SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
sumirprimus

#276 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu

Post by sumirprimus »

radiša wrote: Sta se i kad se u zivotu postiglo dobro na silu?I ne vrijeđaj ako ja tebe nisam prvi uvrijedio.
jesi.žuriš?ako ne zuris odjebi u skokovima!
radiša

#277 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu

Post by radiša »

sumirprimus wrote:
macmoodan wrote:
insomnia78 wrote: Za mene je uvreda, mislim mene vrijedja
Zaustavite sve! Njega to vrijeđa...
vrijedja i mene.zaustavite i nastavite sami.
Vrijeđas i ti druge.Ko te tjera da komentarises stvari ako ces samo uvazavat svoje misljenje a druge vrijeđat jer ne misle kao ti?
radiša

#278 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu

Post by radiša »

sumirprimus wrote:
radiša wrote: Sta se i kad se u zivotu postiglo dobro na silu?I ne vrijeđaj ako ja tebe nisam prvi uvrijedio.
jesi.žuriš?ako ne zuris odjebi u skokovima!
:lol: :lol:
Pametan si pravo :lol: :lol: :lol: :lol:
dust in the wind

#279 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu

Post by dust in the wind »

kako se na ovom forumu izvrce sve I svasta... hehe. ako neko misli da ljudi koji su otisli u titu da slave dan mladosti su problem ove drzave treba da se ubije odmah. ako ista, trebalo bi da se zna da u tu kafanu I u kafane slicne toj izlazi najcesce okej svijet, student, mladji ljudi, a najcesce ljudi iz radnicnih porodica. jer jebi ga nemaju para da odu u kvazielitne kafane u istom tom sarajevu, pa uz pice, ice, kafanske pjevaljke provode noci. ti koji tamo idu su najcesce neotereceni nacijom, za razliku od cetvrtine sagovornika na ovoj temi. od laznog morala covjek vise ne moze da zivi... dok se na fudbalskim utakmicama prizivaju markale, kod je li bosnjačkog stanovnistva, ovdje je slavlje dana mladosti problem. heheh. tito I slične kafane ne posjecuju oni koji prizivaju nove ratove I mrznje, a babo im ima u isto vrijeme hrpu nezarađenog novca.
zateznistub

#280 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu

Post by zateznistub »

dust in the wind wrote:kako se na ovom forumu izvrce sve I svasta... hehe. ako neko misli da ljudi koji su otisli u titu da slave dan mladosti su problem ove drzave treba da se ubije odmah. ako ista, trebalo bi da se zna da u tu kafanu I u kafane slicne toj izlazi najcesce okej svijet, student, mladji ljudi, a najcesce ljudi iz radnicnih porodica. jer jebi ga nemaju para da odu u kvazielitne kafane u istom tom sarajevu, pa uz pice, ice, kafanske pjevaljke provode noci. ti koji tamo idu su najcesce neotereceni nacijom, za razliku od cetvrtine sagovornika na ovoj temi. od laznog morala covjek vise ne moze da zivi... dok se na fudbalskim utakmicama prizivaju markale, kod je li bosnjačkog stanovnistva, ovdje je slavlje dana mladosti problem. heheh. tito I slične kafane ne posjecuju oni koji prizivaju nove ratove I mrznje, a babo im ima u isto vrijeme hrpu nezarađenog novca.
5+
hladan.preminger

#281 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu

Post by hladan.preminger »

dust in the wind wrote:kako se na ovom forumu izvrce sve I svasta... hehe. ako neko misli da ljudi koji su otisli u titu da slave dan mladosti su problem ove drzave treba da se ubije odmah. ako ista, trebalo bi da se zna da u tu kafanu I u kafane slicne toj izlazi najcesce okej svijet, student, mladji ljudi, a najcesce ljudi iz radnicnih porodica. jer jebi ga nemaju para da odu u kvazielitne kafane u istom tom sarajevu, pa uz pice, ice, kafanske pjevaljke provode noci. ti koji tamo idu su najcesce neotereceni nacijom, za razliku od cetvrtine sagovornika na ovoj temi. od laznog morala covjek vise ne moze da zivi... dok se na fudbalskim utakmicama prizivaju markale, kod je li bosnjačkog stanovnistva, ovdje je slavlje dana mladosti problem. heheh. tito I slične kafane ne posjecuju oni koji prizivaju nove ratove I mrznje, a babo im ima u isto vrijeme hrpu nezarađenog novca.
:thumbup:
jao_situacije

#282 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu

Post by jao_situacije »

cLo wrote:
jao_situacije wrote: pa "ovi danas" su odrasli u titovom sistemu u njegovim školama, fakultetima, u partiji su učili zanat...
fakat mi nije jasno kako možeš odvojiti današnje političare koji imaju 50-ak godina od tog sistema, i društva po titovoj mjeri
današnja percepcija na balkanu - komunizam=tito, nagalašava se da je tito bio pozitivan, a sve negativno su neki gremlini koji su se pojavili ko zna odakle

jel on bio alfa i omega ? ako jeste onda snosi i krivicu za sve fule tog sistema, a ne samo za pozitivno...
Ovi "danas" su bili jal po Australijama, Kanadama, Amerikama, zatvorima za vrijeme Tita, pa su se vrnuli kad su vidjeli da je došlo njihovo vrijeme da uspostave svoje vrijednosti zbog kojih su bili proganjani.
hint: milošević jna udba kos :roll:
to ćemo preskočiti, a osuđivat ćemo hrvate i bošnjake koji su htjeli da se oslobode velike srbije :-)

bravo!
sumirprimus

#283 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu

Post by sumirprimus »

radiša wrote: Pametan si pravo :lol: :lol: :lol: :lol:
ko mi kaze radisa!
dezurni_ucenik

#284 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu

Post by dezurni_ucenik »

:thumbup:
cLo

#285 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu

Post by cLo »

jao_situacije wrote: hint: milošević jna udba kos :roll:
to ćemo preskočiti, a osuđivat ćemo hrvate i bošnjake koji su htjeli da se oslobode velike srbije :-)

bravo!
Mislim da ne razmišljamo u istom pravcu, te ne bih dalje, namjerno fulaš poentu.
sumirprimus

#286 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu

Post by sumirprimus »

mos mislit stanje duha u nacije kad ti taj najneoptereceniji dio pravi vatromet na dan mladosti!kakvi li su tek ekstremi...
i inace svaki dan je vatromet jele?
to se fino kaze boli me k ba moj,nije meni i kraj price..
a za boldano da se ne pravimo englezi,manijaci su na po kapije napravili sranje.toliko o fudbalskim utakmicama i naivama...
sumirprimus

#287 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu

Post by sumirprimus »

:thumbup: evo i od mene i plus
radiša

#288 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu

Post by radiša »

sumirprimus wrote::thumbup: evo i od mene i plus
Zar nisi rekao da nastavimo sami?
Koga zanimas ti i tvoj plus? :lol: :lol: :lol:
dust in the wind

#289 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu

Post by dust in the wind »

sumirprimus wrote:
mos mislit stanje duha u nacije kad ti taj najneoptereceniji dio pravi vatromet na dan mladosti!kakvi li su tek ekstremi...
i inace svaki dan je vatromet jele?
to se fino kaze boli me k ba moj,nije meni i kraj price..
a za boldano da se ne pravimo englezi,manijaci su na po kapije napravili sranje.toliko o fudbalskim utakmicama i naivama...
ekstremisti su takvi ko ti :D :kiss:
dječak sa šibicama

#290 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu

Post by dječak sa šibicama »

Zanimljivo je kako su najvise uvredljivi oni, kojima je dusa uvrijediti nekog drugog.
sumirprimus

#291 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu

Post by sumirprimus »

dječak sa šibicama wrote:Zanimljivo je kako su najvise uvredljivi oni, kojima je dusa uvrijediti nekog drugog.
ti mi naso govorit?
kolko je ono tebi godina.. i djecak sa sibicama..odma vidis s kim imas posla.
sumirprimus

#292 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu

Post by sumirprimus »

radiša wrote:
nisam ni ocekivo nista smislenije.
vadiša.nema dalje
radiša

#293 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu

Post by radiša »

sumirprimus wrote:
radiša wrote:
nisam ni ocekivo nista smislenije.
vadiša.nema dalje
Samo kazem ono sto si ti rekao.Kolko ti treba da odes kad kazes da ides,godina? :lol: :lol:
Pusti se ti mene nisam ja tema a ni na temu nisi nista pametno rekao osim uvreda. :wink:
Last edited by radiša on 26/05/2015 12:12, edited 2 times in total.
sumirprimus

#294 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu

Post by sumirprimus »

dust in the wind wrote: ekstremisti su takvi ko ti :D :kiss:
naravno da sam ekstrem kad stitim ono do cega mi je stalo.
sumirprimus

#295 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu

Post by sumirprimus »

radiša wrote: Samo kazem ono sto si ti rekao.Kolko ti treba da odes kad kazes da ides,godina? :lol: :lol:
boli tebe krac tovj kad cu ja otic,nes ti za mnom zalupit vrata.
jebo te taj tvoj alter ego.vadiša.
radiša

#296 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu

Post by radiša »

sumirprimus wrote:
radiša wrote: Samo kazem ono sto si ti rekao.Kolko ti treba da odes kad kazes da ides,godina? :lol: :lol:
boli tebe krac tovj kad cu ja otic,nes ti za mnom zalupit vrata.
jebo te taj tvoj alter ego.vadiša.
:lol: :lol: :lol:
ne suj pasce jedno :D
sumirprimus

#297 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu

Post by sumirprimus »

radiša wrote: Pusti se ti mene nisam ja tema a ni na temu nisi nista pametno rekao osim uvreda. :wink:
naravno kad ne citas...
da citas,bio bi pametniji pa bi sutio.
zateznistub

#298 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu

Post by zateznistub »

Đakmiću, ključaj ovo

ni smisla ni veze...

od početka do kraja...
radiša

#299 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu

Post by radiša »

sumirprimus wrote:
radiša wrote: Pusti se ti mene nisam ja tema a ni na temu nisi nista pametno rekao osim uvreda. :wink:
naravno kad ne citas...
da citas,bio bi pametniji pa bi sutio.
Otiso si sarmu probo nisi.Razguli smaras. :D
sumirprimus

#300 Re: SRAMOTA: Vatromet u Sarajevu

Post by sumirprimus »

radiša wrote:
ne suj pasce jedno :D
pašće te napravilo .
Locked