Bauk bošnjačkog nacionalizma

Locked
kmirsad

#2676 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma

Post by kmirsad »

Đes madneru... :-D
izvini što upadam... moro...

https://youtu.be/J47ZeXPc4js
Imaju li Bosanci... ma bošnjaci danas svog Srđana Aleksića...
U ratu su imali... Mido Karama, dobrovoljac... u ratu, na leđima nosio svog suborca iz rova, kojeg je razvalila granata... vračo mu rukom crijeva u utrobu...kroz usranu Majevicu... par kilometara do pozadine ... Dragana Maksimovića, dobrovoljca...Iako ga je ovaj molio da ga ostavi u rovu i spašava sebe...
Dragan je nedavno preminuo... odbio ponuđenu transplataciju bubrega... kaže... dajte nekom mlađem... ja sam svoje odsviro... :|

Žao mi jer što ne znam postaviti ovaj youtube klip da se odmah otvori...
SaraFina

#2677 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma

Post by SaraFina »

John Cleese wrote:
SaraFina wrote:
BHCluster wrote:Partizanima vazda skidam kapu, pobjedili fasiste stvorili drzavu dobro se zivjelo a na kraju ispade da je niko nije imao braniti od domacih izdajnika. Steta.

Dogadjaji na tlu EX Yuge nisu imali nikakvog utjecaja na izhod drugog svjetskog rata :D

To je sve toliko prenaduvano, da jedino bog zna šta je istina :D
Ko li je tebe ucio, pa tako svasta znas... Dedo, bezbeli? :|

Izvini, bas me zanima, ako ti nije tesko da odgovoris - sta su tvoji preci radili u toku tog rata?
Je li se ko za sta borio? Eto, bar tako kao ti danas?

https://ru-clip.com/video/_DiBtc3HS4g/n ... -pusa.html

Prebaci od 5 :28 :D
kmirsad

#2678 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma

Post by kmirsad »

Jebem mi nanu naninu... moradosmo se boriti protiv srpskih četnika... a sad protiv ovih bošnjačkih...
Doke više... :twisted:
Point.

#2679 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma

Post by Point. »

Na kakve niske grane spade forum kada kraljica spinovanja i zacatavanja, miss pisem puno ne kazem nista, postane moderator.
madner

#2680 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma

Post by madner »

kmirsad wrote:Đes madneru... :-D

[youtube]http://youtu.be/J47ZeXPc4js[/youtube]
U ratu su imali... Mido Karama, dobrovoljac... u ratu, na leđima nosio svog suborca iz rova, kojeg je razvalila granata... vračo mu rukom crijeva u utrobu...kroz usranu Majevicu... par kilometara do pozadine ... Dragana Maksimovića, dobrovoljca...Iako ga je ovaj molio da ga ostavi u rovu i spašava sebe...
Dragan je nedavno preminuo... odbio ponuđenu transplataciju bubrega... kaže... dajte nekom mlađem... ja sam svoje odsviro... :|

Aktuelni problem, isti simptom.
Kejn

#2681 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma

Post by Kejn »

Ček ona postala moderator :run:
kmirsad

#2682 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma

Post by kmirsad »

madner wrote:
kmirsad wrote:Đes madneru... :-D

[youtube] http://youtu.be/J47ZeXPc4js [/youtube]

Aktuelni problem, isti simptom.
Težak za liječenje... virus mutirao... postao otporan na sve antibiotike... simptomatsko liječenje izgleda jedino moguče...
Bloo
Globalna šefica

#2683 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma

Post by Bloo »

Point. wrote:Na kakve niske grane spade forum kada kraljica spinovanja i zacatavanja, miss pisem puno ne kazem nista, postane moderator.
Amerika i Engleska bice zemlja proleterska.. :mrgreen:
John Cleese

#2684 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma

Post by John Cleese »

SaraFina wrote:
John Cleese wrote:
SaraFina wrote:Dogadjaji na tlu EX Yuge nisu imali nikakvog utjecaja na izhod drugog svjetskog rata :D

To je sve toliko prenaduvano, da jedino bog zna šta je istina :D

Izvini, bas me zanima, ako ti nije tesko da odgovoris - sta su tvoji preci radili u toku tog rata?

Jasta cu :|

Helem, sta je dedo radio u ratu - nije za pricu.
Tako sam i mislio.
Hvala.
John Cleese

#2685 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma

Post by John Cleese »

A_A_AKCIJA wrote:Ah joooj, samo dvojka. A može li iz dopunske za bolju ocjenu kako su partizani streljali za ubranu jabuku, pliiiz? Mislim, imponuje mi, mislio sam da se odozgo ništa ne vidi, kad ono ipak dvojka, hell yeah!

Rekoh prije, ne čitam, što mi je savršen izgovor da odbacim neinteresantne sugovornike. Ili ne želim da te počastim pucanjem balona i iluzije da si navikao da imaš manje obrazovane sugovornike od sebe. Šta li je od to dvoje...

Trenutno gledam i uživam kako jedna žena dijeli lekcije iz historije u stilu Beatrice Kiddo. Prećerala je, moraće se nickovi mijenjati...
Previse meljes, premalo znas - nisam ti ja kriv :|
Pocasti me tisinom. Ti mi bolje od toga ne mozes podariti.

Ta vrsta uzivanja nije nenormalna za tvoj uzrast.
Nemoj samo pretjerati, da se ne ozlijedis.
I pazi da ne uflekas monitor ili gluho bilo, tastaturu.
hAZNADAR

#2686 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma

Post by hAZNADAR »

Point. wrote:Na kakve niske grane spade forum kada kraljica spinovanja i zacatavanja, miss pisem puno ne kazem nista, postane moderator.
Cuj, kao da si od jucer ovdje. Cija kafana - njegova pravila.

Dovoljno je samo da nastupis u startu sa imageom fine gradske raje koja se gnusa svega, borac protiv nacionalizama(nebitno ako ti je opus samo protiv Bosnjaka), u tom duhu ismijavas ili omalovazavas Bosnjake i tumacis ih kao SDA, cobane ili nepismene, skart,. Juga, Tiiito, uaa Bookir, dijaspora, patriJote, islam malccice primitivniji nego drugi primitivizmi,.... i ne samo da imas malo vecu slobodu u nastupima - vec ti se smijesi i karijera.

Cmoljo istina nije promovirao mrznju i netoleranciju iako je bio jako pristrasan prema forumskoj eliti ovdje - ali ova bloo je itekako promovirala netoleranciju i samo ovdje na ovoj temi pokusala diskreditirati Bosnjake kroz laziranje historije. Naumpade mi - jeli piu bila moderator?
madner

#2687 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma

Post by madner »

Zavjera :D

Normalno kafana je moja. :D
hAZNADAR

#2688 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma

Post by hAZNADAR »

General War wrote:
Mohamad Sissoko wrote:
Slušao bajke o Čiča Draži dok ne ispade" iz dubajićevog kamiona" na brčanskoj 1992.
Hjad ba i ti si ispo 1993 iz holiday in-a, pa sta ti fali :D
Tako je pasa - on po tebi a ti po narodu. Jedva docekao. Isto kao da ti u diskusiji prozovem familiju i kazem - vidis da se ne treba zamnom zahebavati.

Da sumiramo malo bosnjacki nacionalizam:

Drugi nacionalizmi se dokazuju genicidom, UZP, teritorijalnim pretenzijama, negiranjem drugih,.... bosnjacki nacionalizam se dakle dokazuje sljedecim:

- sto uopce postoji taj identitet,
- sto postuje ljiljane,
- sto se protivi teoriji da su hotelska izmisljotina 93-ce,
- sto svoj jezik nazivaju bosanskim,
- sto tvrde da imaju historiju i prije osmanlija,..

Zbilja strasno.
cyprus

#2689 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma

Post by cyprus »

Ih, piu je najgora :mrgreen:
SaraFina

#2690 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma

Post by SaraFina »

John Cleese wrote:
SaraFina wrote:

Jasta cu :|

Helem, sta je dedo radio u ratu - nije za pricu.
Tako sam i mislio.
Hvala.

Helem, pitanje ti je totalno nebitno za diskusiju. Diskvalificiraš sam sebe spuštanjem konverzacije na lični nivo. Zato si dobio parodiju kao odgovor :D

Oba djeda su rodjena nakon rata 46' i 47 'godine :D
Da se vratim na pradjedove LOL :D
Last edited by SaraFina on 07/03/2018 09:41, edited 1 time in total.
hAZNADAR

#2691 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma

Post by hAZNADAR »

madner wrote:Zavjera :D

Ma ti su duhovni guru,... jos odjekuje aplauz i orgazam na tvoje rijeci kako su Bosnjaci škart. Svi obrzovani po pravilu Bosanci a ostane škart.
Bloo
Globalna šefica

#2692 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma

Post by Bloo »

hAZNADAR wrote:

Dovoljno je samo da nastupis u startu sa imageom fine gradske raje koja se gnusa svega, borac protiv nacionalizama(nebitno ako ti je opus samo protiv Bosnjaka), u tom duhu ismijavas ili omalovazavas Bosnjake i tumacis ih kao SDA, cobane ili nepismene, skart,. Juga, Tiiito, uaa Bookir, dijaspora, patriJote, islam malccice primitivniji nego drugi primitivizmi,.... i ne samo da imas malo vecu slobodu u nastupima - vec ti se smijesi i karijera.

Cmoljo istina nije promovirao mrznju i netoleranciju iako je bio jako pristrasan prema forumskoj eliti ovdje - ali ova bloo je itekako promovirala netoleranciju i samo ovdje na ovoj temi pokusala diskreditirati Bosnjake kroz laziranje historije. Naumpade mi - jeli piu bila moderator?
Bog i Hrvati
:kafa1:
General War

#2693 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma

Post by General War »

hAZNADAR wrote:

Sjooo etiketiranja :-)
cyprus

#2694 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma

Post by cyprus »

hAZNADAR wrote:Drugi nacionalizmi se dokazuju genicidom, UZP, teritorijalnim pretenzijama, negiranjem drugih,.... bosnjacki nacionalizam se dakle dokazuje sljedecim:

- sto postuje ljiljane,

Zbilja strasno.
:lol: :lol: Joj majko...
General War

#2695 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma

Post by General War »

hAZNADAR wrote:
General War wrote:
Mohamad Sissoko wrote:
Slušao bajke o Čiča Draži dok ne ispade" iz dubajićevog kamiona" na brčanskoj 1992.
Hjad ba i ti si ispo 1993 iz holiday in-a, pa sta ti fali :D
Tako je pasa - on po tebi a ti po narodu. Jedva docekao. Isto kao da ti u diskusiji prozovem familiju i kazem - vidis da se ne treba zamnom zahebavati.

Da sumiramo malo bosnjacki nacionalizam:

Drugi nacionalizmi se dokazuju genicidom, UZP, teritorijalnim pretenzijama, negiranjem drugih,.... bosnjacki nacionalizam se dakle dokazuje sljedecim:

- sto postuje ljiljane,

Zbilja strasno.
:lol: :-)
Odkad se narod etiketira sa "Ti"?..bas ste smjesni kad nazor nesto prvlacite od ove pa po drugim temama.
Niko nije ovdje budala da nasjeda na jeftina podbadanja...sam pao sam se ubio.
Djaba ces zatvorit svoju temu, kad je madner ishaso vas...pa hajmo na ugrozenost. :mrgreen:
madner

#2696 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma

Post by madner »

hAZNADAR wrote:
madner wrote:Zavjera :D

Ma ti su duhovni guru,... jos odjekuje aplauz i orgazam na tvoje rijeci kako su Bosnjaci škart. Svi obrzovani po pravilu Bosanci a ostane škart.
Pa imas li nekog obrazovanog u ekipi? :D
SaraFina

#2697 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma

Post by SaraFina »

cyprus wrote::mrgreen:

Što ti ne odgovori na pitanje?P.S

Visokorangirani dužnosnik MUPA HNK, Bošnjakinji iz Sarajeva, sa imovinom nije pružio adekvatnu zaštitu zbog pomahnitalog ljubavnika hrvatske nacionalnosti u većinskom hrvatskom kantonu..i gradu Neumu... Slučaju iznudjivanja imovine i prijetnjama na nacionalnoj osnovi, predhodio je ljubavni raskol, tuče i prijatnje ...dotičnog hrvatskog gradjanina u većinskom hrvatskom kantonu. Na što je odgovor visokorangiranog dužnosnika MUP-A takodjer HR nacionalnosti bio "Poubijajte se "

Epilog :
Dakle, brat zlostavljane Bošnjakinje sa malodobnim djetetom i starim ocem, zbog zaštite prosvirao je koljena kabadahiji. S pravom ili je trebao dozvoliti nastavak zlostavljane i prećutno odobravanje od policije?
Budi konkretan molim te. Makar jednom :D
Last edited by SaraFina on 07/03/2018 10:00, edited 3 times in total.
Point.

#2698 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma

Post by Point. »

hAZNADAR wrote:

I to, ni manje ni vise, nego religije i filozofije. Sreca pa nisam bogzna religiozan pa ne zalazim u te slobodne teritorije a za filozofiju treba puno slobodnog vremena, tako da cu propustiti te silne intelektualne postove od one linersa, smajlica, duhovitih dosjetki, cak i pjesmica.

No, pitam se kako neko moze postati moderator na podforumu religija kad se otvoreno sprda sa vjernicima islamske vjeroispovjesti, podsmijava i gleda sa visine? Ne znam kakva je sa Isusom, Marijom, Svetim Nikolom, Hare Krishnom i Budom doduse.
cyprus

#2699 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma

Post by cyprus »

SaraFina wrote:
cyprus wrote::mrgreen:

Što ti ne odgovori na pitanje?P.S

Visokorangirani dužnosnik MUPA HNK, Bošnjakinji iz Sarajeva, sa imovinom nije pružio adekvatnu zaštitu zbog pomahnitalog ljubavnika hrvatske nacionalnosti u većinskom hrvatskom kantonu..i gradu Neumu... Slučaju iznudjivanja imovine i prijetnjama na nacionalnoj osnovi, predhodio je ljubavni raskol, tuče i prijatnje ...dotičnog hrvatskog gradjanina u većinskom hrvatskom kantonu. Na što je odgovor visokorangiranog dužnosnika MUP-A takodjer HR nacionalnosti bio "Poubijajte se "

Epilog :
Dakle, brat zlostavljane Bošnjakinje sa malodobnim djetetom i starim ocem, zbog zaštite prosvirao je koljena kabadahiji. S pravom ili je trebao dozvoliti nastavak zlostavljane i prećutno odobravanje od policije?
Budi konkretan molim te. Makar jednom :D
Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

:mrgreen: :mrgreen:

Moj ti je savjet da pošalješ CV i motivaciono pismo u Informer... Šteta je da takav talent da davanje naslova propada :mrgreen:
John Cleese

#2700 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma

Post by John Cleese »

SaraFina wrote:Helem, pitanje ti je totalno nebitno za diskusiju. Diskvalificiraš sam sebe spuštanjem konverzacije na lični nivo. Zato si dobio parodiju kao odgovor :D

Oba djeda su rodjena nakon rata 46' i 47 'godine :D
Da se vratim na pradjedove LOL :D
Iskljucivo ako su radili sta zabavno i zanimljivo za vrijeme rata :|
Pa koje si ti to godiste, dijete drago... (Nemoj odgovoriti, ne zanima me - samo se cudim. Sebi, ne tebi.)
Locked