Grčka - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
vryzas

#276 Re: Grčka - BiH

Post by vryzas »

Grci nikad slabiji :oops:
Point.

#277 Re: Grčka - BiH

Post by Point. »

Jel onaj Samaras presto igrati?
ja71

#278 Re: Grčka - BiH

Post by ja71 »

Logovan wrote:Bez dva napadača.

ako budemo gubili nastavljamo sa 4-4-2 :-)
pa Ibisevic mijenja Djurica, znaci Dzeko i Ibisevic su napadaci
north

#279 Re: Grčka - BiH

Post by north »

SkyLimit wrote:Selektor Grčke objavio spisak za prijateljsku protiv Bjelorusije i kvalifikacijsku protiv naše reprezentacije:

Golmani: Kapino(Olympiacos), Karnezis(Udinese), Glykos(PAOK)

Odbrana: Papastathopoulos(Dortmund), Papadopoulos(Leipzig), Torosidis(Bologna), Economou(Bologna), Tzavellas(PAOK), Stafylidis(Augsburg)

Vezni red: Samaris(Benfica), Maniatis(Olympiacos), Tachtsidis(Cagliari), Tziolis(PAOK), Petsos(Werder), Mantolas(AEK), Fortounis(Olympiacos), Gianniotas(APEOL)

Napad: Bakasetas(AEK), Mitroglou(Benfica), Vellios(Nottingham), Diamantakos(Karlsruhe), Karelis(Genk)
Ja sam iskreno samo čuo za ove..i Manolasa, ali on ne igra...ovo ostalo je baš anonimno, a i klubovi gdje igraju nisu baš nešto i stvarno na papiru ne izgledaju jako..ali jasno, ništa to ne znači..
ja71

#280 Re: Grčka - BiH

Post by ja71 »

north wrote: Ja sam iskreno samo čuo za ove..i Manolasa, ali on ne igra...ovo ostalo je baš anonimno, a i klubovi gdje igraju nisu baš nešto i stvarno na papiru ne izgledaju jako..ali jasno, ništa to ne znači..

Ma cuo si garant i za Papadopoulos(Leipzig) , igrao u SchalkeTu sa Kolasincem
Laertes

#281 Re: Grčka - BiH

Post by Laertes »

ja71 wrote:
north wrote: Ja sam iskreno samo čuo za ove..i Manolasa, ali on ne igra...ovo ostalo je baš anonimno, a i klubovi gdje igraju nisu baš nešto i stvarno na papiru ne izgledaju jako..ali jasno, ništa to ne znači..

Jel' to onaj rumeni Sokratis?
vicious

#282 Re: Grčka - BiH

Post by vicious »

Laertes wrote:
ja71 wrote:

Jel' to onaj rumeni Sokratis?
Sokratis nije rumen :D

Papadopoulos je rumen i ružan:
Image

A Sokratis (Papastathopoulus) je samo ružan :D :
Image
north

#283 Re: Grčka - BiH

Post by north »

ja71 wrote:

A da, svakako i on...
Logovan

#284 Re: Grčka - BiH

Post by Logovan »

A poznati su i Maniatis, Tziolis, Fortounis.....
aratet

#285 Re: Grčka - BiH

Post by aratet »

Poznat je i Samaris iz Benfice.

Nije losa zadnja linija, a ni golman koji zna zakljucati gol, 2 zadnja vezna takodje nisu losi.
Krila su im najslabija.
Tomahawk11
Globalni moderator

#286 Re: Grčka - BiH

Post by Tomahawk11 »

Ma ja, nisu nesto, zato smo mi Brazil.
Ne vjerujem ja nikom vise. Pristupiti max i dati sve od sebe.
Nisu vraga. Bice jebeno, ali valja nam se pobiti.
ja71

#287 Re: Grčka - BiH

Post by ja71 »

Laertes wrote: Jel' to onaj rumeni Sokratis?
zvali smo ga Rumenko prije 4 godine

Image
Itsoktobealone

#288 Re: Grčka - BiH

Post by Itsoktobealone »

Kakav je ovaj trener Skibbe? Znal' ko sta o njemu?
ELMauro

#289 Re: Grčka - BiH

Post by ELMauro »

Mitroglou im je najopasniji. Nabrijani su grci jer su dobro počeli, jest da su sa levatićima igrali ali su nabrijani bez obzira, oni će gristi beton pogotovo na svom terenu plus i atmosfera. Nama ostaje samo da uzvratimo još jačim napadima i da blokiramo Mitroglua. :-) :izet:
north

#290 Re: Grčka - BiH

Post by north »

Tomahawk11 wrote:Ma ja, nisu nesto, zato smo mi Brazil.
Ispravka krivog navoda, napisao sam po klubovima gdje igraju i samim imenima koja u Evropi nisu baš u prvom planu...ali to ne znači da su tarabe, za nas ni Kipar nije taraba, jer smo se i sa njima mučili skoro 70 minuta od kuće..A Grčka je dosta bolja od njih, pogotovo kući...malo je reć da će biti jebeno :oops: .. X bi bio sasvim ok :oops:
Tomahawk11
Globalni moderator

#291 Re: Grčka - BiH

Post by Tomahawk11 »

north wrote:
Tomahawk11 wrote:Ma ja, nisu nesto, zato smo mi Brazil.
Ispravka krivog navoda, napisao sam po klubovima gdje igraju i samim imenima koja u Evropi nisu baš u prvom planu...ali to ne znači da su tarabe, za nas ni Kipar nije taraba, jer smo se i sa njima mučili skoro 70 minuta od kuće..A Grčka je dosta bolja od njih, pogotovo kući...malo je reć da će biti jebeno :oops: .. X bi bio sasvim ok :oops:
:thumbup:
bersK

#292 Re: Grčka - BiH

Post by bersK »

Itsoktobealone wrote:Kakav je ovaj trener Skibbe? Znal' ko sta o njemu?

Zadnje tri godine treniro turske klubove, pa se uhvatio Grka. Trenirao prije Hertu, Leverkuzena i Dortmunda
bersK

#293 Re: Grčka - BiH

Post by bersK »

Jedno generalno pitanje za Meshu.

Kada će početi jebena smjena generacija u reprezentaciji? Do kada će penzionerčine zauzimati mjesto pravim igračima i bosanskim talentima dugi niz godina? Do kada će Kabadahija zauzimati mjesto glavnog igrača odbrane sa 36 godina!? Mi nismo Kipar, a niti smo Andora da nemamo igrača, pa nam moraju polumrtvi igrači igrati, jer nema ko drugi da se ubaci. Halo, ljudi. Pogledajte šta se radi u Švici, Litvaniji, Islandu i drugim državama. Kurac bi jedan igrač kod njih igrao, a koji ima toliko reprezentativnih aferima k'o kod nas onaj Dubrovčanin.
Romanista 101%

#294 Re: Grčka - BiH

Post by Romanista 101% »

bersK wrote:Jedno generalno pitanje za Meshu.

Kada će početi jebena smjena generacija u reprezentaciji? Do kada će penzionerčine zauzimati mjesto pravim igračima i bosanskim talentima dugi niz godina? Do kada će Kabadahija zauzimati mjesto glavnog igrača odbrane sa 36 godina!? Mi nismo Kipar, a niti smo Andora da nemamo igrača, pa nam moraju polumrtvi igrači igrati, jer nema ko drugi da se ubaci. Halo, ljudi. Pogledajte šta se radi u Švici, Litvaniji, Islandu i drugim državama. Kurac bi jedan igrač kod njih igrao, a koji ima toliko reprezentativnih aferima k'o kod nas onaj Dubrovčanin.

smjene generacija se rade prije ili poslije kvalifikacija, a ne u toku i to pred mozda najvazniju utakmicu, a koji to mladi trenutno mogu da zamjene ove sa spiska?
bersK

#295 Re: Grčka - BiH

Post by bersK »

Romanista 101% wrote:
bersK wrote:Jedno generalno pitanje za Meshu.

smjene generacija se rade prije ili poslije kvalifikacija, a ne u toku i to pred mozda najvazniju utakmicu, a koji to mladi trenutno mogu da zamjene ove sa spiska?
Hmm, let's start. Samir Memišević, Armin Hodžić, Ibrahim Šehić, Zlatan Alomerović (nije problem srediti državljanstvo), Dženis Burnić, Amer Gojak, Kenan Pirić i tako dalje i tako dalje. Po Njemačkoj u svakom klubu igra minimalno jedan Bosanac, počevši od onih koji trebaju biti prekomandovani iz U-21 ili U-19 u prvi tim, pa do onih koji imaju dvojno državljanstvo. Jedan Donnarumma je skinuo legendu svjetskog fudbala Buffona, zašto Šehić ne može skinuti jednog Begovića zamjenu u Čelsiju?
jeza u ledja

#296 Re: Grčka - BiH

Post by jeza u ledja »

bersK wrote:Jedan Donnarumma je skinuo legendu svjetskog fudbala Buffona
Zar jeste? :?

Btw, Donnarumma brani u Milanu, Sehic brani u Qarabaghu.
Tomahawk11
Globalni moderator

#297 Re: Grčka - BiH

Post by Tomahawk11 »

Zato sto je ovo Bosna, a ono Italija.
bersK

#298 Re: Grčka - BiH

Post by bersK »

A da ne govorim da je u klubu poslao jednog Diega Lopeza i Abbiatija na klupu. Prvog koji je radio čuda u Realu, pa poslije u Milanu, a drugog koji je ikona fudbalska. Ali ne, ovdje Džeko, Spaha i Ibišević moraju igrati doživotno. Zato nas i nema na Euru. Pa heej, Spaha gine na terenu, Spaha je borac, Spaha je ovo Spaha je ono - a on nije ništa drugo nego jedna obična bosanska kabadahijica.
bersK

#299 Re: Grčka - BiH

Post by bersK »

Image

Uporedićemo jednu Švicarsku, koja je manja od Bosne i ima približan broj stanovnika. 5 igrača rođenih poslije '95. od 23. Koliko ih ima u našem timu? Ja ću vam reći. NULA! Najmlađi igrač je Kenan Pirić, koji, logično, još nema upisan meč za BiH.
Romanista 101%

#300 Re: Grčka - BiH

Post by Romanista 101% »

bersK wrote:A da ne govorim da je u klubu poslao jednog Diega Lopeza i Abbiatija na klupu. Prvog koji je radio čuda u Realu, pa poslije u Milanu, a drugog koji je ikona fudbalska. Ali ne, ovdje Džeko, Spaha i Ibišević moraju igrati doživotno. Zato nas i nema na Euru. Pa heej, Spaha gine na terenu, Spaha je borac, Spaha je ovo Spaha je ono - a on nije ništa drugo nego jedna obična bosanska kabadahijica.

peti put citam i nevjerujem sta si napisao :-)
Locked