U redu:ja cu slijediti moje gluposti,ti slijedi to sto slijedis...vidiomo se kod Mizan-terazija.Ako tebe puste u gornji boj,ja cu dobrovoljno u donji.Ko ce slusati tvoje laprdanje cijelu vjecnost?Soldier_of_Allah wrote:"samo ti i dalje vjeruj ono sto je pricao taj ibn tejemum,a ja cu ono sto je Ebu Hanife"
Ti da si na putu ebu Hanife kapu bih ti skinuo, ali nisi brate....Jer po ebu Hanifi brada je obaveza i nije mogao imam u mihrab, ako nije imao bradu najmanje koliko u saku stane...Zato ne lupaj o ebu Hanifi,kako mozes slijediti nesto sto ne znas....Kad naucis i primjenis onda cu ti jerovati....Ali tvoje ponasanje prema ucenjacima islama i inace na ovom forumu mi ne govori da slijedis ista osim svojih gluposti...
DERVIŠI
-
nebi
-
Soldier_of_Allah
"Je li tebi islam u bradi?"
Ko je to rekao...Ja tebi samo odgovaram na konstantne nagovore da se brije brada....Zasto? Je li brada nije od islama????Ako tvoj dedo nije nosio bradu, je li znaci da ona nije od islama????Hocemo li se ravnati po tvom dedi ili po Poslaniku...
"Znam ja puno nih koji su zavrsili medresu,ali zbog toga nisu postali budale."
Neces mi vjerovati kada ti ovo sad kazem, ali upoznah jednu budalu,kaze slijedi ebu Hanifu a nagovara muslimane da briju brade...Mozes misliti koja je to budalastina...
"A taj tefsir koji imas...je li od Allaha?Od poslanika?"
Osnovni tefsir, tumac Kur`ana je sam Allahov Poslanik i njegov zivot, jer kako kaze Allah s.w.t. u Kur`anu :"On (poslanik) ne govori po hiru svome, to je objava koja mu se objavljuje"...E sad, Allah je svoga miljenika odabrao za tu misiju da ljudima dostavi Njegovu poruku, a zivotom je svojim pokazao kako se ta poruka treba sprovoditi kroz zivot...Nadalje poslije su se javljali ucenjaci koji su isto tako bili poznati kao mufessiri, tumaci Kur`ana, ali ga ni oni nisu tumacili onako kako su zeljeli, vec su se pozivali na hadis Allahovog Poslanika, vracali se na uzroke i povode objave odredjenog ajeta itd....Tefsir je kompleksna nauka , a ne kako se kome cejfne....
"A za tog ibn tejemuma fakat nisam cuo osim od vas bermudica"
Bolje bi ti bilo da ne pricas ovako javno svasta o sebi i svom neznanju o ucenjacima islama, jer samo pokazujes koliko ne znas i koliko si kompententan da sa tobom o bilo cemu vise vodim dijalog....
A jesu li bermudice haram nositi po islamu????
Ko je to rekao...Ja tebi samo odgovaram na konstantne nagovore da se brije brada....Zasto? Je li brada nije od islama????Ako tvoj dedo nije nosio bradu, je li znaci da ona nije od islama????Hocemo li se ravnati po tvom dedi ili po Poslaniku...
Neces mi vjerovati kada ti ovo sad kazem, ali upoznah jednu budalu,kaze slijedi ebu Hanifu a nagovara muslimane da briju brade...Mozes misliti koja je to budalastina...
Osnovni tefsir, tumac Kur`ana je sam Allahov Poslanik i njegov zivot, jer kako kaze Allah s.w.t. u Kur`anu :"On (poslanik) ne govori po hiru svome, to je objava koja mu se objavljuje"...E sad, Allah je svoga miljenika odabrao za tu misiju da ljudima dostavi Njegovu poruku, a zivotom je svojim pokazao kako se ta poruka treba sprovoditi kroz zivot...Nadalje poslije su se javljali ucenjaci koji su isto tako bili poznati kao mufessiri, tumaci Kur`ana, ali ga ni oni nisu tumacili onako kako su zeljeli, vec su se pozivali na hadis Allahovog Poslanika, vracali se na uzroke i povode objave odredjenog ajeta itd....Tefsir je kompleksna nauka , a ne kako se kome cejfne....
Bolje bi ti bilo da ne pricas ovako javno svasta o sebi i svom neznanju o ucenjacima islama, jer samo pokazujes koliko ne znas i koliko si kompententan da sa tobom o bilo cemu vise vodim dijalog....
-
abdulmelik
Krasno - za takve jezike je sasvim prikladan onaj dio foruma u kojem nema cenzure !nebi wrote:laje ti tata...ne po prilici,vec po prirodi.rehaktor wrote:nisam primjetio da nebi psuje... po svoj prilici on lajeabdulmelik wrote:
Aha, i 500 za nikab, 300 za nogavice, ha ha
Nebi, dao Allah da ti slusas Ebu Hanifu, pakad nikad nijedne ne bi od Ibn Tejmijje uzeo
All ne ide to uz psovanje kojeg si vec pokazao - daleko je Imam Ebu Hanife r.a od toga
ako imas,reci nesto na temu...inace odjebi(neuzubillah)
Zalosno je i bez trunke postovanja prema vjeri za koju i sam kazes da joj pripadas, na takav nacin razgovarati !
Ali ja sam "vehabija" i nisam u pravu, zar ne ?
Samo me cudi da sad nema onih dezurnih sestara koje kazu da je covjekovo srce stisnuto ako poziva Allahu i Poslaniku !!!
Iskreno, ocekivao sam vise od ovog foruma, ali sta ocekivat od dzahilski orijentirane stranice !
Odoh ja opet na islamske forume, tamo iako se ne slazem sa nekim, bar znam da je insan procitao vise od ilmihala i domaceg zadatka u mejtefu i da nece psovat poput kocijasa koji cesto posjecuje fudbalske utakmice !
Stojte mi dobro i da Vas Allah s.w.t uputi !
-
Soldier_of_Allah
"U redu:ja cu slijediti moje gluposti,ti slijedi to sto slijedis"
Vidim iz gornje tvoje psovke da ces da slijedis svoje gluposti,odmah si na djelu dokazao...Aferim...
"Ako tebe puste u gornji boj,ja cu dobrovoljno u donji.Ko ce slusati tvoje laprdanje cijelu vjecnost?"
Ovo moze reci samo neko ko istinski nevjeruje u taj dogadjaj....
Vidim iz gornje tvoje psovke da ces da slijedis svoje gluposti,odmah si na djelu dokazao...Aferim...
"Ako tebe puste u gornji boj,ja cu dobrovoljno u donji.Ko ce slusati tvoje laprdanje cijelu vjecnost?"
Ovo moze reci samo neko ko istinski nevjeruje u taj dogadjaj....
-
nebi
Je li poslanik pustio bradu tek nakon objave?Soldier_of_Allah wrote:"Je li tebi islam u bradi?"
Ja jesam budala...ali zato mi nije trebala medresa kao tebi
Moram ti odati priznanje:ti si visokokvalifikovana budala.
Pitam te,bermudice:od koga je taj tefsir??
A kurvarsk porodica Ibn Saud i kera moze proglasiti alimom;pare su pare.
A nositi bermudice nije haram...ali je za upisat se od smijeha
-
Soldier_of_Allah
rehaktor wrote:nisam primjetio da nebi psuje... po svoj prilici on lajeabdulmelik wrote:
Nebi, dao Allah da ti slusas Ebu Hanifu, pakad nikad nijedne ne bi od Ibn Tejmijje uzeo
All ne ide to uz psovanje kojeg si vec pokazao - daleko je Imam Ebu Hanife r.a od toga
A ovaj nas rehaktor je nas brat ebu Zulu, da nam ojaca redove inshaAllah...Bar smo braca po forumu heheheheh u najmanju ruku
-
nebi
halo ba....jesam li ja tebi nesto reko?abdulmelik wrote:
Krasno - za takve jezike je sasvim prikladan onaj dio foruma u kojem nema cenzure !
Zalosno je i bez trunke postovanja prema vjeri za koju i sam kazes da joj pripadas, na takav nacin razgovarati !
Ali ja sam "vehabija" i nisam u pravu, zar ne ?
Samo me cudi da sad nema onih dezurnih sestara koje kazu da je covjekovo srce stisnuto ako poziva Allahu i Poslaniku !!!
Iskreno, ocekivao sam vise od ovog foruma, ali sta ocekivat od dzahilski orijentirane stranice !
Odoh ja opet na islamske forume, tamo iako se ne slazem sa nekim, bar znam da je insan procitao vise od ilmihala i domaceg zadatka u mejtefu i da nece psovat poput kocijasa koji cesto posjecuje fudbalske utakmice !
Stojte mi dobro i da Vas Allah s.w.t uputi !
ili je ovo neprincipijelna koalicija protiv "kjafira"?
gdje ti je sad tvoja slatkorjecivost?
gdje je bismila?
idi,levate....
-
nebi
ako ste braca...bas i jeste.konj jedan,konj drugi.Soldier_of_Allah wrote:rehaktor wrote:nisam primjetio da nebi psuje... po svoj prilici on lajeabdulmelik wrote:
A ovaj nas rehaktor je nas brat ebu Zulu, da nam ojaca redove inshaAllah...Bar smo braca po forumu heheheheh u najmanju ruku![]()
-
Soldier_of_Allah
"Medresa ti objasnila sta je ispravno????
kako li je tvoje srce ograniceno, ti kad na Sudnjem danu odes kod Allaha dz.s. ,ti ponesi diplomu zavrsene medrese!!!"
Hoces da kazes da 90% imama ne zna islam...Sama sebi skaces u stomak, jer si zagovornica necega drugog...
Kada sam rekao da sam zavrsio medresu, napominjem da sam pozvaniji sigurno od tebe da raspravljam o islamu koja mozda imas par godina mejtefa, kod nekog prosjecnog hodze...
A nisam ni rekao da sam sa medresom rijesio svoje problema,jer da citas kako pise, a ne kako volis da pise, vidjela bi da sam u nastavku rekao da ucim i dan danas i da cu uciti do smrti...
"nije Allahdz.s. u knjigama,u medresama , u bogomoljama,ja tako necu i ne umijem"
Hahahahaha, pa tu i lezi problem, nisi nista procitala od islamskih djela, a dosla pametovati o ispravnom i neispravnom islamu...Pa da islam nije u knjigama Allah nebi objavio knjigu, vec bi ti sa neba spustio tekiju da u njoj pleses i zikris...Nebi ljudi napisali zbirke hadisa,i tone knjiga koje tumace islam i objasnjavaju ga....
Ali ja i dalje mislim da si se ti salila kad si ovo rekla....
"tragajuci za istinom nasla sam kod svog ucitelja koji nije "bog i batina"(neuzubillah) nego ko je kod Allaha dz.s. cijenjen"
A ko ti rece da je on cijenjen kod Allaha subhanallah...Pa zar njega smatras precim da slijedis nego najbolje Allahovo stvorenje koje je hodilo Zemljom Muhammeda s.a.w.s.
Je li to dosla objava neka druga u kojoj Allah neuzubillah kaze da je taj na deredzi kod Njega....
"reci sta mislis o dervisima, pitaj al ne komentarisi kakovog je okusa i boje more koji nikad zaplivao nisi!!!!!!!!!!"
Woowww dubokoumna misao, da je dugo cuo nisam
kako li je tvoje srce ograniceno, ti kad na Sudnjem danu odes kod Allaha dz.s. ,ti ponesi diplomu zavrsene medrese!!!"
Hoces da kazes da 90% imama ne zna islam...Sama sebi skaces u stomak, jer si zagovornica necega drugog...
Kada sam rekao da sam zavrsio medresu, napominjem da sam pozvaniji sigurno od tebe da raspravljam o islamu koja mozda imas par godina mejtefa, kod nekog prosjecnog hodze...
A nisam ni rekao da sam sa medresom rijesio svoje problema,jer da citas kako pise, a ne kako volis da pise, vidjela bi da sam u nastavku rekao da ucim i dan danas i da cu uciti do smrti...
"nije Allahdz.s. u knjigama,u medresama , u bogomoljama,ja tako necu i ne umijem"
Hahahahaha, pa tu i lezi problem, nisi nista procitala od islamskih djela, a dosla pametovati o ispravnom i neispravnom islamu...Pa da islam nije u knjigama Allah nebi objavio knjigu, vec bi ti sa neba spustio tekiju da u njoj pleses i zikris...Nebi ljudi napisali zbirke hadisa,i tone knjiga koje tumace islam i objasnjavaju ga....
Ali ja i dalje mislim da si se ti salila kad si ovo rekla....
"tragajuci za istinom nasla sam kod svog ucitelja koji nije "bog i batina"(neuzubillah) nego ko je kod Allaha dz.s. cijenjen"
A ko ti rece da je on cijenjen kod Allaha subhanallah...Pa zar njega smatras precim da slijedis nego najbolje Allahovo stvorenje koje je hodilo Zemljom Muhammeda s.a.w.s.
Je li to dosla objava neka druga u kojoj Allah neuzubillah kaze da je taj na deredzi kod Njega....
"reci sta mislis o dervisima, pitaj al ne komentarisi kakovog je okusa i boje more koji nikad zaplivao nisi!!!!!!!!!!"
Woowww dubokoumna misao, da je dugo cuo nisam
-
Soldier_of_Allah
Nebi, dzahilu, sa tobom je dijalog zavrsen.....
-
abdulmelik
Soldier_of_Allah wrote:rehaktor wrote:nisam primjetio da nebi psuje... po svoj prilici on lajeabdulmelik wrote:
A ovaj nas rehaktor je nas brat ebu Zulu, da nam ojaca redove inshaAllah...Bar smo braca po forumu heheheheh u najmanju ruku![]()
A je li ZULU, mashaAllah, mashaAllah - mozda se i ozeni ovdje
-
Soldier_of_Allah
"ma ne cinis li uzasan sirk i "igras se Boga"????????????????????????????? "
Ne tvoj shejh cini sirk i igra se Boga,koji ti je utuvio u glavu da nista ne citas i da ce ti on sve reci ....Subhanallah i da je on na visokoj deredzi kod Allaha....
Sto manje znas, bolje ce te zavoditi...
Ne tvoj shejh cini sirk i igra se Boga,koji ti je utuvio u glavu da nista ne citas i da ce ti on sve reci ....Subhanallah i da je on na visokoj deredzi kod Allaha....
Sto manje znas, bolje ce te zavoditi...
-
Soldier_of_Allah
Ama nemoj da se odavde zeni...Znas onu, zeli bratu ono sto zelis i sebi...Ja sebi ne bih ni u snu pozelio bilo sta odavde, a tako ni njemu, a ni tebi

-
Toozla
.....naravno.....vehabije, pa dvadeset mjesta prazno, pa tek onda sva ostala stoka koja im nije ni do nogavica......Soldier_of_Allah wrote:Ama nemoj da se odavde zeni...Znas onu, zeli bratu ono sto zelis i sebi...Ja sebi ne bih ni u snu pozelio bilo sta odavde, a tako ni njemu, a ni tebi![]()
....skromno i tolerantno, nema sta......
-
nebi
ma kakav dijalog i kurac...mislis na tvoj neuspio pokusaj misioniranja?Soldier_of_Allah wrote:Nebi, dzahilu, sa tobom je dijalog zavrsen.....
idi ti radi sta u misionarskom polozaju sa tvojim nindzom...iftar je.
p.s. posto je propao pokusaj ubjedjivanj,sta dolazi sad?avioni?
-
Soldier_of_Allah
nebi wrote:ma kakav dijalog i kurac...mislis na tvoj neuspio pokusaj misioniranja?Soldier_of_Allah wrote:Nebi, dzahilu, sa tobom je dijalog zavrsen.....
Sljedbenik ebu Hanife....Allah da sacuva od takvih, nisi ti ni blizu ...Ti si obicni kocijas i psovac....
-
nebi
Soldier_of_Allah wrote:nebi wrote:ma kakav dijalog i kurac...mislis na tvoj neuspio pokusaj misioniranja?Soldier_of_Allah wrote:Nebi, dzahilu, sa tobom je dijalog zavrsen.....
Sljedbenik ebu Hanife....Allah da sacuva od takvih, nisi ti ni blizu ...Ti si obicni kocijas i psovac....
dok me takvi kude,u redu je
-
Kwaheri
...sto sam pretpostavljala da ce ti promaci glavni dijelovi mog posta...mada sam se nadala, potajno...da ces razmisliti...barem pokusati... ono prosto mi dode da te izazovem da pokusas...razmisliti naravno...abdulmelik wrote:Bismillah !zena wrote:abdulmelik wrote: Znam ja da se to odnosi na Poslanika s.a.w.s , ali nesto bas ne znam da je perzijski jezik, jezik islama, ili mozda u sufizmu jest ???
citam te...i prosto ne mogu vjerovati...al eto upale se lampice...nisi ti kriv...
Neznanje nije sramota...sramota je hvaliti se istim...btw...
1. Da si ikada krocio u dzamiju u kojoj su ljudi muslimani, Bosnjaci namaz obavljali stoljecima znao bi da je perzijski jezik jezik islama...evo po cemu...
Nakon sto se zavrsavao namaz, ucenje salavata je pocinjalo i najavljivano mujezinovim glasom koji je govorio...RUHI PAK, HAZRETI MUHAMMED MUSTAFA RA SALAVAT...na perzijskom jeziku... Ja sam kao dijete klanjala u takvoj dzamiji...u istoj su klanjali i moji preci... sjetit ce se toga i neki stariji muslimani...ta tradicija se cuva u nekolicini dzamija jos uvijek...ali kako rekoh nisi ti kriv...
2. Nisi ti kriv ni sto ne znas koliko je djela iz islamske apologetike, fikha i drugih islamskih disciplina napisano na perzijskom jeziku...onaj ko te ucio nacinio je strasan grijeh prema tebi...omalovazio je mnoge ucene koji su zivjeli prije njega i prije tebe...raspitaj se malo ko su sve bili ljudi koji su zivjeli islam i pisali o islamu na perzijskom jeziku...grijeh je prema tebi nacinjen...uskracen si za citavo jedno blago...
3. Razmisli malo, a slobodno pitaj i onog ko se tako grdno ogrijesio o tvoje obrazovanje...kome ide u prilog sakacanje islamske kulture multipluraliteta; ljudskog, duhovnog i posebno jezickog? ... Kome ide u prilog osporavanje zajednickog nam islamskog identiteta, svim narodima i nacijama? Kome ide u prilog takvo sakacenje ummeta? I slobodno ga pitaj, a mozes i sam razmisliti, nije tesko...kome, osim novepecenim arapskim nacionalistima, kojima je nacija preca od ummeta, vec jedno duze vrijeme? Ide u prilog samo onima koji bi glavni tok islama stavili pod svoju kisobran...napravljen ne tako davno u Velikoj Britaniji...koji nije toliko sirok za sve nas... potiskujuci kisobran ummeta...koji nam je svima otvoren...
4. Mozda najvaznija stvar, u tvom reinformiranju u pogledu perzijskog jezika...pitaj ucitelja, muallima, muderrisa, ustaza ili sejjida, nevazno je kako ga god zovnes, odazvat ce ti se...Na koji je jezik sam Poslanik, hazreti Muhammed s.a.v.s., odobrio prvi prijevod znacenja sure Fatiha? Sam mozes pogadati vise puta...
... i da...ako govoris o nekom, potrudi se da tacno pises njegovo ime...RESAD HAFIZOVIC...je RESID...
"Rabbi zidni ilma!"
Selam alejke
Citam te i prosto ne mogu da vjerujem !
Pa zar RUHI PAK ko dokaz, ha ha !!!
Hajde ti zeno prvo nadji dokaz za RUHI PAK i sve ostale novotarije u zikru, pa cemo onda dalje. Dotad, necemo ja i ti o tom, vazi ?
PS. jos samo jedna - Fatiha je prevedena i na srpski, hocemo li i njeg uvrstiti u jezik islama ?
Za ovaj P.S.
...
Vidish, da ti je cacevina ne bi tako raspolagao slobodno, ko sto to radish s islamom...osjetish li, ako ne vidish, koliko univerzalnu poruku, srozavas? Ako si mislio povuci paralelu s agresijom srpskog naroda i Srbije na nasu zemlju...posteno si se zezno...jer ti ni po cemu nemash vece pravo na islam od onih muslimana (i potencijalnih muslimana) koji zive u Srbiji...kako rekoh, ima jedan broj muslimana, koji su pripisali islam, univerzalnu poruku pod svoje vlasnistvo...al' jalova je to jazija, care...jer Bog je ostavio drugacije...sve da se na glavu nasadite, poruku Kur'ana necete svesti na taj svoj majusni i po posljedicama sudeci okvir tijesan i za vas same...PS. jos samo jedna - Fatiha je prevedena i na srpski, hocemo li i njeg uvrstiti u jezik islama ?
Selam alejke!
"Pozivaj na put svoga Gospodara mudro..."
-
abdulmelik
Bismillah !
Znate, sve bih ja mogao shvatiti - da mislite ( kao sto ja mislim za vas ) da je nacin na koji praktikujem islam neispravan, da moje pozivanje smatrate licemjerstvom, da smatrate da se dovoljno ne bojim Allaha Uzvisenog, da sam agresivan...
Sve bih to mogao shvatiti , ali tako mi Allaha Uzvisenog, ne mogu nikad shvatiti da muslimani za onaku vulgarnost, primitivizam i krkanluk koju je NEBI pokazao u svojim postovima katu "Nebi je nekad vulgaran", a da odgovarate samo onima koji puno Allaha s.w.t spominju !
E dok je to tako, dok vam ne smetaju onakve rijeci onog dzahila, a smeta vam ostalo, dotad ja vas kredibilitet za dijeljenje savjeta ravan nuli !
A hadzinici preporucam da NEBIa kuci povede .
Jest malo vulgaran , ali je hanefija ( gluho bilo )
SRDACAN POZDRAV , a muslimanima es Selamu alejkum we rahmetullahi teala we berekatuhu !
Vas " petrodolarima " izmanipulirani brat ! ( evo bas mi jedna stoja ispade iz galabije

Znate, sve bih ja mogao shvatiti - da mislite ( kao sto ja mislim za vas ) da je nacin na koji praktikujem islam neispravan, da moje pozivanje smatrate licemjerstvom, da smatrate da se dovoljno ne bojim Allaha Uzvisenog, da sam agresivan...
Sve bih to mogao shvatiti , ali tako mi Allaha Uzvisenog, ne mogu nikad shvatiti da muslimani za onaku vulgarnost, primitivizam i krkanluk koju je NEBI pokazao u svojim postovima katu "Nebi je nekad vulgaran", a da odgovarate samo onima koji puno Allaha s.w.t spominju !
E dok je to tako, dok vam ne smetaju onakve rijeci onog dzahila, a smeta vam ostalo, dotad ja vas kredibilitet za dijeljenje savjeta ravan nuli !
SRDACAN POZDRAV , a muslimanima es Selamu alejkum we rahmetullahi teala we berekatuhu !
Vas " petrodolarima " izmanipulirani brat ! ( evo bas mi jedna stoja ispade iz galabije
- Bosanac sa dna kace
Evo upravo smo svjedoci proglasavanja muslimana kjafirima os strane ''brace''!!!nebi wrote:Tvoja "braca" su u vise situacija i pred svjedocima proglasavali druge muslimane kjafirima i prijetili da "kad zavrse sa cetnicima i oni ce doci na red".Soldier_of_Allah wrote:"ne vidim da je osoba kojoj se obracas na krivom putu, a ti non-stop kritkujes"
Opet te moram pozvati da proucis malo osnovne principe islama, jer ako neki musliman kaze drugom muslimanu da je kafir, onda je garant neko od te dvojice kafir...Sto mu ga dodje , ako ovaj iznese laznu optuzbu na muslimana da je kafir, to se automatski stavlja njemu na grbacu i on postaje kafir....
To nisam ja rekao...Ovo je jedan od osnovnih postulata u islamu, koje mora znati svaki musliman...
Tvoja "braca" su primala novcanu pomoc od ko zna koga,pa se posiroka bosanska guzica polakomila na pare...i nemoj mi srati da to nije istina...zna se i tarifa...neki ne bas ubijedjeni vehabije su se hvalisali kako dobijaju 300 KM na "bradu".
No comment;
El_Camino
Nekima su izgleda petro-lješinari (čitaj saudijski kafiri koje su zaveli engleski špijuni) potpuno ispili mozak.
PS. Vehabizam je kombinacija ideja vjerskog pokvarenjaka Ahmeda ibni Tejmijje i Hempherovih laži.
Last edited by Bosanac sa dna kace on 01/11/2005 21:37, edited 1 time in total.
-
abdulmelik
Iskreno, on je insan koji se treba pokajat zbog mnogih izjava, i od mnogih halala zatrazit, ali za ove je melek ( nesusubillah )Soldier_of_Allah wrote:Ama nemoj da se odavde zeni...Znas onu, zeli bratu ono sto zelis i sebi...Ja sebi ne bih ni u snu pozelio bilo sta odavde, a tako ni njemu, a ni tebi![]()
Ante majstore, jesam li dobro ovo rekao ?
-
ragib
Zalosna je cinjenica kako se muslimani i muslimanke koji padaju Allahu.dz.s na sedzdu medjusobno svadjaju, vrijedjaju, ponizavaju...
SRAMOTA
Allah.dz.s je u Kur'anu rekao da muslimani moraju sa hriscanima i jevrejima na fin nacin raspravljati.
Pogledajte kako mi medjusobno razgovaramo.
Sram nas bilo
Zalosno
SRAMOTA
Allah.dz.s je u Kur'anu rekao da muslimani moraju sa hriscanima i jevrejima na fin nacin raspravljati.
Pogledajte kako mi medjusobno razgovaramo.
Sram nas bilo
Zalosno
-
Kwaheri
Abdulmelik...ako ti mislis o nama ovo sto si gore napisao...ti stvarno onda imash problema...al stvarno...no to nije razlog da ti ne odgovorim na selam...i ucinim ti dovu...Bog je Milostiv!abdulmelik wrote:Bismillah !
Vas " petrodolarima " izmanipulirani brat ! ( evo bas mi jedna stoja ispade iz galabije![]()
![]()