Kakav profil osobe moras biti pa da okacis nesto sto nisi ni procitao505sCrtom wrote:procitao je samo ono sto mu je fatmir podvukao zutim markerom.salvatore paradise wrote: E jesi okacio svaka cast. Mada ne znam koliko ti ovo ide u prilog jer gore lijepo pise da ovi narodi pripadaju Sloveno-Serbskom kolenu. Autogol momcino...
Izjasnjavanje na popisu
-
salvatore paradise
#2726 Re: Izjasnjavanje na popisu
-
salvatore paradise
#2727 Re: Izjasnjavanje na popisu
Stani na loptu, mijesas teze. Nisam JA nista rekao, samo sam procitao sta pise u ovom pamfletu koji si TI postavio. Ovdje lijepo pise da Bosnjaci pripadaju Sloveno-Serbskom kolenu. Znaci iz historijskih izvora ces uzimati samo ono sto ti odgovara?Golf forever wrote:salvatore paradise wrote: E jesi okacio svaka cast. Mada ne znam koliko ti ovo ide u prilog jer gore lijepo pise da ovi narodi pripadaju Sloveno-Serbskom kolenu. Autogol momcino...
![]()
takve neznalice ja davno "prežvako"
znači i BUGARI pod rednim brojem 1. su srbi, naravno,jel "pametnjakoviću"
- Golf forever
#2728 Re: Izjasnjavanje na popisu
šta tačno ???muniza wrote:[
Tačno, znači tačno se može nanjušiti da pravog rata nisi vidio il da si bio pičuladija u nekom podrumu.
kurči se ti ovdje po forumu, volio bi te vidit kako bi pametovo četama da ti pokucaju na vrata
-
Krushna mrva
#2729 Re: Izjasnjavanje na popisu
I taj nacista ne znam kako vise ima pristup medijima uopste. To je kao kad bi Bosnologa pustio na TV505sCrtom wrote:procitao je samo ono sto mu je fatmir podvukao zutim markerom.salvatore paradise wrote: E jesi okacio svaka cast. Mada ne znam koliko ti ovo ide u prilog jer gore lijepo pise da ovi narodi pripadaju Sloveno-Serbskom kolenu. Autogol momcino...
-
bljump
#2730 Re: Izjasnjavanje na popisu
Kad se vec bosnjacka istorija povezuje o Kulina Bana do danasnjih dana treba da se zna a se nedavno i Tvrtko odrekao ex. vjere.
http://www.pogled.ba/bih/novosti/28275- ... i-dijelovi
A sto se tice ratnika Bosanaca nesto ih se ne sjecam na popisu 1991. Kako pljuste mitomanije ispasce jos na kraju da su ovdje ratovali Srbi, Hrvati, Bosnjaci i Bosanci.
http://www.pogled.ba/bih/novosti/28275- ... i-dijelovi
A sto se tice ratnika Bosanaca nesto ih se ne sjecam na popisu 1991. Kako pljuste mitomanije ispasce jos na kraju da su ovdje ratovali Srbi, Hrvati, Bosnjaci i Bosanci.
- Golf forever
#2731 Re: Izjasnjavanje na popisu
pripadaju isto toliko, ni manje ni više, koliko i bugari pod 1.ili crnogorci po 4.salvatore paradise wrote:Stani na loptu, mijesas teze. Nisam JA nista rekao, samo sam procitao sta pise u ovom pamfletu koji si TI postavio. Ovdje lijepo pise da Bosnjaci pripadaju Sloveno-Serbskom kolenu. Znaci iz historijskih izvora ces uzimati samo ono sto ti odgovara?Golf forever wrote:salvatore paradise wrote: E jesi okacio svaka cast. Mada ne znam koliko ti ovo ide u prilog jer gore lijepo pise da ovi narodi pripadaju Sloveno-Serbskom kolenu. Autogol momcino...
![]()
takve neznalice ja davno "prežvako"
znači i BUGARI pod rednim brojem 1. su srbi, naravno,jel "pametnjakoviću"
jel ti sad šta jasnije
i poenta je na nazivu Bošnjaci sa TRI VJERE u Bosni, nema nikakvih ni srba ni hrvata
-
salvatore paradise
#2732 Re: Izjasnjavanje na popisu
I nema. Zato je i napravio vlastitu stranicu gdje na miru i ko covjek moze ratovati protiv imaginarnih cetnika, pedera, cionista, placenika, domacih izdajnika, patuljaka s kurcem do poda i ostale vesele druzine.Krushna mrva wrote:I taj nacista ne znam kako vise ima pristup medijima uopste. To je kao kad bi Bosnologa pustio na TV505sCrtom wrote:procitao je samo ono sto mu je fatmir podvukao zutim markerom.salvatore paradise wrote: E jesi okacio svaka cast. Mada ne znam koliko ti ovo ide u prilog jer gore lijepo pise da ovi narodi pripadaju Sloveno-Serbskom kolenu. Autogol momcino...
- cyprus
#2733 Re: Izjasnjavanje na popisu
Poenta ubijaGolf forever wrote:i poenta je na nazivu Bošnjaci sa TRI VJERE u Bosni, nema nikakvih ni srba ni hrvata
- Liga Rojalista
#2734 Re: Izjasnjavanje na popisu
Naprijed Bošnjaci Kršćani borimo se za našu Bosnu svi smo mi braća pod oružjem i liljanima !
- Sezam
#2735 Re: Izjasnjavanje na popisu
Od velikosrpskog pamfleta (Nacertanije) do bosnjackog naciste Fatmira u tri potezaKrushna mrva wrote:I taj nacista ne znam kako vise ima pristup medijima uopste. To je kao kad bi Bosnologa pustio na TV505sCrtom wrote:procitao je samo ono sto mu je fatmir podvukao zutim markerom.salvatore paradise wrote: E jesi okacio svaka cast. Mada ne znam koliko ti ovo ide u prilog jer gore lijepo pise da ovi narodi pripadaju Sloveno-Serbskom kolenu. Autogol momcino...
Alal vam cufta, "Bosanci"
- cyprus
#2736 Re: Izjasnjavanje na popisu
JuriššššššššššššLiga Rojalista wrote:Naprijed Bošnjaci Kršćani borimo se za našu Bosnu svi smo mi braća pod oružjem i liljanima !
-
salvatore paradise
#2737 Re: Izjasnjavanje na popisu
Pa ako ovaj historijski izvor ima greske znaci da nije validan. Zasto vjerovati necemu sto ocigledno nije tacno? Ne mozes uzeti samo onaj podatak koji tebi odgovara a zanemariti sta pise 5 recenica iznad. To se zova propaganda (mada ti to dobro znas bosnjacki Gebelse). Ne mozes izvlaciti poente na osnovu podataka koji nisu tacni.Golf forever wrote:pripadaju isto toliko, ni manje ni više, koliko i bugari pod 1.ili crnogorci po 4.salvatore paradise wrote: Stani na loptu, mijesas teze. Nisam JA nista rekao, samo sam procitao sta pise u ovom pamfletu koji si TI postavio. Ovdje lijepo pise da Bosnjaci pripadaju Sloveno-Serbskom kolenu. Znaci iz historijskih izvora ces uzimati samo ono sto ti odgovara?
jel ti sad šta jasnije
i poenta je na nazivu Bošnjaci sa TRI VJERE u Bosni, nema nikakvih ni srba ni hrvata
-
muniza
#2738 Re: Izjasnjavanje na popisu
Pa rekoh ti šta tačno a ti samo potvrdi jednu od dvije opcijeGolf forever wrote:šta tačno ???muniza wrote:[
Tačno, znači tačno se može nanjušiti da pravog rata nisi vidio il da si bio pičuladija u nekom podrumu.
kurči se ti ovdje po forumu, volio bi te vidit kako bi pametovo četama da ti pokucaju na vrata
I da, slažem se da je najgori mogući rat onaj kad ostaneš među četama i kad ti pokucaju...
- Liga Rojalista
#2739 Re: Izjasnjavanje na popisu
Die Bosniaken kommencyprus wrote:JuriššššššššššššLiga Rojalista wrote:Naprijed Bošnjaci Kršćani borimo se za našu Bosnu svi smo mi braća pod oružjem i liljanima !
-
salvatore paradise
#2740 Re: Izjasnjavanje na popisu
Pa Bosnjacima taj pamflet sluzi kao dokaz da u Bosni nema Srba ni Hrvata. Kakva je to historija koja se zasniva na velikosrpskim pamfletima?Sezam wrote:Od velikosrpskog pamfleta (Nacertanije) do bosnjackog naciste Fatmira u tri potezaKrushna mrva wrote: I taj nacista ne znam kako vise ima pristup medijima uopste. To je kao kad bi Bosnologa pustio na TV![]()
Sta ste svi navalili na vlastiti gol
- Sezam
#2741 Re: Izjasnjavanje na popisu
Dakle, zelis reci da su i nazivi Srbi i Hrvati takodjer pogresni?salvatore paradise wrote: Pa ako ovaj historijski izvor ima greske znaci da nije validan. Zasto vjerovati necemu sto ocigledno nije tacno? Ne mozes uzeti samo onaj podatak koji tebi odgovara a zanemariti sta pise 5 recenica iznad. To se zova propaganda (mada ti to dobro znas bosnjacki Gebelse). Ne mozes izvlaciti poente na osnovu podataka koji nisu tacni.
- Golf forever
#2742 Re: Izjasnjavanje na popisu
kakave greške ?salvatore paradise wrote:Pa ako ovaj historijski izvor ima greske znaci da nije validan. Zasto vjerovati necemu sto ocigledno nije tacno? Ne mozes uzeti samo onaj podatak koji tebi odgovara a zanemariti sta pise 5 recenica iznad. To se zova propaganda (mada ti to dobro znas bosnjacki Gebelse). Ne mozes izvlaciti poente na osnovu podataka koji nisu tacni.Golf forever wrote:pripadaju isto toliko, ni manje ni više, koliko i bugari pod 1.ili crnogorci po 4.salvatore paradise wrote: Stani na loptu, mijesas teze. Nisam JA nista rekao, samo sam procitao sta pise u ovom pamfletu koji si TI postavio. Ovdje lijepo pise da Bosnjaci pripadaju Sloveno-Serbskom kolenu. Znaci iz historijskih izvora ces uzimati samo ono sto ti odgovara?
jel ti sad šta jasnije
šta to piše 5 rečenica iznad ?
jel propaganda prvi broj matice srpske iz 1825. jadan bio, pročitaj koji je to dokumenat
koji podaci nisu tačni, jadan bio
jel imaš IDENTIČAN spis i sa zapada, u isto vrijeme, jadan bio
-
bljump
#2743 Re: Izjasnjavanje na popisu
Poenta ok al logika malo `ebe.Golf forever wrote: pripadaju isto toliko, ni manje ni više, koliko i bugari pod 1.ili crnogorci po 4.
jel ti sad šta jasnije
Nema bas logike da Milosevic iz Banja Luke i Milosevic iz Novog Sada ne prpadaju istom narodu.
- Golf forever
#2744 Re: Izjasnjavanje na popisu
jadniče, i sa zapadne strane Danica Ilirska i lJudevit Gaj, u ISTO vrijeme ISTO definiše stvarisalvatore paradise wrote:Pa Bosnjacima taj pamflet sluzi kao dokaz da u Bosni nema Srba ni Hrvata. Kakva je to historija koja se zasniva na velikosrpskim pamfletima?Sezam wrote:Od velikosrpskog pamfleta (Nacertanije) do bosnjackog naciste Fatmira u tri potezaKrushna mrva wrote: I taj nacista ne znam kako vise ima pristup medijima uopste. To je kao kad bi Bosnologa pustio na TV![]()
Sta ste svi navalili na vlastiti gol
halooo, presaberi se
-
5 0 5
#2745 Re: Izjasnjavanje na popisu
ne. on se o tom papiru ne izjasnjava. mozda ga smatra pogresnim, mozda tacnim. poenta je da bi onaj koji je prestavio taj dokument, trebao obajsniti kontradikcije u istom. ili ga zastupas, ili ne.Sezam wrote:Dakle, zelis reci da su i nazivi Srbi i Hrvati takodjer pogresni?salvatore paradise wrote: Pa ako ovaj historijski izvor ima greske znaci da nije validan. Zasto vjerovati necemu sto ocigledno nije tacno? Ne mozes uzeti samo onaj podatak koji tebi odgovara a zanemariti sta pise 5 recenica iznad. To se zova propaganda (mada ti to dobro znas bosnjacki Gebelse). Ne mozes izvlaciti poente na osnovu podataka koji nisu tacni.
-
salvatore paradise
#2746 Re: Izjasnjavanje na popisu
Ne zelim nista reci osim da ako postavis jedan historijski izvor i pozivas se na njega, onda moras prihvatiti sta pise u njemu. A ne samo prihvatiti postojanje Bosnjaka (jer tu pise da postoje) a zanemariti da te iste Bosnjake smatra Sloveno-Serbskim kolenom. Ne postoji historicar na ovom svijetu koji ce uvaziti te "argumente".Sezam wrote:Dakle, zelis reci da su i nazivi Srbi i Hrvati takodjer pogresni?salvatore paradise wrote: Pa ako ovaj historijski izvor ima greske znaci da nije validan. Zasto vjerovati necemu sto ocigledno nije tacno? Ne mozes uzeti samo onaj podatak koji tebi odgovara a zanemariti sta pise 5 recenica iznad. To se zova propaganda (mada ti to dobro znas bosnjacki Gebelse). Ne mozes izvlaciti poente na osnovu podataka koji nisu tacni.
- Golf forever
#2747 Re: Izjasnjavanje na popisu
da imalo išta znaš, kao što veze nemaš, znao bi d pripadaju isotm narodu, ali ne srpskom, nego Vlasima !!!!!!!!!!!!!!bljump wrote:Poenta ok al logika malo `ebe.Golf forever wrote: pripadaju isto toliko, ni manje ni više, koliko i bugari pod 1.ili crnogorci po 4.
jel ti sad šta jasnije
Nema bas logike da Milosevic iz Banja Luke i Milosevic iz Novog Sada ne prpadaju istom narodu.
pravoslavnim Vlasima koji su srbizirani zahvaljujući SPC
-
salvatore paradise
#2748 Re: Izjasnjavanje na popisu
Pise da Bosnjaci pripadaju Slaveno-Serbskom kolenu. Ili da ti pojasnim da su nastali od Srba (znaci sve ono sto prekodrinska braca govore vec stoljecima). Znaci slazes se da su Bosnjaci potekli od Srba?Golf forever wrote:kakave greške ?salvatore paradise wrote: Pa ako ovaj historijski izvor ima greske znaci da nije validan. Zasto vjerovati necemu sto ocigledno nije tacno? Ne mozes uzeti samo onaj podatak koji tebi odgovara a zanemariti sta pise 5 recenica iznad. To se zova propaganda (mada ti to dobro znas bosnjacki Gebelse). Ne mozes izvlaciti poente na osnovu podataka koji nisu tacni.
šta to piše 5 rečenica iznad ?
jel propaganda prvi broj matice srpske iz 1825. jadan bio, pročitaj koji je to dokumenat
koji podaci nisu tačni, jadan bio
jel imaš IDENTIČAN spis i sa zapada, u isto vrijeme, jadan bio
-
5 0 5
#2749 Re: Izjasnjavanje na popisu
zato su trebali samo napraviti screenshot od onog zutog i ne bi bilo problema. vjerovatno ce to sad ispraviti na fb stranici i ostalim forumima.salvatore paradise wrote: Ne zelim nista reci osim da ako postavis jedan historijski izvor i pozivas se na njega, onda moras prihvatiti sta pise u njemu. A ne samo prihvatiti postojanje Bosnjaka (jer tu pise da postoje) a zanemariti da te iste Bosnjake smatra Sloveno-Serbskim kolenom. Ne postoji historicar na ovom svijetu koji ce uvaziti te "argumente".
- Sezam
#2750 Re: Izjasnjavanje na popisu
Ima li logike da Mirkovic iz Zagreba i Mirkovic iz Beograda ne pripaduju istom narodu? I ako pripadaju istom, kojem pripadaju?bljump wrote:Poenta ok al logika malo `ebe.Golf forever wrote: pripadaju isto toliko, ni manje ni više, koliko i bugari pod 1.ili crnogorci po 4.
jel ti sad šta jasnije