Izbori 2012-Opcina Centar

Post Reply
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#276 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by antimobbing »

Sexy29 wrote:
Opetja033 wrote:
Sexy29 wrote:Je li te stid, imas li trunke obraza, kucnog odgoja, srca, duse, mozga?!?! Koliko nisko moras pasti i kakvo dno moras dotaci da iskoristavas ime naseg ubijenog brata sa tribine radi predizborne kampanje? :x :x :x
Sreca pa smo na forumu, sreca pa smo na forumu.... :x :x

Fuj kakav bolestan um, mrtvi pocivaju u miru nije vas stid za sta ih spominjete i koristite!
Jos se poziva na dvojicu pokojnika: Vedrana i njegovog oca - koji je umro od tuge za Vedranom. I sve to kako bi nafatao glasove HZ i Pitara. Iskoristavati na prvom mjestu porodicnu tragediju a na drugom mjestu tragediju koja nas je pogodila kao navijacku grupu radi sopstvenih politickih interesa i par stotina KM mjesecno na svom racunu je karakterno dno ispod kojeg ne moze proci ni Fikret Abdic. Pa sta si ti genije mislio kako cemo mi navijaci FK Sarajevo (HZ i Pitari) reagovati na ovo iskoristavanja mrtvog Vedrana? Jesi li mislio da smo toliko retardirani da ce ti proci? Kunem ti se da si mu okoncao politicku karijeru. Sacuvao sam ovaj tvoj komentar i bice objavljen na svim portalima i forumima koje koriste navijaci FK Sarajevo. Aplaudiram ti na odlicnom PR-u, genije si. Je li vas to Vedran Dodik nalozio da ovakve gluposti pisete? Poruci mu da nismo svi isti, ima nas i sa obrazom - neka ne ravna svijet po samom sebi.

@Sexy29, izvini znas da nije upuceno tebi ali toliko sam popizdio da mi je sada mrsko delegata citirati.
Jedina zloupotreba i zlonamjernost se može pronaći u tvojim lažnim insinuacijama.

Svi koji su čitali moje postove mogu vidjeti o kakvoj osobi se radi.

Također, svi koji su pročitali tvoje postove mogu vidjeti da ti pišeš samo na temi ''Politika'' i ''SDP''.

Ko god je pročitao ono što sam napisao može vidjeti da ništa i nikoga nisam zloupotrijebio niti loše napisao već samo u superlativu sa riječima hvala i najdubljeg poštovanja.

Zato, nemoj da podcjenjuješ zdrav razum ljudi koji dolaze na ovaj forum jer svi su te provalili i apsolvirali.

Ratnom komandantu i zlatnom ljiljanu Seadu Aliću-Seji uopće ne treba moje pisanje na ovom forumu.

Svi mi dobro znamo ko je Sead. Dakle, sve ovo što sam napisao bilo je za mlađu raju.

Sram te i stid bilo, neka su ti na dušu sve ove lažne insinuacije koje si gore napisao!
Opetja033

#277 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by Opetja033 »

antimobbing wrote:Jedina zloupotreba i zlonamjernost se može pronaći u tvojim lažnim insinuacijama.

Također, svi koji su pročitali tvoje postove mogu vidjeti da ti pišeš samo na temi ''Politika'' i ''SDP''.

Ko god je pročitao ono što sam napisao može vidjeti da ništa i nikoga nisam zloupotrijebio niti loše napisao već samo u superlativu sa riječima hvala i najdubljeg poštovanja.

Zato, nemoj da podcjenjuješ zdrav razum ljudi koji dolaze na ovaj forum jer svi su te provalili i apsolvirali.

Ratnom komandantu i zlatnom ljiljanu Seadu Aliću-Seji uopće ne treba moje pisanje na ovom forumu.

Svi mi dobro znamo ko je Sead. Dakle, sve ovo što sam napisao bilo je za mlađu raju.

Sram te i stid bilo, neka su ti na dušu sve ove lažne insinuacije koje si gore napisao!
Kao prvo lazes da pisem samo na politici i temi o SDP-u. Dalje, naravno da iskoristavas tragediju koja je zadesila prvenstveno porodicu Puljic a onda i sve navijace Sarajeva pozivajuci se na nas i predstavljajuci se kao navijac Sarajeva, pozivajuci na pohod na titulu i ostale gluposti koje si naveo. A sve to preofirno iskoristavajuci za neciju politicku kampanju. Nisi dio te price, nisi dio toga svega i na pamet ti je pala porodica pokojnog Vedrana i Vedran, Horde Zla, Sjever i FKS samo sada kada vodis neciju predizbornu kampanju (jadna njegova politicka karijera sa tobom). Nisi dio nas, nikada bio i nikada neces biti i nemas pravo govoriti u ime nas. Banalan primjer je to sto nemas nijedan jedini komentar na nasem podforumu ovdje. Vidis da ti nisam samo ja pisao, cinjenica da je dobar dio ljudi osudio tvoje gluposti a niko (osim tebe naravno) nije osudio moje pisanje. Shvati ovo kao dobronamjeran savjet: ne uzimaj nas u usta i ne pokusavaj, ni ti niti bilo ko drugi, preko naseg imena graditi neciju politicku karijeru. Da smo se htjeli prodati pred ove izbore, prodali bi se puno skuplje a ne nekome sa liste glavne politicke kurve Kantona Sarajevo - Vedrana Dodika.

Provaljen si. Nema sada vadjenja.
H4v4t4R

#278 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by H4v4t4R »

da nije ovo malo previše otišlo u off topic, tema su izbori :roll:
nepristrasna

#279 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by nepristrasna »

Dzevad Becirevic do pobjede u to sam ubjedjena
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#280 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by antimobbing »

Opetja033 wrote:
antimobbing wrote:Jedina zloupotreba i zlonamjernost se može pronaći u tvojim lažnim insinuacijama.

Kao prvo lazes da pisem samo na politici i temi o SDP-u. Dalje, naravno da iskoristavas tragediju koja je zadesila prvenstveno porodicu Puljic a onda i sve navijace Sarajeva pozivajuci se na nas i predstavljajuci se kao navijac Sarajeva, pozivajuci na pohod na titulu i ostale gluposti koje si naveo. A sve to preofirno iskoristavajuci za neciju politicku kampanju. Nisi dio te price, nisi dio toga svega i na pamet ti je pala porodica pokojnog Vedrana i Vedran, Horde Zla, Sjever i FKS samo sada kada vodis neciju predizbornu kampanju (jadna njegova politicka karijera sa tobom). Nisi dio nas, nikada bio i nikada neces biti i nemas pravo govoriti u ime nas. Banalan primjer je to sto nemas nijedan jedini komentar na nasem podforumu ovdje. Vidis da ti nisam samo ja pisao, cinjenica da je dobar dio ljudi osudio tvoje gluposti a niko (osim tebe naravno) nije osudio moje pisanje. Shvati ovo kao dobronamjeran savjet: ne uzimaj nas u usta i ne pokusavaj, ni ti niti bilo ko drugi, preko naseg imena graditi neciju politicku karijeru. Da smo se htjeli prodati pred ove izbore, prodali bi se puno skuplje a ne nekome sa liste glavne politicke kurve Kantona Sarajevo - Vedrana Dodika.

Provaljen si. Nema sada vadjenja.
Lažem jeli?

Ljudi uđite u njegov profil @Opetja033 http://www.klix.ba/forum/memberlist.php ... e&u=202497 i sami se uvjerite ko je ovdje lažljivac!!!

Image

antimobbing

#281 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by antimobbing »

antimobbing wrote:
Čovjek wrote:E ovo kad sam vidio Syebao sam se...
Image
:bih:
Misliš, što je čovjek zaboravio staviti dezodorans ispod pazuha. :D
@Opetja033

U pitanju je bio ovaj gore moj komentar za dezodorans. Zar ne?

Ukoliko vam je iz SDP-a zasmetao ovaj moj komentar ovom prilikom vam se svima se izvinjavam ali zaista tvoje pisanje i kloniranje pod @sexy je gnusno i odvratno.

Samo nanosiš štetu svojoj Partiji.

Opet ti kažem, ne podcjenjujte zdravu pamet ljudi sa ovoga foruma jer svi su vas provalili i apsolvirali.

Sada pišite zajednički šta god poželite i napadajte me grupno, ako imate obraza.

Neka su ti na dušu sve ove gnusne i lažne insinuacije koje si iznio!
Doktor29

#282 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by Doktor29 »

Dragan Vikić, kandidat Saveza za bolju budućnost BiH (SBB) za načelnika Općine Centar, u svojoj predizbornoj kampanji svako malo biračima poručuje da se „nije za ovo borio“ i da je dosta „17 godina loše vlasti“, sve spominjući djecu poginulih boraca i njihove šanse za zapošljavanje, te njihov odlazak iz BiH, stoji u današnjem saopćenju SDA.

Premda se „nije borio za ovo“, bit će da heroj odbrane grada Sarajeva i BiH, pa i članovi njegove uže obitelji, nemaju problema poput, recimo, članova obitelji poginulih specijalaca MUP-a koji su pod njegovom komandom ginuli u ratu. Dakle, cijenjeni Dragan Vikić sve nekretnine koje ima, izuzev možda vikendice na Nišićima, osigurane na 750.000 KM, stekao je u vrijeme kada je SDA bila na vlasti.

U saopćenju stoji i slijedeće: "Recimo, stan u kojem danas živi dobio je od Ministarstva unutarnjih poslova FBiH (MUP) u vrijeme kada je na čelu MUP-a i Federalne vlade bio Edhem Bičakčić, kadar SDA. Prije agresije na BiH u tom je stanu živjela porodica Duška Zgonjanina, šefa Službe državne sigurnosti BiH. Supruzi Duška Zgonjanina MUP je isplatio novac kako bi kupila drugi stan u Republici Srpskoj, a uselila obitelj heroja odbrane grada i BiH

Nadalje, mogao je Vikić, kada je već bio pitan, gledateljima TV „Alfa“, čiji je vlasnik Fahrudin Radončić, „utemeljitelj i graditelj“, predsjednik SBB-a, koji Vikića plaća 6.000 KM mjesečno, objasniti da u Sarajevu, Ulica Maršala Tita broj 50, Vikić godinama ima kafe „Stefanell“ (39 kvadratnih metara).

Formalni vlasnik kafea u centru grada je njegova kćerka Vedrana Vikić i to od devete godine svoga života. Ona je, inače, vijećnik Socijaldemokratske partije BiH u Gradskom vijeću Grada Sarajeva.

Kako god i premda se „nije borio za ovo“, obitelj Vikić je zbrinuta i, čini se, ravnomjerno zastupljena u relevantnim političkim strankama. Naravno, i usprkos svemu, SDA je pokazala da cijeni i cijenit će ono što je Dragan Vikić, dobitnik Šestoaprilske nagrade Grada Sarajeva, uradio za vrijeme agresije na BiH.
:thumbup:
Emina Mina

#283 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by Emina Mina »

Sve ovo oko izbora je smješno.Posebice neki od kandidata,dovode me do smijeha.Sinoć sam gledala na TVSA emisiju,u kojoj su bili kandidati za načelnika Opštine Centar.I tada sam konačno saznala ko je uvaženi Adnan Bajraktarević.Čovjek je mucao,drhtao,tresao se.Na kraju je,sav onako drhtav rekao kako će mu svi kandidati za načelnika vidjeti leđa jer on,Adnan Bajraktarević pobjeđuje.Eto nam kandidata,i ne daj Bože budućih načelnika.
bogumila

#284 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by bogumila »

shto mu ga shuknushe :D
poznanik

#285 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by poznanik »

Emina Mina wrote:Sve ovo oko izbora je smješno.Posebice neki od kandidata,dovode me do smijeha.Sinoć sam gledala na TVSA emisiju,u kojoj su bili kandidati za načelnika Opštine Centar.I tada sam konačno saznala ko je uvaženi Adnan Bajraktarević.Čovjek je mucao,drhtao,tresao se.Na kraju je,sav onako drhtav rekao kako će mu svi kandidati za načelnika vidjeti leđa jer on,Adnan Bajraktarević pobjeđuje.Eto nam kandidata,i ne daj Bože budućih načelnika.
Misliš da kandidati za izborne funkcije u vlasti trebaju biti uglađeni, besprijekorno i skupo odjeveni, namirisani, i da ne zamuckuju u govoru, da bi dobili povjerenje i glas na izborima?
bogumila

#286 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by bogumila »

ne znam za nju ali ja to mislim
poznanik

#287 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by poznanik »

Skenderija. SDA. Prekršaj zakona o komunalnoj čistoći KS, 04.10.2012. :(

Image
GlamBlam

#288 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by GlamBlam »

poznanik wrote:Skenderija. SDA. Prekršaj zakona o komunalnoj čistoći KS, 04.10.2012. :(

Image
niđe veze :shock:
antimobbing

#289 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by antimobbing »

Kad je neko već spomenuo mrtve, evo da kažem.

Nakon 17 godina poslije rata, ono što nas demobilisane borce Armije R. BiH može okupiti na jednom mjestu jeste, dženaza, obilježavanje neke godišnjice ili memorijalni turnir na kojem opet spominjemo naše rahmetli prijatelje koji su u toku rata otišli na onaj bolji svijet.

Današnji život nas demobilisanih boraca Armije R. BiH je vezan za sjećanje na rat, smrt i umrle.

To je sve što nam je danas ostalo od života.

Do izbora je ostalo još samo par dana i dobro razmislite kome ćete dati svoje povjerenje.

Predlažem vam da glasate za našeg ratnog komandanta i zlatnog ljiljana Seada Alića-Seju, heroja i slobodnog čovjeka koji nema svoga političkog diktatora jer izlazi na izbore kao nezavisni kandidat.

Pozvao bih ovu mlađu raju koja ne zna Seju da se malo kod svojih roditelja raspitaju ko je Sejo.

Prošetajte gradom i pogledajte sve one plakate u boji koje su politički diktatori platili našim novcem iz budžeta. Razmislite koliko miliona KM su bacili u ništa da bi samo oni bili još bogatiji.

Nakon što prođete gradom i život vam se ogadi od svih jumbo plakata i rumenih lica, ugledat ćete jednu crno bijelu plakatu A3 formata, veoma loše kopiranu na kojoj piše:

JA NEMAM POLITIČKE DIKTATORE
JA SAM U SLUŽBI VAS GRAĐANA - BORACA
ALIĆ SEAD - SEJO. 061/503-277

Image

X Nezavisna lista za moj grad
X 27. Alić Sead

Horde zla i Manijaci sa područja Općine Centar nazovite Seju na broj mobitela 061/503-277, krenite zajedno sa ratnim komandantom i zlatnim ljiljanom u napad od kuće do kuće i lobirajte da ljudi glasaju za nezavisnog kandidata, heroja i slobodnog čovjeka koji NEMA svoje POLITIČKE DIKTATORE da mu sutra u Vijeću Općine Centar govore šta će raditi.

Svima recite da glasaju za našeg ratnog komandanta i zlatnog ljiljana, Seada Alića-Seju. :thumbup:

Ubacimo ajkulu zvanu Sejo u akvarij sa malim i korumpiranim ribicama u Općinskom Vijeću Centar.

Last edited by antimobbing on 04/10/2012 09:48, edited 2 times in total.
antimobbing

#290 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by antimobbing »

Neispričane priče - Odbrana porodilišta Koševo / Sead Alić Sejo - ratni komandant.
*mima*

#291 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by *mima* »

ovo ti ozbiljno ?
antimobbing

#292 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by antimobbing »

*mima* wrote:ovo ti ozbiljno ?
Naravno, draga mima ...
Pozovi svu svoju raju da 07.10.2012 izađu na izbore i glasaju za našeg komandanta Seju ...

X Nezavisna lista za moj grad
X 27. Alić Sead
ZlatniLJiljani

#293 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by ZlatniLJiljani »

ja mislim da bi Sejo odmah napravio stadion na kosevskom brdu..ali uvalishe onu garazu na dobrom mjestu samo tako..ko li ono odradi...da ne pricam o dzamiji koja se pravi deset godina i ruglo kos brda niti jednog jedinog parka..to niko ne spominje..jer nema tu para i talova..neka nema nijednog javnog vrtica..netreba to na kosevskom..hebo tu MZ od desetak hiljada ljudi..
p.s. ja sam sa kosevskog i prvi bi glasao za ljude sa kosevskog, imamo tu Kerima, Dzevada, Zaima, Seju, Tahira i dr vijecnika hipter, ali niko od nj nije progovorio tokom predizborne ni rijeci o kosevskom brdu.. vec samo floskule i fraze i poruke.. ma sranje jedno pravo..''lokalni izbori'' a oni o penziji..
zeleni walter

#294 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by zeleni walter »

Evo pronasao sam sliku naseg Seje.
Image
Sve sto mogu reci o Seji jeste da cete biti sretni ako on udje u Opcinsko Vijece Centar. Sejo je vjernik, neustrasiv, sposoban i školovan a to su osobine koje se rijetko mogu naci u jednom covjeku. Radi se o covjeku koji je prije svega od konkretnih akcija i djela. Sejo je u ratu sa svojim borcima spasio 200 djece iz porodilista kosevo. Nisam iz Centra ali da tamo zivim bio bi sretan da me takav covjek zastupa i sigurno bi glasao za njega. Navijac sam Zelje i znam da je Sejo dosta ucinio za svoga suborca rahmetli Džildu.
ZlatniLJiljani

#295 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by ZlatniLJiljani »

zeleni walter wrote:Evo pronasao sam sliku naseg Seje.
Image
Sve sto mogu reci o Seji jeste da cete biti sretni ako on udje u Opcinsko Vijece Centar. Sejo je vjernik, neustrasiv, sposoban i školovan a to su osobine koje se rijetko mogu naci u jednom covjeku. Radi se o covjeku koji je prije svega od konkretnih akcija i djela. Sejo je u ratu sa svojim borcima spasio 200 djece iz porodilista kosevo. Nisam iz Centra ali da tamo zivim bio bi sretan da me takav covjek zastupa i sigurno bi glasao za njega. Navijac sam Zelje i znam da je Sejo dosta ucinio za svoga suborca rahmetli Džildu.
ovo slika sa mature..
bogumila

#296 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by bogumila »

kad udje u neku stranku razmislicu o njemu. sam se kandidovat je potpuno besmisleno.
zeleni walter

#297 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by zeleni walter »

ZlatniLJiljani wrote:
zeleni walter wrote:Evo pronasao sam sliku naseg Seje.
Image
ovo slika sa mature..
Neki dan sam ga vidio u gradu nije se pono promjenio od rata. Bas ovako izgleda kao sa slike samo malo mrsaviji. Vezano za to sto nije u nekoj Stranci mislim da ce svaki razuman covjek vidjeti da je prednost glasati za ovakve jake ljude koji nisu u Strankama vec nastupaju kao nezavisni kandidati jer ako udju u vijece nece imati mentora iznad glave da mu naredjuje sta ce raditi.
nepristrasna

#298 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by nepristrasna »

tooooo DZevadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Zavatoni

#299 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by Zavatoni »

Dževad zasluženo...ali njegova pobjeda nije zasluga SDP-a...

...i on se sam od stranke ograđivao u kampanji, jer je u intervjuima uvijek potencirao da su ovo lokalni izbori i da se trebaju gledati lokalni rezultati, a ne rezultati stranke u cjelini...

Dževade nastavi na isti način i nećeš biti kažnjen kao što ti je stranka na ovim izborima kažnjena...

Veliki Šćepin poraz u centru...jaaaako pozitivno...ništa ipak od drugog tornja...valjda.
Northstar

#300 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by Northstar »

Zavatoni wrote:Dževad zasluženo...ali njegova pobjeda nije zasluga SDP-a...

...i on se sam od stranke ograđivao u kampanji, jer je u intervjuima uvijek potencirao da su ovo lokalni izbori i da se trebaju gledati lokalni rezultati, a ne rezultati stranke u cjelini...

Dževade nastavi na isti način i nećeš biti kažnjen kao što ti je stranka na ovim izborima kažnjena...

Veliki Šćepin poraz u centru...jaaaako pozitivno...ništa ipak od drugog tornja...valjda.
Pridruzujem se cestitkama Becirevicu i radujem gubitku SBB-a i Vikica. Zao mi je sto je moj drug Svabo pristupio takvoj stranci jer je covjek koji je susta razlika od Utemeljiteljevih pijuna. Nadam se da ce uskoro shvatiti i napustiti avazovu stranku.
Post Reply