Ipak su te repke za klasu iznad nas.Naravno ne podcjenjujem nas,ali teško bi mogli parirati.To što Englezi imaju slabe rezultate to je drugo.solo2 wrote:Heh - de se presaberi pa napisi komentar ponovo - mozes ti to bolje sigurno.cindrlimindrli wrote:Bolji smo od Engleske, sa ostalima bi bilo gutavo al' mogli bi se nadigravati.solo2 wrote:Od protivnika iz prvog sesira jedino bi se moglo igrati sa Rusima i Hrvatskom ostalo tesko (Spanija, Holandija, Njemacka, Engleska, Italija, Portugal).
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#22376 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- DonVito
#22377 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Strucnjaci vec sastavljaju tablicu SP 2014.
Safet Susic Pape gospodin i strucnjak
LEGENDA BH NOGOMETA.
Safet Susic Pape gospodin i strucnjak
- limeni
#22378 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
daleko smo mi jos od sp 2014 druze, polako samo da mlatnemo latviju i litvaniju i jednom slovake..za lihtenstein se ne bojim..DonVito wrote:Strucnjaci vec sastavljaju tablicu SP 2014.
Safet Susic Pape gospodin i strucnjakLEGENDA BH NOGOMETA.
-
ja71
#22379 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Cuvaj se Pape ovih hvalospjevaDonVito wrote:Strucnjaci vec sastavljaju tablicu SP 2014.
kad prvu utakmicu kiksamo masa ce biti proporcionalno brutalna u svojoj kritici
- DonVito
#22380 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ja71 wrote:Cuvaj se Pape ovih hvalospjevaDonVito wrote:Strucnjaci vec sastavljaju tablicu SP 2014.
Uz Papeta u dobru i tugi.
Prije svega uz rep. BIH ko god je selektor a ovaj covjek je legenda bh nogometa, nas najbolji selektor svih vremena.
- DonVito
#22381 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Naravno da smo daleko.limeni wrote:daleko smo mi jos od sp 2014 druze, polako samo da mlatnemo latviju i litvaniju i jednom slovake..za lihtenstein se ne bojim..DonVito wrote:Strucnjaci vec sastavljaju tablicu SP 2014.
Od tekme do tekme a uopste ne treba misliti sad o Slovackoj.
Pobjedu protiv Grcke treba ovjeriti u sljedecem meču klf. tj. u gostima protiv Latvije a kiks protiv Latvije bi nas vratio na pocetak sa Grckom.
- jeza u ledja
#22382 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Tacno tako.ja71 wrote:Cuvaj se Pape ovih hvalospjevaDonVito wrote:Strucnjaci vec sastavljaju tablicu SP 2014.
- DonVito
#22383 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
jeza u ledja wrote:Tacno tako.ja71 wrote:Cuvaj se Pape ovih hvalospjevaDonVito wrote:Strucnjaci vec sastavljaju tablicu SP 2014.
- jeza u ledja
#22384 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nista mi ne kolutaj.
-
todd_smith
#22385 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ici ce prica Pape najbolji selektor, pa kada ne osvojimo SP reci ce da je podbacio i da treba dobiti nogu 
- DonVito
#22386 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
DonVito wrote:DonVito wrote:Veni, vidi, vici
-
solo2
#22387 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
U pravu si, kad onda krene prica nesposoban, 'vakav-'nakav, da nije bilo Osima nebi ni kvalifikacije prosli. Onda ce traziti Vahu ili Bajevica - mozda i Murinho postane dostupan jer mi se mozemo nadigravati sa Spanijom, Italijom i Njemackomtodd_smith wrote:Ici ce prica Pape najbolji selektor, pa kada ne osvojimo SP reci ce da je podbacio i da treba dobiti nogu
- BHF_Manijak
#22388 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sve ispod polufinala je karanana!todd_smith wrote:Ici ce prica Pape najbolji selektor, pa kada ne osvojimo SP reci ce da je podbacio i da treba dobiti nogu
-
solo2
#22389 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jaki smo u PM - treba s' Barcom da igramo prijateljske, da ih naucimo kako se igraBHF_Manijak wrote:Sve ispod polufinala je karanana!todd_smith wrote:Ici ce prica Pape najbolji selektor, pa kada ne osvojimo SP reci ce da je podbacio i da treba dobiti nogu![]()
A za iduce takmicenje vec nista ispod titule!
- Bosanski_kralj
#22390 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nevjerovatno kako ljudi slabo kontaju sarkazam. 
- BHF_Manijak
#22391 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dzaba je, vidis da nisam ni odgovarao, ne da mi se fakat crtat!Bosanski_kralj wrote:Nevjerovatno kako ljudi slabo kontaju sarkazam.
- Logovan
#22392 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A ti bi trebao malo razmisliti o tome da li se zajebava i tako to.solo2 wrote: Jaki smo u PM - treba s' Barcom da igramo prijateljske, da ih naucimo kako se igra- treba spustiti loptu na zemlju a ne jesti .ovna bezveze do sad' je bilo iznad ocekivanja - treba nastaviti istim tempom, laganini bez euforije
-
todd_smith
#22393 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja uopste nisam bio sarkastican.
- BHF_Manijak
#22394 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jesam ja!todd_smith wrote:Ja uopste nisam bio sarkastican.
-
todd_smith
-
solo2
#22396 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja ozbiljno mislim da trebamo igrati s Barcom_terminaš_ wrote:A ti bi trebao malo razmisliti o tome da li se zajebava i tako to.solo2 wrote: Jaki smo u PM - treba s' Barcom da igramo prijateljske, da ih naucimo kako se igra- treba spustiti loptu na zemlju a ne jesti .ovna bezveze do sad' je bilo iznad ocekivanja - treba nastaviti istim tempom, laganini bez euforije
- DonVito
#22397 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Na novi update Fifa rang liste koja izlazi 06.6. dan prije tekme sa Latvijom trebali bi imati oko 1012p ako sam tacno racunao, tj. pomjerao iz vrijednosti u vrijednost ali sigurno ce biti preko +1000 poena
po prvi put u hisoriji BH rep.
Safet Susic - Pape najbolji selektor rep. BIH
Trenutna tablica..

Safet Susic - Pape najbolji selektor rep. BIH
Trenutna tablica..

-
motorola01
#22398 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zasto nas vrli selektor svojim izjavama tjera Halilovica od nase reprezentacije?
- luckylaka
#22399 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Gospodin Safet Susic-PAPE
Sušić odgovorio Štimcu vezano za Halilovića
Piše: V. K.
Selektor Hrvatske Igor Štimac jučer je izjavio da će poslati poziv Alenu Haliloviću za utakmicu te reprezentacije sa Škotskom.
Halilović ima pravo nastupa i za Bosnu i Hercegovinu, ali selektor A nacionalnog fudbalskom tima Bosne i Hercegovine Safet Sušić kazao je kako ne namjerava, još uvijek, poslati poziv mladoj zvijezdi Dinama.
“Ostajem pri onome što sam rekao. Još je premlad da bi mogao konkurisati za mjesto među Zmajevima. Naše misle su usmjerene prema Rigi i naravno pobjedi nad Latvijom. Moj kolega Igor Štimac ima puno pravo pozvati Halilovića, a on se odazvati ako to želi. Mi im samo možemo poželjeti sreću da se skupa nađemo u Brazilu”, rekao je Sušić.
Halilović je odgovorio Štimcu kako još uvijek nije odlučio da li će prihvatiti njegov poziv, te je naglasio kako će razmisliti o njemu.
"
Sušić odgovorio Štimcu vezano za Halilovića
Piše: V. K.
Selektor Hrvatske Igor Štimac jučer je izjavio da će poslati poziv Alenu Haliloviću za utakmicu te reprezentacije sa Škotskom.
Halilović ima pravo nastupa i za Bosnu i Hercegovinu, ali selektor A nacionalnog fudbalskom tima Bosne i Hercegovine Safet Sušić kazao je kako ne namjerava, još uvijek, poslati poziv mladoj zvijezdi Dinama.
“Ostajem pri onome što sam rekao. Još je premlad da bi mogao konkurisati za mjesto među Zmajevima. Naše misle su usmjerene prema Rigi i naravno pobjedi nad Latvijom. Moj kolega Igor Štimac ima puno pravo pozvati Halilovića, a on se odazvati ako to želi. Mi im samo možemo poželjeti sreću da se skupa nađemo u Brazilu”, rekao je Sušić.
Halilović je odgovorio Štimcu kako još uvijek nije odlučio da li će prihvatiti njegov poziv, te je naglasio kako će razmisliti o njemu.
"
-
motorola01
#22400 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
http://avaz.ba/naslovnica_a/print/vl/20 ... 17823.jpeg
Jest brate pravi dingospo bas kao i ovi iz Avaza(Oleg mamu mu Lokmic):
-Štimac će zvati Alena Halilovića u reprezentaciju Hrvatske
-Sušić: Neka mu je sa srećom
Sušić:Prema mom mišljenju, ako zaigra za Hrvatsku, bit će to logičan slijed okolnosti i za mene neće predstavljati iznenađenje. Rođen je u Hrvatskoj, igrao je za njihovu U-17 selekciju, član je Dinama...
Što se tiče njegovih igračkih kapaciteta, on je nesumnjivo veliki talent, ali je još daleko od velikog igrača. Pitanje je bi li nam mogao pomoći čak i u narednim kvalifikacijama - kaže selektor Safet Sušić za "Avaz".
Jest brate pravi dingospo bas kao i ovi iz Avaza(Oleg mamu mu Lokmic):
-Štimac će zvati Alena Halilovića u reprezentaciju Hrvatske
-Sušić: Neka mu je sa srećom
Sušić:Prema mom mišljenju, ako zaigra za Hrvatsku, bit će to logičan slijed okolnosti i za mene neće predstavljati iznenađenje. Rođen je u Hrvatskoj, igrao je za njihovu U-17 selekciju, član je Dinama...
Što se tiče njegovih igračkih kapaciteta, on je nesumnjivo veliki talent, ali je još daleko od velikog igrača. Pitanje je bi li nam mogao pomoći čak i u narednim kvalifikacijama - kaže selektor Safet Sušić za "Avaz".