Davno sam se zakleo da na ovaj forum neću nikad ići ali pogazio sam to. Spletom okolnosti uvučen sam i sad ne mogu izaći. Bijesan sam na razmišljanje našeg naroda. Sve što je naše ne valja. Samo da je uništiti pa kako god. Nije samo Gras. Čitam isto pišu i o BH Telecom-u, Elektroprivredi, Bingu, Face TV-u. Što je naše ne valja, svi su lopovi, sve treba ugasiti. Treba nama još 2-3 rata i 3-4 genocida da dođemo sebi. Proklet smo mi narod.
Poslano sa mog Tesla 6.1 koristeći Tapatalk
Mislio sam da su takvi imbecili ko ti izumrli skroz na skroz prije 5-6 godina, al izgleda da još ima živućih primjeraka te oglođane vrste pračovjeka produkta SDA kompanije i njenog stabilnog djelovanja na pamet našeg čovjeka kojem su usadili bolesnički mentalitet "ma dobroe samo nek ne puca, more se sve izdurat"
Hoces ja da ti kazem zasto je tudje bolje? Ukucaj na google dva pojma, "tramvaji sarajevo" i "tramvaji warsaw" (ili varsava kako god os boli me djokovic). Al pazi, namjerno sam uzeo primjer neke drzave koja je bila u tri kurca sa politikom i koju su tandrcili svi zivi preko hitlera do ne znam ti koga, koja je isto podijeljena u nasem jeziku receno kantone (oni kazu vojvodstva) i koja je isto slavenska drzava sa vecinskim krscanskim stanovnistvom (dakle po nekoj homogenosti stanovnistva, vrlo slicna nama, samo zamijeni vodecu religiju i dosao si na isto)
Jel ti sad jasno zasto smo mi smece od nacije i zasto "nase nista ne valja" - zato sto je narod i previse iskusio bosanskog smeca i inostrane kvalitete. Pa vidis li da se narod svakodnevno ibreti kad izadje nesto da valja iz Bosne i to bude mainstream vijest svim zivim portalima, to za nas postane mindblowing. Jao Atlantbh i Symphony rade za AMURIKANCE I KANADŽANE, 'Astor kupio pešes firmi po Njemačkoj uaaaaaa kakva vijest jebi me ujna. Na takve stvari se drka po portalima bas iz tog razloga, jer su to rijetke stvari gdje je nesto iz BiH primljeno u svijetu da valja i da nismo samo prljavi Slaveni koji bi samo da se kolju i da se dizu u zrak.
A onda imas jednog Dzambica koji fol otvara svaki dan novi poslovni objekt i OTVARA RADNA MJESTA (jebo te radno mjesto u kojem te guze 12 sati za 400KM). Pa ni walmart u Americi se ne širi ko on, a kakva je kupovna moć Amerikanaca, a kakva je naša. Da bi neko, sa čistom pozadinom to jest da nema nikakvih grijehova sa porezima, radnicima, platama, uslovima rada i ostalim govnima, mogao da otvara silne objekte po državi i to u mjesecu po 3-4, trebalo bi da svaki građanin ove posrane i uhakarećene države potroši najmanje 200 maraka mjesečno u tom Bingu. A koliko naš narod potroši? Hmm, mislim da je to jedva dvocifren prosjek. I konzum je isto govno, mada je ono više rvacko tako da me za njih đoković zaboli duplo.
A da se u ovoj istoj Bosni otvori Aldi (švabska firma), vjerujem da bi se slika i situacija radnika u tržnim centrima promijenila stostruko. Prvo se ne bi postavljali sumnjivi ljudi na menadžerske pozicije, ne vjerujem da bi se postavljao neko tipa Zahiragića ili sličnih pokušaja političara kojima Švicarska izlazi na more, JER SU TO ŠVABE i može protiv njih pričati ko šta hoće. Dovoljno je shvatiti da su pustili da se okoti pola miliona naseg naroda tamo i da shvatis koliko su merhametli, a opet jaki i vodeći u svemu u svijetu. Od proizvodnje jebenih sijalica (OSRAM) do automobila. Drugo, ne bi radnici radili za minimalac, jer Švabenzi je naviknut da bude korektan prema radnicima i da sve bude tip top, pa makar i da krade nešto sa strane, pošteno bi plaćao radnike ZATO JER JE ŠVABO i zato što su oni sinonim korektnosti u mentalitetu i nisu telad i barabe ko naši radnici odnosno direktori sami koji se postavljaju iz stranke, a fakultete završili u Šerićima. Pitajte naš narod tamo ko ih je više puta zajebo što se tiče posla u Njemačkoj, starosjedioc ili neki Balkanjeze? Šta mislite?
Previše sam riječi posvetio ovako glupom komentaru (budala, shvatio tek nakon ovolikog teksta), a i nemam namjeru da nastavljam sa nekim činjenicama tipa BH Telecomom, njihovim ponudama, brzinama interneta, radnim mjestima, Sanelom Sijerčić (kavanska pievachitza) kao menadžerom BH telecoma i tako nekim stvarima.
I da, treba nama još pet genocida, taman da se počisti hamelj i šljam koji glasa za ove 25 godina. Da isplivaju oni kojima se nije dala prilika zato jer nemaju članske karte i koji vole Bosnu zbog Bosne, a ne zbog MMF-a i para. Zdravo.