Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
- Šunj
#276 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
Borba, necu da kazem "rat", istoka i zapada u BiH!
-
155_mm
#277 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
zasto?sinuhe wrote:Nije ni Merkel otvarala tvornicu u BiH pa ni ovaj nije o konkretnim bombasima a kao da se ne zna zasto direktor CIA dolazi 2016 u BiH.
-
hAZNADAR
#278 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
Samo vas citam, tebe i dezurnu ekipu i razmisljam da li da dodam jos jedna punkt u dugoj listi slaganja srpskih nacionalista i nasih jugo ljevicara. Nema dana a da me ne iznenadite necim novim._BataZiv_0809 wrote:Ko je to osporio?detroit-mercy wrote: 92-95 zvanicne vlasti trazile nato intervenciju, 95te dobileZvanicna strategija svih vlada u BiH od rata na ovamo su euro/atlantske integracije, BiH clan koalicije, trenutno u predvorju NATOa, u Butmiru je smjesteno sta? Sta se onda kojeg kurca ibretis i pravis naivan a nisi
A u okviru tih medjunarodnih mirovnih snaga bile su i ruske vojne jedinice. Pa pobogu Holbruk je americku komandu nad istima opisao kao veliki diplomatski uspjeh drzave iz koje nam pises
Ocekivao sam iskreno receno od nekog deklarisanog predstavnika RS na ovom forumu da prvi povuce paralelu izmedju CIA i ruskih slecijalaca. Ali imaju oni konje za trku zar ne?
- Droog
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#280 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
Ne brukaj se.hAZNADAR wrote: Samo vas citam, tebe i dezurnu ekipu i razmisljam da li da dodam jos jedna punkt u dugoj listi slaganja srpskih nacionalista i nasih jugo ljevicara. Nema dana a da me ne iznenadite necim novim.
Ocekivao sam iskreno receno od nekog deklarisanog predstavnika RS na ovom forumu da prvi povuce paralelu izmedju CIA i ruskih slecijalaca. Ali imaju oni konje za trku zar ne?
-
detroit-mercy
#281 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
One ruske jedinice koje su se proslavile po svom neutralnom i nepristrasnom stavu prema izbjeglicama u krajevima koje su nadzirale_BataZiv_0809 wrote:Ko je to osporio?detroit-mercy wrote: 92-95 zvanicne vlasti trazile nato intervenciju, 95te dobileZvanicna strategija svih vlada u BiH od rata na ovamo su euro/atlantske integracije, BiH clan koalicije, trenutno u predvorju NATOa, u Butmiru je smjesteno sta? Sta se onda kojeg kurca ibretis i pravis naivan a nisi
A u okviru tih medjunarodnih mirovnih snaga bile su i ruske vojne jedinice. Pa pobogu Holbruk je americku komandu nad istima opisao kao veliki diplomatski uspjeh drzave iz koje nam pises
Nego, da se vratimo na onu dilemu iz prijasnjeg posta, je li agresija ili nije, pitanje je sad
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#282 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
A pod americkom komandomdetroit-mercy wrote: One ruske jedinice koje su se proslavile po svom neutralnom i nepristrasnom stavu prema izbjeglicama u krajevima koje su nadzirale![]()
Nego, da se vratimo na onu dilemu iz prijasnjeg posta, je li agresija ili nije, pitanje je sad![]()
.
Ti siris pricu na nesto sto niko nije spomenuo, pa se ti i vracaj. Putuj igumane
-
Fudo387
#283 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
On djaba nije dosao, nesta se tu debelo kuha.
Za svaki slucaj podebljati zalihe brasna, ulja, secera, makarona, konzervi...
- HAVANA
#284 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
Ne mogu ja sad nistaFudo387 wrote:On djaba nije dosao, nesta se tu debelo kuha.
Spuco 250 sirnice,200 krompiruse,jabukovacu,otvorio pivu...da sad rat izbije,mos me jebat...
- Drvosjeca iz Dejcica
#285 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
Pozvan je, neko iz policijskih agencija BiH je krajem prošle godine pozvao Brennana u posjetu i došao. Vidiš, razlika koju ti ne vidiš je ta što Brennan nije došao u posjetu muslimanima već državi BiH, okupio sve relevantne predstavnike iz oba entiteta i tri naroda...za razliku od ruskih instruktora koji dolaze u BiH na poziv Dodika a ne države (vidiš li razliku?), dolaze u posjetu samo jednom dijelu BiH, jednom narodu. Ali od tebe ništa čudno, tendenciozno kao i obično gotovo na svakoj temi._BataZiv_0809 wrote:Nije pozvan, a direktori policijskih agencija su postrojeni ko regruti. Pametnom dosta.hAZNADAR wrote: Tehnicki gledano ako je dobrodosao od strane BiH vlade - onda nije udar.
Ali suverenitet BiH je vrlo diskutabilna tema.
Što se tiče suvereniteta, BiH kao niti jedna država bivše YU nije suverena pa ni neke puno ozbiljnije države u okruženju.
-
Fudo387
#286 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
HAVANA wrote:Ne mogu ja sad nistaFudo387 wrote:On djaba nije dosao, nesta se tu debelo kuha.
Spuco 250 sirnice,200 krompiruse,jabukovacu,otvorio pivu...da sad rat izbije,mos me jebat...
Disclaimer,
Ovo ne vazi za belgijske drzavljanine.
Last edited by Fudo387 on 23/04/2016 16:04, edited 1 time in total.
- HAVANA
#287 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
Ja doduse,jednom su me naguzili,nece vise.Obezbijedio sam se.Fudo387 wrote:HAVANA wrote:Ne mogu ja sad nistaFudo387 wrote:On djaba nije dosao, nesta se tu debelo kuha.
Spuco 250 sirnice,200 krompiruse,jabukovacu,otvorio pivu...da sad rat izbije,mos me jebat...![]()
Exclaimer,
Ovo ne vazi za belgijske drzavljanine.![]()
-
detroit-mercy
#288 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
Ok da krenemo odavdje gdje tvrdis da nije pozvan, a u drugom postu kazes da dolazak bez poziva=agresija_BataZiv_0809 wrote:Nije pozvan, a direktori policijskih agencija su postrojeni ko regruti. Pametnom dosta.hAZNADAR wrote: Tehnicki gledano ako je dobrodosao od strane BiH vlade - onda nije udar.
Ali suverenitet BiH je vrlo diskutabilna tema.
Jel se stvarno toliko pravis mutav
- Drvosjeca iz Dejcica
#289 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
Daleko da je mutav, Bato Ruse podržava zbog toga jer su pravoslavci mada on to neće nikada priznati.detroit-mercy wrote:Ok da krenemo odavdje gdje tvrdis da nije pozvan, a u drugom postu kazes da dolazak bez poziva=agresija_BataZiv_0809 wrote:Nije pozvan, a direktori policijskih agencija su postrojeni ko regruti. Pametnom dosta.hAZNADAR wrote: Tehnicki gledano ako je dobrodosao od strane BiH vlade - onda nije udar.
Ali suverenitet BiH je vrlo diskutabilna tema.![]()
-
detroit-mercy
#290 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
Sjeveroistocna Bosna, Brcko zona odgovornosti Ameri, ljudi se pokusavaju vratiti kuci cetnici digli i staro I mlado da sprijece povratak_BataZiv_0809 wrote:A pod americkom komandomdetroit-mercy wrote: One ruske jedinice koje su se proslavile po svom neutralnom i nepristrasnom stavu prema izbjeglicama u krajevima koje su nadzirale![]()
Nego, da se vratimo na onu dilemu iz prijasnjeg posta, je li agresija ili nije, pitanje je sad![]()
.
![]()
Ti siris pricu na nesto sto niko nije spomenuo, pa se ti i vracaj. Putuj igumane
- GeeTnT
#291 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
Ispod poklopca pise: "Podrzavati samo kad su u pitanju Hrvati i Bosnjaci"....inace, medjusobno im svakodnevno familiju spominju.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Daleko da je mutav, Bato Ruse podržava zbog toga jer su pravoslavci mada on to neće nikada priznati.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#292 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
Jos jedan post unazad, ali hajde moze i odavde.detroit-mercy wrote:Ok da krenemo odavdje gdje tvrdis da nije pozvan, a u drugom postu kazes da dolazak bez poziva=agresija![]()
Dakle pojedini skoro orgazmicno pisu kako je sef cia postrojio, naredio, doveo u red nase idiote.
Ok treba ih postrojiti i dovesti u red. To se slazem. Narod evidentno nece i ne zna, a mozda i ne zeli.
Ako ce ih in svojim autoritetom dovesti u suru, svaka cast.
Ali kada isti princip primjenimo na drugi srodan (dakle ne isti nego slican) slucaj, gdje su drugi igraci u pitanju, onda je panika, lov na vjestice itd...
Da izvucemo poentu: ako smo principijelni onda nam strano mijesanje, bez obzira odakle dolazilo, ili smeta ili ne smeta. Ne moze malo vako malo nako.
- ljevoruki
#293 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
hAZNADAR wrote:Samo vas citam, tebe i dezurnu ekipu i razmisljam da li da dodam jos jedna punkt u dugoj listi slaganja srpskih nacionalista i nasih jugo ljevicara. Nema dana a da me ne iznenadite necim novim.
Dovoljno je da vidis samo kakve su nickove odabrali da znas njihovu politicku orijentaciju.
-
detroit-mercy
#294 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
Je li nas cilj euro/atlantske integracije, je li prihvatamo dobrovoljno da smo pod komandom NATOa? Ako je odgovor da na ova pitanja, onda vise ne stoji strano mijesanje i te cake_BataZiv_0809 wrote:Jos jedan post unazad, ali hajde moze i odavde.detroit-mercy wrote:Ok da krenemo odavdje gdje tvrdis da nije pozvan, a u drugom postu kazes da dolazak bez poziva=agresija![]()
Dakle pojedini skoro orgazmicno pisu kako je sef cia postrojio, naredio, doveo u red nase idiote.
Ok treba ih postrojiti i dovesti u red. To se slazem. Narod evidentno nece i ne zna, a mozda i ne zeli.
Ali kada isti princip primjenimo na drugi srodan (dakle ne isti nego slican) slucaj, gdje su drugi igraci u pitanju, onda je panika, lov na vjestice itd...
Da izvucemo poentu: ako smo principijelni onda nam strano mijesanje, bez obzira odakle dolazilo, ili smeta ili ne smeta. Ne moze malo vako malo nako.
- General War
#295 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
CIA nije vojna agencija..da napomenem.detroit-mercy wrote:92-95 zvanicne vlasti trazile nato intervenciju, 95te dobile_BataZiv_0809 wrote:Ne znam. "Rusi" su sirok pojam.dezurni_ucenik wrote:
Znas dobro kojih, ne moras se lud praviti
A agresija je svako strano vojno prisustvo bez poziva legalnih vlasti.Zvanicna strategija svih vlada u BiH od rata na ovamo su euro/atlantske integracije, BiH clan koalicije, trenutno u predvorju NATOa, u Butmiru je smjesteno sta? Sta se onda kojeg kurca ibretis i pravis naivan a nisi
-
hAZNADAR
#296 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
Znaci da upisem? OK, samo ti nastavi._BataZiv_0809 wrote:Ne brukaj se.hAZNADAR wrote: Samo vas citam, tebe i dezurnu ekipu i razmisljam da li da dodam jos jedna punkt u dugoj listi slaganja srpskih nacionalista i nasih jugo ljevicara. Nema dana a da me ne iznenadite necim novim.
-
archi_a
- General War
#298 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
Zaboli CIA-u za eurointegracije, ako je direktor dosao nenajavljen, je da ispita tj. da se upozna spremnost nasih agencija, izgleda da ce im biti dodjeljena veca uloga nego sto predpostavljamo...da je kakav belaj to se depesom dostavi preko ambasade, ima CIA tamo prilicno osoblja i radnog prostora.
- Drvosjeca iz Dejcica
#299 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
Isto ili srodno bi bilo da je CIA poslala svoje agente da obučavaju FUP i to na poziv Marinka Čavare i to samo Hrvate ili Bošnjake. Vidiš li razliku? Možda sam ipak precjenio tvoju moć logičkog rasuđivanja?_BataZiv_0809 wrote:Jos jedan post unazad, ali hajde moze i odavde.detroit-mercy wrote:Ok da krenemo odavdje gdje tvrdis da nije pozvan, a u drugom postu kazes da dolazak bez poziva=agresija![]()
-
archi_a
#300 Re: Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo!
Vadim mast secesionistima.