grada je ponos Grada i tako je trebalo i do dan danas ostati!
No medjutim, dok god samo jedna strana nebude dozvoljavala Ultrasima, Robijasima, Armadi, i ostalima da se setkaraju SARAJEVOM i rade sta im je qrcu ceif, do tada ce upravo ta strana o kojoj ti govoris da cuva cast glavnog grada....Enrico wrote: Mislim da je i do danas ostalo. Međutim, dok god jedna strana bude svojatala sebi grad kao da samo njoj pripada nije uredu... Moj grad, moj klub, ne?

Vidim ja,ti se pravo nafurao da si čuvar grada i advokatProwler wrote:Primjetio sam ja to, kad nemaju argumenata na moje postove, koje im slikovito objasim, odmah idu na vrijedjanje. To je njihov odraz... Ne smeta to meni, stavise drago mi kad ih vidim takve, jer je to dokaz da sam ih dovoljno takarioPeca wrote:No medjutim, dok god samo jedna strana nebude dozvoljavala Ultrasima, Robijasima, Armadi, i ostalima da se setkaraju SARAJEVOM i rade sta im je qrcu ceif, do tada ce upravo ta strana o kojoj ti govoris da cuva cast glavnog grada....Enrico wrote: Mislim da je i do danas ostalo. Međutim, dok god jedna strana bude svojatala sebi grad kao da samo njoj pripada nije uredu... Moj grad, moj klub, ne?![]()
P.S. Strumfici, obratite malo paznju na vase zadnje postove, bijedni pokusaji da se omalovazava jedan clan foruma. Bojim se da ce ljudi zakljuciti kako nemate sta reci, pa su vam ostali samo takvi pokusaji....
Hahaha i ovo ti lekcija,daj ba ne budi smjesanŠibicar wrote:ko je od ovih napacenih iskompleksiranih kitara stavio onaj jad od navijanja i nazvao ga lekcijom neka pogleda sta je lekcija![]()
http://www.youtube.com/watch?v=odzQ7J2zmkg
Totalno neuspjeli pokusaj imitacije "Horto Magiko" Pao navijaca! Ja konto zvucnici mi se pokvarili na laptopu!ploska wrote:Hahaha i ovo ti lekcija,daj ba ne budi smjesanŠibicar wrote:ko je od ovih napacenih iskompleksiranih kitara stavio onaj jad od navijanja i nazvao ga lekcijom neka pogleda sta je lekcija![]()
Horto Magiko? HORTO MAGIKO?inferno75 wrote:Totalno neuspjeli pokusaj imitacije "Horto Magiko" Pao navijaca! Ja konto zvucnici mi se pokvarili na laptopu!ploska wrote:Hahaha i ovo ti lekcija,daj ba ne budi smjesanŠibicar wrote:ko je od ovih napacenih iskompleksiranih kitara stavio onaj jad od navijanja i nazvao ga lekcijom neka pogleda sta je lekcija![]()
SVAKA SLICNOST JE NAPROSTO NAMJERNA:Enrico wrote: Horto Magiko? HORTO MAGIKO?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa normala da su ti se zvucnici pokvarili od siline navijanja,mozda si se prepó pa se bacio sa stolice heheheh...i ne budite ljubomorni nekad u zivotu covjek treba,pa makar pokusati,da bude realan,sto vi nikad u stanju niste mogli bitiinferno75 wrote:Totalno neuspjeli pokusaj imitacije "Horto Magiko" Pao navijaca! Ja konto zvucnici mi se pokvarili na laptopu!ploska wrote:Hahaha i ovo ti lekcija,daj ba ne budi smjesanŠibicar wrote:ko je od ovih napacenih iskompleksiranih kitara stavio onaj jad od navijanja i nazvao ga lekcijom neka pogleda sta je lekcija![]()
Nije mi ko' tebiProwler wrote:Kako je veliki fanatikosuEdin H. wrote:
Ja kont'o majstorinho fasov'o, pa presao na podrsku sahistima SK Sarajeva, kad ne lezi vraze ...Ima li bojkota
"Ovaj" se jedini mozete nazvati fudbalerom. U obje ekipe, da se razumijemo... To sto ima toliko godina a trci vise od ovih "mladica" treba njima da sluzi na sramotu. A komentari tipa; roknite se...Šibicar wrote:
a jeko ovaj??? jel ti ovo dedo obukó dres sarajeva?? hehehehhe sviju mi strah me da ga srce ne opali na tekmi,lik ima 5 banki i jos vam najbolji igrac hahahahha roknite se