Capsicum wrote:privremeni wrote:Cestitke za imidz koji stranka siri!!!
Siguran sam da pobjeda slijedi na svim nivoima.

Hvala

Sretno i od mene, insala do "smetljista historije"
Jos malo iz arhive, kako "stavovi" GS-a evoluiraju iz godine u godinu, zavisno od licnih interesa.
Na osnovu kompleksnih algoritamskih analiza i sestog cula predvidjam da ce Capsicum i GS 2022. promovisati Sebiju kao jedinog garanta opstanka BiH.
2016
Capsicum wrote:19/09/2016 21:49
Ne vidim ništa loše u tome što je neko ambiciozan. Ali podržati četničkog vojvodu u bilo kakvoj situaciji i s bilo kakvim opravdanjem, to mi je ispod svakog nivoa. DF se od tog skandala mogao oprati samo izbacivanjem Podžića. Ovako su sami sebi prerezali granu na kojoj sjede. Nažalost, ego Željka Komšića je uništio DF.
Capsicum wrote:19/09/2016 19:01
@nemampojma0 DF koji podržava četničkog vojvodu? DF o kojem ti pričaš je umro davno. Reuf ga je napustio kad je vidio kako stvari stoje i svaka mu čast na tome. Osnovao je svoju stranku u rekordnom vremenu i izlazi na izbore.
2017
Capsicum wrote:09/09/2017 06:07
Ako stvarno bude kandidat, mislim da je to teška fula. Protraćit će dosta glasova ljevice, a neće bit izabran. Napravit će uslugu i HDZ-u i SDA-. Prvima tako što će im pomoći da mobilizuju glasače, a drugima što će im olakšati izbor njihovog kandidata za člana predsjedništva.
Ne mogu da vjerujem da još uvijek nisu shvatili da je Željko kao neki lider odavno potrošen i da ne može dobiti ni trećinu glasova koje je dobio kad je ušao u predsjedništvo. Ne znam ko ih savjetuje po ovom pitanju?! Nadam se da to nije neko iz SDA? Ili su samo u pitanju komšićeve ambicije?
Ne sporim uopšte odluku da se ide na člana predsjedništva iz hrvatskog naroda, jer je to, logično, najlakše osvojiti, ali mogao se naći neki novi čovjek. Mada, obzirom da SDA nema nekog jakog kandidata, a Fahro je potrošen, neće biti ni velike konkurencije za člana predsjedništva iz bošnjačkog naroda.
Ako stvarno objave da će Komšić biti kandidat, onda je to vjerovatno kraj nadama o nekom zajedničkom nastupu ljevice na izborima. Za zajednički nastup treba postojati dogovor onih koji bi u njemu trebali učestvovati. Ovo bi bio isti kiks i bahatost koju je NS pokazala na opštinskim izborima u Opštini Centar i kod izbora gradonačelnika Sarajeva. Nemoj da poslije bude neko drugi kriv za raspad lijeve koalicije prije nego je i nastala, a nakon toga i potop na izborima.
Capsicum wrote:24/05/2017 16:05
SDA nije izmislila DF, ali je zajedno sa Komsicem razjebala.
2018
Capsicum wrote:31/05/2018 12:16
Naziv koalicije je:
"Demokratska fronta - Građanski savez"
Capsicum wrote:15/05/2018 12:47
DF je pored GS-a jedini na kraju pokazao stvarnu želju da na izbore izađe zajednički. GS je to prepoznao i to je to. Sujete pokopane, idemo dalje. Ko politiku posmatra kroz ugao emocija, taj ne može shvatiti da je moguć dogovor i pored ličnih razmirica, pa čak i političkih razmimoilaženja. Bitan je krajnji rezultat.