Adoxxx wrote:uff ovaj seiko monster predobro izgleda, za koliko para bi se mogao uzeti?

Hvala na compliment!
Ove moje nisu na prodaju, ali imas uzeti standardni naradzasti ili crni monster na ebayu vec za nekih $100
Inace slabo kad da je prodajem neki sat. Nedavno sam prodao modificirani Seiko diver (0010-0013) i fakat mi sad zao.
Sad samo imam Omegu de Ville na prodaju a to je cisto sto stvarno haman nikad stavim na zglob. Nedavno ga maksuz
nosio je ge nisam vadio iz latice ima mozda i godina dana ili vise..
7s26-0010/0013:

Festina je inace solidna marka, imam i ja jednu (chrono bike) i stvarno moram reci da sam se odusevijo kvalitetom. Sad sto se tice cijena.. Toga se treba paziti, Festina zna spustiti cijene od modela kojim je prosla ' sezona' drasticno a prodavaci neki to nespomkene pa se treba paziti da nebi preplatio neki sat. Ako bi znao koji je model te Festine (ili barem imao sliku) mogao bi vidjeti gdje ti je to najjeftinije uzeti.zodi36 wrote:Vozdra satoljubci.jedno pitanje.posto nemam pojma o kvaliteti i tim manama i vrlinama kod satova a htio bih sebe pocastiti nekim finim satom.Svidjela mi se jedna Festina,kosta 200€ u njemackoj u radnji.jesul to kvalitetni satovi i sta znaci ono anal i cro kod satova.hvala
Slazem se jarane, IMHO nije bitna cijena sata. Nek svak kupi ono sto moze (ili hoce) da plati i voli. Ja licno uzivam isto u nekim jeftinim satovima kao u nekim skupljim.Jedino sto bas nevolim su ciste imitacije.sigmabh wrote:Ova tema je odmor za oci...ja volim gledat muske satove...MM je inace veeliki zaljubljenik u iste i ima finu kolekciju..al brate mili ne moze tema bez podbadanja...koliko ko sta plati, i koliko ko moze dat za nesto to je stvar tog ko kupuje...i ko rinta za to..da Bog da svi mi mogli kupit Patek..i ostale...
[/quote][/quote]sigmabh wrote: Nego dobih ja na poklon sahaticak,...pa et..da ga metnem...
http://cloud.watchesonnet.com/media/cat ... mk5262.jpg
Hopa, vidi ti poklona. Cestitam!
Ja danas nosim milspec Marathon Navigator (Type III Class 1)