BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Baltazar_khan
#2701 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
šuko me sinoć iritirao ne smije da kaže kučka 
- Edin H.
#2702 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
[youtube]www.youtube.com/watch?v=kA5Cq7EH58Y[/youtube]Tomahawk11 wrote:Zavjera?antifascism wrote:[Mujdza nije igrap da bi Vrsajevica mogli prodat. Lik nikada nista nije pokazao a da smo jucer pobjedili on bi posto prvotimac.![]()
Last edited by Edin H. on 07/09/2013 12:39, edited 1 time in total.
-
Nebitan32
#2703 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Nadam se da ce ubaciti Hajrovica bar jedno poluvrijeme. Bit ce korisniji i od Medunjanina, Pjanica i Misimovica
-
Mustang1
#2704 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Rekao je da nije spreman skroz i da misli da mu je vazniji u Slovackoj da ne zeli rizikovati .. Samo ne kontam kad ce rizikovati ako nece u sinocnjoj utakmiciTomahawk11 wrote:Bas to razlog??! U najvaznijoj utakmici....It_is_a_Leclerc wrote:Kaže Pape da ga štedi. Nije do kraja jasno za što ga štedi (valjda za baraž).Baltazar_khan wrote:halalite nisam upratio... zbog čega nije bilo mensura mujdže?
A i sinoc je rekao da ce ovaj isti sastav igrati i tamo
- Pismonosa
#2705 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Rečeno je da je Mujdža rovit i nedovoljno spreman da odigra dvije jake i kvalitetne utakmice uzastopno. Što nije ni čudo s obzirom koliko dugo nije u trenažnom procesu i koliko je pauzirao zbog povrede. Nema potrebe sad stvari preuveličavati i praviti ih gorim nego što jesu. A lično mislim da bismo uzeli sloveke sinoć da je Mensur bio fit i da je igrao.
Last edited by Pismonosa on 07/09/2013 12:40, edited 1 time in total.
- cyprus
#2706 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Čini se da se lik stvarno preziva KuckaBaltazar_khan wrote:šuko me sinoć iritirao ne smije da kaže kučka
Al ovo sa Weissom koji je igro u Čelziju
- It_is_a_Leclerc
#2707 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Odlična ideja ! Bravo Pape !Mustang1 wrote: Rekao je da nije spreman skroz i da misli da mu je vazniji u Slovackoj da ne zeli rizikovati .. Samo ne kontam kad ce rizikovati ako nece u sinocnjoj utakmici![]()
A i sinoc je rekao da ce ovaj isti sastav igrati i tamo
- antifascism
#2708 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Nikakva zavjera, avdiji je menadzer sead susic. Odigro je evo 10 utakmica.Tomahawk11 wrote:Zavjera?antifascism wrote:Mujdza nije igrap da bi Vrsajevica mogli prodat. Lik nikada nista nije pokazao a da smo jucer pobjedili on bi posto prvotimac.It_is_a_Leclerc wrote:
Kaže Pape da ga štedi. Nije do kraja jasno za što ga štedi (valjda za baraž).![]()
- Pismonosa
#2709 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Nije li taj Weiss bio u Wolfsburgu skupa sa Džekom i Pekarikom, ili sam ja to samo sanjaocyprus wrote:Čini se da se lik stvarno preziva KuckaBaltazar_khan wrote:šuko me sinoć iritirao ne smije da kaže kučkaZašto smo mi mislili drugačije?
Al ovo sa Weissom koji je igro u Čelziju![]()
- pirmin
#2710 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Moze li neko staviti onu FIFA-inu rang listu kojom smo se urcili da mu se naje#&% kone sa najvecim sisama? 
-
udrch
#2711 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
uh jeste se raspisali..nacionalno takmičenje u zajebanciji..
izgubili smo 7. utakmicu u kvalifikacijama..zasluženo? - jesmo, jer smo primili gol..
od jutros čitam kako su nam Slovaci očitali lekciju..a jesu li? jesu moj kurac..
mi smo sinoć pobjedili sami sebe, Slovaci nisu pokazali ništa više nego je pokazao Lihtenštajn protiv Grka..
prilika Hamšika je faul koji je morao biti sviran, ali nije..gol je lutrija koja se može svakome desiti..jedina izrađena akcija bila je ona prilika Wajsa..šupljina koju smo imali na desnoj strani je stvar koja nas je totalno limitirala i zato je ponekad izgledalo da Slovaci igraju odlično..da je Medunjanin uspio tokom utakmice shvatiti koju poziciju igra i pomogne nesretnom Vršajeviću ne bi ni to izgledalo toliko loše..
šta su to Slovaci uradili čega bi se mi morali plašiti..pokazali su ništa i mogli su pobjediti jedino reprezentaciju koja ih je previše potcijenila i koja je redom odigrala toliko loše da je to teško ponoviti..
iskreno, ja prvi sam ih podcijenio..ne zato što mislim da su loši, već zato što znam da su naši zaista dobri..u dobrim su formama, zdravi su i željni..vole ovu zemlju i žele uspjeh..s obzirom na prednost koju smo do sinoć imali, zaista nisam očekivao neki grč i nervozu, i još mi nije jasno zašto su onoliko bili limitirani..
Slovaci su odigrali najbolje što su mogli i neki njihovi igrači su odigrali najbolje utakmice u životu..ne mogu da vjerujem da je neko mogao onako zaustaviti Džeku koji nije napravio ništa..ne razumijem zašto je Ibišević onoliko bio rezerviran..Misimović je podbacio tamo gdje on to ne zna..on može manje da se trudi, ali da mu pasovi budu neprecizni i nemaštoviti to nisam nikad vidio..Pjanić je imao znanja da radi šta želi, a nakon što smo vidjeli i da to može, on nije radio..Salihović i Lulić su toliko isforsirani da su na kraju pali potpuno..Medunjanin čitavo vrijeme samo kroz sredinu..Bičakčić i Spahić su odigrali solidno kako im niko nije pomagao..Begović onakav gol inače ne bi odbranio..
i nakon sinošnje utakmice nisam nasikiran..jači smo, bolji smo i pobjedićemo..
Slovaci vjerovatno to neće željeti da urade, ali će u utorak da izgore kao što smo i mi..nemoguće je da im apetiti ne porastu do utorka..oni nemaju nikakvih šansi objektivno ni za baraž ni prvenstvo, ali će do utorka da se umisle..
krenu li sa sinošnjom ekipom naprijed, naši momci će ih ubiti kao što su to trebali sinoć uraditi..
iako Sušić govori kako će krenuti ista ekipa, do utorka će se to promjeniti, jer je on sinoć to izjavio kako bi opravdao ubacivanje Vršajevića i poštedu Mujdže..Mujdža sigurno počinje utakmicu, a umjesto Medunjanina počinje Rahimić ili Zahirović..neko mora i trčati i to će Sušić shvatiti kad pogleda snimak..
glavu gore, jer Brazil još uvijek ovisi o našim igrama, ali ni Grci nisu blistavi..

izgubili smo 7. utakmicu u kvalifikacijama..zasluženo? - jesmo, jer smo primili gol..
od jutros čitam kako su nam Slovaci očitali lekciju..a jesu li? jesu moj kurac..
mi smo sinoć pobjedili sami sebe, Slovaci nisu pokazali ništa više nego je pokazao Lihtenštajn protiv Grka..
prilika Hamšika je faul koji je morao biti sviran, ali nije..gol je lutrija koja se može svakome desiti..jedina izrađena akcija bila je ona prilika Wajsa..šupljina koju smo imali na desnoj strani je stvar koja nas je totalno limitirala i zato je ponekad izgledalo da Slovaci igraju odlično..da je Medunjanin uspio tokom utakmice shvatiti koju poziciju igra i pomogne nesretnom Vršajeviću ne bi ni to izgledalo toliko loše..
šta su to Slovaci uradili čega bi se mi morali plašiti..pokazali su ništa i mogli su pobjediti jedino reprezentaciju koja ih je previše potcijenila i koja je redom odigrala toliko loše da je to teško ponoviti..
iskreno, ja prvi sam ih podcijenio..ne zato što mislim da su loši, već zato što znam da su naši zaista dobri..u dobrim su formama, zdravi su i željni..vole ovu zemlju i žele uspjeh..s obzirom na prednost koju smo do sinoć imali, zaista nisam očekivao neki grč i nervozu, i još mi nije jasno zašto su onoliko bili limitirani..
Slovaci su odigrali najbolje što su mogli i neki njihovi igrači su odigrali najbolje utakmice u životu..ne mogu da vjerujem da je neko mogao onako zaustaviti Džeku koji nije napravio ništa..ne razumijem zašto je Ibišević onoliko bio rezerviran..Misimović je podbacio tamo gdje on to ne zna..on može manje da se trudi, ali da mu pasovi budu neprecizni i nemaštoviti to nisam nikad vidio..Pjanić je imao znanja da radi šta želi, a nakon što smo vidjeli i da to može, on nije radio..Salihović i Lulić su toliko isforsirani da su na kraju pali potpuno..Medunjanin čitavo vrijeme samo kroz sredinu..Bičakčić i Spahić su odigrali solidno kako im niko nije pomagao..Begović onakav gol inače ne bi odbranio..
i nakon sinošnje utakmice nisam nasikiran..jači smo, bolji smo i pobjedićemo..
Slovaci vjerovatno to neće željeti da urade, ali će u utorak da izgore kao što smo i mi..nemoguće je da im apetiti ne porastu do utorka..oni nemaju nikakvih šansi objektivno ni za baraž ni prvenstvo, ali će do utorka da se umisle..
krenu li sa sinošnjom ekipom naprijed, naši momci će ih ubiti kao što su to trebali sinoć uraditi..
iako Sušić govori kako će krenuti ista ekipa, do utorka će se to promjeniti, jer je on sinoć to izjavio kako bi opravdao ubacivanje Vršajevića i poštedu Mujdže..Mujdža sigurno počinje utakmicu, a umjesto Medunjanina počinje Rahimić ili Zahirović..neko mora i trčati i to će Sušić shvatiti kad pogleda snimak..
glavu gore, jer Brazil još uvijek ovisi o našim igrama, ali ni Grci nisu blistavi..
- Ajatolah_
#2712 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Joj, ja se jučer smijao Šuki.cyprus wrote:Čini se da se lik stvarno preziva KuckaBaltazar_khan wrote:šuko me sinoć iritirao ne smije da kaže kučkaZašto smo mi mislili drugačije?
- BegA_
#2713 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Nama je Suko peh. Sve su mi ladje potonule kad' sam cuo da on prenosi.
- Šveđanin
#2714 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Dakle s porazom bi mogli i izvan baraža, remi nas vodi u baraž, a pobjeda u Brazil.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
-
Mustang1
#2715 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Samo je pitanje vremena kada ce mnogi igraci iz ove nase lige da uzmu za menadzera Suada Susica 
-
Frankyee
#2716 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
vozač wrote:haj ba šta se palite bez veze, izgubili i gotovo, kraj priče, idemo dalje, u utorak revanš pa ćemo vidjeti, bilo bi jako dobro ako već ne dobijemo da uzmemo barem bod, čisto da grci onda moraju pobijediti slovake kod kuće
valjda će nas nekad i sreća pogledati, jbg sinoć grci uspjeli i crveni zaraditi protiv lihtenštajna, dali go u 72 minuti na jedvite jade, pa jebem ga ja neće se valjda čitave kvalifikacije provlačiti na guzove, moraju i oni negdje naletiti, a ovi slovaci su za njih izmislili fudbal
malo više optimizma i podrške, sad svi kritičari, do utakmice se jedva 40-ak stranica foruma napunilo, a u dva dana za tekmu skoro pa duplo više i većina samo pljuje
uostalom da smo pobijedili sinoć, utakmica u žilini ne bi bila zanimljiva, ovako barem znam što idem, turistički sigurno ne, hajmo jedina![]()
i slažem se da je onaj hajrović, barem onako naizgled odličan, fino građen, pravi sportista, a izgleda i da zna sa loptom, rahimića i mujdžu bih također volio vidjeti u timu, trebaće nam u utorak
sretno momci, sve je i dalje u našim rukama, a vjerujem da će u žilini biti lakše nego u zenici, a opet će nas biti više od domaćina, dakle samo hrabro pa šta bog da
Grci ce sigurno do kraja kvalifikacija da uzmu 9 bodova i da dadnu svega 3 gola. Sada ce jos vise da podignu moral kada su vidjeli da smo mi prosuli bodove. Ako ne pobijedimo u Zilini Grci preuzimaju prvo mjesto.
- Baltazar_khan
#2717 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
pobjeda nas vodi u po ko zna koji put novu "istorijsku" utakmicu... protiv litvanijeŠveđanin wrote:Dakle s porazom bi mogli i izvan baraža, remi nas vodi u baraž, a pobjeda u Brazil.
fakat smo zeznuli do sinoć odlično urađen posao
- Pismonosa
#2718 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

I pogledaj ove jebene Grke sa kakvom gol razlikom nam dišu za vratom
-
Mustang1
#2719 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Je'l vi ne znate matematiku ili sta ? Sa dvije pobjede idemo u baraz,sa tri pobjede idemo u Brazil .. Baraz ne mozemo izgubiti ako izgubimo i ovu od Slovacke !
-
oridjidji
#2720 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Fakat nas nasa balkanska bahatost uvijek moze mnogo da kostaBaltazar_khan wrote:pobjeda nas vodi u po ko zna koji put novu "istorijsku" utakmicu... protiv litvanijeŠveđanin wrote:Dakle s porazom bi mogli i izvan baraža, remi nas vodi u baraž, a pobjeda u Brazil.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4![]()
fakat smo zeznuli do sinoć odlično urađen posao
- Infaze Studio
#2721 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ok...ako mislis da je nesto 100% sansa zato sto je covjek opalio sa distance I pogodio 30cm od gola...u dure je.JThomas wrote:dobro si, kad igrač zaobiđe golmana i ostane na praznom golu i štoperu to nije stopostotna šansa, nikako. ni kad lopta prođe cijelih 30 cm od gola, nipošto. gdje ćemo to brojati k'o stopostotne šanseInfaze Studio wrote:HAmsik je zaobisao Begovica kao neki pocetnik I dao loptu Spahi u for, tako da to nisam brojao kao neku 100% sansu, a I onaj udarac na kraju (kojeg je samo Suko vidio u golu) je bio najmanje 30cm od gola - pogodio stangu koja drzi mrezu...Ali nije to bitno, bez veze idem u detalje....JThomas wrote:ne kažem ja da bi je rahimić promijenio. možda bi, možda ne bi. ali ti ne možeš igrati sa TRI desetke, bez krila i bez desnog beka ni protiv osrednjih evropskih reprezentacija. destrukcije nismo imali nikako. a evo sad ću ti nabrojati pet stopostotnih šansi: kad je nemec sam izašao na begovića u prvom nakon greške bičakčića, udarac u zadnjoj minuti prvog, kad je hamšik zaobišao begovića, kad je weiss izašao 1-1 i šutao centimetre pored stative, i ono na kraju kad smo svi mislili da je 0-2. i imaš ono kad je bio milimetarski ofsajd, a da nije jendrišek bi sam k'o duh išao na gol. to je propuh sa svih strana. to je nedopustivo.
Sta ustvari pokusavam da kazem, je da sa Mujdzom na boku I raspolozenim svim igracima, ona postavka bi lako I efikasno odradila posao.
KAo glavnog aduta u Zilini vidim povratak Mujdze.
Do sada sam govortio da HAjrovicu ne bih dao da igra, ali sinoc je pokazao da je jako cvrst igrac u jednom duelu sa dvojicom Slovaka I izborio slobodnjak, tako da bih ga cak stavio u utorak umjesto Misketa..Sigurno bi poginuo na terenu, zeljan da se dokaze.
Ili sto je Hamsik turio loptu kraj Begovica I onda bio od nje 3 metra dalje nego Spahic I to je u dure.
Ali, kao sto rekoh, ako cemo u te detalje pricati o sansama, nije ozbiljna prica.
Ti si se malo prep'o kad je lopta pogodila vanjski dio mreze, pa ti istinkt rek'o da je 100% sansa
-
udrch
#2722 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
u fudbalu nema ništa sigurno..Frankyee wrote:Grci ce sigurno do kraja kvalifikacija da uzmu 9 bodova i da dadnu svega 3 gola. Sada ce jos vise da podignu moral kada su vidjeli da smo mi prosuli bodove. Ako ne pobijedimo u Zilini Grci preuzimaju prvo mjesto.
nakon desetina godina sinoć su Holanđani odigrali neriješeno sa žnj reprezetacijom..ustvari oni su sinoć izgubili, ali im je sudija poklonio u nadoknadi penal koji nije bio..Češka je izgubila od Armenije..Švicarska je prosula vodstvo od 4:1..a sinoć su i Srbi osvojili bod sa nekom solidnom ekipom..znači čuda su moguća..
-
NeenaSa
#2723 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Jos drzi poraz na domacem terenu.
Kako ce proc'
P.S.
Hebem ti baraz, od gotovine napravise , veresiju.
Kako ce proc'
P.S.
Hebem ti baraz, od gotovine napravise , veresiju.
-
oridjidji
#2724 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Mozes ako nakon toga kiksas protiv Litvanije, a isti namlate Grke. Vidim ovdje su mnogi hladno upisali pobjede protiv Slovacke ovdje i tamo, Litvanije tamo i Linhenstajna.Mustang1 wrote:Je'l vi ne znate matematiku ili sta ? Sa dvije pobjede idemo u baraz,sa tri pobjede idemo u Brazil .. Baraz ne mozemo izgubiti ako izgubimo i ovu od Slovacke !
-
Frankyee
#2725 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
udrch wrote:u fudbalu nema ništa sigurno..Frankyee wrote:Grci ce sigurno do kraja kvalifikacija da uzmu 9 bodova i da dadnu svega 3 gola. Sada ce jos vise da podignu moral kada su vidjeli da smo mi prosuli bodove. Ako ne pobijedimo u Zilini Grci preuzimaju prvo mjesto.
nakon desetina godina sinoć su Holanđani odigrali neriješeno sa žnj reprezetacijom..ustvari oni su sinoć izgubili, ali im je sudija poklonio u nadoknadi penal koji nije bio..Češka je izgubila od Armenije..Švicarska je prosula vodstvo od 4:1..a sinoć su i Srbi osvojili bod sa nekom solidnom ekipom..znači čuda su moguća..
Grci su neka konstanta a raspored im je lagan. Vec sam napisao da se oni uzeti 12 bodova sa 4 gola do kraja i siguran sam u to. Znaci jedina nada za prvo mjesto je da uzmemo 9 bodova do kraja. Nadati se da Grci prospu bodove je kao da kazes da ce Sarajevo uzeti LP,,, cuda jesu moguca.
Nadam se da grijesim.