Safet Sušić - Pape

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Safet Susic u Evianu ce:

izdominirati Ligu 2 s postojecom ekipom
45
21%
graditi ekipu dovodjenjem talenata Rin-tin-tina i sVrška
19
9%
odigrati prosjecnu sezonu
28
13%
podbaciti igrajuci bez bekova
8
4%
dobiti otkaz prije kraja sezone
115
53%

Total votes: 215

ultima_palabra

#2701 Re: Safet Sušić - Pape

Post by ultima_palabra »

DonEmir wrote:Nova godina a sviraci isti, jos je bodova u igri :run: :lol:

Papeljubci :oops: pokvarene kasete, epizoda 2016 :zzzz:
Image
:run:
Tomahawk11
Globalni moderator

#2702 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Tomahawk11 »

ultima_palabra wrote:
DonEmir wrote:Nova godina a sviraci isti, jos je bodova u igri :run: :lol:

Papeljubci :oops: pokvarene kasete, epizoda 2016 :zzzz:
Image
:run:
Aaaaaaaaaaaaaaaa :oops: :mrgreen:
Al ga iskopa, svaka ti cast :lol: :lol:
ultima_palabra

#2703 Re: Safet Sušić - Pape

Post by ultima_palabra »

JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#2704 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

Pape i jes najbolji selektor BiH svih vremena :bih:

samo je Štrumfovima muka od toga pored dvije generacije Osima :evil:
ultima_palabra

#2705 Re: Safet Sušić - Pape

Post by ultima_palabra »

JoseMujica wrote:Pape i jes najbolji selektor BiH svih vremena :bih:

Mojne da i tvoje postove iskopavam :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2706 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Velkoski »

joj ultima, paint skills level expert :skoljka: :mrgreen: :mrgreen:
JoseMujica

#2707 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

ultima_palabra wrote:

slobodno....kad je bijo dobar hvalih ga...kad je pao qhorchu za uši kudijo sam ga....sport je taki

sad realno ne zaslužuje da se seremo po ćoeku bezveze...legenda je legenda bez obzira iz kojeg kluba dolazi
Tito_i_Partija

#2708 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Tito_i_Partija »

Velkoski wrote:joj ultima, paint skills level expert :skoljka: :mrgreen: :mrgreen:
Treb'o bi ti ultimu zaposlit' kod sebe u firmu, ovo je bio odlican primjer istrazivackog zurnalizma. :D
luckylaka

#2709 Re: Safet Sušić - Pape

Post by luckylaka »

JoseMujica wrote:
ultima_palabra wrote:

slobodno....kad je bijo dobar hvalih ga...kad je pao qhorchu za uši kudijo sam ga....sport je taki

sad realno ne zaslužuje da se seremo po ćoeku bezveze...legenda je legenda bez obzira iz kojeg kluba dolazi
:thumbup: Pa znas li ti bolan koliko je ovdje raje bilo koji su otvoreno navijali protiv BiH samo zato sto je Safet selektor.Ljudi su slavili poraz od Kipra,predvidjali katastrofu protiv Argentine samo zbog Safeta.Evo ja licno kazem i za Meshu da je karna od selektora ali se nadam i pored toga sto je zajebo baraz da ce nas odvesti na S.P.Sto kaze joMu dok ima rezultata dobar kad ne ide jebaji ga.
teta marica druga

#2710 Re: Safet Sušić - Pape

Post by teta marica druga »

A1fa wrote:Dvoznak protiv Eviana je kao što se i očekivalo lagano prošao ;) Da nije bilo sudije i guranja ekipe koja je 3 lige iznad, mogli su ovi amateri i do pobjede.

No idemo dalje, u petak je slijedeća sigurica. Samo me sikiraju ovi natpisi po francuskoj štampi, izgleda da su se igrači urotili protiv našeg Saje i pored ove veličanstvene pobjede, a šta se tada zna desiti, vidjeli smo kod Mourinha ...

Citat:
,, Evidence of the lack of ambient serenity, Barbosa went out walking and without greeting her coach, what we had never seen it done''

Oprostit ćete mi na google translatu, ko zna francuski, evo mu original, pošto ih ima ovdje koji će mi napisati da opet lagim :D
http://www.france-voisine.com/ynnews/news/view/31139
Sad znači imaš i para, ali žene ni na vidiku, a obzirom koliko vremena utrošiš prevodeći Sajine izjave sa Francuskog na naš jezik reklo bi se da imaš viška energije. Moja preporuka bi bila da počneš navijati za Evian, jer Sajin otkaz nećeš još dugo dočekati. Ja imam potpuno drugačiju informaciju od tvoje, a to je da Sajo uživa ogromno povjerenje od čelnika Eviana, i otići će tek kada on bude htio. :D
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#2711 Re: Safet Sušić - Pape

Post by A1fa »

teta marica druga wrote:
A1fa wrote:Dvoznak protiv Eviana je kao što se i očekivalo lagano prošao ;) Da nije bilo sudije i guranja ekipe koja je 3 lige iznad, mogli su ovi amateri i do pobjede.

No idemo dalje, u petak je slijedeća sigurica. Samo me sikiraju ovi natpisi po francuskoj štampi, izgleda da su se igrači urotili protiv našeg Saje i pored ove veličanstvene pobjede, a šta se tada zna desiti, vidjeli smo kod Mourinha ...

Citat:
,, Evidence of the lack of ambient serenity, Barbosa went out walking and without greeting her coach, what we had never seen it done''

Oprostit ćete mi na google translatu, ko zna francuski, evo mu original, pošto ih ima ovdje koji će mi napisati da opet lagim :D
http://www.france-voisine.com/ynnews/news/view/31139
Sad znači imaš i para, ali žene ni na vidiku, a obzirom koliko vremena utrošiš prevodeći Sajine izjave sa Francuskog na naš jezik reklo bi se da imaš viška energije. Moja preporuka bi bila da počneš navijati za Evian, jer Sajin otkaz nećeš još dugo dočekati. Ja imam potpuno drugačiju informaciju od tvoje, a to je da Sajo uživa ogromno povjerenje od čelnika Eviana, i otići će tek kada on bude htio. :D
:lol: :lol:
Al zato ti imas vremena da po 3 profila otvaraš i daješ podršku samom sebi :D

Slkučajno će se potrefiti da ce Sajo htjeti otici bas u istom momentu kada ga i ovi budu htjeli izbaciti :lol: :lol:

Htjeli ste konkretne doprinose temi, eto vam ih. Vidjet cemo vec u petak kad opet ne pobjede šta gazde kažu....evo da probam dat prognozu šta će Safet reći nakon slijedece utakmice: ,,razlog ovakve igre i lošeg rezultata veceras je sto smo i u kupu igrali protiv jakog protivnika skoro 120 minuta, to je moralo ostaviti traga na igracima'' 8)

Eto zivi bili pa vidjeli...

P.S. Dobio je Monaco u kupu, sad zamisli nakon patnje protiv ekipe 3 ranga ispod Eviana, sta ce biti u utakmici protiv AS Monaca :run:
Last edited by A1fa on 06/01/2016 13:06, edited 1 time in total.
teta marica druga

#2712 Re: Safet Sušić - Pape

Post by teta marica druga »

A1fa wrote:

Slkučajno će se potrefiti da ce Sajo htjeti otici bas u istom momentu kada ga i ovi budu htjeli izbaciti :lol: :lol:

Htjeli ste konkretne doprinose temi, eto vam ih. Vidjet cemo vec u petak kad opet ne pobjede šta gazde kažu....evo da probam dat prognozu šta će Safet reći nakon slijedece utakmice: ,,razlog ovakve igre i lošeg rezultata veceras je sto smo i u kupu igrali protiv jakog protivnika skoro 120 minuta, to je moralo ostaviti traga na igracima'' 8)

ahahahah čuj njega, on kenome nešto kaže za profile a otvorio 10 različitih naloga i na svakom pokušava ispraviti "nepravdu" koju mu je Safet "nanio". Mogu samo zamisliti kako ti je, kad vidiš da je tvoj najveći neprijatelj najuspješniji selektor tvoje zemlje SVIH VREMENA! Teško i gorko, ali istinito. A evo i sam priznaješ da je Evian imao teškog protivnika, ali to nije ni važno jer nisi kompetentan što se tiče fudbala. Jedino nam koristiš da se dobro zabavimo i nasmijemo na forumu kad kreneš sa onim repliciranjima i podržavanjima samog sebe. :lol: :lol: :lol:

A Safet u svijetu priznat i cijenjen. :D

Nego razmisli i nemoraš odmah odgovarati. Možeš sačekati da ti istekne onaj ban pa sa tog profila odgovoriti. :lol: :lol:
A1fa

#2713 Re: Safet Sušić - Pape

Post by A1fa »

teta marica druga wrote:
A1fa wrote:

ahahahah čuj njega, on kenome nešto kaže za profile a otvorio 10 različitih naloga i na svakom pokušava ispraviti "nepravdu" koju mu je Safet "nanio". Mogu samo zamisliti kako ti je, kad vidiš da je tvoj najveći neprijatelj najuspješniji selektor tvoje zemlje SVIH VREMENA! Teško i gorko, ali istinito. A evo i sam priznaješ da je Evian imao teškog protivnika, ali to nije ni važno jer nisi kompetentan što se tiče fudbala. Jedino nam koristiš da se dobro zabavimo i nasmijemo na forumu kad kreneš sa onim repliciranjima i podržavanjima samog sebe. :lol: :lol: :lol:

A Safet u svijetu priznat i cijenjen. :D

Nego razmisli i nemoraš odmah odgovarati. Možeš sačekati da ti istekne onaj ban pa sa tog profila odgovoriti. :lol: :lol:
Jesam otvarao posle banova, nikad se nisam predstavljao pod duplim identitetima da bih stvorio misljenje da nas ima vise koji bi zastupali odredjene stavove. No to je bilo prije skoro 2 godine. Buduci da se tebe ne sjecam od tada, ocigledno si tad bio aktivan pod drugim imenom kojeg nam sada naravno neces otkriti, ali je dovoljno to sto znas za to, i to te je otkrilo ;)

Banove sam dobijao jer sam odredjenim kretenima kojima je Safet bio preci od reprezentacije i drzave govorio neke stvari na nacin koji moderatori nisu podrzavali, ali je tad bilo nepohodno 8)

Safet je nanio nepravdu jednoj cijeloj generaciji, odnosno nanijeli su je oni koji su postavili ovog smotanka i prodavaca magle za selektora ;)
No kako vidim, ipak ti nisu bili u pravu, u Evianu je dobio sansu da pokaze svu raskos svog trenerskog znanja :lol: :lol:

Safet priznat i cijenjen? Hau yes no, cuo sam trazila ga u vakat Barcelona, a nesta ga i iz Iranskog saveza ono jednom zvali, jelde? :lol: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#2714 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Tomahawk11 »

Je li u nepravdu ulaze i one skoro pa savrsene kvalifikacije i plasman na SP?
Ah, da, nema on nista s tim :zzzz:
A i kako je krenulo, pitanje je kad cemo se opet plasirati na SP (ili EP).

Jbg, sad pojam priznanja....vodi francuskog drugoligasa i ima solidna, cak odlicna pitanja za taj nivo takmicenja.
A1fa

#2715 Re: Safet Sušić - Pape

Post by A1fa »

Tomahawk11 wrote:Je li u nepravdu ulaze i one skoro pa savrsene kvalifikacije i plasman na SP?

Jbg, sad pojam priznanja....vodi francuskog drugoligasa i ima solidna, cak odlicna pitanja za taj nivo takmicenja.

To sto mu taj podatak iskace u biografiji, moze se prvenstveno zahvaliti Ciri Blazevicu. On je samo namirisao pecenje i sjeo za hastal kad je sve bilo servirano i spremno. Gdje je bio godinama prije toga, dok nam je najbolji strijelac Bundeslige morao igrati libera? kakve je izjave davao? Kad smo molili i njega i neka druga velika IGRAČKA imena da dodju, da pomognu da savez uredimo i otjeramo bagru, da se napravi reprezentacija jer materijala ima.....ne moze on nazad zbog djece, dok mu skolu zavrse pa ce onda...u medjuvremenu je mogao po turskoj se angazovati. Njemu je reprezentacija bila odskocna daska, a ne on reprezentaciji, ali kako je krenuo, posle Eviana ce opet imati ,,pauzu'' od 8 godina nakon trenerskog provaljivanja po bratskim muslimanskim zemljama....i zbog toga u petak, 20:00h ALLEZ CLERMONT!!!!
JoseMujica

#2716 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

one kvalifikacije za SP je Sajke odradio majstorski :kakoste: , mada se pred kraj već naziralo da se neko sranje iza brda valja.

Sad jel tu do Saje, onako realno mislim da i nije samo do njega vego nam je dohakao prokleti balkanski mentalitet i nafuranost.

Nešto napola niej štimalo izmedžu Saja i igraća, digli se nosevi, pojebala kemija i umalo nas koštalo prvog mjesta, a eksplodiralo nam u face kontra Egipta, za koji je večina mislila : evo laganica treninga

Al evo vidimo da nije to samo u naske tako...pade sMorinjo, pade Rafa haman na istom
ultima_palabra

#2717 Re: Safet Sušić - Pape

Post by ultima_palabra »

A koja su ono dva igrača debitovala protiv Egipta? :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#2718 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Tomahawk11 »

A1fa wrote:
Tomahawk11 wrote:Je li u nepravdu ulaze i one skoro pa savrsene kvalifikacije i plasman na SP?

To sto mu taj podatak iskace u biografiji, moze se prvenstveno zahvaliti Ciri Blazevicu. On je samo namirisao pecenje i sjeo za hastal kad je sve bilo servirano i spremno. Gdje je bio godinama prije toga, dok nam je najbolji strijelac Bundeslige morao igrati libera? kakve je izjave davao? Kad smo molili i njega i neka druga velika IGRAČKA imena da dodju, da pomognu da savez uredimo i otjeramo bagru, da se napravi reprezentacija jer materijala ima.....ne moze on nazad zbog djece, dok mu skolu zavrse pa ce onda...u medjuvremenu je mogao po turskoj se angazovati. Njemu je reprezentacija bila odskocna daska, a ne on reprezentaciji, ali kako je krenuo, posle Eviana ce opet imati ,,pauzu'' od 8 godina nakon trenerskog provaljivanja po bratskim muslimanskim zemljama....i zbog toga u petak, 20:00h ALLEZ CLERMONT!!!!
Ejs, u velikoj si zabludi ako mislis da je bilo ko s pozicije selektora mogao otjerati bagru koja je bila u savezu.
Isto kao sto ni sad ovima sto su se ustolicili u savezu niko nista ne moze. A vidjeli smo koliko su transparentni i kako prepoznaju situacije. Refleksi ko kod mrtve kobile. Prvenstveno se gleda svoj dzep, a zahvaljujuci plasmanu na SP, dzep je pun 8-)
Prepoznao covjek moment kad sjesti na klupu reprezentacije, nije on kriv sto neko drugi nije.
Nema se on sta kome zahvaljivati, pa tako ni Ciri. Imao je i Ciro svoje prilike.
Ostalo ne bih komentarisao, to je tvoj licni stav, imas pravo da (ne)volis/mrzis covjeka, tvoja stvar.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2719 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Tomahawk11 »

JoseMujica wrote:one kvalifikacije za SP je Sajke odradio majstorski :kakoste: , mada se pred kraj već naziralo da se neko sranje iza brda valja.

Sad jel tu do Saje, onako realno mislim da i nije samo do njega vego nam je dohakao prokleti balkanski mentalitet i nafuranost.

Nešto napola niej štimalo izmedžu Saja i igraća, digli se nosevi, pojebala kemija i umalo nas koštalo prvog mjesta, a eksplodiralo nam u face kontra Egipta, za koji je večina mislila : evo laganica treninga

Al evo vidimo da nije to samo u naske tako...pade sMorinjo, pade Rafa haman na istom
Pa tu je savez bio na potezu, a sta oni urade?! Kad su vidjeli cifru od SP, odlucili su produziti Safetu, analiziralo se, al malo sutra :mrgreen:
Sta su uradili povodom tog svog poteza, svoje greske? Smijenili su Safeta i rijesen problem. Niko iz saveza nije odgovarao za katastrofalan pocetak kvalifikacija.
A1fa

#2720 Re: Safet Sušić - Pape

Post by A1fa »

Tomahawk11 wrote:
A1fa wrote:

Ejs, u velikoj si zabludi ako mislis da je bilo ko s pozicije selektora mogao otjerati bagru koja je bila u savezu.
Isto kao sto ni sad ovima sto su se ustolicili u savezu niko nista ne moze. A vidjeli smo koliko su transparentni i kako prepoznaju situacije. Refleksi ko kod mrtve kobile. Prvenstveno se gleda svoj dzep, a zahvaljujuci plasmanu na SP, dzep je pun 8-)
Prepoznao covjek moment kad sjesti na klupu reprezentacije, nije on kriv sto neko drugi nije.
Nema se on sta kome zahvaljivati, pa tako ni Ciri. Imao je i Ciro svoje prilike.
Ostalo ne bih komentarisao, to je tvoj licni stav, imas pravo da (ne)volis/mrzis covjeka, tvoja stvar.
Ciru sam spomenuo jer niko realan ne moze osporiti da je u jednom momentu on bio taj koji je stvario taj neki pozitivni naboj i pokrenuo talas na kojem smo jahali do utakmice sa Nigerijom, otresao je sa nas taj luzerski mentalitet i u njegov vakat smo sa upola slabijim timom kantali ekipe kao sto je Kipar jer je ulio igracima samopouzdanje.
I nije jedini Safet osjetio priliku, da se ne lazemo, Begovic, Lulic dosta njih kojima je ,,srce zakucalo za Bosnu'' su tad prevagnuli na nasu stranu.
Nije da mrzim Safeta, pomalo mi ga je i žao, on je ogledalo nas. Da je on bogdo uspješniji, da je maher u svom poslu,niko ne bi bio sretniji od mene jer bih sad gledao smjestaje po Francuskoj za EP..

Jedini razlog zbog kojeg mu zelim brz otkaz i jos jedno ponizenje jer je zbog para htio jos dublje da nas ugura u govna, iako je od kraja SP znao a najkasnije posle Kipra da mu je vrijeme da ode. Tu je dokazao da je sitna, balijska duša, podsjećao me na sve ove naše političare koje nas handre i kojima nemožeš ništa. Umjesto da ko gospodin ode, htio je ostati do kraja radi ugovora i novca, sportski motiv tu nije postojao.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2721 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Tomahawk11 »

zbog para htio jos dublje da nas ugura u govna
Prvenstveno se gleda svoj dzep, a zahvaljujuci plasmanu na SP, dzep je pun
Imamo isti motiv, samo sto ja mislim da krivci jos uvijek sjede u savezu.
ONI su dali Safetu novi mandat, nije ga on sam sebi dao. Kad je sve otislo u pm, Safet je bio kolateralna steta.
Ultima zalijepi link Safetove teme kao selektora, gledam koliko se tad hvalio, nekad u 2013. godini, znaci da je ocito imao period kad su i najveci kriticari utihnuli.
Da se razumijemo, nemam nista od toga hoce li Safet zaradjivati milione negdje ili ce sjediti nezaposlen. Nemas ni ti.
Zaboravljaju se sve nase kvalifikacije u kojima smo imali velika ocekivanja, a pocinjali sa, npr. 0-3 sa Rumunijom na Kosevu i onda krecu kalkulacije....ako ovi izgube, a ovi odigraju nerijeseno i ako mi sve dobijemo, mozda nekako do baraza....al tim se selektorima nisu jebavale majke, jer nismo imali kadar....a ko nesta smo ocekivali :-) a nije bas da nismo, znali smo mi i tad bljesnuti, sjetiti se samo odlicnih utakmica protiv Norveske ili Danske, no, nismo bili konstantni, a imali smo kvalitet. Ekipa koja je mogla svakog natamburati i od svakog izgubiti. E, takva ekipa nismo bili u onim kvalifikacijama za SP. Tamburali smo sve redom, imali kiks sa Slovackom i to je to. Konstanta. Necu ulaziti u subjektivne razloge, ali to je zasluga Safeta kao selektora.
I prica vaki je naki je...jes, vodili su nas sve vrhunski strucnjaci, eto Vaha nas zaobilazi ko da kugu bolujemo, Bajevic isto tako diplomatski, koga jos imamo?? Istina je da su nam selektori uglavnom tankosava, Ciro se tu istice kao najvece ime, ima CV, maher je i namazan i to je to. I opet Safet ima bolji rezultat od njeg. Jbg, to su cinjenice, a sad sto ga neko voli/mrzi, to je druga prica.
Tito_i_Partija

#2722 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Tito_i_Partija »

Tomahawk11 wrote:
I prica vaki je naki je...jes, vodili su nas sve vrhunski strucnjaci, eto Vaha nas zaobilazi ko da kugu bolujemo, Bajevic isto tako diplomatski, koga jos imamo??
Vjeruj da je ovo prvenstveno zbog naseg mafijaskog saveza. Ljudi moji, odlazak Usanovica ne znaci apsolutno nista. Da imamo ljude na celu kojima je stvarno stalo do repke, a ne da samo svoj tal u svemu gledaju, imali bi i trenere i igrace kojima bi citav balkan zavidio. Medjutim, kakva drzava takav i savez. Savez je samo odraz politicke situacije u BiH, i k'o takav ne moze bit' nista drugo nego mafijaski.

Ne zamjeram ni Vahi ni Bajevicu sto nece da treniraju repku. Kako sad stvari stoje, da sam i ja neki imalo renomirani trener, i ja bi ucinio isto.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2723 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Tomahawk11 »

Tito_i_Partija wrote:
Tomahawk11 wrote:
I prica vaki je naki je...jes, vodili su nas sve vrhunski strucnjaci, eto Vaha nas zaobilazi ko da kugu bolujemo, Bajevic isto tako diplomatski, koga jos imamo??
Vjeruj da je ovo prvenstveno zbog naseg mafijaskog saveza. Ljudi moji, odlazak Usanovica ne znaci apsolutno nista. Da imamo ljude na celu kojima je stvarno stalo do repke, a ne da samo svoj tal u svemu gledaju, imali bi i trenere i igrace kojima bi citav balkan zavidio. Medjutim, kakva drzava takav i savez. Savez je samo odraz politicke situacije u BiH, i k'o takav ne moze bit' nista drugo nego mafijaski.

Ne zamjeram ni Vahi ni Bajevicu sto nece da treniraju repku. Kako sad stvari stoje, da sam i ja neki imalo renomirani trener, i ja bi ucinio isto.
Tacno tako, moglo se vidjeti i u onim medijskim nastupima kad su bili aktuelni kakve se persone vrzmaju po savezu. Laik ih skonta da su to dzeparosi svoje vrste.
Druga stvar, tesko da i moze biti bolji savez dok se formira po nacionalnom kljucu. Sport bar ne bi trebao da ima veze sa politikom, a kod nas itekako ima.
E, sad, naravno da ne treba zamjerati bilo kome od velikih trenera sto nece u ovo maslo.
Ali....zasto onda tolika galama na Safeta? Kontradiktorno mi je da je zasjeo na klupu kad je vidio najbolju ekipu, zasto to nisu uradili Vaha ili Bajevic? Imali su sigurno bolje startne pozicije. Nisu zbog saveza, tog istog saveza koji je Safetu produzio u nevakat, a onda ga nogirao po onoj staroj da se Ekrem nogira iz kuhinje. Onaj ko misli da je Mesa uspio nesto po tom pitanju, grdno se vara.
JoseMujica

#2724 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

dok god se klubovi ne reorganizuju i pređu na poslovanje kolko para-tolko muzike u nas ozbiljnog sporta neče biti

trenutna situacija je naslijedže prošlog sistema, a nema para kolko je bilo, pa klubovi ovise od ljubavi politike što je puko kameleonsko preživljavanje i mimikrija sporta koja producira ništa i širi pogrešne vrijednosti
missko

#2725 Re: Safet Sušić - Pape

Post by missko »

ultima_palabra wrote:A koja su ono dva igrača debitovala protiv Egipta? :mrgreen:
Mislim da je sustina bila ko je ispao iz kadra a to je najbolji drug 'ajducko srce
Locked