Golman reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko treba biti prvi golman reprezentacije?

Nemanja Supić
54
8%
Asmir Begović
392
62%
Kenan Hasagić
156
24%
neko drugi
35
5%

Total votes: 637

Tarik19

#2726 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Tarik19 »

Upravo zbog cinjenice da je igrao pod inekcijama neznam kako raja moze ocekivati od Hasagic da zaustavlja sve pa cak i sut Marice koji po mom misljenju nebi ni Casillas odbranio. Ispade da je u zadnje vrijeme Hasagic glavni krivac za sve golove koje primamo.
nellington

#2727 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by nellington »

Tarik19 wrote:Upravo zbog cinjenice da je igrao pod inekcijama neznam kako raja moze ocekivati od Hasagic da zaustavlja sve pa cak i sut Marice koji po mom misljenju nebi ni Casillas odbranio. Ispade da je u zadnje vrijeme Hasagic glavni krivac za sve golove koje primamo.
Lafe, ja to ne očekujem od Kene. Ja očekujem od Kene da NE BRANI! Da kaže, hvala svima, adio regazzi, pusti Burića, Šehića, Avdukića, koga god žele, samo da imamo zdravog golmana.
Tarik19

#2728 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Tarik19 »

nellington wrote:
Tarik19 wrote:Upravo zbog cinjenice da je igrao pod inekcijama neznam kako raja moze ocekivati od Hasagic da zaustavlja sve pa cak i sut Marice koji po mom misljenju nebi ni Casillas odbranio. Ispade da je u zadnje vrijeme Hasagic glavni krivac za sve golove koje primamo.
Lafe, ja to ne očekujem od Kene. Ja očekujem od Kene da NE BRANI! Da kaže, hvala svima, adio regazzi, pusti Burića, Šehića, Avdukića, koga god žele, samo da imamo zdravog golmana.
Nemogu i netrebaju oni tek kako skinuti s prvog mjesta golmana koje branio vec 8 godina za reprezentaciju i to dobro. Sta ti predlazes, da se Keno oprosti od reprezentacije!?
nellington

#2729 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by nellington »

Tarik19 wrote:Sta ti predlazes, da se Keno oprosti od reprezentacije!?
Upravo tako.
Tarik19

#2730 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Tarik19 »

nellington wrote:
Upravo tako.
Glupost! :roll: Sta je on uradio pa da nezasluzuje vise da brani pa makar bio na klupi? Sta ces reci ako Avdukic ili Sehic naprave tesku pogresnu zbog koje na kraju izgubimo u jednoj kljucnoj utakmici?
nellington

#2731 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by nellington »

Tarik19 wrote:
nellington wrote:
Upravo tako.
Glupost! :roll: Sta je on uradio pa da nezasluzuje vise da brani pa makar bio na klupi? Sta ces reci ako Avdukic ili Sehic naprave tesku pogresnu zbog koje na kraju izgubimo u jednoj kljucnoj utakmici?
Reći ću, pilot pa pogriješi. Izvini, ali van svake mi je pameti da neko nadrogiran brani svaku utakmicu, pa makar bio jedini golman u državi.
Tarik19

#2732 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Tarik19 »

Znam ali tebi je takoder zasigurno van pameti da brani Hasagic ukoliko je on zdrav i spreman i upravo to ja nerazumijem.
nellington

#2733 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by nellington »

Tarik19 wrote:Znam ali tebi je takoder zasigurno van pameti da brani Hasagic ukoliko je on zdrav i spreman i upravo to ja nerazumijem.
Da je zdrav, nadao bih se da će Sušić pozvati Begovića (i Burića!) - ali kad objavi spisak i na njemu ne bude Begovića i Burića reći ću - neka brani Hasagić, vjerovatno je najbolji od trojice na spisku.
missko

#2734 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by missko »

Evo zasto su golmani jeftiniji i manje exponirani od klasnih igraca.
http://www.index.hr/sport/clanak/video- ... 43863.aspx
AS_sa

#2735 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by AS_sa »

missko wrote:Evo zasto su golmani jeftiniji i manje exponirani od klasnih igraca.
e jest ga zizu izofiro ... mada je i ovaj golman poglup -... :)
Tarik19

#2736 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Tarik19 »

nellington wrote:
Tarik19 wrote:Znam ali tebi je takoder zasigurno van pameti da brani Hasagic ukoliko je on zdrav i spreman i upravo to ja nerazumijem.
Da je zdrav, nadao bih se da će Sušić pozvati Begovića (i Burića!) - ali kad objavi spisak i na njemu ne bude Begovića i Burića reći ću - neka brani Hasagić, vjerovatno je najbolji od trojice na spisku.
Upravo to i ja mislim mada idalje nerazumijem ljude koji govore o Begovicu kao da je on izmislio fudbal za Hasagica.
nellington

#2737 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by nellington »

Tarik19 wrote:
Upravo to i ja mislim mada idalje nerazumijem ljude koji govore o Begovicu kao da je on izmislio fudbal za Hasagica.
Haj', da se svi razumijemo, bilo bi dosadno :D
respo

#2738 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by respo »

Tarik19 wrote:
nellington wrote:
Nemogu i netrebaju oni tek kako skinuti s prvog mjesta golmana koje branio vec 8 godina za reprezentaciju i to dobro. Sta ti predlazes, da se Keno oprosti od reprezentacije!?
onda nek brani do svoje smrti
ne treba mjenjati golmana nikako kad je vec branio toliko dugo i ne odlicno nego dobro
respo

#2739 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by respo »

missko wrote:Evo zasto su golmani jeftiniji i manje exponirani od klasnih igraca.
postajes sve smjesniji i smjesniji sa pricom a posebno sa postavljanjem ovih linkova
covjece ti postavljas klip gdje jedan velikan dribla nekog tamo omladinca koji brani mozda u 5-om timu tamo nekog ligasa

shvati da je golman zadnja linija odbrane i prva linija napada
Tarik19

#2740 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Tarik19 »

Mozemo ga mjenjati ali netreba ga mjenjati zbog glupih razloga. Uredu Hasagic nije branio odlicno ali je uvijek branio na ocekivanom nivou iako mnogi ljudi to nece nikad priznati. A sad to je druga prica sto neki jedva cekaju neku njegovu pogresku kako bi ga blati i istovremeno dizali Begovica i ostale u zvijezdu.
missko

#2741 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by missko »

respo wrote:
postajes sve smjesniji i smjesniji sa pricom a posebno sa postavljanjem ovih linkova
covjece ti postavljas klip gdje jedan velikan dribla nekog tamo omladinca koji brani mozda u 5-om timu tamo nekog ligasa

Izvini golmane al moram malo, nemoj ovo previse licno shvatat ja ovo u globalu o golmanima. :mrgreen:
Znam i ja da ne bi ovako Begovica on samo ove lijeve ovako.
luckylaka

#2742 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

nellington wrote:
Samo kad to kaze PAPE ili sam Keno.Do tada Keno je br.1
Tarik19

#2743 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Tarik19 »

I treba da bude broj 1. Nikad necu razumiti sto to smeta mnogima.
respo

#2744 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by respo »

missko wrote:
respo wrote:

Izvini golmane al moram malo, nemoj ovo previse licno shvatat ja ovo u globalu o golmanima. :mrgreen:
Znam i ja da ne bi ovako Begovica on samo ove lijeve ovako.
nisam golman ni u snu a kamoli ovako
znaci missko u diskusiji o fudbalu sa mnom prekrizen
Mustang1

#2745 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Mustang1 »

Isto kao sto sam za Supica rekao da nece dobiti poziv naredni ciklus pa me svi prozivali debilom ..tako kazem da i Hasagic vise nece biti prvi golman
respo

#2746 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by respo »

Tarik19 wrote:I treba da bude broj 1. Nikad necu razumiti sto to smeta mnogima.
smeta sto ima mladjih zdravijih boljih
ako to nije dobar razlog onda kazem nek brani i kad bude imao 90 godina na postelji ili kako vec
nek stave krevet na go i to je to
Tarik19

#2747 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Tarik19 »

Bubalo1 wrote:Isto kao sto sam za Supica rekao da nece dobiti poziv naredni ciklus pa me svi prozivali debilom ..tako kazem da i Hasagic vise nece biti prvi golman
Bice on prvi golman do kraja ovih kvalifikacija sigurno a mozda i na samom pocetku sljedecih.
Tarik19

#2748 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Tarik19 »

respo wrote:
Tarik19 wrote:I treba da bude broj 1. Nikad necu razumiti sto to smeta mnogima.
smeta sto ima mladjih zdravijih boljih
ako to nije dobar razlog onda kazem nek brani i kad bude imao 90 godina na postelji ili kako vec
nek stave krevet na go i to je to
Ali uvijek je bilo mladjih i zdravijih a da su bas bolji to jos ostaje da se provjeri. Neki od njih moraju jos puno da rade da bi prestigli Hasagic.
quasar

#2749 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by quasar »

luckylaka wrote: Sto ti fudbalski znalacc pa uoci sve :-)
Nisam, niti tvrdim, za razliku od tebe koji znas sve. Imam oci pa gledam. Nije ni posao na tu loptu. Ukocen je, nema gipkost. On moze reagovati samo ako lopta leti 2-3 sekunde. Svaka mu cast, ali ja bih zdravog golmana koji ce makar krenuti na loptu. Ja sam lijepo pitao, sta cete ako Pape pozove Asmira i ovaj ipak dodje, iako je rekao da se njemu nece odazivati vise? Hoce li decko moci braniti ili cete vi veliki navijaci uciniti sve da se momak osjeca kao u Beogradu i zbog toga fasuje koji gol?
Takodje, rekao sam da nam treba zdrav golman, a Kenanova dijagnoza se ne lijeci. To je invaliditet. Znaci KENO, hvala ti na svemu, ali ne ide dalje. Ne mora biti Asmir. Neka nadju zdravog i dobrog golmana bilo gdje i nek ga dovedu do revanša.
luckylaka

#2750 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

quasar wrote:
luckylaka wrote: Sto ti fudbalski znalacc pa uoci sve :-)
Nisam, niti tvrdim, za razliku od tebe koji znas sve. Imam oci pa gledam. Nije ni posao na tu loptu. Ukocen je, nema gipkost. On moze reagovati samo ako lopta leti 2-3 sekunde. Svaka mu cast, ali ja bih zdravog golmana koji ce makar krenuti na loptu. Ja sam lijepo pitao, sta cete ako Pape pozove Asmira i ovaj ipak dodje, iako je rekao da se njemu nece odazivati vise? Hoce li decko moci braniti ili cete vi veliki navijaci uciniti sve da se momak osjeca kao u Beogradu i zbog toga fasuje koji gol?
Takodje, rekao sam da nam treba zdrav golman, a Kenanova dijagnoza se ne lijeci. To je invaliditet. Znaci KENO, hvala ti na svemu, ali ne ide dalje. Ne mora biti Asmir. Neka nadju zdravog i dobrog golmana bilo gdje i nek ga dovedu do revanša.
Naravno da znam sve jer ovu reprezentaciju pratim od njenog osnivanja i ne trazim joj mane ko ti.Hasaga nece braniti kad PAPE to kaze a ne ti.Sto se tice Begovica ja bi mu licno sve po spisku na bilo kojoj sledecoj utakmici ali i tu je PAPE ka kaze zadnju.Haj vozdra
Locked