Golman reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Tarik19
#2726 Re: Golman reprezentacije BiH
Upravo zbog cinjenice da je igrao pod inekcijama neznam kako raja moze ocekivati od Hasagic da zaustavlja sve pa cak i sut Marice koji po mom misljenju nebi ni Casillas odbranio. Ispade da je u zadnje vrijeme Hasagic glavni krivac za sve golove koje primamo.
- nellington
#2727 Re: Golman reprezentacije BiH
Lafe, ja to ne očekujem od Kene. Ja očekujem od Kene da NE BRANI! Da kaže, hvala svima, adio regazzi, pusti Burića, Šehića, Avdukića, koga god žele, samo da imamo zdravog golmana.Tarik19 wrote:Upravo zbog cinjenice da je igrao pod inekcijama neznam kako raja moze ocekivati od Hasagic da zaustavlja sve pa cak i sut Marice koji po mom misljenju nebi ni Casillas odbranio. Ispade da je u zadnje vrijeme Hasagic glavni krivac za sve golove koje primamo.
-
Tarik19
#2728 Re: Golman reprezentacije BiH
Nemogu i netrebaju oni tek kako skinuti s prvog mjesta golmana koje branio vec 8 godina za reprezentaciju i to dobro. Sta ti predlazes, da se Keno oprosti od reprezentacije!?nellington wrote:Lafe, ja to ne očekujem od Kene. Ja očekujem od Kene da NE BRANI! Da kaže, hvala svima, adio regazzi, pusti Burića, Šehića, Avdukića, koga god žele, samo da imamo zdravog golmana.Tarik19 wrote:Upravo zbog cinjenice da je igrao pod inekcijama neznam kako raja moze ocekivati od Hasagic da zaustavlja sve pa cak i sut Marice koji po mom misljenju nebi ni Casillas odbranio. Ispade da je u zadnje vrijeme Hasagic glavni krivac za sve golove koje primamo.
- nellington
#2729 Re: Golman reprezentacije BiH
Upravo tako.Tarik19 wrote:Sta ti predlazes, da se Keno oprosti od reprezentacije!?
-
Tarik19
#2730 Re: Golman reprezentacije BiH
Glupost!nellington wrote:Upravo tako.Tarik19 wrote:Sta ti predlazes, da se Keno oprosti od reprezentacije!?
- nellington
#2731 Re: Golman reprezentacije BiH
Reći ću, pilot pa pogriješi. Izvini, ali van svake mi je pameti da neko nadrogiran brani svaku utakmicu, pa makar bio jedini golman u državi.Tarik19 wrote:Glupost!nellington wrote:Upravo tako.Tarik19 wrote:Sta ti predlazes, da se Keno oprosti od reprezentacije!?Sta je on uradio pa da nezasluzuje vise da brani pa makar bio na klupi? Sta ces reci ako Avdukic ili Sehic naprave tesku pogresnu zbog koje na kraju izgubimo u jednoj kljucnoj utakmici?
-
Tarik19
#2732 Re: Golman reprezentacije BiH
Znam ali tebi je takoder zasigurno van pameti da brani Hasagic ukoliko je on zdrav i spreman i upravo to ja nerazumijem.
- nellington
#2733 Re: Golman reprezentacije BiH
Da je zdrav, nadao bih se da će Sušić pozvati Begovića (i Burića!) - ali kad objavi spisak i na njemu ne bude Begovića i Burića reći ću - neka brani Hasagić, vjerovatno je najbolji od trojice na spisku.Tarik19 wrote:Znam ali tebi je takoder zasigurno van pameti da brani Hasagic ukoliko je on zdrav i spreman i upravo to ja nerazumijem.
-
missko
#2734 Re: Golman reprezentacije BiH
Evo zasto su golmani jeftiniji i manje exponirani od klasnih igraca.
http://www.index.hr/sport/clanak/video- ... 43863.aspx
-
AS_sa
#2735 Re: Golman reprezentacije BiH
e jest ga zizu izofiro ... mada je i ovaj golman poglup -...missko wrote:Evo zasto su golmani jeftiniji i manje exponirani od klasnih igraca.
-
Tarik19
#2736 Re: Golman reprezentacije BiH
Upravo to i ja mislim mada idalje nerazumijem ljude koji govore o Begovicu kao da je on izmislio fudbal za Hasagica.nellington wrote:Da je zdrav, nadao bih se da će Sušić pozvati Begovića (i Burića!) - ali kad objavi spisak i na njemu ne bude Begovića i Burića reći ću - neka brani Hasagić, vjerovatno je najbolji od trojice na spisku.Tarik19 wrote:Znam ali tebi je takoder zasigurno van pameti da brani Hasagic ukoliko je on zdrav i spreman i upravo to ja nerazumijem.
- nellington
#2737 Re: Golman reprezentacije BiH
Haj', da se svi razumijemo, bilo bi dosadnoTarik19 wrote:
Upravo to i ja mislim mada idalje nerazumijem ljude koji govore o Begovicu kao da je on izmislio fudbal za Hasagica.
- respo
#2738 Re: Golman reprezentacije BiH
onda nek brani do svoje smrtiTarik19 wrote:Nemogu i netrebaju oni tek kako skinuti s prvog mjesta golmana koje branio vec 8 godina za reprezentaciju i to dobro. Sta ti predlazes, da se Keno oprosti od reprezentacije!?nellington wrote:Lafe, ja to ne očekujem od Kene. Ja očekujem od Kene da NE BRANI! Da kaže, hvala svima, adio regazzi, pusti Burića, Šehića, Avdukića, koga god žele, samo da imamo zdravog golmana.Tarik19 wrote:Upravo zbog cinjenice da je igrao pod inekcijama neznam kako raja moze ocekivati od Hasagic da zaustavlja sve pa cak i sut Marice koji po mom misljenju nebi ni Casillas odbranio. Ispade da je u zadnje vrijeme Hasagic glavni krivac za sve golove koje primamo.
ne treba mjenjati golmana nikako kad je vec branio toliko dugo i ne odlicno nego dobro
- respo
#2739 Re: Golman reprezentacije BiH
postajes sve smjesniji i smjesniji sa pricom a posebno sa postavljanjem ovih linkovamissko wrote:Evo zasto su golmani jeftiniji i manje exponirani od klasnih igraca.
covjece ti postavljas klip gdje jedan velikan dribla nekog tamo omladinca koji brani mozda u 5-om timu tamo nekog ligasa
shvati da je golman zadnja linija odbrane i prva linija napada
-
Tarik19
#2740 Re: Golman reprezentacije BiH
Mozemo ga mjenjati ali netreba ga mjenjati zbog glupih razloga. Uredu Hasagic nije branio odlicno ali je uvijek branio na ocekivanom nivou iako mnogi ljudi to nece nikad priznati. A sad to je druga prica sto neki jedva cekaju neku njegovu pogresku kako bi ga blati i istovremeno dizali Begovica i ostale u zvijezdu.
-
missko
#2741 Re: Golman reprezentacije BiH
Izvini golmane al moram malo, nemoj ovo previse licno shvatat ja ovo u globalu o golmanima.respo wrote:postajes sve smjesniji i smjesniji sa pricom a posebno sa postavljanjem ovih linkovamissko wrote:Evo zasto su golmani jeftiniji i manje exponirani od klasnih igraca.
covjece ti postavljas klip gdje jedan velikan dribla nekog tamo omladinca koji brani mozda u 5-om timu tamo nekog ligasa
Znam i ja da ne bi ovako Begovica on samo ove lijeve ovako.
- luckylaka
#2742 Re: Golman reprezentacije BiH
Samo kad to kaze PAPE ili sam Keno.Do tada Keno je br.1nellington wrote:Lafe, ja to ne očekujem od Kene. Ja očekujem od Kene da NE BRANI! Da kaže, hvala svima, adio regazzi, pusti Burića, Šehića, Avdukića, koga god žele, samo da imamo zdravog golmana.Tarik19 wrote:Upravo zbog cinjenice da je igrao pod inekcijama neznam kako raja moze ocekivati od Hasagic da zaustavlja sve pa cak i sut Marice koji po mom misljenju nebi ni Casillas odbranio. Ispade da je u zadnje vrijeme Hasagic glavni krivac za sve golove koje primamo.
-
Tarik19
#2743 Re: Golman reprezentacije BiH
I treba da bude broj 1. Nikad necu razumiti sto to smeta mnogima.
- respo
#2744 Re: Golman reprezentacije BiH
nisam golman ni u snu a kamoli ovakomissko wrote:Izvini golmane al moram malo, nemoj ovo previse licno shvatat ja ovo u globalu o golmanima.respo wrote:postajes sve smjesniji i smjesniji sa pricom a posebno sa postavljanjem ovih linkovamissko wrote:Evo zasto su golmani jeftiniji i manje exponirani od klasnih igraca.
Znam i ja da ne bi ovako Begovica on samo ove lijeve ovako.
znaci missko u diskusiji o fudbalu sa mnom prekrizen
-
Mustang1
#2745 Re: Golman reprezentacije BiH
Isto kao sto sam za Supica rekao da nece dobiti poziv naredni ciklus pa me svi prozivali debilom ..tako kazem da i Hasagic vise nece biti prvi golman
- respo
#2746 Re: Golman reprezentacije BiH
smeta sto ima mladjih zdravijih boljihTarik19 wrote:I treba da bude broj 1. Nikad necu razumiti sto to smeta mnogima.
ako to nije dobar razlog onda kazem nek brani i kad bude imao 90 godina na postelji ili kako vec
nek stave krevet na go i to je to
-
Tarik19
#2747 Re: Golman reprezentacije BiH
Bice on prvi golman do kraja ovih kvalifikacija sigurno a mozda i na samom pocetku sljedecih.Bubalo1 wrote:Isto kao sto sam za Supica rekao da nece dobiti poziv naredni ciklus pa me svi prozivali debilom ..tako kazem da i Hasagic vise nece biti prvi golman
-
Tarik19
#2748 Re: Golman reprezentacije BiH
Ali uvijek je bilo mladjih i zdravijih a da su bas bolji to jos ostaje da se provjeri. Neki od njih moraju jos puno da rade da bi prestigli Hasagic.respo wrote:smeta sto ima mladjih zdravijih boljihTarik19 wrote:I treba da bude broj 1. Nikad necu razumiti sto to smeta mnogima.
ako to nije dobar razlog onda kazem nek brani i kad bude imao 90 godina na postelji ili kako vec
nek stave krevet na go i to je to
- quasar
#2749 Re: Golman reprezentacije BiH
Nisam, niti tvrdim, za razliku od tebe koji znas sve. Imam oci pa gledam. Nije ni posao na tu loptu. Ukocen je, nema gipkost. On moze reagovati samo ako lopta leti 2-3 sekunde. Svaka mu cast, ali ja bih zdravog golmana koji ce makar krenuti na loptu. Ja sam lijepo pitao, sta cete ako Pape pozove Asmira i ovaj ipak dodje, iako je rekao da se njemu nece odazivati vise? Hoce li decko moci braniti ili cete vi veliki navijaci uciniti sve da se momak osjeca kao u Beogradu i zbog toga fasuje koji gol?luckylaka wrote: Sto ti fudbalski znalacc pa uoci sve
Takodje, rekao sam da nam treba zdrav golman, a Kenanova dijagnoza se ne lijeci. To je invaliditet. Znaci KENO, hvala ti na svemu, ali ne ide dalje. Ne mora biti Asmir. Neka nadju zdravog i dobrog golmana bilo gdje i nek ga dovedu do revanša.
- luckylaka
#2750 Re: Golman reprezentacije BiH
Naravno da znam sve jer ovu reprezentaciju pratim od njenog osnivanja i ne trazim joj mane ko ti.Hasaga nece braniti kad PAPE to kaze a ne ti.Sto se tice Begovica ja bi mu licno sve po spisku na bilo kojoj sledecoj utakmici ali i tu je PAPE ka kaze zadnju.Haj vozdraquasar wrote:Nisam, niti tvrdim, za razliku od tebe koji znas sve. Imam oci pa gledam. Nije ni posao na tu loptu. Ukocen je, nema gipkost. On moze reagovati samo ako lopta leti 2-3 sekunde. Svaka mu cast, ali ja bih zdravog golmana koji ce makar krenuti na loptu. Ja sam lijepo pitao, sta cete ako Pape pozove Asmira i ovaj ipak dodje, iako je rekao da se njemu nece odazivati vise? Hoce li decko moci braniti ili cete vi veliki navijaci uciniti sve da se momak osjeca kao u Beogradu i zbog toga fasuje koji gol?luckylaka wrote: Sto ti fudbalski znalacc pa uoci sve
Takodje, rekao sam da nam treba zdrav golman, a Kenanova dijagnoza se ne lijeci. To je invaliditet. Znaci KENO, hvala ti na svemu, ali ne ide dalje. Ne mora biti Asmir. Neka nadju zdravog i dobrog golmana bilo gdje i nek ga dovedu do revanša.