Popularne stvari koje ne kontam
- SmokingMan
#27076 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Traganje za bespotrebnim odgovorima,iako je ranije sve već rečeno i prežvakano qvadrilion puta...
- teuta06
#27077 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ovo je meni i pokojna baba pričala.. ona se čudila kako danas (tj. "u ovo doba"), žene čim saznaju da su trudne, čak i poslije mjesec, dva!!, odmah svi znaju, stomak čim krene rasti, pokazuje se... a kod njih bilo sramota... dokle se god moglo krila se trudnoća...Cherry-Cherry wrote:Nekad je bilo bruka reći, da je žena trudna. Svi znaju kako je došlo do toga, pa stid reći... Jer eto niko se ne seksa....
-
malocvijece
#27078 Re: Popularne stvari koje ne kontam
teuta06 wrote:ovo je meni i pokojna baba pričala.. ona se čudila kako danas (tj. "u ovo doba"), žene čim saznaju da su trudne, čak i poslije mjesec, dva!!, odmah svi znaju, stomak čim krene rasti, pokazuje se... a kod njih bilo sramota... dokle se god moglo krila se trudnoća...Cherry-Cherry wrote:Nekad je bilo bruka reći, da je žena trudna. Svi znaju kako je došlo do toga, pa stid reći... Jer eto niko se ne seksa....
Par postova iznad jedan forumaš u 21. stoljeću za trudnu ženu kaže da je napumpana, pa možeš misliti kakve komentare su njemu slični imali još u onaj vakat.
- Bluemore
#27079 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ako ne znas onda procitaj Pa ces znatikakavdanakneiskustvu wrote:Bluemore wrote:Predlazem da ga preradis i poboljsas Ako si sposobankakavdanakneiskustvu wrote:cudan neki bonton
ja ne znam da je to bonton,po meni to nije bonton,nego neko preseravanje
-
kakavdanakneiskustvu
#27080 Re: Popularne stvari koje ne kontam
davno uradio
-
dječak sa šibicama
#27081 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Padne jedna kisa, odmah krene sa svih strana "nista od ovog ljeta, uzas, sta je ovo"
Nema veze sto je u zadnjih pedesetak dana bilo jedva 10 dana ispod 30 stepeni. Ne valja ljeto, pala jedna kisa
Nema veze sto je u zadnjih pedesetak dana bilo jedva 10 dana ispod 30 stepeni. Ne valja ljeto, pala jedna kisa
- teuta06
#27082 Re: Popularne stvari koje ne kontam
konstatno žaljenje ljudi da je vruće.. kao da su čitav život živjeli na Aljasci, pa prvi put susreću se sa ljetom i visokim temperaturama... samo vruće, vruće, vruće... svake godine je vruće, jer je ljeto
ok rastu temperature, klimatske promjene, ali ljudi se žale zadnjih 10 godina
ok rastu temperature, klimatske promjene, ali ljudi se žale zadnjih 10 godina
Last edited by teuta06 on 31/07/2019 11:29, edited 1 time in total.
- dale cooper
#27083 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Samo neka pada kiša. 
- SmokingMan
#27084 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nabroj mi stvari na koje se čovjek još nije ni požalio?
- dale cooper
#27085 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Mislim da je na ovoj temi pokrivena većina baza.SmokingMan wrote:Nabroj mi stvari na koje se čovjek još nije ni požalio?
- SmokingMan
#27086 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Treba da neko neko fino-lijepo to sastavi u par tomova pod naslovom "čovjek,neriješiv slučaj".dale cooper wrote:Mislim da je na ovoj temi pokrivena većina baza.SmokingMan wrote:Nabroj mi stvari na koje se čovjek još nije ni požalio?
-
nebogori
#27087 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A onda kad se to rasproda moguca knjiga rjesenja za te slucajeve
-
moonca
#27088 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Mislim da nije ..mislim da nije mjesto, mislim da nije dobra klima(pucanstvo) za takvo sto...Mislim da je na ovoj temi pokrivena većina baza.![]()
-
zipoo
#27089 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Boemica wrote:Šta očekivat od žene koja šampon kupuje OD IDUĆE PLATE
Seencendlerbing wrote:Šuti bona, vidjeće zipo pa će me i za to prati
- Boemica
#27090 Re: Popularne stvari koje ne kontam
zipoo wrote:Boemica wrote:Šta očekivat od žene koja šampon kupuje OD IDUĆE PLATESeencendlerbing wrote:Šuti bona, vidjeće zipo pa će me i za to prati
- cendlerbing
#27091 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Boemica wrote:zipoo wrote:Boemica wrote:Šta očekivat od žene koja šampon kupuje OD IDUĆE PLATESeencendlerbing wrote:Šuti bona, vidjeće zipo pa će me i za to prati
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#27092 Re: Popularne stvari koje ne kontam
U posljednje vrijeme sve češće viđam jako puno izuzetno lijepih djevojaka koje su same. Kad kažem same, ne mislim na neki kraći period da nisu u vezi već su u pitanju godine.
Ne znam o čemu se radi (znam da ove koje poznajem nisu lezbejke
), ali mi je čudno da su tako lijepe cure toliko dugo same. Prije sam mislio da je u pitanju nedostatak kvalitetnih muškaraca, ali sam sad sve više mišljenja da je ipak u pitanju nedostatak hrabrosti nas mudonja
Apsurd mi je da izuzetno lijepoj curi manje prilaze muški od nekih prosječnih, valjda misleći da im nisu dorasli šta li?!
I one tako sjede same, pucaju selfije za Instagrama i naizgled uživaju u životu, ali su zbilja usamljene.
Ne znam o čemu se radi (znam da ove koje poznajem nisu lezbejke
Apsurd mi je da izuzetno lijepoj curi manje prilaze muški od nekih prosječnih, valjda misleći da im nisu dorasli šta li?!
- dobar osjecaj
#27093 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Životi vodjeni i prilagodjeni vizijama zivota prema Instagramu su cesto izvor iskrivljenih slika o stvarnosti i zivotu, pa tako mnogo ljudi uopste pa i tih djevojaka koje vidjas i ne dozvoljavaju da im se pridje i tesko ili nikako se uklapaju u stvarnost.Romeo 80 wrote:Apsurd mi je da izuzetno lijepoj curi manje prilaze muški od nekih prosječnih, valjda misleći da im nisu dorasli šta li?!I one tako sjede same, pucaju selfije za Instagrama i naizgled uživaju u životu, ali su zbilja usamljene.
-
moonca
#27094 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ako neko sjedi sam je usamljen?? 
-
malocvijece
#27095 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ova jedna moja je imala par veza i vezica u posljednjih recimo nekoliko godina, a da pogledaš njen profil na FB reklo bi se da nema nikog. Regularni momci da se razumijemo, ne neko koga treba kritiRomeo 80 wrote:U posljednje vrijeme sve češće viđam jako puno izuzetno lijepih djevojaka koje su same. Kad kažem same, ne mislim na neki kraći period da nisu u vezi već su u pitanju godine.
Ne znam o čemu se radi (znam da ove koje poznajem nisu lezbejke), ali mi je čudno da su tako lijepe cure toliko dugo same. Prije sam mislio da je u pitanju nedostatak kvalitetnih muškaraca, ali sam sad sve više mišljenja da je ipak u pitanju nedostatak hrabrosti nas mudonja
![]()
Apsurd mi je da izuzetno lijepoj curi manje prilaze muški od nekih prosječnih, valjda misleći da im nisu dorasli šta li?!I one tako sjede same, pucaju selfije za Instagrama i naizgled uživaju u životu, ali su zbilja usamljene.
- Xavier1
#27096 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Stvarno mislis da bi takve pristale biti sa prosjecnim?Romeo 80 wrote:U posljednje vrijeme sve češće viđam jako puno izuzetno lijepih djevojaka koje su same. Kad kažem same, ne mislim na neki kraći period da nisu u vezi već su u pitanju godine.
Ne znam o čemu se radi (znam da ove koje poznajem nisu lezbejke), ali mi je čudno da su tako lijepe cure toliko dugo same. Prije sam mislio da je u pitanju nedostatak kvalitetnih muškaraca, ali sam sad sve više mišljenja da je ipak u pitanju nedostatak hrabrosti nas mudonja
![]()
Apsurd mi je da izuzetno lijepoj curi manje prilaze muški od nekih prosječnih, valjda misleći da im nisu dorasli šta li?!I one tako sjede same, pucaju selfije za Instagrama i naizgled uživaju u životu, ali su zbilja usamljene.
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#27097 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Xavier1@
Neke bi, neke ne bi. Zene su ti misteriozna bica i dok ne probas neces nikad saznati. A uvijek ti je bilo da je pretpostavka majka svih zajeba
Neke bi, neke ne bi. Zene su ti misteriozna bica i dok ne probas neces nikad saznati. A uvijek ti je bilo da je pretpostavka majka svih zajeba
-
macchiato
#27098 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A možda samo uživaju u samoći?
Ja sam jedna od takvih osoba, jednostavno obožavam samoću i slobodu, veze me guše. Ako se šta u međuvremenu desi i pojavi se muškarac dostojan veze koji će mi promjeniti mišljenje, super, ako ne... nikom ništa. I ovako mi je odlično, čak šta više, još bolje.
Više ne živimo (pod tim mislim na oba spola) pod pritiskom da se što ranije vjenčaš i izrađaš djecu.
Ja sam jedna od takvih osoba, jednostavno obožavam samoću i slobodu, veze me guše. Ako se šta u međuvremenu desi i pojavi se muškarac dostojan veze koji će mi promjeniti mišljenje, super, ako ne... nikom ništa. I ovako mi je odlično, čak šta više, još bolje.
Više ne živimo (pod tim mislim na oba spola) pod pritiskom da se što ranije vjenčaš i izrađaš djecu.
- Xavier1
#27099 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma vjeruj mi da imaju ponuda itekako. Samo im niko nije dovoljno dobar.Romeo 80 wrote:Xavier1@
Evo ti ispod i upis koji upravo to objasnjava.
Ne moze pronaci dostojnog nje.macchiato wrote:A možda samo uživaju u samoći?![]()
-
Guadalajara
#27100 Re: Popularne stvari koje ne kontam
macchiato wrote:A možda samo uživaju u samoći?![]()