Prilaženje damama ALL ABOUT

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
yoda82

#276 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by yoda82 »

sema911s wrote:a ako ipak priđe? koji je vaš stav o tome?
iskreno, negativan. bez obzira kakva je veza.[/quote]

Znači momak u vezi ne može/ne smije upoznati drugu djevojku u kafani. E sad ako gleda da li je levat (jer ne smije prići) ili je kurvar (jer gleda, a ne bi trebao)?[/quote]

prvo sta ce u kafani, i sta ima da gleda druge :D :D

ne sve zavisi od osbe do osobe ako ce joj prici i dodat je na facebok a dugogodisnja nece scenu napravit tada je ok

ako pridje i ponada se da ce brk omastit onda jbga[/quote]

Onda je to pokušaj prevare :-)
sema911s

#277 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sema911s »

Eurosa wrote:
sema911s wrote:a ako ipak priđe? koji je vaš stav o tome?
iskreno, negativan. bez obzira kakva je veza.
Znači momak u vezi ne može/ne smije upoznati drugu djevojku u kafani. E sad ako gleda da li je levat (jer ne smije prići) ili je kurvar (jer gleda, a ne bi trebao)?[/quote]

prvo sta ce u kafani, i sta ima da gleda druge :D :D

ne sve zavisi od osbe do osobe ako ce joj prici i dodat je na facebok a dugogodisnja nece scenu napravit tada je ok

ako pridje i ponada se da ce brk omastit onda jbga[/quote]

za koji ce vrag prilaziti i za sta ce mu na fb i odakle mu uopste ta glupa ideja? :D[/quote]
my type of Woman :P

mah sto ljudi tristo sisa, ima ih nekih koji bi nesto tatrane ili se vode onom ako je u vezi(ozenjen) nije mrtav
kritichar

#278 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by kritichar »

i cjenjene dame, šta da zaključimo, gdje prići a gdje ne?
almir90

#279 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by almir90 »

Hebeš to, ja prilazio, pa sam "statistički" više bio donji. Zato nema više tako, sad ja sjedim i čekam da one priđu meni. I tako ja čekam, i čekam. :lol:
kritichar

#280 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by kritichar »

sherbett wrote:
kritichar wrote:i cjenjene dame, šta da zaključimo, gdje prići a gdje ne?
samo nemoj kad umorna idem doma s posla...pleaseeeeeeeeeeee :mrgreen:
i kad subotom ujutro idem na plac jer mi zafali koje sredstvo usred čišćenja kuće
i kad sam ne našminkana i nemam frizuru
eto..za sad dovoljno :oops:
znači nikad :mrgreen:
sheilak

#281 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sheilak »

yoda82 wrote:
sheilak wrote:
yoda82 wrote:
a ako ipak priđe? koji je vaš stav o tome?
iskreno, negativan. bez obzira kakva je veza.
Znači momak u vezi ne može/ne smije upoznati drugu djevojku u kafani. E sad ako gleda da li je levat (jer ne smije prići) ili je kurvar (jer gleda, a ne bi trebao)?
pa smije on upoznat koga hoce :D hajd eto smije i gledat...al bitna je namjera. ;-)

al sta ja znam :D
MedenoSrce

#282 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by MedenoSrce »

sheilak wrote: hajd eto smije i gledat...al bitna je namjera. ;-)

al sta ja znam :D
djela se mjere prema nijetu
Omer ibn El-Hattab,r.a., prenosi da je Allahov Poslanik,s.a.v.s., rekao:“Djela se cjene prema namjerama i svakome pripada ono što je naumio.Čija Hidžra bude u ime Allaha i Njegova Poslanika ona je u ime Allaha i Njegova Poslanika,a čija Hidžra bude radi dunjaluka kojim bi se okoristio ili žene kojom bi se oženio njegova Hidžra je radi onoga zbog čega ju je i učinio.“
nismo odavno
dobar osjecaj

#283 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by dobar osjecaj »

Procitah ovo pa ne znam koliko ima istine u tome i koliko muskaraca rado prilazi djevojkama/zenama u teretani :)
Kažu da je muškarcima ženska osoba u teretani mnogo privlačnija nego tokom noćnog izlaska.
(http://body.ba/blabla/fitness/problemi- ... etani/2520)
Bloo
Globalna šefica

#284 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Bloo »

dobar osjecaj wrote:
Procitah ovo pa ne znam koliko ima istine u tome i koliko muskaraca rado prilazi djevojkama/zenama u teretani :)
Kažu da je muškarcima ženska osoba u teretani mnogo privlačnija nego tokom noćnog izlaska.
jarane, u teretani ti bude muka jer si zakržljala i debela i oznojena i ne baš seksi i svuda su ogledala i treba pored na steperu ima bolje dupe...ne želiš da ti iko prilazi :D
dobar osjecaj

#285 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by dobar osjecaj »

Bloo wrote:
dobar osjecaj wrote:
jarane, u teretani ti bude muka jer si zakržljala i debela i oznojena i ne baš seksi i svuda su ogledala i treba pored na steperu ima bolje dupe...ne želiš da ti iko prilazi :D
Jarane :kiss: za ovo jarane koje mi je uvijek turbosimpaticno.
Ja sam bas jucer u teretani sa zadnjim atomima snage u potpuno mokroj odjeci nakon sat i po intenzivnog treninga posmatrala tri djevojke koje su dosle skupa, mrsave ali ipak s ogromnim grudima, ne bas nesto zategnutog tijela ali u lijepoj odjeci koja im savrseno pristaje. Dok sam ja dizala opterecenje od 50 kg one su bukvalno sjedile na masinama kao da su dosle na kafu, lagano cavrljale i bacale strijele za svakim iole ok muskarcem koji je prosao ili trenirao u blizini. Dakle, moze se i u teretani biti lijepa, pozeljna i tiptop :D
Bloo
Globalna šefica

#286 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Bloo »

dobar osjecaj wrote: Ja sam bas jucer u teretani sa zadnjim atomima snage u potpuno mokroj odjeci nakon sat i po intenzivnog treninga posmatrala tri djevojke koje su dosle skupa, mrsave ali ipak s ogromnim grudima, ne bas nesto zategnutog tijela ali u lijepoj odjeci koja im savrseno pristaje. Dok sam ja dizala opterecenje od 50 kg one su bukvalno sjedile na masinama kao da su dosle na kafu, lagano cavrljale i bacale strijele za svakim iole ok muskarcem koji je prosao ili trenirao u blizini. Dakle, moze se i u teretani biti lijepa, pozeljna i tiptop :D
:lol: :lol: :lol:
znam teeeeee
naguze se na neku spravu našminkane i naparfemisanei šalju sms
:twisted:
dok se ja znojim i puhćem i :cry:
yoda82

#287 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by yoda82 »

Bloo wrote:
dobar osjecaj wrote: Ja sam bas jucer u teretani sa zadnjim atomima snage u potpuno mokroj odjeci nakon sat i po intenzivnog treninga posmatrala tri djevojke koje su dosle skupa, mrsave ali ipak s ogromnim grudima, ne bas nesto zategnutog tijela ali u lijepoj odjeci koja im savrseno pristaje. Dok sam ja dizala opterecenje od 50 kg one su bukvalno sjedile na masinama kao da su dosle na kafu, lagano cavrljale i bacale strijele za svakim iole ok muskarcem koji je prosao ili trenirao u blizini. Dakle, moze se i u teretani biti lijepa, pozeljna i tiptop :D
:lol: :lol: :lol:
znam teeeeee
Što se neofirno nahvaliste da trenirate.....jedna se znoji na steperu, druga trenira po sat i po i diže petobu :thumbup:

Inače uvijek gotivim kada vidim da djevojke dolaze u teretanu i a ozbiljno treniraju, bez obzira na njihovu fizičku konstrukciju i da ako treba uvijek se ponudim da pomognem :D
dobar osjecaj

#288 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by dobar osjecaj »

Bloo wrote: :lol: :lol: :lol:
znam teeeeee
Vidis da znas :D
Sljedeca faza je kad ulove nekog tipa da skupa dolaze i da mu kontrolisu svaki korak. Zapazila sam nekoliko takvih parova. Ide tip prema spravi a za njim neka sitna (u maloj boci otrov) i kao da mu izdaje naredjenja. Zna kako je mukotrpno dosla do ulova pa ne smije nijedan trenutak da ga prepusti svojoj vrsti :lol:
MedenoSrce

#289 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by MedenoSrce »

U 06:00 ujutro, kada ja dolazim u teretanu, jedino me gledaju uposlenici
samo nekako brate mrsko, kada ih nesto pitam kratko odgovore i kada pozvonim da mi otvore vrata znaju ponekad da ne otvaraju i po 15ak minuta.
dobar osjecaj

#290 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by dobar osjecaj »

yoda82 wrote: Što se neofirno nahvaliste da trenirate.....jedna se znoji na steperu, druga trenira po sat i po i diže petobu :thumbup:
Inače uvijek gotivim kada vidim da djevojke dolaze u teretanu i a ozbiljno treniraju, bez obzira na njihovu fizičku konstrukciju i da ako treba uvijek se ponudim da pomognem :D
Ja se uvijek hvalim da treniram i da se spremam za svoj prvi marathon iduce godine :D
Sport mi je najdrazi dio zivota.
sheilak

#291 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by sheilak »

dobar osjecaj wrote: Jarane :kiss: za ovo jarane koje mi je uvijek turbosimpaticno.
Ja sam bas jucer u teretani sa zadnjim atomima snage u potpuno mokroj odjeci nakon sat i po intenzivnog treninga posmatrala tri djevojke koje su dosle skupa, mrsave ali ipak s ogromnim grudima, ne bas nesto zategnutog tijela ali u lijepoj odjeci koja im savrseno pristaje. Dok sam ja dizala opterecenje od 50 kg one su bukvalno sjedile na masinama kao da su dosle na kafu, lagano cavrljale i bacale strijele za svakim iole ok muskarcem koji je prosao ili trenirao u blizini. Dakle, moze se i u teretani biti lijepa, pozeljna i tiptop :D
pa zato se i ide u teretanu! sta si ti mislila, tamo se ofirat? joj tebe... kod kuce umres dok napravis haman savrseno tijelo, da niko ne vidi krv, znoj i suze. i onda odes u teretanu to pokazati. :D
Bloo
Globalna šefica

#292 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Bloo »

yoda82 wrote:
Što se neofirno nahvaliste da trenirate.....jedna se znoji na steperu, druga trenira po sat i po i diže petobu :thumbup:

ja dolazim jer sam deb'o :mrgreen: i nemam kondicije
a i moram zbog zdravlja :D
a i bolje se osjećam :D
mrzim steper
ja volim one sprave za gornji dio...osjećam se ko hulk :mrgreen:

i volim kad uskoči neko da pomogne jer nekad ne znam koristiti spravu i krenem se pravit invalidom :-?
Last edited by Bloo on 18/11/2014 10:13, edited 1 time in total.
klixoris

#293 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by klixoris »

MedenoSrce wrote:U 06:00 ujutro, kada ja dolazim u teretanu, jedino me gledaju uposlenici
samo nekako brate mrsko, kada ih nesto pitam kratko odgovore i kada pozvonim da mi otvore vrata znaju ponekad da ne otvaraju i po 15ak minuta.
Je li to u Importane treniras pa zvonis da ti otvore ? :-D
I ja cesto "vampiram" u ta doba - zorom dodjem da trcim a popodne se opet vratim, ali na zeljezo :wink:
Last edited by klixoris on 18/11/2014 10:13, edited 1 time in total.
dobar osjecaj

#294 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by dobar osjecaj »

sheilak wrote: pa zato se i ide u teretanu! sta si ti mislila, tamo se ofirat? joj tebe... kod kuce umres dok napravis haman savrseno tijelo, da niko ne vidi krv, znoj i suze. i onda odes u teretanu to pokazati. :D
vazda sam bila naivcina :D
kritichar

#295 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by kritichar »

dobar osjecaj wrote:
Ne znam za teretanu ali su meni žene zanimljivije kad su u svakodnevnoj odjeći, izađu da kupe nešto....i sl.
yoda82

#296 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by yoda82 »

I kako se ponašate kada vam momak priđe u teretani? Da li pravite selekciju prema ''obimu bicepsa'' ili sa svakim isto/slično postupate?
Bloo
Globalna šefica

#297 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Bloo »

yoda82 wrote:I kako se ponašate kada vam momak priđe u teretani? Da li pravite selekciju prema ''obimu bicepsa'' ili sa svakim isto/slično postupate?
meni priđu samo sa jednom namjerom...da me spriječe da ostanem nepokretna :mrgreen:
nita nabacivanje
budu fini i korektni :D
MedenoSrce

#298 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by MedenoSrce »

klixoris wrote: Je li to u Importane treniras pa zvonis da ti otvore ? :-D
I ja cesto "vampiram" u ta doba - zorom dodjem da trcim a popodne se opet vratim, ali na zeljezo :wink:
helouu dr. votson :D
jednom sam popodne usla ... i izasla, meni se manta od trake jedva se nakanim i ono 10-15 minuta obaveznog kardia odraditi
tako sam se jednom preforsirala da mi je usljed otkaza shipka na benchu napravila pofinu kvrgu na glavi
ako ti se kakvo zensko obrati sa "drug, jesil' gotov ovdje" to sam ja :mrgreen:
Bloo
Globalna šefica

#299 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Bloo »

MedenoSrce wrote:
klixoris wrote: Je li to u Importane treniras pa zvonis da ti otvore ? :-D
helouu dr. votson :D
jednom sam popodne usla ... i izasla, meni se manta od trake jedva se nakanim i ono 10-15 minuta obaveznog kardia odraditi
tako sam se jednom preforsirala da mi je usljed otkaza shipka na benchu napravila pofinu kvrgu na glavi
ako ti se kakvo zensko obrati sa "drug, jesil' gotov ovdje" to sam ja :mrgreen:
možemo li zajedno u teretanu? :D
Image
dobar osjecaj

#300 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by dobar osjecaj »

yoda82 wrote:I kako se ponašate kada vam momak priđe u teretani? Da li pravite selekciju prema ''obimu bicepsa'' ili sa svakim isto/slično postupate?
Ja rado cavrljam sa slatkim tipovima koji mi daju savjete i koji rado pricaju o sportu, sta je dobro jesti, piti za misice, gdje ima kupiti neki komad odjece ili nesto drugo za sport. Ta cavrljanja se desavaju cesce na izlasku iz teretane.

@Medena
Ja sam nekako i bez da kazes da dolazis ujutro ranije umislila da bas tebe vidjam u to vrijeme u teretani. Nisam stalker majke mi :D
Post Reply