ma hajde, ono sto sam slusao malo, mogao sam se uvjeriti da je cavic jedna zesca supljikana. ocito da ako treba da govori o temama izvan "ugrozenosti srpskog naroda" on nema sta da kaze. o ivanicu iz prosle emisije, koji je pricao o pravima crne gore da ima crnogorski jezik i sve lijepo, izvan matrice velike srbije, a samo zato sto ima nekrentinu u crnoj gori, ne bih dodatno govorio ...karanana wrote:Ma sve nam je podijeljeno po nacionalnom kljucu. Ovu TV Nnajvise gledaju Bosnjaci, zato Hanki dobija. Za Srdjana glasaju oni malo kulturniji "fol gradski" ljudi. A za Cavica glasa svih 5 ljudi iz Republike Srpske koji prate BHT1. Evo nek se javi Bosnjak koji je glasao za Cavica.
PIRAMIDA NA BHT 1
Moderator: anex
-
radeljas
-
in33sa
E nemere, Hanka je nasa. A i dobro pitu pravi.karanana wrote:Ma sve nam je podijeljeno po nacionalnom kljucu. Ovu TV Nnajvise gledaju Bosnjaci, zato Hanki dobija. Za Srdjana glasaju oni malo kulturniji "fol gradski" ljudi. A za Cavica glasa svih 5 ljudi iz Republike Srpske koji prate BHT1. Evo nek se javi Bosnjak koji je glasao za Cavica.
Ovaj Srdjan, mutan mi je on, a i krst je krst.
Cavic je cetnik.
Zapravo je ova emisija reprezentativni primjer u kakvom se bunaru nalazi BH drustvo u cjelini. Gledao sam slovenacku Piramidu, gledao hrvatsku, i uvijek pobijedi onaj koji daje najbolje argumente, ili se jednostavno svidi publici kroz svoj nastup, nacin ophodjenja, komunikacije. A kod nas, klasika, nisam ni gledao emisiju vec samo malo na pocetku i kad vidjeh Hanku, rekoh "ova ce pobijediti". Da sam se imao gdje kladiti, kladio bi se bez razmisljanja, kucu bi stavio na Hanku.
Providni smo ko celofan.
Zato nam i jeste ovako kako nam je.
-
olja
ma sve troje su bili pravo tanki. i ako cemo pravo, cavic je bio najelokventniji od sviju. o hanki necu da pricam, ali srdjan je takodjer bio pogubljen i opsiran.
inace ovaj kocept piramide, omogucava samo najglasnijima i onima s narodskim (populistickim) pristupom da pobijedi. onaj ko isprica najvise sala, dosjetki, ko najvise upali narodski nerv, taj pobjedjuje, to je jasno.
nemojmo se zavaravati, ista je situacija i u drugim zemljama. zbog toga je koncept piramide jako problematican, i ima jako mnogo kriticara. na ovakav nacin se i pobjedjuje na izborima, dodik je najbolji primjer.
s druge strane, mislim da je pozitivno sto cvrst format piramide trazi od nasih blagoglagoljivih javnih licnosti da se koncentriraju, fokusiraju svoje misli i daju smislen argument u jednoj minuti. nema prostora za beskonacne monologe koje niko ne slusa.
u svakom slucaju zabavno, a to je konacno i karakter ove emisije.
inace ovaj kocept piramide, omogucava samo najglasnijima i onima s narodskim (populistickim) pristupom da pobijedi. onaj ko isprica najvise sala, dosjetki, ko najvise upali narodski nerv, taj pobjedjuje, to je jasno.
nemojmo se zavaravati, ista je situacija i u drugim zemljama. zbog toga je koncept piramide jako problematican, i ima jako mnogo kriticara. na ovakav nacin se i pobjedjuje na izborima, dodik je najbolji primjer.
s druge strane, mislim da je pozitivno sto cvrst format piramide trazi od nasih blagoglagoljivih javnih licnosti da se koncentriraju, fokusiraju svoje misli i daju smislen argument u jednoj minuti. nema prostora za beskonacne monologe koje niko ne slusa.
u svakom slucaju zabavno, a to je konacno i karakter ove emisije.
- danas
ma nisam gledala ni ja, ali sve vjerujemJara wrote:Nisam ni ja, al' bilivimInfraRedRidinghood wrote:
PS Nisam gledala, ali ovo za pitu vam ne bilivim....hoće ona to...ko o čemu, novinari nju o piti...
pa žena donijela...
najjace je kad je onaj kao posao copat pite, a ona mu kao ne da
pa kako neces vjerovat to -- to se ne moRe izmislit
-
JokTiSi
Sramotarikardoreis wrote:gledao 10 minuta i odustao...negledljivo
cuj hanka prva...sad vise ne znam ko je gori, ona il' oni sto su glasali za njuondje bi mogao pobijediti i Hakala
![]()
Malu piramidukaranana wrote:Evo pogodio dechko. Sta cemo mu kupiti za nagradu?JokTiSi wrote:Novi gosti - Hanka Paldum, Srdjan Vuletic i Cavic
Ovo ce biti i poredak na kraju vec vidim
a i vala tesko bilo pogodit...
- Bosanac_21
Pjeva Hanka svaka joj cast, a i igra nije losa. Samo tako Hanko Bosankoin33sa wrote: E nemere, Hanka je nasa. A i dobro pitu pravi.
- ja_sarajevo
ove sedmice Emir Hadžihafizbegović, Senka Kurtović i Slavo Kukić
- van Basten
ja_sarajevo wrote:ove sedmice Emir Hadžihafizbegović, Senka Kurtović i Slavo Kukić
-
Majstorinho
Svaka čast Emiru, ali nije zasluzio pobjedu. Po meni je trebala pobijediti Senka...
-
basta sljezove boje
nisam gledala, je li to Slavo Kukic najlosiji bio?
-
basta sljezove boje
ima li neko da postavi koji momenat iz ove zadnje piramide na youtube? Ne mogu naci nista na netu a bas me zanima kojim je to argumentima gospodin ministar pobijedio Slavu Kukica
- Better Man
Da mi je znati šta si ti gledao? Ubjedljivo najlošiji je bio Emir, koji se ponašao kao pravi seljak i papak i koji nije dvije pismene rečenice sastavio u emisiji. E sad možete zamisliti koji su papci i seljaci svi oni koji su glasali za njega. I još se neko pita što nam je situacija u državi takva kakva jeste.sulesavic wrote:Užasan. Dvije znao sastavit' nije...basta sljezove boje wrote:nisam gledala, je li to Slavo Kukic najlosiji bio?
/irony mode off
-
BAHadzic
Sastavio ne sastavio on je pravi Patriota BiH ne ko onaj smokljo Miroslav. Jel on to mora tamo pricat ko da drzi Predstavu pred Studentima??? Ona Zena isto bila ok.
Odkad je Emir na celu Ministarstva Kulture i Sporta nasim BH Reprezentacijama i Klubovima i Sportskim Predstavnicima se barem pomaze finansiski a ne ko ranije sve u dzep ministra.
Odkad je Emir na celu Ministarstva Kulture i Sporta nasim BH Reprezentacijama i Klubovima i Sportskim Predstavnicima se barem pomaze finansiski a ne ko ranije sve u dzep ministra.
-
nausnica
Zar ti zaista naivno vjerujes da glasanje u Piramidi nije namjesteno, tj. da ne odlucuju producenti ko ide daljeBetter Man wrote:.... E sad možete zamisliti koji su papci i seljaci svi oni koji su glasali za njega (ministra Emira H.). I još se neko pita što nam je situacija u državi takva kakva jeste.
- Mahalac
Stvarno ne kontam sto zamjerate Emiru, jest malo drugaciji ali po meni je ljudina i po i jedan od casnih ljudi ove nam drzave. Stovise zajedno s Mustafom Nadarevicem cini u dogledno vrijeme nedostizan najbolji glumacki tim na cijelom balkanu. Cinjenica je i da je prvi put ministarstvo na kojem je celu pokrenulo stvari s mjesta. Hvala mu i na institutu sevdaha na Bascarsiji koji nije dosada nijedan sarajlija napravio.
Sve u svemu Emir H. je po meni jedan od najpozitivnih ljudi nase svakodnevnice i hvala mu.
Sve u svemu Emir H. je po meni jedan od najpozitivnih ljudi nase svakodnevnice i hvala mu.