Upravo, svakako će sjediti na zapadu Bilinog sve i jedan iz naše lige.
Svaki do sad selektor isto, mora biti dovoljno Hrvata i Srba, ako se potrefi da su dobri mjera, al broj mora biti.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Upravo, svakako će sjediti na zapadu Bilinog sve i jedan iz naše lige.
Eto Vrančić igra svaku desetu utakmicu, ako ništa Demirovića je trebao pozvati.Mlad i talentiran.
Vise sam komentarisao u smislu grupa kako su podjeljeni nego da li igraju iste pozicije. Cimirot do sada u reprezentaciji nije pokazao apsolutno nista i iz tog razloga smatram da neki zasluzuju pozi prije njega. Koliko to prilika treba da se da nekim igracima pa da se dokazu u reprezentaciji???? Nema to veze sto je on igrao za Sarajevo....isto tako sam napisao da Serbecic i Mujakic su ipsred ovih svih odbrambenih igraca i da nikako nije smio da ih ne zove i to jos obojca igraju i konstantno i dobro u svojim ekipama.budzetlija wrote: ↑09/03/2020 15:47 Glupost porediti Cimirota i Stilica, apsolutna@hrasno tako ti je. Uopste ne igraju istu poziciju, a Cimirot ove sezone odigrao 36 utakmica za Standard, 93% utakmica starter i haj mi reci zasto ga ne bi zvao, a zvao Besica koji ima 13 utakmica ove sezone
ili ti 600 minuta
![]()
Armin Hodzic od novembra odigrao samo 4 meča po 60+ minuta.manijak1 wrote: ↑09/03/2020 16:34 Odbrana tanka po spisku , dobra stvar, ponovo Stevanović.
Hodžić je trenutno drugi strijelac u OTP ligi sa devet golova .
Negdje pročitah da igra na kašikicu , možda zadnja tri kola OTP lige.
Bešića i Šabana na mapi nema u timovima za koje bi trebali igrati , to mi nije jasno.
Inače , za Bajevića bih ruku u vatru stavio .Očito ne znam što ostali znajuiz prvih ruku.Ovdje je na tapetu sukob pozvanih , nepozvanih i aferima od managera bliskih Savezu
čista mahala i čaršijska montaža viđenog .
Spisak :
Golmani: Ibrahim Šehić (BB Erzurumspor), Jasmin Burić (Hapoel Haifa), Vedran Kjosevski (FK Željezničar), Asmir Begović (AC Milan)
Odbrana: Toni Šunjić (Dinamo Moskva), Ervin Zukanović (SPAL), Ermin Bičakčić (TSG 1899 Hofenhaim), Marko Mihojević (Erzgebirge AUE), Darko Todorović (Holstein Kiel), Bojan Nastić (BATE Borisov), Eldar Ćivić (Ferencvaros), Zoran Kvržić (Kayserispor), Siniša Saničanin (Vojvodina), Branimir Cipetić (ŠB)
Vezni igrači: Miralem Pjanić (Juventus), Muhamed Bešić (Sheffield United), Gojko Cimirot (Standard Liege ), Haris Duljević (Nim), Amer Gojak (Dinamo), Deni Milošević (Konyaspor), Stjepan Lončar (Rijeka), Amar Rahmanović (Sarajevo), Anel Šabanadžović (AEK)
Napad: Edin Džeko (Roma), Edin Višća (Istanbul Basakasehir), Armin Hodžić (Mol Fehervar- Videoton), Smail Prevljak ( Eupen), Luka Menalo (Olimpija), Miroslav Stevanović (Servete)
Nek mi kaže neko đe su nam stoperikoji su u formi.
Što se tiče Rahmanovića , koji je prgav i bezobrazan , a takav treba protiv Iraca , opravdano ga je pozvao , ali će ga trebati i obučiti kako da nekažnjeno prođe efikasne provokacije.
Kjosevski neće sigurno braniti , na ovom spisku je četvrti golman .Ah , jel Pavlovića trebao premjestiti u seniore![]()
![]()
Ma nesporan je Marko ali vala Nastic i ovi neki jos fakat nisu bolji od Serbecica i Mujakica.budzetlija wrote: ↑09/03/2020 17:00 Ne znam da je zamijenjen, nisam upratio ali znam da sam ovo procitao i vjeruj da mi je bilo drago zbog njega, decko prva liga
https://sport1.oslobodjenje.ba/bundesli ... ava/179334
@hrasno, Marko prije obojice
Mujakic je sad standardan u Hajduku, prije nista![]()
Kakav lik. Ja ga citiram radi trolanja (čuj hercegovačka vukojebina), a ti meni upadaš sa pričom da navedem tamo nešto.
Ma treba ovo sakriti i dati novinarima do znanja da ne objavljuju ni jedan slucaj korone dok ne prodje baraz.Jebo uefu
Hoces doci ti na utakmicu?luckylaka wrote: ↑09/03/2020 22:44Ma treba ovo sakriti i dati novinarima do znanja da ne objavljuju ni jedan slucaj korone dok ne prodje baraz.Jebo uefu
Ako se bude igralo bez publike hocu
Kako nam skauti rade necemo biti ni u tom rangu a desetine igraca igra po ino klubovima