jesi.žuriš?ako ne zuris odjebi u skokovima!radiša wrote: Sta se i kad se u zivotu postiglo dobro na silu?I ne vrijeđaj ako ja tebe nisam prvi uvrijedio.
SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu
-
sumirprimus
#276 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu
- radiša
#277 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu
Vrijeđas i ti druge.Ko te tjera da komentarises stvari ako ces samo uvazavat svoje misljenje a druge vrijeđat jer ne misle kao ti?sumirprimus wrote:vrijedja i mene.zaustavite i nastavite sami.macmoodan wrote:Zaustavite sve! Njega to vrijeđa...insomnia78 wrote: Za mene je uvreda, mislim mene vrijedja
- radiša
#278 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu
sumirprimus wrote:jesi.žuriš?ako ne zuris odjebi u skokovima!radiša wrote: Sta se i kad se u zivotu postiglo dobro na silu?I ne vrijeđaj ako ja tebe nisam prvi uvrijedio.
Pametan si pravo
- dust in the wind
#279 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu
kako se na ovom forumu izvrce sve I svasta... hehe. ako neko misli da ljudi koji su otisli u titu da slave dan mladosti su problem ove drzave treba da se ubije odmah. ako ista, trebalo bi da se zna da u tu kafanu I u kafane slicne toj izlazi najcesce okej svijet, student, mladji ljudi, a najcesce ljudi iz radnicnih porodica. jer jebi ga nemaju para da odu u kvazielitne kafane u istom tom sarajevu, pa uz pice, ice, kafanske pjevaljke provode noci. ti koji tamo idu su najcesce neotereceni nacijom, za razliku od cetvrtine sagovornika na ovoj temi. od laznog morala covjek vise ne moze da zivi... dok se na fudbalskim utakmicama prizivaju markale, kod je li bosnjačkog stanovnistva, ovdje je slavlje dana mladosti problem. heheh. tito I slične kafane ne posjecuju oni koji prizivaju nove ratove I mrznje, a babo im ima u isto vrijeme hrpu nezarađenog novca.
- zateznistub
#280 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu
5+dust in the wind wrote:kako se na ovom forumu izvrce sve I svasta... hehe. ako neko misli da ljudi koji su otisli u titu da slave dan mladosti su problem ove drzave treba da se ubije odmah. ako ista, trebalo bi da se zna da u tu kafanu I u kafane slicne toj izlazi najcesce okej svijet, student, mladji ljudi, a najcesce ljudi iz radnicnih porodica. jer jebi ga nemaju para da odu u kvazielitne kafane u istom tom sarajevu, pa uz pice, ice, kafanske pjevaljke provode noci. ti koji tamo idu su najcesce neotereceni nacijom, za razliku od cetvrtine sagovornika na ovoj temi. od laznog morala covjek vise ne moze da zivi... dok se na fudbalskim utakmicama prizivaju markale, kod je li bosnjačkog stanovnistva, ovdje je slavlje dana mladosti problem. heheh. tito I slične kafane ne posjecuju oni koji prizivaju nove ratove I mrznje, a babo im ima u isto vrijeme hrpu nezarađenog novca.
-
hladan.preminger
#281 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu
dust in the wind wrote:kako se na ovom forumu izvrce sve I svasta... hehe. ako neko misli da ljudi koji su otisli u titu da slave dan mladosti su problem ove drzave treba da se ubije odmah. ako ista, trebalo bi da se zna da u tu kafanu I u kafane slicne toj izlazi najcesce okej svijet, student, mladji ljudi, a najcesce ljudi iz radnicnih porodica. jer jebi ga nemaju para da odu u kvazielitne kafane u istom tom sarajevu, pa uz pice, ice, kafanske pjevaljke provode noci. ti koji tamo idu su najcesce neotereceni nacijom, za razliku od cetvrtine sagovornika na ovoj temi. od laznog morala covjek vise ne moze da zivi... dok se na fudbalskim utakmicama prizivaju markale, kod je li bosnjačkog stanovnistva, ovdje je slavlje dana mladosti problem. heheh. tito I slične kafane ne posjecuju oni koji prizivaju nove ratove I mrznje, a babo im ima u isto vrijeme hrpu nezarađenog novca.
- jao_situacije
#282 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu
hint: milošević jna udba koscLo wrote:Ovi "danas" su bili jal po Australijama, Kanadama, Amerikama, zatvorima za vrijeme Tita, pa su se vrnuli kad su vidjeli da je došlo njihovo vrijeme da uspostave svoje vrijednosti zbog kojih su bili proganjani.jao_situacije wrote: pa "ovi danas" su odrasli u titovom sistemu u njegovim školama, fakultetima, u partiji su učili zanat...
fakat mi nije jasno kako možeš odvojiti današnje političare koji imaju 50-ak godina od tog sistema, i društva po titovoj mjeri
današnja percepcija na balkanu - komunizam=tito, nagalašava se da je tito bio pozitivan, a sve negativno su neki gremlini koji su se pojavili ko zna odakle
jel on bio alfa i omega ? ako jeste onda snosi i krivicu za sve fule tog sistema, a ne samo za pozitivno...
to ćemo preskočiti, a osuđivat ćemo hrvate i bošnjake koji su htjeli da se oslobode velike srbije
bravo!
-
sumirprimus
#283 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu
ko mi kaze radisa!radiša wrote: Pametan si pravo![]()
![]()
![]()
-
dezurni_ucenik
#284 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu
dust in the wind wrote:kako se na ovom forumu izvrce sve I svasta... hehe. ako neko misli da ljudi koji su otisli u titu da slave dan mladosti su problem ove drzave treba da se ubije odmah. ako ista, trebalo bi da se zna da u tu kafanu I u kafane slicne toj izlazi najcesce okej svijet, student, mladji ljudi, a najcesce ljudi iz radnicnih porodica. jer jebi ga nemaju para da odu u kvazielitne kafane u istom tom sarajevu, pa uz pice, ice, kafanske pjevaljke provode noci. ti koji tamo idu su najcesce neotereceni nacijom, za razliku od cetvrtine sagovornika na ovoj temi. od laznog morala covjek vise ne moze da zivi... dok se na fudbalskim utakmicama prizivaju markale, kod je li bosnjačkog stanovnistva, ovdje je slavlje dana mladosti problem. heheh. tito I slične kafane ne posjecuju oni koji prizivaju nove ratove I mrznje, a babo im ima u isto vrijeme hrpu nezarađenog novca.
- cLo
#285 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu
Mislim da ne razmišljamo u istom pravcu, te ne bih dalje, namjerno fulaš poentu.jao_situacije wrote: hint: milošević jna udba kos![]()
to ćemo preskočiti, a osuđivat ćemo hrvate i bošnjake koji su htjeli da se oslobode velike srbije![]()
bravo!
-
sumirprimus
#286 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu
mos mislit stanje duha u nacije kad ti taj najneoptereceniji dio pravi vatromet na dan mladosti!kakvi li su tek ekstremi...dust in the wind wrote:kako se na ovom forumu izvrce sve I svasta... hehe. ako neko misli da ljudi koji su otisli u titu da slave dan mladosti su problem ove drzave treba da se ubije odmah. ako ista, trebalo bi da se zna da u tu kafanu I u kafane slicne toj izlazi najcesce okej svijet, student, mladji ljudi, a najcesce ljudi iz radnicnih porodica. jer jebi ga nemaju para da odu u kvazielitne kafane u istom tom sarajevu, pa uz pice, ice, kafanske pjevaljke provode noci. ti koji tamo idu su najcesce neotereceni nacijom, za razliku od cetvrtine sagovornika na ovoj temi. od laznog morala covjek vise ne moze da zivi... dok se na fudbalskim utakmicama prizivaju markale, kod je li bosnjačkog stanovnistva, ovdje je slavlje dana mladosti problem. heheh. tito I slične kafane ne posjecuju oni koji prizivaju nove ratove I mrznje, a babo im ima u isto vrijeme hrpu nezarađenog novca.
i inace svaki dan je vatromet jele?
to se fino kaze boli me k ba moj,nije meni i kraj price..
a za boldano da se ne pravimo englezi,manijaci su na po kapije napravili sranje.toliko o fudbalskim utakmicama i naivama...
-
sumirprimus
#287 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu
- radiša
#288 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu
Zar nisi rekao da nastavimo sami?sumirprimus wrote:evo i od mene i plus
Koga zanimas ti i tvoj plus?
- dust in the wind
#289 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu
ekstremisti su takvi ko tisumirprimus wrote:mos mislit stanje duha u nacije kad ti taj najneoptereceniji dio pravi vatromet na dan mladosti!kakvi li su tek ekstremi...dust in the wind wrote:kako se na ovom forumu izvrce sve I svasta... hehe. ako neko misli da ljudi koji su otisli u titu da slave dan mladosti su problem ove drzave treba da se ubije odmah. ako ista, trebalo bi da se zna da u tu kafanu I u kafane slicne toj izlazi najcesce okej svijet, student, mladji ljudi, a najcesce ljudi iz radnicnih porodica. jer jebi ga nemaju para da odu u kvazielitne kafane u istom tom sarajevu, pa uz pice, ice, kafanske pjevaljke provode noci. ti koji tamo idu su najcesce neotereceni nacijom, za razliku od cetvrtine sagovornika na ovoj temi. od laznog morala covjek vise ne moze da zivi... dok se na fudbalskim utakmicama prizivaju markale, kod je li bosnjačkog stanovnistva, ovdje je slavlje dana mladosti problem. heheh. tito I slične kafane ne posjecuju oni koji prizivaju nove ratove I mrznje, a babo im ima u isto vrijeme hrpu nezarađenog novca.
i inace svaki dan je vatromet jele?
to se fino kaze boli me k ba moj,nije meni i kraj price..
a za boldano da se ne pravimo englezi,manijaci su na po kapije napravili sranje.toliko o fudbalskim utakmicama i naivama...
- dječak sa šibicama
#290 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu
Zanimljivo je kako su najvise uvredljivi oni, kojima je dusa uvrijediti nekog drugog.
-
sumirprimus
#291 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu
ti mi naso govorit?dječak sa šibicama wrote:Zanimljivo je kako su najvise uvredljivi oni, kojima je dusa uvrijediti nekog drugog.
kolko je ono tebi godina.. i djecak sa sibicama..odma vidis s kim imas posla.
-
sumirprimus
#292 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu
nisam ni ocekivo nista smislenije.radiša wrote:Zar nisi rekao da nastavimo sami?sumirprimus wrote:evo i od mene i plus
Koga zanimas ti i tvoj plus?![]()
![]()
vadiša.nema dalje
- radiša
#293 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu
Samo kazem ono sto si ti rekao.Kolko ti treba da odes kad kazes da ides,godina?sumirprimus wrote:nisam ni ocekivo nista smislenije.radiša wrote:Zar nisi rekao da nastavimo sami?sumirprimus wrote:evo i od mene i plus
Koga zanimas ti i tvoj plus?![]()
![]()
vadiša.nema dalje
Pusti se ti mene nisam ja tema a ni na temu nisi nista pametno rekao osim uvreda.
Last edited by radiša on 26/05/2015 12:12, edited 2 times in total.
-
sumirprimus
#294 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu
naravno da sam ekstrem kad stitim ono do cega mi je stalo.dust in the wind wrote: ekstremisti su takvi ko ti![]()
-
sumirprimus
#295 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu
boli tebe krac tovj kad cu ja otic,nes ti za mnom zalupit vrata.radiša wrote: Samo kazem ono sto si ti rekao.Kolko ti treba da odes kad kazes da ides,godina?![]()
jebo te taj tvoj alter ego.vadiša.
- radiša
#296 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu
sumirprimus wrote:boli tebe krac tovj kad cu ja otic,nes ti za mnom zalupit vrata.radiša wrote: Samo kazem ono sto si ti rekao.Kolko ti treba da odes kad kazes da ides,godina?![]()
jebo te taj tvoj alter ego.vadiša.
ne suj pasce jedno
-
sumirprimus
#297 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu
naravno kad ne citas...radiša wrote: Pusti se ti mene nisam ja tema a ni na temu nisi nista pametno rekao osim uvreda.
da citas,bio bi pametniji pa bi sutio.
- zateznistub
#298 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu
Đakmiću, ključaj ovo
ni smisla ni veze...
od početka do kraja...
ni smisla ni veze...
od početka do kraja...
- radiša
#299 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu
Otiso si sarmu probo nisi.Razguli smaras.sumirprimus wrote:naravno kad ne citas...radiša wrote: Pusti se ti mene nisam ja tema a ni na temu nisi nista pametno rekao osim uvreda.
da citas,bio bi pametniji pa bi sutio.
-
sumirprimus
#300 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu
pašće te napravilo .radiša wrote:
ne suj pasce jedno