US Open 2012

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
gidora

#276 Re: US Open 2012

Post by gidora »

radostan dan wrote:Jbg...dešava se.
Ostali smo uskraćeni da u samoj završnici uživamo u Rodžerovim majstorijama und eleganciji.

Nema veze, pjesma liječi sve -

Puče puška iz potaje,
učitelja našeg nema.
Voleo bih majko mila,
da sve ovo samo snevam
:lol:
Nnego nisam gledao,jel cmizdrio ? :D
radostan dan

#277 Re: US Open 2012

Post by radostan dan »

Ko? Rodžer?

Ja bih ovom prilikom pomenuo Federera.
ultima_palabra

#278 Re: US Open 2012

Post by ultima_palabra »

Znači, u nedostatku prave stvari, večeras rezervni špansko-srpski derbi :) Prvi susret od 2008... iako Ferru nije igrao nešto posebno do sada, protiv njega treba zaraditi svaki poen što će živac Janko teško izdržati tri seta.

Kad bi Delpo odradio Novaka, a BerdiČ Murraya, David bi imao fine šanse za GS titulu :D
gidora

#279 Re: US Open 2012

Post by gidora »

Endi je siguran finalista,drugog ćemo dobiti večeras(Novak-Delpo)
ultima_palabra

#280 Re: US Open 2012

Post by ultima_palabra »

Nikad ne znaš kakav će Murray izaći na teren... ako Berdych bude u situaciji u kakvoj je bio Čilić on je neće ispustiti.

BTW, ovo je prvi poraz Federera pod reflektorima na US Openu.
radostan dan

#281 Re: US Open 2012

Post by radostan dan »

tipsa nije tipsa, tipsa je tupsa.
znači ferer.

ovo drugo, ko će ga znati. ako ga krene, a i spravom može reći da je to i njegov turnir, delpo u 4.
ali budu li dugi poeni i prva tri seta, pola četvrtog i peti bi trebao dobiti mali jebač.

u zaključku, ako marej sad ne skine junf, ostaće peder dovijeka. i to na poziciji buljaša.
erik2

#282 Re: US Open 2012

Post by erik2 »

Znao sam da mu hlađenje neće prijati, BerdiČeva je to zavjera uz pomoć Fisha. :mrgreen: Ipak jedna od najboljih sezona otpisanog, sahranjenog i penzionisanog dede. Bio je to jedan od onih mečeva kad Federer igra sam protiv sebe. Sad svim srcem za Delpa i Ferrera.
gidora

#283 Re: US Open 2012

Post by gidora »

ultima_palabra wrote:Nikad ne znaš kakav će Murray izaći na teren... ako Berdych bude u situaciji u kakvoj je bio Čilić on je neće ispustiti.

BTW, ovo je prvi poraz Federera pod reflektorima na US Openu.
Ma vidjećeš,mene samo malo nervira što kad gubi i ne igra dobro odmah počne glumiti povrede.Fata se te za ložu te za leđa...
Roger ipak mora početi razmišljati o penziji,oborio je i taj rekord u sedmicama provedenim na broju 1,oborio je i mnoge druge tako da... PIO/MIO
Živo me interesuje kako će izgledati večeras meč između novaka i Delpa,šanse su 60:40 na strani broja 2
Janko teško da može izdržati protiv Ferera,da se igra na dva dobijena pa hajde ali valja "zaraditi" tri seta protiv onog "rovokopača"
shake69

#284 Re: US Open 2012

Post by shake69 »

Ostali smo uskraćeni da u samoj završnici uživamo u Rodžerovim majstorijama und eleganciji.

Puče puška iz potaje,
učitelja našeg nema.
Voleo bih majko mila,
da sve ovo samo snevam
Hem se vratija, hem razdragan. A i kako ne bi, sad ce lakse biti podnijeti i Djokin poraz. Samo nek je Roger izgubio. Navijacki, nema sta! :-D
debeljko20

#285 Re: US Open 2012

Post by debeljko20 »

erik2 wrote:Znao sam da mu hlađenje neće prijati, BerdiČeva je to zavjera uz pomoć Fisha. :mrgreen: Ipak jedna od najboljih sezona otpisanog, sahranjenog i penzionisanog dede. Bio je to jedan od onih mečeva kad Federer igra sam protiv sebe. Sad svim srcem za Delpa i Ferrera.
:lol: :lol: :lol:
BHF_Manijak

#286 Re: US Open 2012

Post by BHF_Manijak »

A ne mozes da vjerujes od kojeg hahara izgubi Federer! Berdychu jebo ti mater svoju! :roll: :( Sto je najzaliosnije znam da frajer jednom u sto godina ovakvu "nadnaravnu" partiju pruzi i onda ce doci neki levat i hladno ga naguzit ko amatera, mrzim takve levate!
Desica se stvar ko i kad je Fedexa sa Wimbledona izbacio i onda ga Nadal u finalu otrese ko dijete, haman s pola snage, tako ce ga i sad neko naruzit...

Steta moj Federer! :roll:
radostan dan

#287 Re: US Open 2012

Post by radostan dan »

shake69 wrote:Hvala Andy za sve! Nije sramota iigrati posljednji mec i izgubiti od bivseg osvajaca US Opena kakav je Delpo. Bilo je bas emotivno gledati njegove posljednje poene. Posto je Jevrej, koliko znam, mogu samo reci- shalom!
Berdych.
društvo sa pdf tenis želi edu sretan odlazak u penziju...
radostan dan

#288 Re: US Open 2012

Post by radostan dan »

Image
erik2

#289 Re: US Open 2012

Post by erik2 »

shake69 wrote:Hvala Andy za sve! Nije sramota iigrati posljednji mec i izgubiti od bivseg osvajaca US Opena kakav je Delpo. Bilo je bas emotivno gledati njegove posljednje poene. Posto je Jevrej, koliko znam, mogu samo reci- shalom!
Cilkan? Sve po starom. Gledao kod 6:3 i 5:2 i pomislim da ponavlja onaj niz iz Melbourne kada je stigao do semifinal ,ka malo poslije prebacim-tiebreak. Znao sam da nece docekati ni peti set.
Roger? Preveliko iznenadjenje koliko god mu sve nezgodniji i tezi bio Tomas posljednjih godina. Pogledao sam najvazniju statistiku za njega-procenat ubacaja prvog servisa. Sa 63% nemas se cemu nadati protiv takvog igraca kao sto je Berdych.
Prva dva seta su mu nešto najgore u zadnje dvije godine, samo me zajeb'o što se ne naspavah.Malo šta je BerdiČ odigrao sve mu je Roger poklanjao..manje više.
erik2

#290 Re: US Open 2012

Post by erik2 »

debeljko20 wrote:
erik2 wrote:Znao sam da mu hlađenje neće prijati, BerdiČeva je to zavjera uz pomoć Fisha. :mrgreen: Ipak jedna od najboljih sezona otpisanog, sahranjenog i penzionisanog dede. Bio je to jedan od onih mečeva kad Federer igra sam protiv sebe. Sad svim srcem za Delpa i Ferrera.
:lol: :lol: :lol:
Nije bez zajebancije, ne mogu navijati ni za BerdiČa ni za Murraya, nema nikakve veze sa Jankom i Noletom. :mrgreen:
erik2

#291 Re: US Open 2012

Post by erik2 »

BHF_Manijak wrote:A ne mozes da vjerujes od kojeg hahara izgubi Federer! Berdychu jebo ti mater svoju! :roll: :( Sto je najzaliosnije znam da frajer jednom u sto godina ovakvu "nadnaravnu" partiju pruzi i onda ce doci neki levat i hladno ga naguzit ko amatera, mrzim takve levate!
Desica se stvar ko i kad je Fedexa sa Wimbledona izbacio i onda ga Nadal u finalu otrese ko dijete, haman s pola snage, tako ce ga i sad neko naruzit...

Steta moj Federer! :roll:
Ma nije ba ništa posebno BerdiČ odigrao, kad pošalješ hrpu forhenda u aut zbog lošeg tajminga i još gratis bez toga ne možeš se bolje ni nadati. Moram spomenuti ipak Rogera jer je odigrao sjajnu sezonu i može u ovakvom tempu bar još dvije godine. :oops:
erik2

#292 Re: US Open 2012

Post by erik2 »

shake69 wrote:

Puče puška iz potaje,
učitelja našeg nema.
Voleo bih majko mila,
da sve ovo samo snevam
Hem se vratija, hem razdragan. A i kako ne bi, sad ce lakse biti podnijeti i Djokin poraz. Samo nek je Roger izgubio. Navijacki, nema sta! :-D
Koji je to, draži mu je Rogerov poraz od Noletove pobjede. :mrgreen: Doduše i meni , al' obrnuto :mrgreen:
debeljko20

#293 Re: US Open 2012

Post by debeljko20 »

"Nek Rodžeru crkne krava makar ni Nole mlijeka ne popio". Stara singapurska.
BHF_Manijak

#294 Re: US Open 2012

Post by BHF_Manijak »

Ma ono buraz sto sam ja malo gledo mlatio je forhende ko lud, ali ruku na srce i Fedex je lose odigro haos, ne znam koji mu djavo bi, a fakat sam vjerovo da moze do samog kraja i onda se ovo desi! :roll:
gidora

#295 Re: US Open 2012

Post by gidora »

debeljko20 wrote:"Nek Rodžeru crkne krava makar ni Nole mlijeka ne popio". Stara singapurska.
Imaš li kakvih informacija od Stanislasa,jel mu se još manta :lol:
debeljko20

#296 Re: US Open 2012

Post by debeljko20 »

gidora wrote:
debeljko20 wrote:"Nek Rodžeru crkne krava makar ni Nole mlijeka ne popio". Stara singapurska.
Imaš li kakvih informacija od Stanislasa,jel mu se još manta :lol:
kažu da je promijenio prezime u nadal. :D
erik2

#297 Re: US Open 2012

Post by erik2 »

BHF_Manijak wrote:Ma ono buraz sto sam ja malo gledo mlatio je forhende ko lud, ali ruku na srce i Fedex je lose odigro haos, ne znam koji mu djavo bi, a fakat sam vjerovo da moze do samog kraja i onda se ovo desi! :roll:
Ma i on je samo čovjek, iako ne gotivim Murraya, možda je i vrijeme da on uzme GS. Ima koja stranica prije gdje sam ja napisao da Rogeru ovo neigranje osmine finala neće biti saveznik, čak je ovaj meč lošije odigrao od onog olimpijskog finala.
radostan dan

#298 Re: US Open 2012

Post by radostan dan »

erik2 wrote:
Koji je to, draži mu je Rogerov poraz od Noletove pobjede. :mrgreen: Doduše i meni , al' obrnuto :mrgreen:
nikad nisam lagO, pa neću ni sad...
dokurčio mi je više i nole, jedna titula gore, dole, manje više.
tako da...analiza je (od juna pa ka ovamo) - tOčna.
BHF_Manijak

#299 Re: US Open 2012

Post by BHF_Manijak »

Otkud ovima sa sportsporta da je Roddick odigrao 825 meceva u karijeri kad na wiki-ju stoji 612 + 67 signla??? :roll:
ultima_palabra

#300 Re: US Open 2012

Post by ultima_palabra »

Lud i ponosan wrote:Veceras u 3h Novak - Delpo?

Misim da ce ovo Novak dobiti u 3 seta. Mada, ako Delpo iznenadi, nece biti neka tragedija. Ipak je to jedan od omiljenih likova na ATP nebu.

Roger nam se okliznuo, taman kad smo predvidjeli da ce uzeti USO i povecati prednost, ali... i Roger je covjek. Ja mislio da je medJed. :D

Prizeljkivao sam finale Federer - Novak, jer sam misljenja da bi Novak u tom mecu stigao puno lakse do pobjede, ali... Sve su prilike da ce to biti Andy. (Marine konjino)
Delpo igra najbolji tenis još od povrede... da bi Novak dobio u 3 seta treba da igra na nivou iz 2011. Ako bude gubio 2 servis gema u setu kao protiv Wawrinke, Delpo će ga poslati kući.
Post Reply