Nema, ali je dolazio Thompson tvojoj braci.Hafis wrote:Jadan ne bio kad bi me vidio gaće bi ti same spale....seln wrote:Eto, u njemackoj samo cekaju kad ces im ti doci.Hafis wrote:Jebe se vas, valja meni kao i svakom poštenom Hrvatu prtiti za Njemačku u srijedu. Jebat ga, mora se kad imaš prave čage. Nitko te ne pita bi li ostao, ni je li ti dobro i ovdje...već samo prti.
A lahko je našemE Sanjinu, ni kućeta, ni golfa 1.
Otišao ja ili ne otišao, njemu ga je svakako ćućati i ćekati nafaku iz have.
Ako je za baustele, imaju jeftinije Madjare.
Ako je za medEcine, imaju jeftine Poljake.
Za zigola si hem previse star, hem previse ruzan.
I? Provozati se, potrositi tisucu eura i nazad?
Možeš misliti kako je tek ženskim. Ovo ja najozbiljnije, a ti brsti i dalje..
Vego, ima li gorika Esada i derneka...vupi i zastava
Ivan Šušnjar - imenovan generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
- seln
#276 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
-
Kitrona
#277 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
seln wrote:Nema, ali je dolazio Thompson tvojoj braci.Hafis wrote:Jadan ne bio kad bi me vidio gaće bi ti same spale....seln wrote: Eto, u njemackoj samo cekaju kad ces im ti doci.
Ako je za baustele, imaju jeftinije Madjare.
Ako je za medEcine, imaju jeftine Poljake.
Za zigola si hem previse star, hem previse ruzan.
I? Provozati se, potrositi tisucu eura i nazad?
Počisti ispred svog praga prvo. Thompson nije nikom naudio a Bilal Bosnić i ekipa jesu.
-
sanjin_1
#278 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
A ti si bjegunac iz mentalne institucije....Kitrona wrote:sanjin_1 wrote:Tačno kako sam i očekivao.....opet sam te bukvalno rasturio na komadiće..Kitrona wrote: c.) budala
d.) sve ovo gore zajedno
Odaberi jedno, sigurno ces pogrijesiti?![]()
![]()
![]()
Naravno da ću pogriješiti jer nijedan odgovor nije "toĆan"...
Koliki si panglu da sam sebe prosipaš
Ti si lik iz viceva. Em izgledom em "intelektom"... Čuj "rasturio"To je ko u onom vicu sa komarcem i slonicom.
Intelektom? hm hm...pogledaj kako sam te rasturio u samo nekolike stranice pa se zapitaj šta bi ti tek radio da se uozbiljim..
Izgledom?? hm hm...ne vidim da se [znaš već ko] nešto žalila..
-
Kitrona
#279 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
E ovako si ti "rasturio":sanjin_1 wrote:A ti si bjegunac iz mentalne institucije....Kitrona wrote:sanjin_1 wrote: Tačno kako sam i očekivao.....opet sam te bukvalno rasturio na komadiće..![]()
![]()
![]()
Naravno da ću pogriješiti jer nijedan odgovor nije "toĆan"...
Koliki si panglu da sam sebe prosipaš
Ti si lik iz viceva. Em izgledom em "intelektom"... Čuj "rasturio"To je ko u onom vicu sa komarcem i slonicom.
Intelektom? hm hm...pogledaj kako sam te rasturio u samo nekolike stranice pa se zapitaj šta bi ti tek radio da se uozbiljim..![]()
Tukli se Crnogorac i Srbin. Pitali posle Crnogorca kako je prošao.
- Ada kako bi proša'? Razdvojila nas policija. Njega odveli ka' pseto, vezanog, a mene ka' knjaza - na nosilima!
-
sanjin_1
#280 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Žali mi se juĆe da mu ja branim da ima svoje mišljenje
Najviše volim ove "intelektualce" što misle da se nacizam može sakriti iza fraze o "slobodi govora i prava na sopstveno mišljenje"...Karina Ićko..karina.
Ko te jebe kad si glup. SrĆi Ćorbu što si je sam zakuho..
Najviše volim ove "intelektualce" što misle da se nacizam može sakriti iza fraze o "slobodi govora i prava na sopstveno mišljenje"...Karina Ićko..karina.
Ko te jebe kad si glup. SrĆi Ćorbu što si je sam zakuho..
Last edited by sanjin_1 on 30/06/2015 21:30, edited 1 time in total.
-
sanjin_1
#281 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Pa šta si ti "pseto" ili bilmez na "nosilima"?Kitrona wrote:E ovako si ti "rasturio":sanjin_1 wrote:A ti si bjegunac iz mentalne institucije....Kitrona wrote:
Intelektom? hm hm...pogledaj kako sam te rasturio u samo nekolike stranice pa se zapitaj šta bi ti tek radio da se uozbiljim..![]()
Tukli se Crnogorac i Srbin. Pitali posle Crnogorca kako je prošao.
- Ada kako bi proša'? Razdvojila nas policija. Njega odveli ka' pseto, vezanog, a mene ka' knjaza - na nosilima!
Fakat si glup do te mjere da te ja čak ne moram ni provaljivat.
-
de balzac
#282 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
I dokle je ovo sa Šušnjarom, oće l' za konzula...
-
Hafis
#283 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
A rašta ne bi išao. Ko ti bi odbio 
-
Hafis
#284 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Jebi ti to: čovjek lajao po portalima i na koncu ode vrcom u konzule u Meriku. Što ti je znanje i latinska lukavost.
Naš se ''dugi'' polomi ovdje lajući, ujedajući i smajlajući... pa mu SDA ni proteze čestite neće nabaviti, a o kakvom stalnom posliću, barem k'o kurir ni čuti
Naš se ''dugi'' polomi ovdje lajući, ujedajući i smajlajući... pa mu SDA ni proteze čestite neće nabaviti, a o kakvom stalnom posliću, barem k'o kurir ni čuti
-
Škobo Habu
#285 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Što se tiče Šušnjara aka Zirduma-mnogo buke oko ničega.
No, zaintrigiralo me nešto drugo: jeko @Hafis?
a) Veselin Gatalo
b) Dražen Pehar
c) Nino Raspudić
a) Veselin Gatalo
b) Dražen Pehar
c) Nino Raspudić
-
de balzac
#286 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Ne znam vala Hafize, nije mi to neka pljačka. Dosadno, nema izazova
A i nisam iz te branše.
Nego, pitam, vidim zakuhaste ovdje, a Šušnju i njegove muke zaboraviste.
-
de balzac
#287 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Škobo Habu wrote:Što se tiče Šušnjara aka Zirduma-mnogo buke oko ničega.
a) Veselin Gatalo
b) Dražen Pehar
c) Nino Raspudić
Gatalo - jok
-
sanjin_1
#288 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Ne zaboravi da miševi bježe sa "treće-entiteskog" broda koji tone..Hafis wrote:A rašta ne bi išao. Ko ti bi odbio
ovo je bilo danas..Komentirajući Dodikove izjave, član Predsjedništva BiH Dragan Čović kazao je kako je to dio Dodikove političke strategije koja traje već duže vrijeme te da on "razumije jezik kojim priča Dodik". - Dodik ima svoju političku strategiju i način komuniciranja s javnošću, i on to radi već jedno vrijeme, rekao bih, uspješno. Ja imam vrlo jasan stav oko BiH i on je nedvojben. BiH jedinstveno ekonomsko i pravno područje, BiH kao dio euroatlantskih projekata, stabilna BiH, bez unutarnjih podjela.
Treba li da postavljam izjave istog ovog Čoviće od prije 1 - 2 mjeseca ?
Eto, ovo ti je glavni razlog Šušnjarevog "odlaska"...odnosno pokušaja bjega od stvarnosti...kao što rekoh, ko ga jebe kad je glupson. Martina se na vrijeme izvukla ali ne brini brigu, i ona će doći na tapet.
- Suelureac
#289 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Čemu ova tema? Da neko izrazi svoje stanje šokiranosti ili šta li već?
-
sanjin_1
#290 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Jeko reko da je otišo? Ima on još dosta fekalija polizat prije već što ode...sabur "doture"..Hafis wrote:Jebi ti to: čovjek lajao po portalima i na koncu ode vrcom u konzule u Meriku. Što ti je znanje i latinska lukavost.
eh bjentice moja sjatka...pa ja vas handrim iz razonode..onaj osjećaj kad ga šHuknem vama pripadnicima "više" rase. nikakve pare ne mogu platiti
-
Hafis
#291 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Ne možeš ti s ''dugim'' drugačije....ono srlja bez pardona.de balzac wrote:Ne znam vala Hafize, nije mi to neka pljačka. Dosadno, nema izazovaA i nisam iz te branše.
A tema je već propuhala. Šušnjar je dobio zeleno svjetlo od predsjedništva i nikakvi naručeni domaći fermani ne mogu to zaustaviti.
U ostalom, neka ima i onakvih igrača vani. nisu mi baš ni svi ovi dosdadašnji konzuli bili ''pod konacac''.
Uostalom kada vidim koja su sve smeća od ljudi bili urednici političkog programa FTV, pa nitko od ovih delegata nije pisao nikakve peticije na te sijače međunacionalne mržnje, čije posljedice vjerojatno nikada neće moći u potpunosti nestati.
-
Škobo Habu
#292 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Bola', izvini na suviše bliskoj intimizaciji, no u twitter/facebook slučaju verbalnog prepucavanja između Suljagića i Zirduma, koje je za mene, lično, dokaz ovdašnjeg kvazi-intelektualnog dna što se tiče "argumentovanoga" javnog dijaloga, postoji jedna velika razlika između nabrojanog dvojaca.Hafis wrote:Jebi ti to: čovjek lajao po portalima i na koncu ode vrcom u konzule u Meriku. Što ti je znanje i latinska lukavost.
Ta razlika se ogleda u jednom veoma bitnom segmentu, a on glasi: da li je Suljagić u svojim javnim nastupima ikada negirao Hrvate kao naciju, sporio njihovo pravo na jezik, vrijeđao ih na rasnoj, političkoj ili religoznoj osnovi? Je li ih nazivao Ustašama, kao što je Zirdum nazivao Bošnjake poturicama ili mošnjacima?
Ako jeste, onda su oni isti. Ako nije, Zirdum je za koplje, po pitanju (njegovih) ekstremističkih stavova ispred, Suljagića. On ide za konzula u Chicago sa vlastitim prtljagom ekstremističkih stavova, i to je, trenutno, njegov biljeg ili križ koji nosi sa sobom, whatever, jer se tih stavova nikada nije ni odrekao. I kao takav, predstavlja Srbe, Hrvate i Poturice. Ili, pak, Mošnjake, kako ti draže, pod uslovom ako si dopisni član Kriznog štaba Here.
-
sanjin_1
#293 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Jok eto tebi i "ko tebi" i Šušnjaru davat ću pardone.Hafis wrote:Ne možeš ti s ''dugim'' drugačije....ono srlja bez pardona.de balzac wrote:Ne znam vala Hafize, nije mi to neka pljačka. Dosadno, nema izazovaA i nisam iz te branše.
Nema pardona nacističkoj gamadi već noga u prkno i pravac pojata iz koje ste izmigoljili..
-
Kitrona
#294 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
sanjin_1 wrote: Nema pardona nacističkoj gamadi već noga u prkno i pravac pojata iz koje ste izmigoljili..
Jel to po Internetu, virtualno?
Gdje je ona slika da ju neko stavi sa Internet ratnicima u uniformama i tipkovnicama u rukama?
-
Hafis
#295 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Vjeruješ li mi ali jednostavno se ne osjećam prijatno kada vidim onog lika (Suljagića, op. Hafis).Škobo Habu wrote:
Bola', izvini na suviše bliskoj intimizaciji, no u twitter/facebook slučaju verbalnog prepucavanja između Suljagića i Zirduma, koje je za mene, lično, dokaz ovdašnjeg kvazi-intelektualnog dna što se tiče "argumentovanoga" javnog dijaloga, postoji jedna velika razlika između nabrojanog dvojaca.
Ta razlika se ogleda u jednom veoma bitnom segmentu, a on glasi: da li je Suljagić u svojim javnim nastupima ikada negirao Hrvate kao naciju, sporio njihovo pravo na jezik, vrijeđao ih na rasnoj, političkoj ili religoznoj osnovi? Je li ih nazivao Ustašama, kao što je Zirdum nazivao Bošnjake poturicama ili mošnjacima?
Ne govorim o političkom dojmu, već isključivo o dojmu koji ostavlja na mene kao individua. Aura koja izbija iz tog sumornog lika više je nego teška, mračna, i ne vjerujem da bih izdržao pored takve osobe dulje od jedne minute.
Što se tiče njegovog odnosa prema Hrvatima kao političkom subjektu u BiH, on je nadasve negativan i neprijateljski. Slično kao i u onog drugog...Boleka, tj. Bajrovića (koji je svojedobno imao ''interesantnih'' izjava i teorija o Hrvatima.
Ja to tumačim sasvim jednostavno i do bola precizno: Njih dvojica su rođeni i odgajani u specifičnim sredinama u kojima ima više koza ili nojeva nego Hrvata, doslovce bez ikakvih kontakta niti poznavanja, tako da je i njihov odnos prema njima, nešto sličan kao i moj prema Bugarima ili Rumunjima - u prijevodu: ko ih hebe.
Znači ne radi se o nekoj ekstremnoj nesnošljivoti, već o potpunom nepoznavanju situacije i apsolutnoj neizainteresiranosti. Sličan je slučaj i sa Šušnjarom, samo u obrnutom smislu.
-
Hafis
#296 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Ja mislim da je to Hantalaš broj 2. Nije ti to prešlo Carinskog mosta, jedino kad ide u bolnicu na pregled...i to neki malo složeniji, pošto su razjebali onu bolnicu u Južnom logoru, kao i sve čega se dotaknu ovi krkani što su se slili na onih 12%..ili ono bi 13%..zaboravio sam više...k'o kad mi je puna glava brige kako pomoći ovakvim nesretnicima i kako ih socijalno uključiti u društvo.Kitrona wrote:sanjin_1 wrote: Nema pardona nacističkoj gamadi već noga u prkno i pravac pojata iz koje ste izmigoljili..
Gdje je ona slika da ju neko stavi sa Internet ratnicima u uniformama i tipkovnicama u rukama?
-
stafi
#297 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Hafis wrote:[
... u specifičnim sredinama u kojima ima više koza... .
iskustvo se ne može prikriti.
-
Kitrona
#298 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Hafis wrote:Ja mislim da je to Hantalaš broj 2. Nije ti to prešlo Carinskog mosta, jedino kad ide u bolnicu na pregled...i to neki malo složeniji, pošto su razjebali onu bolnicu u Južnom logoru, kao i sve čega se dotaknu ovi krkani što su se slili na onih 12%..ili ono bi 13%..zaboravio sam više...k'o kad mi je puna glava brige kako pomoći ovakvim nesretnicima i kako ih socijalno uključiti u društvo.Kitrona wrote:sanjin_1 wrote: Nema pardona nacističkoj gamadi već noga u prkno i pravac pojata iz koje ste izmigoljili..
Iznimno glupa priča. Ustaše oko njega, "sve" ih treba..., "škutori" smrde, sve samo što im se nije raspalo itd...
Zavist, ljubomora, kompleksi.
-
stafi
#299 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
baš su grozniKitrona wrote:[q
Zavist, ljubomora, kompleksi.
- seln
#300 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Joj sto si pametan, ljubi poglavnik... poredis pjevaca sa islamistom, bolje receno politickim aktivistom.Kitrona wrote:seln wrote:Nema, ali je dolazio Thompson tvojoj braci.Hafis wrote: Jadan ne bio kad bi me vidio gaće bi ti same spale....
Počisti ispred svog praga prvo. Thompson nije nikom naudio a Bilal Bosnić i ekipa jesu.
Pocisti ispred svog praga prvo. Bosnic nikog nije zatvorio u Dretelj.