Grčka - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
vryzas
#276 Re: Grčka - BiH
Grci nikad slabiji 
- Point.
#277 Re: Grčka - BiH
Jel onaj Samaras presto igrati?
-
ja71
#278 Re: Grčka - BiH
pa Ibisevic mijenja Djurica, znaci Dzeko i Ibisevic su napadaciLogovan wrote:Bez dva napadača.
ako budemo gubili nastavljamo sa 4-4-2
-
north
#279 Re: Grčka - BiH
Ja sam iskreno samo čuo za ove..i Manolasa, ali on ne igra...ovo ostalo je baš anonimno, a i klubovi gdje igraju nisu baš nešto i stvarno na papiru ne izgledaju jako..ali jasno, ništa to ne znači..SkyLimit wrote:Selektor Grčke objavio spisak za prijateljsku protiv Bjelorusije i kvalifikacijsku protiv naše reprezentacije:
Golmani: Kapino(Olympiacos), Karnezis(Udinese), Glykos(PAOK)
Odbrana: Papastathopoulos(Dortmund), Papadopoulos(Leipzig), Torosidis(Bologna), Economou(Bologna), Tzavellas(PAOK), Stafylidis(Augsburg)
Vezni red: Samaris(Benfica), Maniatis(Olympiacos), Tachtsidis(Cagliari), Tziolis(PAOK), Petsos(Werder), Mantolas(AEK), Fortounis(Olympiacos), Gianniotas(APEOL)
Napad: Bakasetas(AEK), Mitroglou(Benfica), Vellios(Nottingham), Diamantakos(Karlsruhe), Karelis(Genk)
-
ja71
#280 Re: Grčka - BiH
north wrote: Ja sam iskreno samo čuo za ove..i Manolasa, ali on ne igra...ovo ostalo je baš anonimno, a i klubovi gdje igraju nisu baš nešto i stvarno na papiru ne izgledaju jako..ali jasno, ništa to ne znači..
Ma cuo si garant i za Papadopoulos(Leipzig) , igrao u SchalkeTu sa Kolasincem
- Laertes
#281 Re: Grčka - BiH
Jel' to onaj rumeni Sokratis?ja71 wrote:north wrote: Ja sam iskreno samo čuo za ove..i Manolasa, ali on ne igra...ovo ostalo je baš anonimno, a i klubovi gdje igraju nisu baš nešto i stvarno na papiru ne izgledaju jako..ali jasno, ništa to ne znači..
- vicious
#282 Re: Grčka - BiH
Sokratis nije rumenLaertes wrote:Jel' to onaj rumeni Sokratis?ja71 wrote:north wrote: Ja sam iskreno samo čuo za ove..i Manolasa, ali on ne igra...ovo ostalo je baš anonimno, a i klubovi gdje igraju nisu baš nešto i stvarno na papiru ne izgledaju jako..ali jasno, ništa to ne znači..
Papadopoulos je rumen i ružan:

A Sokratis (Papastathopoulus) je samo ružan

-
north
#283 Re: Grčka - BiH
A da, svakako i on...ja71 wrote:north wrote: Ja sam iskreno samo čuo za ove..i Manolasa, ali on ne igra...ovo ostalo je baš anonimno, a i klubovi gdje igraju nisu baš nešto i stvarno na papiru ne izgledaju jako..ali jasno, ništa to ne znači..
- Logovan
#284 Re: Grčka - BiH
A poznati su i Maniatis, Tziolis, Fortounis.....
-
aratet
#285 Re: Grčka - BiH
Poznat je i Samaris iz Benfice.
Nije losa zadnja linija, a ni golman koji zna zakljucati gol, 2 zadnja vezna takodje nisu losi.
Krila su im najslabija.
Nije losa zadnja linija, a ni golman koji zna zakljucati gol, 2 zadnja vezna takodje nisu losi.
Krila su im najslabija.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#286 Re: Grčka - BiH
Ma ja, nisu nesto, zato smo mi Brazil.
Ne vjerujem ja nikom vise. Pristupiti max i dati sve od sebe.
Nisu vraga. Bice jebeno, ali valja nam se pobiti.
-
ja71
#287 Re: Grčka - BiH
zvali smo ga Rumenko prije 4 godineLaertes wrote: Jel' to onaj rumeni Sokratis?

-
Itsoktobealone
#288 Re: Grčka - BiH
Kakav je ovaj trener Skibbe? Znal' ko sta o njemu?
-
ELMauro
#289 Re: Grčka - BiH
Mitroglou im je najopasniji. Nabrijani su grci jer su dobro počeli, jest da su sa levatićima igrali ali su nabrijani bez obzira, oni će gristi beton pogotovo na svom terenu plus i atmosfera. Nama ostaje samo da uzvratimo još jačim napadima i da blokiramo Mitroglua.

-
north
#290 Re: Grčka - BiH
Ispravka krivog navoda, napisao sam po klubovima gdje igraju i samim imenima koja u Evropi nisu baš u prvom planu...ali to ne znači da su tarabe, za nas ni Kipar nije taraba, jer smo se i sa njima mučili skoro 70 minuta od kuće..A Grčka je dosta bolja od njih, pogotovo kući...malo je reć da će biti jebenoTomahawk11 wrote:Ma ja, nisu nesto, zato smo mi Brazil.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#291 Re: Grčka - BiH
north wrote:Ispravka krivog navoda, napisao sam po klubovima gdje igraju i samim imenima koja u Evropi nisu baš u prvom planu...ali to ne znači da su tarabe, za nas ni Kipar nije taraba, jer smo se i sa njima mučili skoro 70 minuta od kuće..A Grčka je dosta bolja od njih, pogotovo kući...malo je reć da će biti jebenoTomahawk11 wrote:Ma ja, nisu nesto, zato smo mi Brazil.
Nisu vraga. Bice jebeno, ali valja nam se pobiti... X bi bio sasvim ok
- bersK
#292 Re: Grčka - BiH
Itsoktobealone wrote:Kakav je ovaj trener Skibbe? Znal' ko sta o njemu?
Zadnje tri godine treniro turske klubove, pa se uhvatio Grka. Trenirao prije Hertu, Leverkuzena i Dortmunda
- bersK
#293 Re: Grčka - BiH
Jedno generalno pitanje za Meshu.
Kada će početi jebena smjena generacija u reprezentaciji? Do kada će penzionerčine zauzimati mjesto pravim igračima i bosanskim talentima dugi niz godina? Do kada će Kabadahija zauzimati mjesto glavnog igrača odbrane sa 36 godina!? Mi nismo Kipar, a niti smo Andora da nemamo igrača, pa nam moraju polumrtvi igrači igrati, jer nema ko drugi da se ubaci. Halo, ljudi. Pogledajte šta se radi u Švici, Litvaniji, Islandu i drugim državama. Kurac bi jedan igrač kod njih igrao, a koji ima toliko reprezentativnih aferima k'o kod nas onaj Dubrovčanin.
Kada će početi jebena smjena generacija u reprezentaciji? Do kada će penzionerčine zauzimati mjesto pravim igračima i bosanskim talentima dugi niz godina? Do kada će Kabadahija zauzimati mjesto glavnog igrača odbrane sa 36 godina!? Mi nismo Kipar, a niti smo Andora da nemamo igrača, pa nam moraju polumrtvi igrači igrati, jer nema ko drugi da se ubaci. Halo, ljudi. Pogledajte šta se radi u Švici, Litvaniji, Islandu i drugim državama. Kurac bi jedan igrač kod njih igrao, a koji ima toliko reprezentativnih aferima k'o kod nas onaj Dubrovčanin.
- Romanista 101%
#294 Re: Grčka - BiH
bersK wrote:Jedno generalno pitanje za Meshu.
smjene generacija se rade prije ili poslije kvalifikacija, a ne u toku i to pred mozda najvazniju utakmicu, a koji to mladi trenutno mogu da zamjene ove sa spiska?
- bersK
#295 Re: Grčka - BiH
Hmm, let's start. Samir Memišević, Armin Hodžić, Ibrahim Šehić, Zlatan Alomerović (nije problem srediti državljanstvo), Dženis Burnić, Amer Gojak, Kenan Pirić i tako dalje i tako dalje. Po Njemačkoj u svakom klubu igra minimalno jedan Bosanac, počevši od onih koji trebaju biti prekomandovani iz U-21 ili U-19 u prvi tim, pa do onih koji imaju dvojno državljanstvo. Jedan Donnarumma je skinuo legendu svjetskog fudbala Buffona, zašto Šehić ne može skinuti jednog Begovića zamjenu u Čelsiju?Romanista 101% wrote:bersK wrote:Jedno generalno pitanje za Meshu.
smjene generacija se rade prije ili poslije kvalifikacija, a ne u toku i to pred mozda najvazniju utakmicu, a koji to mladi trenutno mogu da zamjene ove sa spiska?
- jeza u ledja
#296 Re: Grčka - BiH
Zar jeste?bersK wrote:Jedan Donnarumma je skinuo legendu svjetskog fudbala Buffona
Btw, Donnarumma brani u Milanu, Sehic brani u Qarabaghu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#297 Re: Grčka - BiH
Zato sto je ovo Bosna, a ono Italija.
- bersK
#298 Re: Grčka - BiH
A da ne govorim da je u klubu poslao jednog Diega Lopeza i Abbiatija na klupu. Prvog koji je radio čuda u Realu, pa poslije u Milanu, a drugog koji je ikona fudbalska. Ali ne, ovdje Džeko, Spaha i Ibišević moraju igrati doživotno. Zato nas i nema na Euru. Pa heej, Spaha gine na terenu, Spaha je borac, Spaha je ovo Spaha je ono - a on nije ništa drugo nego jedna obična bosanska kabadahijica.
- bersK
#299 Re: Grčka - BiH

Uporedićemo jednu Švicarsku, koja je manja od Bosne i ima približan broj stanovnika. 5 igrača rođenih poslije '95. od 23. Koliko ih ima u našem timu? Ja ću vam reći. NULA! Najmlađi igrač je Kenan Pirić, koji, logično, još nema upisan meč za BiH.
- Romanista 101%
#300 Re: Grčka - BiH
bersK wrote:A da ne govorim da je u klubu poslao jednog Diega Lopeza i Abbiatija na klupu. Prvog koji je radio čuda u Realu, pa poslije u Milanu, a drugog koji je ikona fudbalska. Ali ne, ovdje Džeko, Spaha i Ibišević moraju igrati doživotno. Zato nas i nema na Euru. Pa heej, Spaha gine na terenu, Spaha je borac, Spaha je ovo Spaha je ono - a on nije ništa drugo nego jedna obična bosanska kabadahijica.
peti put citam i nevjerujem sta si napisao