Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Znači, u nedostatku prave stvari, večeras rezervni špansko-srpski derbi Prvi susret od 2008... iako Ferru nije igrao nešto posebno do sada, protiv njega treba zaraditi svaki poen što će živac Janko teško izdržati tri seta.
Kad bi Delpo odradio Novaka, a BerdiČ Murraya, David bi imao fine šanse za GS titulu
ovo drugo, ko će ga znati. ako ga krene, a i spravom može reći da je to i njegov turnir, delpo u 4.
ali budu li dugi poeni i prva tri seta, pola četvrtog i peti bi trebao dobiti mali jebač.
u zaključku, ako marej sad ne skine junf, ostaće peder dovijeka. i to na poziciji buljaša.
Znao sam da mu hlađenje neće prijati, BerdiČeva je to zavjera uz pomoć Fisha. Ipak jedna od najboljih sezona otpisanog, sahranjenog i penzionisanog dede. Bio je to jedan od onih mečeva kad Federer igra sam protiv sebe. Sad svim srcem za Delpa i Ferrera.
ultima_palabra wrote:Nikad ne znaš kakav će Murray izaći na teren... ako Berdych bude u situaciji u kakvoj je bio Čilić on je neće ispustiti.
BTW, ovo je prvi poraz Federera pod reflektorima na US Openu.
Ma vidjećeš,mene samo malo nervira što kad gubi i ne igra dobro odmah počne glumiti povrede.Fata se te za ložu te za leđa...
Roger ipak mora početi razmišljati o penziji,oborio je i taj rekord u sedmicama provedenim na broju 1,oborio je i mnoge druge tako da... PIO/MIO
Živo me interesuje kako će izgledati večeras meč između novaka i Delpa,šanse su 60:40 na strani broja 2
Janko teško da može izdržati protiv Ferera,da se igra na dva dobijena pa hajde ali valja "zaraditi" tri seta protiv onog "rovokopača"
erik2 wrote:Znao sam da mu hlađenje neće prijati, BerdiČeva je to zavjera uz pomoć Fisha. Ipak jedna od najboljih sezona otpisanog, sahranjenog i penzionisanog dede. Bio je to jedan od onih mečeva kad Federer igra sam protiv sebe. Sad svim srcem za Delpa i Ferrera.
A ne mozes da vjerujes od kojeg hahara izgubi Federer! Berdychu jebo ti mater svoju! Sto je najzaliosnije znam da frajer jednom u sto godina ovakvu "nadnaravnu" partiju pruzi i onda ce doci neki levat i hladno ga naguzit ko amatera, mrzim takve levate!
Desica se stvar ko i kad je Fedexa sa Wimbledona izbacio i onda ga Nadal u finalu otrese ko dijete, haman s pola snage, tako ce ga i sad neko naruzit...
shake69 wrote:Hvala Andy za sve! Nije sramota iigrati posljednji mec i izgubiti od bivseg osvajaca US Opena kakav je Delpo. Bilo je bas emotivno gledati njegove posljednje poene. Posto je Jevrej, koliko znam, mogu samo reci- shalom!
Berdych.
društvo sa pdf tenis želi edu sretan odlazak u penziju...
shake69 wrote:Hvala Andy za sve! Nije sramota iigrati posljednji mec i izgubiti od bivseg osvajaca US Opena kakav je Delpo. Bilo je bas emotivno gledati njegove posljednje poene. Posto je Jevrej, koliko znam, mogu samo reci- shalom!
Cilkan? Sve po starom. Gledao kod 6:3 i 5:2 i pomislim da ponavlja onaj niz iz Melbourne kada je stigao do semifinal ,ka malo poslije prebacim-tiebreak. Znao sam da nece docekati ni peti set.
Roger? Preveliko iznenadjenje koliko god mu sve nezgodniji i tezi bio Tomas posljednjih godina. Pogledao sam najvazniju statistiku za njega-procenat ubacaja prvog servisa. Sa 63% nemas se cemu nadati protiv takvog igraca kao sto je Berdych.
Prva dva seta su mu nešto najgore u zadnje dvije godine, samo me zajeb'o što se ne naspavah.Malo šta je BerdiČ odigrao sve mu je Roger poklanjao..manje više.
erik2 wrote:Znao sam da mu hlađenje neće prijati, BerdiČeva je to zavjera uz pomoć Fisha. Ipak jedna od najboljih sezona otpisanog, sahranjenog i penzionisanog dede. Bio je to jedan od onih mečeva kad Federer igra sam protiv sebe. Sad svim srcem za Delpa i Ferrera.
Nije bez zajebancije, ne mogu navijati ni za BerdiČa ni za Murraya, nema nikakve veze sa Jankom i Noletom.
BHF_Manijak wrote:A ne mozes da vjerujes od kojeg hahara izgubi Federer! Berdychu jebo ti mater svoju! Sto je najzaliosnije znam da frajer jednom u sto godina ovakvu "nadnaravnu" partiju pruzi i onda ce doci neki levat i hladno ga naguzit ko amatera, mrzim takve levate!
Desica se stvar ko i kad je Fedexa sa Wimbledona izbacio i onda ga Nadal u finalu otrese ko dijete, haman s pola snage, tako ce ga i sad neko naruzit...
Steta moj Federer!
Ma nije ba ništa posebno BerdiČ odigrao, kad pošalješ hrpu forhenda u aut zbog lošeg tajminga i još gratis bez toga ne možeš se bolje ni nadati. Moram spomenuti ipak Rogera jer je odigrao sjajnu sezonu i može u ovakvom tempu bar još dvije godine.
Ma ono buraz sto sam ja malo gledo mlatio je forhende ko lud, ali ruku na srce i Fedex je lose odigro haos, ne znam koji mu djavo bi, a fakat sam vjerovo da moze do samog kraja i onda se ovo desi!
BHF_Manijak wrote:Ma ono buraz sto sam ja malo gledo mlatio je forhende ko lud, ali ruku na srce i Fedex je lose odigro haos, ne znam koji mu djavo bi, a fakat sam vjerovo da moze do samog kraja i onda se ovo desi!
Ma i on je samo čovjek, iako ne gotivim Murraya, možda je i vrijeme da on uzme GS. Ima koja stranica prije gdje sam ja napisao da Rogeru ovo neigranje osmine finala neće biti saveznik, čak je ovaj meč lošije odigrao od onog olimpijskog finala.
erik2 wrote:
Koji je to, draži mu je Rogerov poraz od Noletove pobjede. Doduše i meni , al' obrnuto
nikad nisam lagO, pa neću ni sad...
dokurčio mi je više i nole, jedna titula gore, dole, manje više.
tako da...analiza je (od juna pa ka ovamo) - tOčna.
Misim da ce ovo Novak dobiti u 3 seta. Mada, ako Delpo iznenadi, nece biti neka tragedija. Ipak je to jedan od omiljenih likova na ATP nebu.
Roger nam se okliznuo, taman kad smo predvidjeli da ce uzeti USO i povecati prednost, ali... i Roger je covjek. Ja mislio da je medJed.
Prizeljkivao sam finale Federer - Novak, jer sam misljenja da bi Novak u tom mecu stigao puno lakse do pobjede, ali... Sve su prilike da ce to biti Andy. (Marine konjino)
Delpo igra najbolji tenis još od povrede... da bi Novak dobio u 3 seta treba da igra na nivou iz 2011. Ako bude gubio 2 servis gema u setu kao protiv Wawrinke, Delpo će ga poslati kući.