Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Biće neizvjesno u revanšu Sarajevo možda može odbraniti prednost stečenu u prvoj utakmici Velika borba se očekuje u San Marinu pred predesetak gledalaca. Postoji opcija da će ekipa Libertasa ostati bez jednog igrača na poluvremenu jer čovjek mora na posao. Jebiga, mora se gledati od čega se živi
Velika pobjeda Sarajeva protiv Libertasa ipak nije iznenađenje kola. Iznenađenje kola je veliki bod Levskog koji je uspio da remizira kod kuće protiv slavne euro-azijske ekipe Irtysh Pavlodar
Mozda su neki ocekivali golijadu protiv ovog tima ali treba imati razumjevanja da nije lahko igrati protiv slabijih ekipa pogotovo u danasnjem vaktu, ali navijaci Sarajeva mogu biti zadovoljni sto nisu gol primili jer bi im se malo zagorcao put do 2 kola i msm da bi se onda napatili pogotovo u psiholoskom smislu, ovako idu malo rastereceni sa koliko toliko odlicnom prednoscu.
Ja ne znam kako ljudi mogu gledati ovaj antifudbal uživo još kupiti ulaznicu za ovo . Nisam nikakav navijač ali simpatiziram i drago mi je Sarajevo ali ovo je uvreda za oči.
Čuj 1-0 sa amaterima iz San Marina, opravdanje nikako ne mogu biti 5-6 stativa.
Partijaner wrote:Mozda su neki ocekivali golijadu protiv ovog tima ali treba imati razumjevanja da nije lahko igrati protiv slabijih ekipa pogotovo u danasnjem vaktu, ali navijaci Sarajeva mogu biti zadovoljni sto nisu gol primili jer bi im se malo zagorcao put do 2 kola i msm da bi se onda napatili pogotovo u psiholoskom smislu, ovako idu malo rastereceni sa koliko toliko odlicnom prednoscu.
Recimo strasna makedonska ekipa - Renova, se ne bi slozila s tobom. Libertas - Renova 0:8 aggregate
Jedan od boljih rezultata Sa u euro kupovima u zadnji par godina.Pobjedi se ne gleda u zube ako se zna da su i ovo jeli vicesampioni u SanMarinu.Dakle razlika i nije toliko drasticna
luckylaka wrote:Jedan od boljih rezultata Sa u euro kupovima u zadnji par godina.Pobjedi se ne gleda u zube ako se zna da su i ovo jeli vicesampioni u SanMarinu.Dakle razlika i nije toliko drasticna
Da su bili šampioni San Marina, baš bi bilo zajebano. Zato Sarajevo i ne igra u LŠ. Teži protivnici. Mudra taktika
luckylaka wrote:Jedan od boljih rezultata Sa u euro kupovima u zadnji par godina.Pobjedi se ne gleda u zube ako se zna da su i ovo jeli vicesampioni u SanMarinu.Dakle razlika i nije toliko drasticna
Da su bili šampioni San Marina, baš bi bilo zajebano. Zato Sarajevo i ne igra u LŠ. Teži protivnici. Mudra taktika
Ovo je neka taktika FKS sledeća tekma bit će masakr u San Marinu
Ja mislim da se Sarajevo za sledece kolo.A i oni konobari kazu cijelo jutro po carsiji tukli cevape,raznjice..sarajevsku,preminger pa jedva docekali kraj da idu nastaviti.Oni ne znaju ni kako je utakmica zavrsili,oni su dosli na izlet
luckylaka wrote:Ja mislim da se Sarajevo za sledece kolo.A i oni konobari kazu cijelo jutro po carsiji tukli cevape,raznjice..sarajevsku,preminger pa jedva docekali kraj da idu nastaviti.Oni ne znaju ni kako je utakmica zavrsili,oni su dosli na izlet
wannabe_ultra wrote:pa htjeli mi to priznati ili ne, i zeljeznicar i sarajevo kao i siroki, borac su u rangu zete, celika iz niksica i drugih.Sve je to u 5 deka, a od ovih piljara smo upravo bolji za 1 ili 2 gola razlike.
Nakon prvih 15-20 minuta ocekivao sam da im Sa zabije jeno 5-6 komada ,na kraju vidis da tu stvarno nema ekipa ali sto nema ekipe nema ni igraca koji bi se mogao izdvojiti.mozda dok je vrijeme mrsnuti iz kluba Meluna,Suljica,onog celu jeli Radulovic idavati sansu onoj djeci.Jebela vas vise pojacanja iz C.Gore i Srbije.