BH TELEKOM - Naucite kako se otima

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
JThomas

#276 Re: BH TELEKOM - Naucite kako se otima

Post by JThomas »

tako se ljubi ruka koja te hrani, a ne grize.
Miki123

#277 Re: BH TELEKOM - Naucite kako se otima

Post by Miki123 »

BH Telecom proslavio rođendan, vladala obiteljska atmosfera!

Kompanija BH Telecom sinoć je u jednom od svojih prodajnih objekata u Sarajevu proslavila 15. rođendan. Na slavlju je vladala obiteljska atmosfera, s obzirom da se u ovoj kompaniji tom i linijom završavaju zapošljavanja.

“Možemo da se pohvalimo da u našoj kompaniji nema afera između zaposlenika, s obzirom da su svi rodbina”, rekao je direktor BH Telecoma.

:D
Radar71

#278 Re: BH TELEKOM - Naucite kako se otima

Post by Radar71 »

rovac13 wrote:
Neil Robertson wrote:Ako neko ima iskustva, jel se isplati prebaciti na Eronet Super 15 tarifu?
Ja imam iskustva sa super 25.....koristim vec trecu godinu i prezadovoljan sam.....poslije raznih opcija na bh telekomu ovo je osvjezenje.

Super 15 jest malo jeftinija ali je i osjetno slabija od super 25.

Jel mora bit pretplata.....ako razmisljas o eronetu imas na dopune tarifa savrsena......cini mi se da je to bolja opcija.......a nista slicno tome neces naci na bht u i na mtel u......koliko se sjecam.
super 25 bih i ja preporucio, koristim je vise od godinu danA :thumbup:
Neil Robertson

#279 Re: BH TELEKOM - Naucite kako se otima

Post by Neil Robertson »

Radar71 wrote:
rovac13 wrote:
Neil Robertson wrote:Ako neko ima iskustva, jel se isplati prebaciti na Eronet Super 15 tarifu?
Ja imam iskustva sa super 25.....koristim vec trecu godinu i prezadovoljan sam.....poslije raznih opcija na bh telekomu ovo je osvjezenje.

Super 15 jest malo jeftinija ali je i osjetno slabija od super 25.

Jel mora bit pretplata.....ako razmisljas o eronetu imas na dopune tarifa savrsena......cini mi se da je to bolja opcija.......a nista slicno tome neces naci na bht u i na mtel u......koliko se sjecam.
super 25 bih i ja preporucio, koristim je vise od godinu danA :thumbup:
Kakva je pokrivenost internetom po BiH? jel ima problema sa konekcijom?
Šveđanin

#280 Re: BH TELEKOM - Naucite kako se otima

Post by Šveđanin »

Mogu li ja biti pravi Bosnjak ako koristim 100 mbps internet?

Po mogucnosti da mi odgovori taj ekspert iz BH Telecoma sto je zavrsio SSST kod Ganica i skoluje se po Engleskoj a odredjuje koliko interneta je Bosnjacima dovoljno. :D .. zovni ga na forum, da cujemo i koju od njega.
Cherry-Cherry

#281 Re: BH TELEKOM - Naucite kako se otima

Post by Cherry-Cherry »

Čovjek je radio istraživanje na temu koliko je dovoljno interneta prosječnom Bošnjaku. Pri tome je odredio i šta se podrazumjeva pod pojmom "prosječan Bošnjak". Bilo je to ozbiljno istraživanje. :thumbup: A vi se smijete. Još se u Engleskoj školovao. Puknite od muke.
rovac13

#282 Re: BH TELEKOM - Naucite kako se otima

Post by rovac13 »

Neil Robertson wrote:Kakva je pokrivenost internetom po BiH? jel ima problema sa konekcijom?
U nasoj drzavi je jako vazno gdje zivis.Znam ljude koji imaju problema sa hvatanjem bht signala kao i eroneta i mtel a........nije isto kad zivis u tuzli ili u trebinju ili u sirokom :D

Internet je odlican najcesce je 6-7 mbps.......signal je obicno 3g tuzla-lukavac-gracanica-srebrenik......kako je drugdje ne znam.
O'zone
Globalni moderator

#283 Re: BH TELEKOM - Naucite kako se otima

Post by O'zone »

Da
agnostic_front

#284 Re: BH TELEKOM - Naucite kako se otima

Post by agnostic_front »

rovac13 wrote:
Internet je odlican najcesce je 6-7 mbps.......signal je obicno 3g tuzla-lukavac-gracanica-srebrenik......kako je drugdje ne znam.
Ovo je hrvatska brzina, je li tako?

Zna li ko srpsku brzinu, i ovu ostalu brzinu?
uglavnomja

#285 Re: BH TELEKOM - Naucite kako se otima

Post by uglavnomja »

agnostic_front wrote:
rovac13 wrote:
Ovo je hrvatska brzina, je li tako?

Zna li ko srpsku brzinu, i ovu ostalu brzinu?
:D

za ostale 0,1 :zzzz: ko im je kriv kad nisu konsitutivni
Cherry-Cherry

#286 Re: BH TELEKOM - Naucite kako se otima

Post by Cherry-Cherry »

A ima li Bošnjak isti internet u Federaciji i RS-u? Mislim, znam da je konstitutivnost na cijeloj teritoriji države, al opet da ja pitam...
Cherry-Cherry

#287 Re: BH TELEKOM - Naucite kako se otima

Post by Cherry-Cherry »

uglavnomja wrote:

Neka, neka, imat ćemo mi naš internet, samo za nas. 8-)
uglavnomja

#288 Re: BH TELEKOM - Naucite kako se otima

Post by uglavnomja »

Cherry-Cherry wrote:
uglavnomja wrote:

a koja ce biti brzina?

za prosjecnog ostalog :sretan: :sretan:
Cherry-Cherry

#289 Re: BH TELEKOM - Naucite kako se otima

Post by Cherry-Cherry »

uglavnomja wrote:
Cherry-Cherry wrote:
uglavnomja wrote:

a koja ce biti brzina?

za prosjecnog ostalog :sretan: :sretan:
Najbrža :strik:
stakasa

#290 Re: BH TELEKOM - Naucite kako se otima

Post by stakasa »

Šveđanin wrote:Mogu li ja biti pravi Bosnjak ako koristim 100 mbps internet?

Po mogucnosti da mi odgovori taj ekspert iz BH Telecoma sto je zavrsio SSST kod Ganica i skoluje se po Engleskoj a odredjuje koliko interneta je Bosnjacima dovoljno. :D .. zovni ga na forum, da cujemo i koju od njega.
Preseravanje. Sedam mjera
Maharadza

#291 Re: BH TELEKOM - Naucite kako se otima

Post by Maharadza »

fantabox wrote:Zezajte se samo vi...pa kada vas jednog dana budu pitali: "A gdje si ti bio i sta si radio kada je bila presudnost trenutka?!" Sta cete onda reci, koju poruku poslati, a?! :-)

Vidiš da su se udružili "Prva slavna budžetska" i "Dijasporski korpus"! U boj, u boj, za nOrOd svoj! :oops:
bumerangss

#292 Re: BH TELEKOM - Naucite kako se otima

Post by bumerangss »

irac300 wrote:
hizo ramidovic wrote:nasim ljudima nevalja niko. kolko se samo pljuvaca javilo naovoj temi da pljuje po bhtelekomu. a svi znamo daje to kompanija sa naj vecim uspijehom u bih. imaju naj veci profit, unjemu su zaposleni naj strucniji strucnjaci, naj vece patrijote, osoblje je naj ljubaznije i naj kulturnije i td. pojedincima je krivo sto se nemogu tamo zaposlit, pa normalno kad se tamo primaju ljudi sa naj boljm sivijevima. al naj je lakse pljuvat po svemu stoje uspijesno...
:lol: :lol: :thumbup:
stvarno rizo ako ti radis u bhtelekomu onda me i ne cudi zasto isti ide u debeli poslovni minus :D
dembele

#293 Re: BH TELEKOM - Naucite kako se otima

Post by dembele »

Najvaznija je presudnost trenutka :bih:
Cherry-Cherry

#294 Re: BH TELEKOM - Naucite kako se otima

Post by Cherry-Cherry »

dembele wrote:Najvaznija je presudnost trenutka :bih:
Džaba ti trenutak, ako ga ne znaš prepoznati. Treba imati "osjećaj za filing". :thumbup:
rovac13

#295 Re: BH TELEKOM - Naucite kako se otima

Post by rovac13 »

bumerangss wrote:
irac300 wrote:
hizo ramidovic wrote:nasim ljudima nevalja niko. kolko se samo pljuvaca javilo naovoj temi da pljuje po bhtelekomu. a svi znamo daje to kompanija sa naj vecim uspijehom u bih. imaju naj veci profit, unjemu su zaposleni naj strucniji strucnjaci, naj vece patrijote, osoblje je naj ljubaznije i naj kulturnije i td. pojedincima je krivo sto se nemogu tamo zaposlit, pa normalno kad se tamo primaju ljudi sa naj boljm sivijevima. al naj je lakse pljuvat po svemu stoje uspijesno...
:lol: :lol: :thumbup:
stvarno rizo ako ti radis u bhtelekomu onda me i ne cudi zasto isti ide u debeli poslovni minus :D
Hizo je teski perfekcionista....to se vidi iz daleka :D ........gramatika na zavidnom nivou.......skoro pa savrsenstvo :lol:
StupskaBitanga

#296 Re: BH TELEKOM - Naucite kako se otima

Post by StupskaBitanga »

gidra wrote:Lik vas trola a vi se upalili ko kutnjak.

Ali i ne razumijem pojedince, zašto pljujete toliko po toj firmi, liberalno je tržište, ne sviđa ti se net, uzmi Telemach, HS, Logosoft;
TV, opet iste firme; mobilna telefonija: Eronet, Mtel, Happy, Haloo... Koji ste mazohisti za nepovjerovati :izet:
A odgovor je samo jedan, boli vas to što se ne možete uvaliti tamo pa onda hajmo pljuvati.
Jebe mi se za BHT korisnik sam Telemacha ali sam zadovoljan njihovom mobilnom telefonijom i lijepo bi bilo da su im cijene niže u tom segmentu.
happy je praonica para BH Telecoma
gidra

#297 Re: BH TELEKOM - Naucite kako se otima

Post by gidra »

StupskaBitanga wrote:
gidra wrote:Lik vas trola a vi se upalili ko kutnjak.

Ali i ne razumijem pojedince, zašto pljujete toliko po toj firmi, liberalno je tržište, ne sviđa ti se net, uzmi Telemach, HS, Logosoft;
TV, opet iste firme; mobilna telefonija: Eronet, Mtel, Happy, Haloo... Koji ste mazohisti za nepovjerovati :izet:
A odgovor je samo jedan, boli vas to što se ne možete uvaliti tamo pa onda hajmo pljuvati.
Jebe mi se za BHT korisnik sam Telemacha ali sam zadovoljan njihovom mobilnom telefonijom i lijepo bi bilo da su im cijene niže u tom segmentu.
happy je praonica para BH Telecoma
Manje više nebitno... nego poenta je ta da se ima izbora makar u ovom segemntu. Ako će me neke njihove usluge hebavati konstantno u zdrav mozak a ja ništa neću uraditi povodom toga, osim pljuvanjam i zvanja po 15x call centar, zapitao bih se jel' to do BHTelekoma ili do mene.
StupskaBitanga

#298 Re: BH TELEKOM - Naucite kako se otima

Post by StupskaBitanga »

nema izbora dok ne dođe strana konkurencija kao u HR i ponudi tržišne a ne nacio-patriotski obojene i svako na svojoj teritoriji pljačkanja korisnika
Još samo čekam da u skladu sa EU trendovima BHT preuzme neku banku i to objelodani kao mega giga uspjeh
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#299 Re: BH TELEKOM - Naucite kako se otima

Post by Chmoljo »

mah, šupljiro ovaj ili ne, ja se još uvijek sjećam krkanskog odnosa BHtelecoma prema ljudima koji su željeli uvesti Logosoftov xDSL, kada su ključali PTT sandučad :-) :-) :-)

da nema konkurencije bila bi to ista bagra: toplane, vodovod, elektroprivreda...
StupskaBitanga

#300 Re: BH TELEKOM - Naucite kako se otima

Post by StupskaBitanga »

Eh zlatna vremena BHT
do 2005 kada interneta nije bilo a u to računam onaj dil up jer za ovo danas ono je bilo mrcvarenje
E tada još nije bilo kablovskog interneta a ni smart telefona a kućni telefon je u prosjeku svima bio od 60-150 i više KM
Uzimalo se para lopatom a danas e telefon kućni/fiksni stoji kao ukras
kako se vrijeme okrece ono karma is a bitch
evo potvrde
U periodu januar/decembar 2005. godine Društvo je ostvarilo pozitivan finansijski rezultat poslovanja u iznosu od 177 miliona KM
Post Reply