Golman reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko treba biti prvi golman reprezentacije?

Nemanja Supić
54
8%
Asmir Begović
392
62%
Kenan Hasagić
156
24%
neko drugi
35
5%

Total votes: 637

metar_drva

#2676 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by metar_drva »

Borej wrote: on jeste trenutno nas najbolji golman i to je ocigledno, ali to nije i ne smije biti jedini kriterij.
znači, plačem od smijeha :lol: :lol:
metar_drva

#2677 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by metar_drva »

missko wrote:Ma daj ba ljudi gdje je golman u principu toliko vazna karika za uspjesnu ekipu(Bitna jeste ali ne od ogromne vaznosti), daj ba kad ti dodje Barca ne moze ti ni Kasiljas pomoci da ne primis petaka. Sve je do nas ako igramo kako znamo a znamo napadacki ,ovi drugi ne opale 2 put po golu pa i ja bi mogo bit golman
i opet plačem od smijeha :lol: :lol:
stvarno me čudi da sa ovakvim znanjem i sposobnostima, ti i ovaj iznad tebe što sam ga citirao, ne vodite neki klub, barem u belgijiskoj ili holandskoj ligi. uz malo vjetra u leđa biste mogli dobacit do liga petice.
Last edited by metar_drva on 27/03/2011 14:24, edited 1 time in total.
pirmin

#2678 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by pirmin »

Bude li Keno igrao u ostalim utakmicama najbolje da odmah odustanemo od bilo kakvih ambicija.
Evidentno je da covjek ne moze.
zecko_kupuz

#2679 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by zecko_kupuz »

Nevezano za ovu standardnu prepirku oko Hasagića i Begovića, mene zanima je li se sinoć lopta odbila od Spahića (ili nekog drugog) prije nego li je uletila u gol. Pratio sam tekmu s rajom, slabo sam upratio onaj momenat, a mrsko mi čekati do dnevnika večeras. :D
nekoeko

#2680 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by nekoeko »

Hasagić ima ogromnih problema sa leđima. Izjavio je da ni u Turskoj uopšte ne trenira. On se ne smije baciti jer su bolovi ogromni kod vecih pokreta. Covjek rizikuje da nastrada i da se desi katastrofa. Iducu utakmicu ne smije braniti inace ovo nista nema smisla. Mozemo mi igrati koliko hocemo, dzaba je kad imamo golmana koji se ne smije pomaci i fasujemo bezveze gol. Pape zovi Begovica nazad ili nek brani Avdukic, ali Hasagica molim te vise ne stavljaj na gol.
shalla

#2681 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by shalla »

zecko_kupuz wrote:Nevezano za ovu standardnu prepirku oko Hasagića i Begovića, mene zanima je li se sinoć lopta odbila od Spahića (ili nekog drugog) prije nego li je uletila u gol. Pratio sam tekmu s rajom, slabo sam upratio onaj momenat, a mrsko mi čekati do dnevnika večeras. :D
Nije nikog udarila, prošla mu je malo pored ruke i da je na golu stajao bilo koji zdravi golman ono bi odbranio...
Sreća pa nas to nije koštalo na kraju...
Tarik19

#2682 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Tarik19 »

Ruku na srce, on jucer nije kriv za primljeni gol.
michio

#2683 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by michio »

Ja mislim da bi golman morao nekad nesto i odbraniti, da probamo jednom ne primiti gol.
nellington

#2684 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by nellington »

Tarik19 wrote:Ruku na srce, on jucer nije kriv za primljeni gol.
Tarik19

#2685 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Tarik19 »

michio wrote:Ja mislim da bi golman morao nekad nesto i odbraniti, da probamo jednom ne primiti gol.
Pa dobro ipak nemoze Hasagic biti uvijek kriv kad primimo gol. I kad on pogrijesi, a protiv Rumuna nije pogrijesio, opet nam je odbrana poprilicno slaba i to se moglo vidjeti jucer.
michio

#2686 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by michio »

Zbog slabe odbrane nam i treba golman koji moze nesto odbraniti.
Tarik19

#2687 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Tarik19 »

michio wrote:Zbog slabe odbrane nam i treba golman koji moze nesto odbraniti.
Ipak to nemjenja cinjenicu da jucer nije kriv za gol. Ionako, ja se nesjecam da smo ikad izgubili jednu utakmicu zahvaljuci pogresnu Hasagica.
michio

#2688 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by michio »

Dobro, a jesmo li ikad dobili zahvaljujuci Hasagicu? :D
Tarik19

#2689 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Tarik19 »

michio wrote:Dobro, a jesmo li ikad dobili zahvaljujuci Hasagicu? :D
Nekoliko puta nas je on spasio od prave katastrofe recimo protiv Portugala u Zenici i u Lisabonu ili protiv Francuza na Kosevu. Glupost je reci da bi Begovic odbranio onaj sut Marice.
nellington

#2690 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by nellington »

Tarik19 wrote:
Nekoliko puta nas je on spasio od prave katastrofe recimo protiv Portugala u Zenici i u Lisabonu ili protiv Francuza na Kosevu. Glupost je reci da bi Begovic odbranio onaj sut Marice.
Begović ne bi, jer nije bio u Zenici. Ali Avdukić ili Šehić bi.
BHF_Manijak

#2691 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by BHF_Manijak »

missko wrote:Ma daj ba ljudi gdje je golman u principu toliko vazna karika za uspjesnu ekipu(Bitna jeste ali ne od ogromne vaznosti), daj ba kad ti dodje Barca ne moze ti ni Kasiljas pomoci da ne primis petaka. Sve je do nas ako igramo kako znamo a znamo napadacki ,ovi drugi ne opale 2 put po golu pa i ja bi mogo bit golman
Izvini misko brate, ali ti osnove fudbala ne znas! :wink: Svaki velii strucnjak ce ti reci da je odlican golman, pola ekipe! Da nije tako, U Manchesteru, Bayernu, Barceloni, Realu, Milanu bi gledo prosjecne golmane, jer koji ce qrac pare trosit na dobrog golmana... :wink:

@Tarik, kako bolan nije njegov gol??? Pa lopta PO SREDINI gola ide, sa 12-13 metara, nije prejak sut, otvoren vidik, sve je islo na to da hladno odbrani onu loptu, a on lafo nesto procjenjuje gdje ce lopta... :roll: Jebla ga njegova kriva noga, jel i u Albaniji bio na krivoj nozi?! :oops: 80% njegov gol, ostatak ide Spahi i Mravcu na dusu!
Borej

#2692 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Borej »

metar_drva wrote:
Borej wrote: on jeste trenutno nas najbolji golman i to je ocigledno, ali to nije i ne smije biti jedini kriterij.
antonio casano, italija. placi.
Tarik19

#2693 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Tarik19 »

nellington wrote:
Tarik19 wrote:
Begović ne bi, jer nije bio u Zenici. Ali Avdukić ili Šehić bi.
Nebi mnogo golmana odbranili onaj sut.
nellington

#2694 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by nellington »

Tarik19 wrote: Nebi mnogo golmana odbranili onaj sut.
Ni ti?

Tarik19

#2695 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Tarik19 »

BHF_Manijak wrote:
Izvini misko brate, ali ti osnove fudbala ne znas! :wink: Svaki velii strucnjak ce ti reci da je odlican golman, pola ekipe! Da nije tako, U Manchesteru, Bayernu, Barceloni, Realu, Milanu bi gledo prosjecne golmane, jer koji ce qrac pare trosit na dobrog golmana... :wink:

@Tarik, kako bolan nije njegov gol??? Pa lopta PO SREDINI gola ide, sa 12-13 metara, nije prejak sut, otvoren vidik, sve je islo na to da hladno odbrani onu loptu, a on lafo nesto procjenjuje gdje ce lopta... :roll: Jebla ga njegova kriva noga, jel i u Albaniji bio na krivoj nozi?! :oops: 80% njegov gol, ostatak ide Spahi i Mravcu na dusu!
Nekad i jeste Hasagic kriv za golove koje prima ali meni se cini da u posljednje vrijeme mnogi ljudi jedva cekaju da ga blate kad primimo gol i mislim da je to glupo i nekorektno ponasanje.
kamen spoticanja

#2696 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by kamen spoticanja »

kenana fakat bole ledja...pa sinoc nije nikoga predriblao :D
splend

#2697 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by splend »

kamen spoticanja wrote:kenana fakat bole ledja...pa sinoc nije nikoga predriblao :D
:mrgreen:
vidim ja nesto je falilo utakmici, hvala kad me podsjeti ;-)
u rumuniji nam nece ni trebati golman, nece oni ni tamo pola preci 8-)
metar_drva

#2698 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by metar_drva »

Borej wrote:
metar_drva wrote:
antonio casano, italija. placi.
šta ba antonio casano?

edit* kad bolje razmislim, nemoj mi odgovarat, majke ti. pretpostavljam da ću opet dobit napad smijeha :lol: :lol: :lol:
Last edited by metar_drva on 27/03/2011 17:24, edited 1 time in total.
smak

#2699 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by smak »

ono bi skino onaj Asmir Begović :D
Hasagić ko da se udebljao ne može se pomaći...
luckylaka

#2700 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

Samo da pozdravim fan klub Begovica koji je vec okupirao forum.P.S. I jeste Begovic najbolji ??? ali ima tu jedan chiko tj.hadzija koji se zove PAPE kojem ce Bega jos malo na koljena.
Locked