Otto_13 wrote:I sta ste odlucili ko koga sa kime vara ovdje ?
De ba, forumašice i sex...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Otto_13 wrote:I sta ste odlucili ko koga sa kime vara ovdje ?
Meni se ne sviđaju ovi muškarci. Na vezano za geografsku odrednicu.lijepa u dusi wrote:Jel se to ni tebi ne svidjaju moje Focankeyoda82 wrote:Ja bi organizovo lako, ali puno se ovih što nisu moj tip prijavljuelijepa u dusi wrote:Boga mi krepat ce vam maca od vlage kako ste krenuli
obvijusli notyoda82 wrote:Opet Yoda=ona![]()
Pa je li iko gledao Star Wars???
Ma svi smo gledali (mislimyoda82 wrote:Opet Yoda=ona![]()
kladim se u gajbu pive da nisi gledala nijednu od 6 epizodaEuridika wrote:Ma svi smo gledali (mislimyoda82 wrote:Opet Yoda=ona![]()
Pa je li iko gledao Star Wars???), ali se zezamo...
![]()
Hajde šta ti fali da malo budeš žensko...
Nije da nije. Očigledno da ovdje fali žeMskinja, pa se pojedincima priviđa sve i svašta.Bloo wrote:obvijusli notyoda82 wrote:Opet Yoda=ona![]()
mada...mal si zelen nosis haljinu
na druzenju preporučam ass to the wall taktikuyoda82 wrote: Nije da nije. Očigledno da ovdje fali žeMskinja, pa se pojedincima priviđa sve i svašta.
Bloo wrote:na druzenju preporučam ass to the wall taktikuyoda82 wrote: Nije da nije. Očigledno da ovdje fali žeMskinja, pa se pojedincima priviđa sve i svašta.
Da su ovo meni u Belgiji za Flamance rekliMatzan wrote:Bloo wrote:na druzenju preporučam ass to the wall taktikuyoda82 wrote: Nije da nije. Očigledno da ovdje fali žeMskinja, pa se pojedincima priviđa sve i svašta.
Tebi svejedno gdje ćeš šta okrenuti kad si dvocijevka.
Davaj tu gajbu! Gledala svih 6, više puta... Čekam sedmu...Bloo wrote:kladim se u gajbu pive da nisi gledala nijednu od 6 epizodaEuridika wrote:Ma svi smo gledali (mislimyoda82 wrote:Opet Yoda=ona![]()
Pa je li iko gledao Star Wars???), ali se zezamo...
![]()
Hajde šta ti fali da malo budeš žensko...
Bloo wrote:na druzenju preporučam ass to the wall taktikuyoda82 wrote: Nije da nije. Očigledno da ovdje fali žeMskinja, pa se pojedincima priviđa sve i svašta.
Euridika wrote:Bloo wrote:na druzenju preporučam ass to the wall taktikuyoda82 wrote: Nije da nije. Očigledno da ovdje fali žeMskinja, pa se pojedincima priviđa sve i svašta.![]()
![]()
Najpopularnija taktika na Balkanu.... Dovoljno je samo spomenuti P od Peder i da sve muške guze završe uza zid...
Pa evo pijem je...Matzan wrote:@Euridika, opet te mniraju... izgleda da ćeš se morati zadovoljiti sa kafom.
Jel' ovo meni ili Bloo upućeno, ili objema? Nemojte bit taki...supercali wrote:Euridika wrote:Bloo wrote:na druzenju preporučam ass to the wall taktiku![]()
![]()
Najpopularnija taktika na Balkanu.... Dovoljno je samo spomenuti P od Peder i da sve muške guze završe uza zid...
ja matzan otto i yoda
ja sam freiEuridika wrote: Jel' ovo meni ili Bloo upućeno, ili objema? Nemojte bit taki...![]()
Otto je zauzet, on otpada...
Ali ja nisam...spreca wrote:ja sam freiEuridika wrote: Jel' ovo meni ili Bloo upućeno, ili objema? Nemojte bit taki...![]()
a ti budi...privremenoEuridika wrote:Ali ja nisam...spreca wrote:ja sam freiEuridika wrote: Jel' ovo meni ili Bloo upućeno, ili objema? Nemojte bit taki...![]()
Sad ide ona "nisam ja ljubomoran"Euridika wrote:Ali ja nisam...spreca wrote:ja sam freiEuridika wrote: Jel' ovo meni ili Bloo upućeno, ili objema? Nemojte bit taki...![]()
E vidiš ti moj Otto... i onda mi kažu hajde na kafu s forumašima...Otto_13 wrote:Boze svasta .
Otto_13 wrote:Svasta u Bozijoj basti . Ovaj supercali je pitao svaku forumasicu da izadju na kafu i svaka ga odbila sad kad ima priliku da bude sa forumasicama na kafi on trokira ko varburg u drugoj brzini . A kakve zamke , sve je to suplja prica . Uglavnom bicu ja prisutan na kafi tako da mozes bit mirna nece ti se nista desitEuridika wrote:E vidiš ti moj Otto... i onda mi kažu hajde na kafu s forumašima...Otto_13 wrote:Boze svasta .. Pa, s kim da idem, kad mi tamo nekakve zamke spremaju?