Ne znam sto koristis ovaj smajlic u skoro svakom postu . Ko ona masina za smijanje u dosadnim americkim komedijama , serije tipa prijatelji itd itd koje samo amebe mogu gledatifatamorgana wrote:A vala ni religija bez života nije bogzna čemu,StrelacZE wrote:Slucajno ugledah naslov teme,pa mogu samo jedno izjaviti-zivot bez religije je zivot bez zivota.
Sent from my PMP3270B using Tapatalk 2
Zivot bez religije
-
semirizsvemira
#276 Re: Zivot bez religije
Last edited by semirizsvemira on 20/01/2013 23:54, edited 1 time in total.
- cartman
#277 Re: Zivot bez religije
semirizsvemira wrote: Danas ne biti informisan znacin biti nepismen a izgleda da si ti jedan od takvih . Proguglaj malo pa se javi za jedno po godine
zar google nije produkt mrskog kjafirskog zapada?
-
semirizsvemira
#278 Re: Zivot bez religije
Sto krscansko ateisticki zapad non stop bombardira idvratne muslimanecartman wrote:semirizsvemira wrote: Danas ne biti informisan znacin biti nepismen a izgleda da si ti jedan od takvih . Proguglaj malo pa se javi za jedno po godine
zar google nije produkt mrskog kjafirskog zapada?
- cartman
#279 Re: Zivot bez religije
ti fakat imas problema sa citanjem. ne idu ti slova jel?semirizsvemira wrote: Sto krscansko ateisticki zapad non stop bombardira idvratne muslimane. I mi nemrzimo nikoga jer je haram mrziti nekoga . Pa svakim danom zahvaljuci muslimanima na zapadu predje oko 1000 ljudi ( tj vrate se ) na Islam . pa ti gledaj
- odr0n
#280 Re: Zivot bez religije
Evo ti si valjda pismen i informisan, pa nas prosvjetli gdje je to kuran dobio svoju granu nauke.semirizsvemira wrote:Danas ne biti informisan znacin biti nepismen a izgleda da si ti jedan od takvih . Proguglaj malo pa se javi za jedno po godineodr0n wrote:
Pa da je kuran toliko kompleksan kao da je ultra mega filozofija ili matematika, sigurno bi dobio potvrdu i svoju granu u nauci npr. kuranologija, pošto nije spada u granu naučne fantastike odjel religija.
Kad smo kod nepismenih, pa Muhamed je bio jedan od njih.
-
semirizsvemira
#281 Re: Zivot bez religije
Muhammed je za tebe bio sve i svasta . Pa on je znao skoro Kuran napame a ti ne znas ni dvije pjesme od kodr0n wrote:Evo ti si valjda pismen i informisan, pa nas prosvjetli gdje je to kuran dobio svoju granu nauke.semirizsvemira wrote:Danas ne biti informisan znacin biti nepismen a izgleda da si ti jedan od takvih . Proguglaj malo pa se javi za jedno po godineodr0n wrote:
Pa da je kuran toliko kompleksan kao da je ultra mega filozofija ili matematika, sigurno bi dobio potvrdu i svoju granu u nauci npr. kuranologija, pošto nije spada u granu naučne fantastike odjel religija.
Kad smo kod nepismenih, pa Muhamed je bio jedan od njih.![]()
- cartman
#282 Re: Zivot bez religije
semirizsvemira wrote:
Muhammed je za tebe bio sve i svasta . Pa on je znao skoro Kuran napame a ti ne znas ni dvije pjesme od kakve radodajke iz susjedne drzave
nego cujem tesko u svedskoj
- fatamorgana
#283 Re: Zivot bez religije
Ja znam ringe ringe raja i cigančica vodu gazi napamet,semirizsvemira wrote: Muhammed je za tebe bio sve i svasta . Pa on je znao skoro Kuran napame a ti ne znas ni dvije pjesme od kakve radodajke iz susjedne drzave
- fatamorgana
#284 Re: Zivot bez religije
Jašataradi, pritis'o kjafir,cartman wrote:
nego cujem tesko u svedskoj
- Kroksica
#285 Re: Zivot bez religije
semirizsvemira wrote:
Muhammed je za tebe bio sve i svasta . Pa on je znao skoro Kuran napame a ti ne znas ni dvije pjesme od kakve radodajke iz susjedne drzave
- odr0n
#286 Re: Zivot bez religije
Znao kuran skoro napamet jel hahasemirizsvemira wrote:Muhammed je za tebe bio sve i svasta . Pa on je znao skoro Kuran napame a ti ne znas ni dvije pjesme od kodr0n wrote:Evo ti si valjda pismen i informisan, pa nas prosvjetli gdje je to kuran dobio svoju granu nauke.semirizsvemira wrote: Danas ne biti informisan znacin biti nepismen a izgleda da si ti jedan od takvih . Proguglaj malo pa se javi za jedno po godine
akve radodajke iz susjedne drzave
- nasa
#288 Re: Zivot bez religije
Kroksica wrote:semirizsvemira wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
A zanimljivo je i ovo ateisticko pozivanje na Muhameda,sredstva se ne biraju....
- cartman
#289 Re: Zivot bez religije
da li je zabranjeno pricanje o njemu?nasa wrote:Kroksica wrote:semirizsvemira wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A zanimljivo je i ovo ateisticko pozivanje na Muhameda,sredstva se ne biraju....
- nasa
#290 Re: Zivot bez religije
Izvini ali i tebi treba nekad crtati,pa gdje sam napisala zabranjeno,jok slobodno ti...napisah samo zanimljivo...
- cartman
#291 Re: Zivot bez religije
nasa wrote:Izvini ali i tebi treba nekad crtati,pa gdje sam napisala zabranjeno,jok slobodno ti...napisah samo zanimljivo...
ne al si napisala "sredstva se ne biraju", a sta to znaci? niko nije spomenuo Muhammeda u negativnom kontekstu, a ti zelis predstavit kao da jeste.... namazana si ti naso, jako namazana
- Kroksica
#292 Re: Zivot bez religije
Meni je zanimljivo sto je ovdje Muhammedova nepismenost=tutkum. Muhamed nije znao citati i pisati, ali je bio jako mudar i inteligentan insan.nasa wrote:![]()
- fatamorgana
#293 Re: Zivot bez religije
zanimljivo u smislu vjerovali ili ne, jel' tako naso?nasa wrote:Izvini ali i tebi treba nekad crtati,pa gdje sam napisala zabranjeno,jok slobodno ti...napisah samo zanimljivo...
- fatamorgana
#294 Re: Zivot bez religije
Sva sredstva na Allahovom putu su dozvoljena,cartman wrote:nasa wrote:Izvini ali i tebi treba nekad crtati,pa gdje sam napisala zabranjeno,jok slobodno ti...napisah samo zanimljivo...
ne al si napisala "sredstva se ne biraju", a sta to znaci? niko nije spomenuo Muhammeda u negativnom kontekstu, a ti zelis predstavit kao da jeste.... namazana si ti naso, jako namazana
- nasa
#295 Re: Zivot bez religije
Namazana sam,istina,cak sam i priznala na drugoj temi....sminkam se ali nije grijeh!cartman wrote:nasa wrote:Izvini ali i tebi treba nekad crtati,pa gdje sam napisala zabranjeno,jok slobodno ti...napisah samo zanimljivo...
A sredstva pa to je saljivo kao ne biramo sredstva kojima cemo diskreditovati diskutanta s druge strane,ne nuzno negativno jer u slucaju Muhameda je istinito bar za jedan dio njegovog zivota zna se da je bio nepismen ali vidim da ti zapinje i smisao za humor...Zato sam ti fino objasnila i nadam se da necemo vise imati ovih problema u nerazumjevanju
- nasa
#296 Re: Zivot bez religije
Da.fatamorgana wrote:zanimljivo u smislu vjerovali ili ne, jel' tako naso?nasa wrote:Izvini ali i tebi treba nekad crtati,pa gdje sam napisala zabranjeno,jok slobodno ti...napisah samo zanimljivo...
- fatamorgana
#297 Re: Zivot bez religije
E nek' nisam samo ja namazan, dobrodošli i namazani vjernici na temu .... radi pariteta,nasa wrote:[quote="cartman"namazana si ti naso, jako namazana
Namazana sam,istina,cak sam i priznala na drugoj temi....
- cartman
#298 Re: Zivot bez religije
jao supljenasa wrote:Namazana sam,istina,cak sam i priznala na drugoj temi....sminkam se ali nije grijeh!cartman wrote:nasa wrote:Izvini ali i tebi treba nekad crtati,pa gdje sam napisala zabranjeno,jok slobodno ti...napisah samo zanimljivo...
A sredstva pa to je saljivo kao ne biramo sredstva kojima cemo diskreditovati diskutanta s druge strane,ne nuzno negativno jer u slucaju Muhameda je istinito bar za jedan dio njegovog zivota zna se da je bio nepismen ali vidim da ti zapinje i smisao za humor...Zato sam ti fino objasnila i nadam se da necemo vise imati ovih problema u nerazumjevanju
odr0n wrote:Evo ti si valjda pismen i informisan, pa nas prosvjetli gdje je to kuran dobio svoju granu nauke.semirizsvemira wrote: Danas ne biti informisan znacin biti nepismen a izgleda da si ti jedan od takvih . Proguglaj malo pa se javi za jedno po godine
-
nenadjebivi_2
#299 Re: Zivot bez religije
A šta vi ateisti znate o Muhammedu s.a.w.s. ? Odakle vam pravo uopšte da pričate o jednom takvom čovjeku ?
- cartman
#300 Re: Zivot bez religije
nenadjebivi_2 wrote:A šta vi ateisti znate o Muhammedu s.a.w.s. ? Odakle vam pravo uopšte da pričate o jednom takvom čovjeku ?
ja mislim da se to zove demokracija, mozebit da je do mene