IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
-
Vladimir Peric
#276 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Pa u cemu je problem..
-
Doktor29
#277 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Problem je sto ovo gore napisano ne mogu ocekivati od tebe, tebi Sumanov vozac nije lopov jer je SDP-ovac, gdje ti je zdrav razumVladimir Peric wrote:Pa u cemu je problem..
-
Vladimir Peric
#278 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Momak odlezao kaznu...i sta sad treba..niko nije rekao da on to nije uradio,tad nije bio vozac Anera Sumana,a razlika izmedju njega i ovih gamadi je sto ovi kradu 20 godine pod zastavom SDA..ogromna razlikaDoktor29 wrote:Problem je sto ovo gore napisano ne mogu ocekivati od tebe, tebi Sumanov vozac nije lopov jer je SDP-ovac, gdje ti je zdrav razumVladimir Peric wrote:Pa u cemu je problem..
-
suplja
#279 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Ukucas fino Kenan Redžvelja ( Pipa) na google i sve ti se fino kazeDoktor29 wrote:Problem je sto ovo gore napisano ne mogu ocekivati od tebe, tebi Sumanov vozac nije lopov jer je SDP-ovac, gdje ti je zdrav razumVladimir Peric wrote:Pa u cemu je problem..
-
Doktor29
#280 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Znas li koliko je ljudi unutar samog SDP-a koji su mogli obavljati taj posao bez kriminalne proslosti, to je samar SDP clanstvu prije svega pa onda svim postenim ljudima, iz zatvora na radno mjesto, gdje to ima.Vladimir Peric wrote:Momak odlezao kaznu...i sta sad treba..niko nije rekao da on to nije uradio,tad nije bio vozac Anera Sumana,a razlika izmedju njega i ovih gamadi je sto ovi kradu 20 godine pod zastavom SDA..ogromna razlikaDoktor29 wrote:Problem je sto ovo gore napisano ne mogu ocekivati od tebe, tebi Sumanov vozac nije lopov jer je SDP-ovac, gdje ti je zdrav razumVladimir Peric wrote:Pa u cemu je problem..
-
Doktor29
#281 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Svima osim clanovima SDP-asuplja wrote:Ukucas fino Kenan Redžvelja ( Pipa) na google i sve ti se fino kazeDoktor29 wrote:Problem je sto ovo gore napisano ne mogu ocekivati od tebe, tebi Sumanov vozac nije lopov jer je SDP-ovac, gdje ti je zdrav razumVladimir Peric wrote:Pa u cemu je problem..
-
Vladimir Peric
#282 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Pojma nemam sto ti ovo pisem...rodjen sam u Sarajevu citav rat bio tu,otac pravoslavac ,majka katolkinja,otac pripadnik ARMIJE BiH,tesko ranjen u borbi,do prije dvije godine nisam se osjecao ugodno u svom gradu i svojoj zemlji,nemam druge.Sigurnije sam se osjecao u ratu,nego tad.Sikaniran na sve moguce nacine,ne sad od raje,ali od drzave uzas.Sad je sasvim druga situacija,ponovo osjecam da pripadam tu,nasao sam posao,prvi a imam godina,prvi ozbiljni.Ato mi je dao SDP,i znam da nisam jedini,koji su se osjecali kao ja,koji su bili izigrani.bez obziri koje vjere bili.Ovo je sta se meni desilo od kad je SDP tu gdje mu je mijesto...
-
Doktor29
#283 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Bio bi sretniji da si to sam nasao ali ok, cestitam na poslu, posveti se tome i ostavi se omalovazavanja drugih ljudi i brojanja krvnih zrnaca posto si napisao da si i sam zrtva toga, cestitaj ocu na hrabrosti ako je to istinaVladimir Peric wrote:Pojma nemam sto ti ovo pisem...rodjen sam u Sarajevu citav rat bio tu,otac pravoslavac ,majka katolkinja,otac pripadnik ARMIJE BiH,tesko ranjen u borbi,do prije dvije godine nisam se osjecao ugodno u svom gradu i svojoj zemlji,nemam druge.Sigurnije sam se osjecao u ratu,nego tad.Sikaniran na sve moguce nacine,ne sad od raje,ali od drzave uzas.Sad je sasvim druga situacija,ponovo osjecam da pripadam tu,nasao sam posao,prvi a imam godina,prvi ozbiljni.Ato mi je dao SDP,i znam da nisam jedini,koji su se osjecali kao ja,koji su bili izigrani.bez obziri koje vjere bili.Ovo je sta se meni desilo od kad je SDP tu gdje mu je mijesto...
-
Easy rider
#284 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Ma Valtere jes'to ti ??? Eh otkad čekamo ...toliko si vremena imao a tek se sad uključuješ ...prosto nevjerovatnoVladimir Peric wrote:Pojma nemam sto ti ovo pisem...rodjen sam u Sarajevu citav rat bio tu,otac pravoslavac ,majka katolkinja,otac pripadnik ARMIJE BiH,tesko ranjen u borbi,do prije dvije godine nisam se osjecao ugodno u svom gradu i svojoj zemlji,nemam druge.Sigurnije sam se osjecao u ratu,nego tad.Sikaniran na sve moguce nacine,ne sad od raje,ali od drzave uzas.Sad je sasvim druga situacija,ponovo osjecam da pripadam tu,nasao sam posao,prvi a imam godina,prvi ozbiljni.Ato mi je dao SDP,i znam da nisam jedini,koji su se osjecali kao ja,koji su bili izigrani.bez obziri koje vjere bili.Ovo je sta se meni desilo od kad je SDP tu gdje mu je mijesto...
-
Vladimir Peric
#285 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Nije moglo doktore,jgb nije mi ime valjalo..
-
Doktor29
#286 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Ako je to istina zao mi je, prestani biti kao oni i nemoj brojati krvna zrnca svakomeVladimir Peric wrote:Nije moglo doktore,jgb nije mi ime valjalo..
-
Vladimir Peric
#287 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Ma samo ovoj gamadi iz SDA,kunem se nikom vise.
-
Vladimir Peric
#288 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Casna pionirska...
-
Doktor29
#289 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Ne vidim onda razliku izmedju tebe i njih, vjerovatno si i zasluzio diskriminaciju, sam si takavVladimir Peric wrote:Ma samo ovoj gamadi iz SDA,kunem se nikom vise.
-
Vladimir Peric
#290 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
jbg ...ma ja samo ovo da se nikad ne ponovi...
-
Bosnjak333
#291 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Nisi ti nista bolji od te gamadi iz SDA.Vladimir Peric wrote:Ma samo ovoj gamadi iz SDA,kunem se nikom vise.
-
as.sa
#292 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
EXKLUZIVNO
Prica Carsija:
Kazu sinoc su se na sastanku u prostorijama SDP-a kandidat za nacelnika Aner Suman i kandidat za vijecnika Hasan Hodzic zvani Ćasa (cuj mu nadimka) pobili radi slabih rezultata u provedenom istrazivanju
ahahahahahahaha
Prica Carsija:
Kazu sinoc su se na sastanku u prostorijama SDP-a kandidat za nacelnika Aner Suman i kandidat za vijecnika Hasan Hodzic zvani Ćasa (cuj mu nadimka) pobili radi slabih rezultata u provedenom istrazivanju
ahahahahahahaha
-
Vladimir Peric
#293 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Koja carsija...tihiceva..
-
Doktor29
#294 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
To je istina, meni je par ljudi potvdilo, clanova SDP-a naravnoas.sa wrote:EXKLUZIVNO
Prica Carsija:
ahahahahahahaha
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#295 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
A kakvi su rezultati tih "istrazivanja"as.sa wrote:EXKLUZIVNO
Prica Carsija:
ahahahahahahaha
-
Katamaran_Sa
#296 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Da li je u toj mjeri istinito ne bih znao, ali djevojka koja radi u call centru kaze da su rezultati na dobrinji katastrofalni :S-LIBERO- wrote:A kakvi su rezultati tih "istrazivanja"as.sa wrote:EXKLUZIVNO
Prica Carsija:
ahahahahahahaha![]()
-
Emina Mina
#297 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Iskreno se nadam da načelnik Općine N.Grad,neće biti niko iz SDP-a i SDA.
-
Doktor29
#298 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
To znamo po broju tvojih postova, ne trebas nista pisatiEmina Mina wrote:Iskreno se nadam da načelnik Općine N.Grad,neće biti niko iz SDP-a i SDA.
- alphonse kauders
#299 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Neću glasati ni za jednog ni za drugog ali ovo mi je upalo u oči:jedini peživjeli wrote:Dok je Semir odrastao u opkoljenom Sarajevu i dok su svi njegovi branili naše Sarajevo, Šuman je bio u Mađarskoj.
Ja kao rođeni Sarajlija čija je porodica 500 godina u Sarajevu glasam za Semira zato što samo on može ovu opštinu pokrenuti na bolje.
a) Šuman je, kad je počeo rat, imao 11 godina, eto baš se on pitao gdje će biti u tom trenutku, mislim kakva je ovo stupidna primjedba??? I kakve to ima veze sa danas???
b) Kakve veze ima to što ti je porodica 500 godina u Sarajevu (u šta čisto sumnjam)? Kao sad ti na osnovu toga jedini relevantan faktor?
c) Na osnovu čega tvrdiš da samo Semir može ovu opštinu pokrenuti naprijed? Slažem se, nije nam izbor kandidata sjajan, ali ovo je hrabra tvrdnja, ali ne znam na čemu je samo zasnovana. Završio magistarski u Maleziji? so fu..ing what? kakva je to referenca da vodiš opštinu?
Pozdrav!
-
Bosnjak333
#300 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
SBB-ovci nemaju ni to.mali_marinko wrote:Efendić ima "nos" za politiku, šteta što je "zelen"