Evo da se javim vezano za zaštite iz prve ruke! Ugradio sam hudini + neki italijanski alarm za koji prvi put cujem patrol line tako nesto.. Koliko su dobe zaštite može se nagadjati i nadati se da je to to

takodje ovaj alarm kosta oko 400km pojedinacno,a u hrvatskoj na njuskoalo.hr ima se kupiti za oko 70KM,e dali je je kopija ili nesto nisam siguran, ali pakovanje i izgled je isti...
Realno nisam zadovoljan ugradnjom iz par razloga:
Izgrebani su mi neki dijelovi ata, tipa zaštitna plastika od sata i ima parnica na tabli.
A što je najgore auto mi sada ide ukrivo,tj vozi u desnu stranu, vratio sam se zbog toga i oni kažu da su fulili koji zubac na volanu pro vračanju (a kao zabilježen prvobitni položaj) nakon 5-6 puta skidanja airbaga to je malo sredjeno,zapravo značajno je bolje nego prvi puta, ali je jako loše u odnosu na prvobitno stanje koje je bilo prije ugradnje ovih zaštita. Opet ću sutra ići da mi ovo naprave kako znaju.
Takođe moj prijatelj je imao sličan problem i on se vraćao isto par puta i onda je otišao na špuru i sve je bilo ok...
Takođe u toku dana dok sam se narućivao došao je jedan gospodin koji se žali na bravu,tj. na loše kopiran ključ. Nešto su ga muntali i sve što su mu uradili je da su vd-om poprskali bravu
Da nebude da kudim ovaj hudini, moj prijatelj je prije mjesec-dva ugradio istu zaštitu i super je zadovoljan.
Generalno nisam zadovoljan, i da bih dobro razmislio oko ugradnje hudinija, mada ni kod zedera nije nista bolja situacija pretpostavljam. Jedan svercer auta mi je pricao da licno poznaje vlasnike radnje zeder na dobrinji i kako su oni jedini licencirani za zeder u BIH i da svim svojim musterijama preporucuje ugradnju kod njih i da im sredi popust, a i meni je nudio isto, ali meni se nije svidjelo kad je reko da osovinu od volana do letve mijenjaju,tj uzmu tvoju a stave vec gotovu posto je npr za vw grupaciju to gotovo isto, VEC GOTOVA OSOVINA IMA NA SEBI UGRADJEN MEHANIZAM ZEDERA, a oni letve koje dobiju salju u Beograd na ugradnju i tako vrte.. e sad za ovo nemogu garantovati