Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

SmokingMan

#27076 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by SmokingMan »

Traganje za bespotrebnim odgovorima,iako je ranije sve već rečeno i prežvakano qvadrilion puta...
teuta06

#27077 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by teuta06 »

Cherry-Cherry wrote:Nekad je bilo bruka reći, da je žena trudna. Svi znaju kako je došlo do toga, pa stid reći... Jer eto niko se ne seksa....
ovo je meni i pokojna baba pričala.. ona se čudila kako danas (tj. "u ovo doba"), žene čim saznaju da su trudne, čak i poslije mjesec, dva!!, odmah svi znaju, stomak čim krene rasti, pokazuje se... a kod njih bilo sramota... dokle se god moglo krila se trudnoća...
malocvijece

#27078 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by malocvijece »

teuta06 wrote:
Cherry-Cherry wrote:Nekad je bilo bruka reći, da je žena trudna. Svi znaju kako je došlo do toga, pa stid reći... Jer eto niko se ne seksa....
ovo je meni i pokojna baba pričala.. ona se čudila kako danas (tj. "u ovo doba"), žene čim saznaju da su trudne, čak i poslije mjesec, dva!!, odmah svi znaju, stomak čim krene rasti, pokazuje se... a kod njih bilo sramota... dokle se god moglo krila se trudnoća...

Par postova iznad jedan forumaš u 21. stoljeću za trudnu ženu kaže da je napumpana, pa možeš misliti kakve komentare su njemu slični imali još u onaj vakat.
Bluemore

#27079 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Bluemore »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Bluemore wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:cudan neki bonton
Predlazem da ga preradis i poboljsas Ako si sposoban

ja ne znam da je to bonton,po meni to nije bonton,nego neko preseravanje
Ako ne znas onda procitaj Pa ces znati
kakavdanakneiskustvu

#27080 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

davno uradio
dječak sa šibicama

#27081 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dječak sa šibicama »

Padne jedna kisa, odmah krene sa svih strana "nista od ovog ljeta, uzas, sta je ovo"

Nema veze sto je u zadnjih pedesetak dana bilo jedva 10 dana ispod 30 stepeni. Ne valja ljeto, pala jedna kisa :-)
teuta06

#27082 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by teuta06 »

konstatno žaljenje ljudi da je vruće.. kao da su čitav život živjeli na Aljasci, pa prvi put susreću se sa ljetom i visokim temperaturama... samo vruće, vruće, vruće... svake godine je vruće, jer je ljeto

ok rastu temperature, klimatske promjene, ali ljudi se žale zadnjih 10 godina :zid:
Last edited by teuta06 on 31/07/2019 11:29, edited 1 time in total.
dale cooper

#27083 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dale cooper »

Samo neka pada kiša. :mrgreen:
SmokingMan

#27084 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by SmokingMan »

Nabroj mi stvari na koje se čovjek još nije ni požalio?
dale cooper

#27085 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dale cooper »

SmokingMan wrote:Nabroj mi stvari na koje se čovjek još nije ni požalio?
Mislim da je na ovoj temi pokrivena većina baza. :D
SmokingMan

#27086 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by SmokingMan »

dale cooper wrote:
SmokingMan wrote:Nabroj mi stvari na koje se čovjek još nije ni požalio?
Treba da neko neko fino-lijepo to sastavi u par tomova pod naslovom "čovjek,neriješiv slučaj". :D
nebogori

#27087 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by nebogori »

A onda kad se to rasproda moguca knjiga rjesenja za te slucajeve
moonca

#27088 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

Mislim da nije ..mislim da nije mjesto, mislim da nije dobra klima(pucanstvo) za takvo sto... :komi:
zipoo

#27089 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by zipoo »

Boemica wrote:Šta očekivat od žene koja šampon kupuje OD IDUĆE PLATE :lol:
cendlerbing wrote:Šuti bona, vidjeće zipo pa će me i za to prati :mrgreen:
Seen
Boemica

#27090 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Boemica »

zipoo wrote:
Seen
:lol:
cendlerbing

#27091 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by cendlerbing »

Boemica wrote:
zipoo wrote:
Seen
:lol:
:cry: :twisted:
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#27092 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Romeo 80 »

U posljednje vrijeme sve češće viđam jako puno izuzetno lijepih djevojaka koje su same. Kad kažem same, ne mislim na neki kraći period da nisu u vezi već su u pitanju godine.

Ne znam o čemu se radi (znam da ove koje poznajem nisu lezbejke :D ), ali mi je čudno da su tako lijepe cure toliko dugo same. Prije sam mislio da je u pitanju nedostatak kvalitetnih muškaraca, ali sam sad sve više mišljenja da je ipak u pitanju nedostatak hrabrosti nas mudonja :D

Apsurd mi je da izuzetno lijepoj curi manje prilaze muški od nekih prosječnih, valjda misleći da im nisu dorasli šta li?! :? I one tako sjede same, pucaju selfije za Instagrama i naizgled uživaju u životu, ali su zbilja usamljene.
dobar osjecaj

#27093 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dobar osjecaj »

Romeo 80 wrote:Apsurd mi je da izuzetno lijepoj curi manje prilaze muški od nekih prosječnih, valjda misleći da im nisu dorasli šta li?! :? I one tako sjede same, pucaju selfije za Instagrama i naizgled uživaju u životu, ali su zbilja usamljene.
Životi vodjeni i prilagodjeni vizijama zivota prema Instagramu su cesto izvor iskrivljenih slika o stvarnosti i zivotu, pa tako mnogo ljudi uopste pa i tih djevojaka koje vidjas i ne dozvoljavaju da im se pridje i tesko ili nikako se uklapaju u stvarnost.
moonca

#27094 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

Ako neko sjedi sam je usamljen?? :-)
malocvijece

#27095 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by malocvijece »

Romeo 80 wrote:U posljednje vrijeme sve češće viđam jako puno izuzetno lijepih djevojaka koje su same. Kad kažem same, ne mislim na neki kraći period da nisu u vezi već su u pitanju godine.

Ne znam o čemu se radi (znam da ove koje poznajem nisu lezbejke :D ), ali mi je čudno da su tako lijepe cure toliko dugo same. Prije sam mislio da je u pitanju nedostatak kvalitetnih muškaraca, ali sam sad sve više mišljenja da je ipak u pitanju nedostatak hrabrosti nas mudonja :D

Apsurd mi je da izuzetno lijepoj curi manje prilaze muški od nekih prosječnih, valjda misleći da im nisu dorasli šta li?! :? I one tako sjede same, pucaju selfije za Instagrama i naizgled uživaju u životu, ali su zbilja usamljene.
Ova jedna moja je imala par veza i vezica u posljednjih recimo nekoliko godina, a da pogledaš njen profil na FB reklo bi se da nema nikog. Regularni momci da se razumijemo, ne neko koga treba kriti :D Uglavnom postavlja selfije i slike na kojima je s drugaricama. Takva ženi furka i šta sad.
Xavier1

#27096 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Xavier1 »

Romeo 80 wrote:U posljednje vrijeme sve češće viđam jako puno izuzetno lijepih djevojaka koje su same. Kad kažem same, ne mislim na neki kraći period da nisu u vezi već su u pitanju godine.

Stvarno mislis da bi takve pristale biti sa prosjecnim?
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#27097 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Romeo 80 »

Xavier1@

Neke bi, neke ne bi. Zene su ti misteriozna bica i dok ne probas neces nikad saznati. A uvijek ti je bilo da je pretpostavka majka svih zajeba :-D
macchiato

#27098 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by macchiato »

A možda samo uživaju u samoći? :mrgreen:

Ja sam jedna od takvih osoba, jednostavno obožavam samoću i slobodu, veze me guše. Ako se šta u međuvremenu desi i pojavi se muškarac dostojan veze koji će mi promjeniti mišljenje, super, ako ne... nikom ništa. I ovako mi je odlično, čak šta više, još bolje.

Više ne živimo (pod tim mislim na oba spola) pod pritiskom da se što ranije vjenčaš i izrađaš djecu.
Xavier1

#27099 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Xavier1 »

Romeo 80 wrote:Xavier1@

Neke bi, neke ne bi. Zene su ti misteriozna bica i dok ne probas neces nikad saznati. A uvijek ti je bilo da je pretpostavka majka svih zajeba :-D
Ma vjeruj mi da imaju ponuda itekako. Samo im niko nije dovoljno dobar.
Evo ti ispod i upis koji upravo to objasnjava.
macchiato wrote:A možda samo uživaju u samoći? :mrgreen:

Ja sam jedna od takvih osoba, jednostavno obožavam samoću i slobodu, veze me guše. Ako se šta u međuvremenu desi i pojavi se muškarac dostojan veze koji će mi promjeniti mišljenje, super, ako ne... nikom ništa. I ovako mi je odlično, čak šta više, još bolje.

Više ne živimo (pod tim mislim na oba spola) pod pritiskom da se što ranije vjenčaš i izrađaš djecu.
Ne moze pronaci dostojnog nje. :lol:
Guadalajara

#27100 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Guadalajara »

macchiato wrote:A možda samo uživaju u samoći? :mrgreen:

:thumbup:
Post Reply