E
Š
J
E
B
A
T
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
a cuj, ako ti tako kazes, onda je to meni kao zakletva. ima da je od sada ne diram i vjerujem da ces je braniti. a ja cu, kao i do sada samo pisati... bez diranja i bez branjenja tebi da je branis. moze?AstorH wrote:Ne diraj je. Mila je srcu mom. A i da nije. Branicu je jer je zena.belfy wrote: ne vidim da ih je on naveo u svom postu. vidim samo da si se ti javila, bez da te adresirao. to se onda kaze - osjecati prozvanim...
S obzirom da je ovo forum, znaci li to da svako tko koristi quote opciju - je prozvan?
NIje sve u tome, al' hoćuprog321 wrote:N
E
Š
J
E
B
A
T
mere merebelfy wrote: a cuj, ako ti tako kazes, onda je to meni kao zakletva. ima da je od sada ne diram i vjerujem da ces je braniti. a ja cu, kao i do sada samo pisati... bez diranja i bez branjenja tebi da je branis. moze?
Prije će joj se prijateljica od 50 godina udatiAstorH wrote:NIje sve u tome, al' hoćuprog321 wrote:N
E
Š
J
E
B
A
T
AstorH wrote:NIje sve u tome, al' hoćuprog321 wrote:N
E
Š
J
E
B
A
T
vec rekoh da sve sto kazes meni je kao zakletva. ima da se uozbiljim preko svake mjere. toliko da me i ozbiljni pocnu smatrati ozbiljnim... ja ba. ja sam samo tipicni balkanac. tvrdoglav, svojeglav...i labilnog karaktera. evo, vec sam odlucio da se ne slazem sa ovim sto sam rekao.AstorH wrote:mere merebelfy wrote: a cuj, ako ti tako kazes, onda je to meni kao zakletva. ima da je od sada ne diram i vjerujem da ces je braniti. a ja cu, kao i do sada samo pisati... bez diranja i bez branjenja tebi da je branis. moze?
I de uozbilji se
A gdhe se kriju ti normalni?ing-ecc wrote:..... normalnim muskarcima TREBA normalna djevojkaanchor85 wrote: Muškarcima fakat ne treba normalna djevojka i partner, ......
Hajd ti objasni gdje su normalne djevojke?anchor85 wrote:A gdhe se kriju ti normalni?ing-ecc wrote:..... normalnim muskarcima TREBA normalna djevojkaanchor85 wrote: Muškarcima fakat ne treba normalna djevojka i partner, ......
Ooooo KarlinkoConnaisseur Karlin wrote:bila am vise puta na vjencanjima osoba u 50tim godinama, tako da nije bas tako kako ti pricasprog321 wrote:Kad si mlada i poželjna najljepše je skakati sa ćundare na ćundaru.
Međutim godine uzmu maha, izbor se suži i mogućnost reprodukcije pada.
E tad si već propustila voz![]()
osobe ulaze u bark ili decenijam dugim vezama u svim dekadama zivota

Jašta su nema govora ....djevojka bez imena wrote:Edo bolan ostvarene zene su najbolje, to ti onda podrazumjeva da su se ostvarile i u kuhinji![]()
To ove što se visoko briju kad se šišajuprog321 wrote:A kakve su to visokoobrezane žene?
Hoće prog321, znaš zašto? Zato što "razumije žene" i ide NIZ dlakuAstorH wrote:NIje sve u tome, al' hoćuprog321 wrote:N
E
Š
J
E
B
A
T
A šta s onim što nemaju dlaka?pukepuke wrote:Hoće prog321, znaš zašto? Zato što "razumije žene" i ide NIZ dlakuAstorH wrote:NIje sve u tome, al' hoćuprog321 wrote:N
E
Š
J
E
B
A
T
. Žene su kao i te mačke koje skupljaju oko sebe, vole da im se ide NIZ dlaku
.
Njima se ide niz nosedo_79 wrote:A šta s onim što nemaju dlaka?pukepuke wrote: Hoće prog321, znaš zašto? Zato što "razumije žene" i ide NIZ dlaku. Žene su kao i te mačke koje skupljaju oko sebe, vole da im se ide NIZ dlaku
.
![]()
![]()
I onda na kraju bude ista priča, tužne pjesme na Facebooku, kunu sudbu kletu i što srce (i hamšu) podaše tom krkanu koji je razvali k'o Reformska Agenda realni sektor u BiH, i ona šuplja da su svi muškarci isti, a nije tako mislila kad je pustila piš zadovoljstva niz nogu kad mu vidje Avdiju A8 i gutu para u džepuprog321 wrote:Ženama brzo dosadi kad im ideš niz dlaku. Zijev. Zijev.
Onda se okrenu ovakvim krkanima. Nemr'eš pomoći. Tak'e su.
Istina, prevrtljive smo, ne znamo što hoćemo, sad bi ovako, sad bi onako. No, moja polazna premisa ovdje je bila da će AstorHprog321 wrote:Ženama brzo dosadi kad im ideš niz dlaku. Zijev. Zijev.
Onda se okrenu ovakvim krkanima. Nemr'eš pomoći. Tak'e su.