DonEmir wrote:Nova godina a sviraci isti, jos je bodova u igri![]()
![]()
Papeljubcipokvarene kasete, epizoda 2016

Moderators: Charuga, Tomahawk11
Mojne da i tvoje postove iskopavamJoseMujica wrote:Pape i jes najbolji selektor BiH svih vremena![]()
samo je Štrumfovima muka od toga pored dvije generacije Osima
ultima_palabra wrote:Mojne da i tvoje postove iskopavamJoseMujica wrote:Pape i jes najbolji selektor BiH svih vremena![]()
Treb'o bi ti ultimu zaposlit' kod sebe u firmu, ovo je bio odlican primjer istrazivackog zurnalizma.Velkoski wrote:joj ultima, paint skills level expert![]()
![]()
JoseMujica wrote:ultima_palabra wrote:Mojne da i tvoje postove iskopavamJoseMujica wrote:Pape i jes najbolji selektor BiH svih vremena![]()
slobodno....kad je bijo dobar hvalih ga...kad je pao qhorchu za uši kudijo sam ga....sport je taki
sad realno ne zaslužuje da se seremo po ćoeku bezveze...legenda je legenda bez obzira iz kojeg kluba dolazi
Sad znači imaš i para, ali žene ni na vidiku, a obzirom koliko vremena utrošiš prevodeći Sajine izjave sa Francuskog na naš jezik reklo bi se da imaš viška energije. Moja preporuka bi bila da počneš navijati za Evian, jer Sajin otkaz nećeš još dugo dočekati. Ja imam potpuno drugačiju informaciju od tvoje, a to je da Sajo uživa ogromno povjerenje od čelnika Eviana, i otići će tek kada on bude htio.A1fa wrote:Dvoznak protiv Eviana je kao što se i očekivalo lagano prošaoDa nije bilo sudije i guranja ekipe koja je 3 lige iznad, mogli su ovi amateri i do pobjede.
No idemo dalje, u petak je slijedeća sigurica. Samo me sikiraju ovi natpisi po francuskoj štampi, izgleda da su se igrači urotili protiv našeg Saje i pored ove veličanstvene pobjede, a šta se tada zna desiti, vidjeli smo kod Mourinha ...
Citat:
,, Evidence of the lack of ambient serenity, Barbosa went out walking and without greeting her coach, what we had never seen it done''
Oprostit ćete mi na google translatu, ko zna francuski, evo mu original, pošto ih ima ovdje koji će mi napisati da opet lagim![]()
http://www.france-voisine.com/ynnews/news/view/31139
teta marica druga wrote:Sad znači imaš i para, ali žene ni na vidiku, a obzirom koliko vremena utrošiš prevodeći Sajine izjave sa Francuskog na naš jezik reklo bi se da imaš viška energije. Moja preporuka bi bila da počneš navijati za Evian, jer Sajin otkaz nećeš još dugo dočekati. Ja imam potpuno drugačiju informaciju od tvoje, a to je da Sajo uživa ogromno povjerenje od čelnika Eviana, i otići će tek kada on bude htio.A1fa wrote:Dvoznak protiv Eviana je kao što se i očekivalo lagano prošaoDa nije bilo sudije i guranja ekipe koja je 3 lige iznad, mogli su ovi amateri i do pobjede.
No idemo dalje, u petak je slijedeća sigurica. Samo me sikiraju ovi natpisi po francuskoj štampi, izgleda da su se igrači urotili protiv našeg Saje i pored ove veličanstvene pobjede, a šta se tada zna desiti, vidjeli smo kod Mourinha ...
Citat:
,, Evidence of the lack of ambient serenity, Barbosa went out walking and without greeting her coach, what we had never seen it done''
Oprostit ćete mi na google translatu, ko zna francuski, evo mu original, pošto ih ima ovdje koji će mi napisati da opet lagim![]()
http://www.france-voisine.com/ynnews/news/view/31139
ahahahah čuj njega, on kenome nešto kaže za profile a otvorio 10 različitih naloga i na svakom pokušava ispraviti "nepravdu" koju mu je Safet "nanio". Mogu samo zamisliti kako ti je, kad vidiš da je tvoj najveći neprijatelj najuspješniji selektor tvoje zemlje SVIH VREMENA! Teško i gorko, ali istinito. A evo i sam priznaješ da je Evian imao teškog protivnika, ali to nije ni važno jer nisi kompetentan što se tiče fudbala. Jedino nam koristiš da se dobro zabavimo i nasmijemo na forumu kad kreneš sa onim repliciranjima i podržavanjima samog sebe.A1fa wrote:
![]()
![]()
Al zato ti imas vremena da po 3 profila otvaraš i daješ podršku samom sebi![]()
Slkučajno će se potrefiti da ce Sajo htjeti otici bas u istom momentu kada ga i ovi budu htjeli izbaciti![]()
![]()
Htjeli ste konkretne doprinose temi, eto vam ih. Vidjet cemo vec u petak kad opet ne pobjede šta gazde kažu....evo da probam dat prognozu šta će Safet reći nakon slijedece utakmice: ,,razlog ovakve igre i lošeg rezultata veceras je sto smo i u kupu igrali protiv jakog protivnika skoro 120 minuta, to je moralo ostaviti traga na igracima''![]()
Eto zivi bili pa vidjeli...
Jesam otvarao posle banova, nikad se nisam predstavljao pod duplim identitetima da bih stvorio misljenje da nas ima vise koji bi zastupali odredjene stavove. No to je bilo prije skoro 2 godine. Buduci da se tebe ne sjecam od tada, ocigledno si tad bio aktivan pod drugim imenom kojeg nam sada naravno neces otkriti, ali je dovoljno to sto znas za to, i to te je otkriloteta marica druga wrote:ahahahah čuj njega, on kenome nešto kaže za profile a otvorio 10 različitih naloga i na svakom pokušava ispraviti "nepravdu" koju mu je Safet "nanio". Mogu samo zamisliti kako ti je, kad vidiš da je tvoj najveći neprijatelj najuspješniji selektor tvoje zemlje SVIH VREMENA! Teško i gorko, ali istinito. A evo i sam priznaješ da je Evian imao teškog protivnika, ali to nije ni važno jer nisi kompetentan što se tiče fudbala. Jedino nam koristiš da se dobro zabavimo i nasmijemo na forumu kad kreneš sa onim repliciranjima i podržavanjima samog sebe.A1fa wrote:
![]()
![]()
Al zato ti imas vremena da po 3 profila otvaraš i daješ podršku samom sebi![]()
Slkučajno će se potrefiti da ce Sajo htjeti otici bas u istom momentu kada ga i ovi budu htjeli izbaciti![]()
![]()
Htjeli ste konkretne doprinose temi, eto vam ih. Vidjet cemo vec u petak kad opet ne pobjede šta gazde kažu....evo da probam dat prognozu šta će Safet reći nakon slijedece utakmice: ,,razlog ovakve igre i lošeg rezultata veceras je sto smo i u kupu igrali protiv jakog protivnika skoro 120 minuta, to je moralo ostaviti traga na igracima''![]()
Eto zivi bili pa vidjeli...![]()
![]()
![]()
A Safet u svijetu priznat i cijenjen.![]()
Nego razmisli i nemoraš odmah odgovarati. Možeš sačekati da ti istekne onaj ban pa sa tog profila odgovoriti.![]()
Tomahawk11 wrote:Je li u nepravdu ulaze i one skoro pa savrsene kvalifikacije i plasman na SP?
Ah, da, nema on nista s tim![]()
A i kako je krenulo, pitanje je kad cemo se opet plasirati na SP (ili EP).
Jbg, sad pojam priznanja....vodi francuskog drugoligasa i ima solidna, cak odlicna pitanja za taj nivo takmicenja.
Ejs, u velikoj si zabludi ako mislis da je bilo ko s pozicije selektora mogao otjerati bagru koja je bila u savezu.A1fa wrote:Tomahawk11 wrote:Je li u nepravdu ulaze i one skoro pa savrsene kvalifikacije i plasman na SP?
Jbg, sad pojam priznanja....vodi francuskog drugoligasa i ima solidna, cak odlicna pitanja za taj nivo takmicenja.
To sto mu taj podatak iskace u biografiji, moze se prvenstveno zahvaliti Ciri Blazevicu. On je samo namirisao pecenje i sjeo za hastal kad je sve bilo servirano i spremno. Gdje je bio godinama prije toga, dok nam je najbolji strijelac Bundeslige morao igrati libera? kakve je izjave davao? Kad smo molili i njega i neka druga velika IGRAČKA imena da dodju, da pomognu da savez uredimo i otjeramo bagru, da se napravi reprezentacija jer materijala ima.....ne moze on nazad zbog djece, dok mu skolu zavrse pa ce onda...u medjuvremenu je mogao po turskoj se angazovati. Njemu je reprezentacija bila odskocna daska, a ne on reprezentaciji, ali kako je krenuo, posle Eviana ce opet imati ,,pauzu'' od 8 godina nakon trenerskog provaljivanja po bratskim muslimanskim zemljama....i zbog toga u petak, 20:00h ALLEZ CLERMONT!!!!
Pa tu je savez bio na potezu, a sta oni urade?! Kad su vidjeli cifru od SP, odlucili su produziti Safetu, analiziralo se, al malo sutraJoseMujica wrote:one kvalifikacije za SP je Sajke odradio majstorski, mada se pred kraj već naziralo da se neko sranje iza brda valja.
Sad jel tu do Saje, onako realno mislim da i nije samo do njega vego nam je dohakao prokleti balkanski mentalitet i nafuranost.
Nešto napola niej štimalo izmedžu Saja i igraća, digli se nosevi, pojebala kemija i umalo nas koštalo prvog mjesta, a eksplodiralo nam u face kontra Egipta, za koji je večina mislila : evo laganica treninga
Al evo vidimo da nije to samo u naske tako...pade sMorinjo, pade Rafa haman na istom
Ciru sam spomenuo jer niko realan ne moze osporiti da je u jednom momentu on bio taj koji je stvario taj neki pozitivni naboj i pokrenuo talas na kojem smo jahali do utakmice sa Nigerijom, otresao je sa nas taj luzerski mentalitet i u njegov vakat smo sa upola slabijim timom kantali ekipe kao sto je Kipar jer je ulio igracima samopouzdanje.Tomahawk11 wrote:Ejs, u velikoj si zabludi ako mislis da je bilo ko s pozicije selektora mogao otjerati bagru koja je bila u savezu.A1fa wrote:Tomahawk11 wrote:Je li u nepravdu ulaze i one skoro pa savrsene kvalifikacije i plasman na SP?
To sto mu taj podatak iskace u biografiji, moze se prvenstveno zahvaliti Ciri Blazevicu. On je samo namirisao pecenje i sjeo za hastal kad je sve bilo servirano i spremno. Gdje je bio godinama prije toga, dok nam je najbolji strijelac Bundeslige morao igrati libera? kakve je izjave davao? Kad smo molili i njega i neka druga velika IGRAČKA imena da dodju, da pomognu da savez uredimo i otjeramo bagru, da se napravi reprezentacija jer materijala ima.....ne moze on nazad zbog djece, dok mu skolu zavrse pa ce onda...u medjuvremenu je mogao po turskoj se angazovati. Njemu je reprezentacija bila odskocna daska, a ne on reprezentaciji, ali kako je krenuo, posle Eviana ce opet imati ,,pauzu'' od 8 godina nakon trenerskog provaljivanja po bratskim muslimanskim zemljama....i zbog toga u petak, 20:00h ALLEZ CLERMONT!!!!
Isto kao sto ni sad ovima sto su se ustolicili u savezu niko nista ne moze. A vidjeli smo koliko su transparentni i kako prepoznaju situacije. Refleksi ko kod mrtve kobile. Prvenstveno se gleda svoj dzep, a zahvaljujuci plasmanu na SP, dzep je pun![]()
Prepoznao covjek moment kad sjesti na klupu reprezentacije, nije on kriv sto neko drugi nije.
Nema se on sta kome zahvaljivati, pa tako ni Ciri. Imao je i Ciro svoje prilike.
Ostalo ne bih komentarisao, to je tvoj licni stav, imas pravo da (ne)volis/mrzis covjeka, tvoja stvar.
zbog para htio jos dublje da nas ugura u govna
Imamo isti motiv, samo sto ja mislim da krivci jos uvijek sjede u savezu.Prvenstveno se gleda svoj dzep, a zahvaljujuci plasmanu na SP, dzep je pun
Vjeruj da je ovo prvenstveno zbog naseg mafijaskog saveza. Ljudi moji, odlazak Usanovica ne znaci apsolutno nista. Da imamo ljude na celu kojima je stvarno stalo do repke, a ne da samo svoj tal u svemu gledaju, imali bi i trenere i igrace kojima bi citav balkan zavidio. Medjutim, kakva drzava takav i savez. Savez je samo odraz politicke situacije u BiH, i k'o takav ne moze bit' nista drugo nego mafijaski.Tomahawk11 wrote:
I prica vaki je naki je...jes, vodili su nas sve vrhunski strucnjaci, eto Vaha nas zaobilazi ko da kugu bolujemo, Bajevic isto tako diplomatski, koga jos imamo??
Tacno tako, moglo se vidjeti i u onim medijskim nastupima kad su bili aktuelni kakve se persone vrzmaju po savezu. Laik ih skonta da su to dzeparosi svoje vrste.Tito_i_Partija wrote:Vjeruj da je ovo prvenstveno zbog naseg mafijaskog saveza. Ljudi moji, odlazak Usanovica ne znaci apsolutno nista. Da imamo ljude na celu kojima je stvarno stalo do repke, a ne da samo svoj tal u svemu gledaju, imali bi i trenere i igrace kojima bi citav balkan zavidio. Medjutim, kakva drzava takav i savez. Savez je samo odraz politicke situacije u BiH, i k'o takav ne moze bit' nista drugo nego mafijaski.Tomahawk11 wrote:
I prica vaki je naki je...jes, vodili su nas sve vrhunski strucnjaci, eto Vaha nas zaobilazi ko da kugu bolujemo, Bajevic isto tako diplomatski, koga jos imamo??
Ne zamjeram ni Vahi ni Bajevicu sto nece da treniraju repku. Kako sad stvari stoje, da sam i ja neki imalo renomirani trener, i ja bi ucinio isto.
Mislim da je sustina bila ko je ispao iz kadra a to je najbolji drug 'ajducko srceultima_palabra wrote:A koja su ono dva igrača debitovala protiv Egipta?