Komšiluk i njihove nebuloze
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#276 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Štikle se ne skidaju u Casa del' Živojinovitj 
-
L u c i f e r
#277 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
+1_BataZiv_0809 wrote:Štikle se ne skidaju u Casa del' Živojinovitj
- irac300
#278 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Jah, k'o da ćeš ih zvat da gledaju. U prolazu se to odradi, nemaju pojma ko je, ali signal će skontat, ili će redovno ići u nabavku nove obuće.prog321 wrote:Lako je pobacati nekoj starici. Hajde da vas vidim da trojici odraslih muskaraca pobacate ?
-
lijepa u dusi
#279 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
_BataZiv_0809 wrote:Štikle se ne skidaju u Casa del' Živojinovitj
Pu gluho bilo, nije valjda da ti obuvena unilazi pokuci?
- JanuaryJones
#280 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
To Bata preko praga pravo u krevet, nema hodat u cipelama po ćilimulijepa u dusi wrote:_BataZiv_0809 wrote:Štikle se ne skidaju u Casa del' Živojinovitj![]()
Pu gluho bilo, nije valjda da ti obuvena unilazi pokuci?
-
lijepa u dusi
#281 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Hamsosa iz zgrade pored pere prozore, odvrnula Indiru i ispira nam svima mozak. Tacno kontam da upotrijebim onu malo ranije spominjanu metodu...
- joske
#282 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
udri kontru i ti peri prozore al stavi ah meraka u veceri ranelijepa u dusi wrote:![]()
Hamsosa iz zgrade pored pere prozore, odvrnula Indiru i ispira nam svima mozak. Tacno kontam da upotrijebim onu malo ranije spominjanu metodu...
- fortaleza
#283 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Ti upali metalicu. 
-
ing-ecc
#286 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
al svakako pozovite forumaše da to i potvrdimo okom, uhom, jezikom, ...joske wrote:udri kontru i ti peri prozore al stavi ah meraka u veceri ranelijepa u dusi wrote:![]()
Hamsosa iz zgrade pored pere prozore, odvrnula Indiru i ispira nam svima mozak. Tacno kontam da upotrijebim onu malo ranije spominjanu metodu...![]()
![]()
- kockica_kockica
#287 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Hizo... zao mi je ali ovaj tvoj tekst je toliko necitljiv da nije toliko zalosno bilo bi smijesno... i neda mi se desifrirati sta si htio reci... pozdravhizo ramidovic wrote:pastose neoselis otale katisve smeta gospodzo draga tibi stjela bit sefica tuj idati naredzujes dzece kosta mecat idati ostavljas stahos ada drugi nesmeju epa nemere tako svak ima pravo uhodnik ostavljat stagod hoce jeron tuj stanuje jerje kupijo stan osvoih para nisimuga ti kupilakockica_kockica wrote:
Moj problem je sto zivim sa papanima i krkanima koji misle da su Bingo kolica njihovo vlasnistvo. Hodnik je zajednicki i nije namijenjen za ostavljanje bilo cega posebno ne kolica iz trznog centra.
Nisi shvatio poentu... ali me to ne iznenadjuje...
jasam tako jednom dzesam prie stanovo slozijo ljepo drva nastepence dzecuhin danekisnu imoglose proc kad dodze nekaka gospodza dase zali kasamja zagalamijo nanju odmaje pobegla iniese vise bunila etako treba svama stovam sve nesta smeta istobi davi nekom naredzuje te panije vasa cjela zgrada
- kockica_kockica
#288 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Boze sacuvaj... stavi im poruku.. komsinice operi koji put cipele danfa nam cijeli hodnik....BJB wrote:
Tri odrasla muskarca i 2 odrasle zene.. Nase cipele cizme u cipelaru u hodniku, njihhove kandišu na konje pa svako malo namirisem necim.. Ugusi.. Sto je najgore ni ne shvataju seljacine koliko su bezobrazni. Mene sramota kad mi dolaze gosti jer ih zapahne smrad njihove obuce, oni nista.. Kome se zaliti? Sta uraditi? Razmisljala sam cak da ih nekad nocu pobacam u kontejner ili pokupim i dam psima lutalicama da se zabavljaju..Naravno nista od to toga necu uciniti, suti i trpi k'o i do sad.
- Laertes
#289 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Hizo stylekockica_kockica wrote:Hizo... zao mi je ali ovaj tvoj tekst je toliko necitljiv da nije toliko zalosno bilo bi smijesno... i neda mi se desifrirati sta si htio reci... pozdravhizo ramidovic wrote:pastose neoselis otale katisve smeta gospodzo draga tibi stjela bit sefica tuj idati naredzujes dzece kosta mecat idati ostavljas stahos ada drugi nesmeju epa nemere tako svak ima pravo uhodnik ostavljat stagod hoce jeron tuj stanuje jerje kupijo stan osvoih para nisimuga ti kupilakockica_kockica wrote:
Moj problem je sto zivim sa papanima i krkanima koji misle da su Bingo kolica njihovo vlasnistvo. Hodnik je zajednicki i nije namijenjen za ostavljanje bilo cega posebno ne kolica iz trznog centra.
Nisi shvatio poentu... ali me to ne iznenadjuje...
jasam tako jednom dzesam prie stanovo slozijo ljepo drva nastepence dzecuhin danekisnu imoglose proc kad dodze nekaka gospodza dase zali kasamja zagalamijo nanju odmaje pobegla iniese vise bunila etako treba svama stovam sve nesta smeta istobi davi nekom naredzuje te panije vasa cjela zgrada
- eluna
#290 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Niko nema tako dobar komsiluk kao ja 
Sent from my V7A using Tapatalk
-
L u c i f e r
#291 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Ponjake him se u cipelu i mirna Bosna.kockica_kockica wrote:Boze sacuvaj... stavi im poruku.. komsinice operi koji put cipele danfa nam cijeli hodnik....BJB wrote:
Tri odrasla muskarca i 2 odrasle zene.. Nase cipele cizme u cipelaru u hodniku, njihhove kandišu na konje pa svako malo namirisem necim.. Ugusi.. Sto je najgore ni ne shvataju seljacine koliko su bezobrazni. Mene sramota kad mi dolaze gosti jer ih zapahne smrad njihove obuce, oni nista.. Kome se zaliti? Sta uraditi? Razmisljala sam cak da ih nekad nocu pobacam u kontejner ili pokupim i dam psima lutalicama da se zabavljaju..Naravno nista od to toga necu uciniti, suti i trpi k'o i do sad.
Smrad se smradom izbija.
-
BJB
#292 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
eluna wrote:Niko nema tako dobar komsiluk kao ja
Znao se red. Znalo se kad se ne galami i kad se moze pojacati tv. Istina sad kod mene tresti jer stari slabo cuje, al' su vijesti.
Ovo sada nisu komsije, ne znam ni ime za njih. Znaju da mi smetaju cipele sigurna sam, culi su me previse puta da rondam.
Oni misle da imaju pravo ispred svojih vrata, a zid pored kojeg su stavili ovu policu sa cipelama pripada nasem stanu. Ma da su im i s desne strane do vrata, jednostavno im nije mjesto tu.
@Lucifer, bas si Lucifer..Ma jok, njima njihov obraz a meni moj. Nego drago mi da ima ljudi koji osudjuju ovakve stvari, na trenutak sam pomisljala da je do mene...
- kockica_kockica
#293 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Iskreno ja ne razumijem ovaj trenutni mentalni sklop ljudi koji misle da je sve to sto oni rade normalno. Malobrojni kojima to smeta jer znaju kako se ponasati u zgradi proglasavaju ludima i sitnicavim.
Mogu razumjeti da je hamsosa stavila cipele u hodnik jer svima noge smrde pa ne zeli da joj cipele usmrde stan. Ali kako njoj ne smrdi hodnik i kao njoj to ne smeta i nije ju stid sto je svojim cipelama usmrdila cijeli hodnik?
Kad sam pisala o nezakljucavanju vrata. Ne smeta meni to sto taj ljenguz ne nosi kljuc vec sto ugrozava najmanje sest stanova od provale. Ima razloga i to onih sigurnosnih sto se to zakljucava. Al jok on je sebi najvazniji...
Ljenguz koji otudji shopping kolica. Smijesno mi je kad vidim ta kolica parkirana pred vratima. Ali takvi se uvijek bune, sto prodavacice nisu brze ili sto nema ovog ili onog mlijeka sto je kasirka spora sto je guzva a njemu se zuri sto nema kolica kad ide u kupovinu. A u svom postupku otudjivanja ne vidi nista lose i nije ga stid ostavljati ta kolica po 3 do 4 dana na hodniku pa ih vrati na 3 do 4 dana pa opet isto.
Moje usisavanje u podne subotom je psihu ispod mene tlaka i galami jer usisavam, a njeno istresanje ponjava ujutro u 7 nedjeljom i dernjava s balkona pljuvanje po zeni koja gleda svoja posla njoj nisu nista neobicno.
I sta je normalno ponasanje? Sigurno ovi zvukovi dzungle i krkanski postupci ne spadaju u tu normalu. I uvijek se zapitam gdje su ti ljudi rasli?
Dok sam bila dijete nisam se dernjala na balkonu biciklo vozala po stanu trcala ko luda kroz sobe moji nisu zaljevali balkon na cist ves ispod nismo tresli ponjave na glavu komsiji ispod. itd itd.
Stvarno se postovao taj neki kucni red i postivali smo medjusobno i mladi su postovali starije. Danas .... koji je vrag usao u ljude? Sta se poremetilo u univerzumu?
Mogu razumjeti da je hamsosa stavila cipele u hodnik jer svima noge smrde pa ne zeli da joj cipele usmrde stan. Ali kako njoj ne smrdi hodnik i kao njoj to ne smeta i nije ju stid sto je svojim cipelama usmrdila cijeli hodnik?
Kad sam pisala o nezakljucavanju vrata. Ne smeta meni to sto taj ljenguz ne nosi kljuc vec sto ugrozava najmanje sest stanova od provale. Ima razloga i to onih sigurnosnih sto se to zakljucava. Al jok on je sebi najvazniji...
Ljenguz koji otudji shopping kolica. Smijesno mi je kad vidim ta kolica parkirana pred vratima. Ali takvi se uvijek bune, sto prodavacice nisu brze ili sto nema ovog ili onog mlijeka sto je kasirka spora sto je guzva a njemu se zuri sto nema kolica kad ide u kupovinu. A u svom postupku otudjivanja ne vidi nista lose i nije ga stid ostavljati ta kolica po 3 do 4 dana na hodniku pa ih vrati na 3 do 4 dana pa opet isto.
Moje usisavanje u podne subotom je psihu ispod mene tlaka i galami jer usisavam, a njeno istresanje ponjava ujutro u 7 nedjeljom i dernjava s balkona pljuvanje po zeni koja gleda svoja posla njoj nisu nista neobicno.
I sta je normalno ponasanje? Sigurno ovi zvukovi dzungle i krkanski postupci ne spadaju u tu normalu. I uvijek se zapitam gdje su ti ljudi rasli?
Dok sam bila dijete nisam se dernjala na balkonu biciklo vozala po stanu trcala ko luda kroz sobe moji nisu zaljevali balkon na cist ves ispod nismo tresli ponjave na glavu komsiji ispod. itd itd.
Stvarno se postovao taj neki kucni red i postivali smo medjusobno i mladi su postovali starije. Danas .... koji je vrag usao u ljude? Sta se poremetilo u univerzumu?
-
The BEN10
#294 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Koji krkanluk!BJB wrote:
- HAVANA
#295 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Oj tugo jesenja 
- HAVANA
#296 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Lijepi moj komsiluk. 
- dobojlija81
#297 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
@hizo
imal rodja akif ovakvih problema
imal rodja akif ovakvih problema
-
L u c i f e r
#298 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
BJB wrote:eluna wrote:Niko nema tako dobar komsiluk kao ja
Sent from my V7A using TapatalkZavidim ti nemas pojma koliko, ponajvise zbog toga sto sam odrasla u super komsiluku..Doslovno jedna velika porodica. Pomagali jedni drugima, cuvali djecu. Znali su starci otici negdje hitno i samo me prebaciti kod rahmetli Djuli u krevet, probudim se i nije me strah jer znam gdje sam.
Znao se red. Znalo se kad se ne galami i kad se moze pojacati tv. Istina sad kod mene tresti jer stari slabo cuje, al' su vijesti.
Ovo sada nisu komsije, ne znam ni ime za njih. Znaju da mi smetaju cipele sigurna sam, culi su me previse puta da rondam.
Oni misle da imaju pravo ispred svojih vrata, a zid pored kojeg su stavili ovu policu sa cipelama pripada nasem stanu. Ma da su im i s desne strane do vrata, jednostavno im nije mjesto tu.
@Lucifer, bas si Lucifer..Ma jok, njima njihov obraz a meni moj. Nego drago mi da ima ljudi koji osudjuju ovakve stvari, na trenutak sam pomisljala da je do mene...
- djevojka bez imena
#299 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Kad sve ovo citam tek tada uvidim kolika sam sretnica. Ja kucu 'zatvorim' i ni za sta ne brinem, ima ko da pazi kad mi nismo tu, ostavim kljuc prvom komsiji,napravim pretplatu na svim racunima ali on redovno kontrolise sve, uzima postu itd. Cak i u ratu, mada su moji nisu mogli dolaziti, nasu kucu niko nije ni dotakao, sve zahvaljujuci komsijama.
- Daryl Dixon
#300 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
uze mi rijec iz ustamoja tetka wrote:daj adresu života ti pa da hajrujem teneBJB wrote:
Tri odrasla muskarca i 2 odrasle zene.. Nase cipele cizme u cipelaru u hodniku, njihhove kandišu na konje pa svako malo namirisem necim.. Ugusi.. Sto je najgore ni ne shvataju seljacine koliko su bezobrazni. Mene sramota kad mi dolaze gosti jer ih zapahne smrad njihove obuce, oni nista.. Kome se zaliti? Sta uraditi? Razmisljala sam cak da ih nekad nocu pobacam u kontejner ili pokupim i dam psima lutalicama da se zabavljaju..Naravno nista od to toga necu uciniti,n suti i trpi k'o i do sad.