Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

kako_kad

#26776 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by kako_kad »

drugtito2011 wrote:Begsoone otvara li kod tebe TW? Nešto smo opasno zgruješili :-D . Da nismo malo preĆerali?
ma niste nista zgrijesili, ja bas ne radim puno tw, 20 max ako uradim na dan i to na dva kanala, al eto opet nema pa nema, od petka nisam uradio nijedan, jucer bi jedan i njega morao prijaviti :lol:
kako_kad

#26777 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by kako_kad »

dobojlija81 wrote:
kako_kad wrote:
dobojlija81 wrote:836183
Help Us Find Companies

za popravak kome nije mrsko
vidi se odmah onaj koji treba naci ostalo no
koji su login podaci?
blokiran ja nesto na onim njihovim usao preko fejsa
10 i complete jbg
steta sto te prekinuse, ja sam trenutno na 9. pa cemo vidjeti, cekam minut za submit
a za ovako bezze zadatak moras cekati minut, smijesno, a hajd da je placen pa vrijedi cekati
natazamlata

#26778 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by natazamlata »

Da li je 777848 Categorize Online Daily Deals samo na clixsense? Ne vidim ga na elite listi i nece da otvori kad kucam adresu rucno
dobojlija81

#26779 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by dobojlija81 »

natazamlata wrote:Da li je 777848 Categorize Online Daily Deals samo na clixsense? Ne vidim ga na elite listi i nece da otvori kad kucam adresu rucno
ima i na elite level 3,pojavi se po jedan u vrhu liste $0.08
AbelNR

#26780 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by AbelNR »

Kod mene su se sada pocele izmjenjivati razlicite poruke na kanalima ali naravno nema ooopsa, a gamad su se prisutila jer vidim da nista na stranici nema a svi se zale...jeli neko dobio odgovor na mail ili barem neki feedback?
natazamlata

#26781 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by natazamlata »

dobojlija81 wrote:
natazamlata wrote:Da li je 777848 Categorize Online Daily Deals samo na clixsense? Ne vidim ga na elite listi i nece da otvori kad kucam adresu rucno
ima i na elite level 3,pojavi se po jedan u vrhu liste $0.08
Hvala
el gancho

#26782 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by el gancho »

AbelNR wrote:Kod mene su se sada pocele izmjenjivati razlicite poruke na kanalima ali naravno nema ooopsa, a gamad su se prisutila jer vidim da nista na stranici nema a svi se zale...jeli neko dobio odgovor na mail ili barem neki feedback?
Pisali su mnogi ali nema odgovora. Ima samo nešto što je ovaj turčin pisao na CS forumu, ali ne znam koliko je to relevantno...
bertman73 wrote: Same here... and I have no flag.. this happened after I installed chrome extension yesterday
Ovi tamo u San Franciscu neće da rade jer im je prekosutra Dan zahvalnosti pa se svi zadali tražiti i ganjati gdje da nabave ćurku. Boli njih neka stvar za balkanskim fakinima. Najgore je to što će sutra raditi skraćeno pred praznik (takav je običaj) pa onda u četvrtak i petak neće raditi nikako, zatim vikend neradni, tako da njihov neki odgovor možemo očekivati recimo nekad narednog ponedeljka uveče oko 20.00 ili 21.00 h, ako i tada ne budu mahmurni pa odmore koji dan...do danas što zaradiš za ovaj mjesec, zaradio si... vidjeces kad pocnu (posebno CS) kociti sa isplatama radi praznika...
kako_kad

#26783 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by kako_kad »

el gancho wrote:
AbelNR wrote:Kod mene su se sada pocele izmjenjivati razlicite poruke na kanalima ali naravno nema ooopsa, a gamad su se prisutila jer vidim da nista na stranici nema a svi se zale...jeli neko dobio odgovor na mail ili barem neki feedback?
Pisali su mnogi ali nema odgovora. Ima samo nešto što je ovaj turčin pisao na CS forumu, ali ne znam koliko je to relevantno...
bertman73 wrote: Same here... and I have no flag.. this happened after I installed chrome extension yesterday
Ovi tamo u San Franciscu neće da rade jer im je prekosutra Dan zahvalnosti pa se svi zadali tražiti i ganjati gdje da nabave ćurku. Boli njih neka stvar za balkanskim fakinima. Najgore je to što će sutra raditi skraćeno pred praznik (takav je običaj) pa onda u četvrtak i petak neće raditi nikako, zatim vikend neradni, tako da njihov neki odgovor možemo očekivati recimo nekad narednog ponedeljka uveče oko 20.00 ili 21.00 h, ako i tada ne budu mahmurni pa odmore koji dan...do danas što zaradiš za ovaj mjesec, zaradio si... vidjeces kad pocnu (posebno CS) kociti sa isplatama radi praznika...
nema ovo veze sa ekstenzijom jer ja je nikako nisam koristio niti dodao u chrome
el gancho

#26784 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by el gancho »

Nisam ni ja nikada je koristio. Otvorio jednu TW od subote ujutro. Ovo je neki zajeb do njih... e sad da se hoce rijesiti sto prije....

Restartovao modem, obrisao cookije,history... probao 20 oooopsova iz razlicitih ''vremenskih perioda'' ali opet nista....
kako_kad

#26785 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by kako_kad »

el gancho wrote:Nisam ni ja nikada je koristio. Otvorio jednu TW od subote ujutro. Ovo je neki zajeb do njih... e sad da se hoce rijesiti sto prije....

Restartovao modem, obrisao cookije,history... probao 20 oooopsova iz razlicitih ''vremenskih perioda'' ali opet nista....
ma i ja sam svasta probao, ali s njihove strane je, ajde valjda bude naredni mjesec kako treba, nakon tih njihovih praznika
InaravnoDzej

#26786 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by InaravnoDzej »

Novi sam u ovom, ako može samo jedna kratka informacija.
Koja je razlika izmedju work mode i quiz mode ? I dali work mode utiče na ukpnu tačnost ?
kako_kad

#26787 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by kako_kad »

hej ne mogu da vjerujem da su mi popravili score na ovom zadatku
dodje notifikacija, a rekoh sta je sad, znam da tw nisam radio, kad ono poruka

835536
Hi **** - your score was corrected, so you may continue with the job if you'd like. Thanks for your contribution!

a zadatak je Rank The Wikipedia: Finance Results For A Financial Search Engine.
:lol:
Ja se zalio ali unutar taska hehe
apexovac

#26788 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by apexovac »

InaravnoDzej wrote:Novi sam u ovom, ako može samo jedna kratka informacija.
Koja je razlika izmedju work mode i quiz mode ? I dali work mode utiče na ukpnu tačnost ?
U quiz mode-u ti se racunaju sva pitanja kao test question, dok se u work modeu racuna samo jedno test pitanje. Quiz mode nije placen, work mode jeste. Tako da ako odradis quiz mode sa 5 pitanja 100% tacno i u narednom work mode-u dobijes jednu ispravku, imat ces 5/6.
maxx91

#26789 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by maxx91 »

Meni su napokon proradili Oopsovi, regularno ih fatam bez ikakvih ludih poruka. Nadam se da ce svima ovako, i to sto prije. I da ostane ovako k'o sada :D
semsasuljakovic

#26790 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by semsasuljakovic »

Koliko ste vi čekali od trenutka registracije na neobux i clixsense da vam se pojavi neki task?
Ja već drugi dan čekam, nema taska ni za lijeka, a od klikanja na reklame nema hljeba.
begsoon1510

#26791 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by begsoon1510 »

maxx91 wrote:Meni su napokon proradili Oopsovi, regularno ih fatam bez ikakvih ludih poruka. Nadam se da ce svima ovako, i to sto prije. I da ostane ovako k'o sada :D
ček,otvara ti na sva 4?
realnoo2

#26792 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by realnoo2 »

begsoon1510 wrote:
maxx91 wrote:Meni su napokon proradili Oopsovi, regularno ih fatam bez ikakvih ludih poruka. Nadam se da ce svima ovako, i to sto prije. I da ostane ovako k'o sada :D
ček,otvara ti na sva 4?

I kod mene na sva četiri, ubi kao praga, ne znam na koju ću stranu prije :D

http://prntscr.com/96fc8n
drugtito2011

#26793 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by drugtito2011 »

Još malo pa ću je uokviriti i stavit na zid umjesto goblena

Image
kako_kad

#26794 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by kako_kad »

semsasuljakovic wrote:Koliko ste vi čekali od trenutka registracije na neobux i clixsense da vam se pojavi neki task?
Ja već drugi dan čekam, nema taska ni za lijeka, a od klikanja na reklame nema hljeba.
easy easy boy or girl

trebas level dobiti ;), na CS forumu imas temu za nulte Jobs, a ponekad i mi ovdje kazem da su se pojavili
maxx91

#26795 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by maxx91 »

begsoon1510 wrote:
ček,otvara ti na sva 4?
Na 2 mi otvara, jer sam na 2 tek submito TW jobove..na druga dva i ne pokusavam otvoriti haha
natazamlata

#26796 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by natazamlata »

You have blocked from doing work for us based on your past work.

Jbt. 100000000000% nisam kliktala Yes. Na Clix kanalu me blokirali. Kako ide onaj mail da probam da se zalim? *nervni slom*
mikrozadatak

#26797 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by mikrozadatak »

kako_kad wrote: nema ovo veze sa ekstenzijom jer ja je nikako nisam koristio niti dodao u chrome
Ni ja nisam instalirao ekstenziju. Ali ovo nema veze s tim. Kod njih je raspad sistema, to je jedini odgovor. Da su nešto mijenjali napisali bi i imali bi tačno utvrđena pravila.
Ovo sad jebe lud zbunjenog. Pola dana mi vrti maximum, onda otvara samo na Elitu, maloprije mi otvori na Elitu i CS-u u isto vrijeme. Odmah nakon toga na svim kanalima je maximum ...
Ezekiel

#26798 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by Ezekiel »

natazamlata wrote:You have blocked from doing work for us based on your past work.

Jbt. 100000000000% nisam kliktala Yes. Na Clix kanalu me blokirali. Kako ide onaj mail da probam da se zalim? *nervni slom*
[email protected]
kako_kad

#26799 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by kako_kad »

mikrozadatak wrote:
kako_kad wrote: nema ovo veze sa ekstenzijom jer ja je nikako nisam koristio niti dodao u chrome
Ni ja nisam instalirao ekstenziju. Ali ovo nema veze s tim. Kod njih je raspad sistema, to je jedini odgovor. Da su nešto mijenjali napisali bi i imali bi tačno utvrđena pravila.
Ovo sad jebe lud zbunjenog. Pola dana mi vrti maximum, onda otvara samo na Elitu, maloprije mi otvori na Elitu i CS-u u isto vrijeme. Odmah nakon toga na svim kanalima je maximum ...
ma ko ih yebe, redom na onoj slici
kako_kad

#26800 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by kako_kad »

drugtito2011 wrote:Još malo pa ću je uokviriti i stavit na zid umjesto goblena

Image
slika govori 1000 rijeci
kako je samo ovo zalosno
treba li nabrajati ozaloscene :lol:
Post Reply